Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. femina11

femina11 Популарен член

Се зачлени на:
    15 октомври 2010
    Пораки:
    553
    Допаѓања:
    227
    СДК дека едвај чекам да дојде сестра ми од СК,да ја прегрнам најсилно и да му кажам се што ми лежи на душа,да разговараме до бескрајност се додека не ме заболи грлото од зборење. Викендов ќе ме нема на Фемина.чаоооо :D :D :D

2. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.280
    Ефектот кај шалите, реметот и сарказмот е најдобар кога се прави со мерка. Тогаш постигнува кулуминација.
    После тоа предизвикувате иритации и ролање |( .
    И да, досадно е веќе.

Поздрав

И ова заборавив, на жуљ ми газат луѓе кои сами си даваат заслуги, а посебно па такви кои не се во тек а сакаат да се прават главни. Вторите уште повеќе.

Одох ја да се спремам за после, ќе биде тешко попладне.

На ozbilnazena, k.i.m, Rubiii и 7 други им се допаѓа ова.
  3. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    7.116
    Допаѓања:
    258.722
    СДК дека здравјето ни е најскапиот подарок што го имаме во животот. Штета што на тоа се навраќаме само кога почнуваме да го губиме. Фини и мили девојки уживајте во животот и секогаш кога ќе наидете на некој проблем кој ви изглеа дека е нерешлив знајте дека на некој со радост би се менувал со вашата мака.
    Главата горе, да не звучам песимистички...може јас сум болна ама имам златно девојче за кое вреди да се оправам и заедно да се радуваме на животот!

На ana-banana, BeYourself, Asja и 9 други им се допаѓа ова.
  4. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Чекајте малце, сега дојдов од прошетка и не ми е ништо јасно.
    Сакате да кажете дека Глувче и Наташа се една иста персона, и дека си ја лажирала својата смрт на анонимен форум ?!?!?!?!?!

Ако е тоа или бар дел од ова точно, ми иде да си плукнам на монитор, поради целата загриженост која ја имав вчера затоа што иако поима немав дали е точно или не, испадна толку подмолно и морбидно. Браво! :clap:

А дури и ги прашував моите да не дале на ТВ за некоја девојка од Струмица која загинала во сообраќајна несреќа, во Италија !!! :x

На crazylady и MacenceEna им се допаѓа ова.
  5. Sparks

Sparks Популарен член

Се зачлени на:
    5 ноември 2010
    Пораки:
    896
    Допаѓања:
    3.194
    Тешко е кога си оставен самиот на себе, на милост и немилост на денот, кога сам мораш да пронаоѓаш локации, луѓе, места, документи.

А уште потешко е кога луѓето кои ни те знаат ни те познаваат, ќе те осудат уште од старт затоа што не си им маалски другар, сограѓанин или пак од иста држава.

Ама пак кармата е доста интересна работа, кога една врата се затвора, друга се отвора.
    А "дамата" што денес ме потцени, виде убаво колку сум јас способна, кога ја завршив работата пред нејзините миленици.

А изразот на мрштење кога требаше да ги пише поените кај мене никогаш нема да и го заборавам.
    Епа драга, се надевам дека со твоите пиунчиња ќе успеете да направите некој успех, јас веќе тргнав кон нова цел.

Се најубаво :hai:

На LivingGlam, bittersweet, caroline.costa и 2 други им се допаѓа ова.
  6. ozbilnazena

ozbilnazena Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2010
    Пораки:
    1.154
    Допаѓања:
    13.169
    ... Никогаш не жалете за луѓето кои ќе ги запознаете. Затоа што добрите луѓе ви носат Среќа... A злобните - ИСКУСТВО ! :)

На AnaKarenina, snake, Go-Girl и 10 други им се допаѓа ова.
  7. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.128
    Што убав почеток на Декември ќе си имавме на форумов вчера. И уште поубави декемвриски постови.
    Не знам на што се должи тоа, ама нели приметувате како се почесто тука се закачуваат лажни карактери, искомплкесирани будали и чудни ликови?! Масовно и тоа.

Како и да е, денес се е на свое место. И мило ми е поради тоа.
    Ќе одам покасно да ги потрошам парите на новогодишни реквизити, со време, пред да летнат на уште некое непотребно парче гардероба. И насетувам долг и исцрпен процес, ама со мерак.
    Ептен сум лабава од сабајлево. Си јадам сутлијаш со кило цимет во него и пратам ситуација.
    Петок не може да биде лош ден.
    Едноставно не може.

Да сте ми живи и здрави, и полека со лековите.

На baguf4e, Peperutka90, Abeja и 2 други им се допаѓа ова.
  8. anneyy

anneyy Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2010
    Пораки:
    1.280
    Допаѓања:
    1.422
    Стварно невидено...спектакуларно. Вакво шоу никој не би можел да приготви.
    Честитки за инспирацијата.

На crazyinlove19, baguf4e, crazylady и 3 други им се допаѓа ова.
  9. Bright

Bright Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.547
    Допаѓања:
    5.517
    Само ова: Ме чуди тоа што денес ништо не ме чуди.

На ines.h му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Бидејки Наташка се врати од мртвите ме интересира да ми го одгатни вечното прашање на народот:Дали после смртта постои живот?Бидејки велеа дека никој не се вратил да каже ке ја замолам да ни раскаже се како прва личност која успеала да го стори тоа.

Нејсе шала на страна денеска се разбудив со желба за журка ама главоболката ми го уништува денот а се надевам дека нема ни вечерта да ми биде ваква.Ако ништо друго знам дека ке си легнам жива ;)
    Денот е здодевен и депресивен ама ке го зезнам овој пат. :P

11. Abeja

Abeja Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    4.380
    Допаѓања:
    17.581
    Целиов пост онака го поминав со поглед и прв и единствен збор што ми остави впечаток беше сутлијаш, па добро бе мајке му, стварно не сум трудна ама греота сум, цело време благо ми се врти во глава и оп наидов на сутлијаш. Нај смешно ми падна што не обрнав внимание на постот, прво со поглед шарав кај загледав сутлијаш, да не случајно ми се причинило, па после го прочитав мислењето.

Стар фиш да јаде на другарките форумџики да не даде :lol: :P

На starfish му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Nika666

Nika666 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    321
    Допаѓања:
    217
    Да, како и повеќето се згрозив од тоа што го прочитав за случката од вчера, ама нема потреба од коментирање, секакви има :fubar:
    Него да, денес сакам да кажам враќајки се од доктор помиував од една улица, која прв пат ја поминувам пешки. И така гледам една група млади пред мене малку постари. И си одам и машки стојат и неколку девојчиња и еден тип згоден, стокмен целиот, лепотан. :!: кога малце поубаво го одмерив се сетив дека уствари тоа е мојот бивши. Да да...
    Живееше на 400 километри од мене и одеднаш го гледам на потполно неочекувано место, во потполно неочекувано време. Среќа не ме виде, убаво ќе беше да ме види, ама не во издание “болна сум и не одам туку се тркалам по улицава“.
    Дефинитивно беше еден од поубавите дечковци со кои сум била. Висок, згоден ватерполист, насмеа, облечен прекрасно од глава до пети... Да, ама затоа еден од најголемите кретени. Џабе му е се кога немаше храброст ни да раскине како што треба...
    Мал е светов, мал е. Вчера ми текна на него после милион години и ете ти го Ника гледај си го сега!

Нормално прво се фатив за мобилниот ваква вест мораше да се сподели со некој... Ама со кој, на кој му е гајле што јас сум го видела бившиот?! Епа да и се јавив на мама, се изнасмеа убаво и ме прати дома да си легнам пошто сум болно... :)
    Чича мича готова прича :emo:

На Nightwalker му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Tenkai

Tenkai Популарен член

Се зачлени на:
    9 јули 2010
    Пораки:
    2.316
    Допаѓања:
    1.905
    Греота е да се шират лажни информации посебно за работа како смрт. Не знам од каде девојката добила таква желба и какво задоволство и причинува истата. Болна работа, дефинитивно.

Него, еве линк ако сакате да гласате за сајтот Фемина. Номинирани сме во две категории. :)

http://www.sajtnagodinata.mk/index.html

На tinkerbelll и nenuska им се допаѓа ова.
  14. Artemission

Artemission Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2011
    Пораки:
    2.031
    Допаѓања:
    15.672
    ШТО ЗБОРИШ? :o Не можам да си поверувам на очиве :rofl:

На anneyy му/ѝ се допаѓа ова.
  15. anneyy

anneyy Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2010
    Пораки:
    1.280
    Допаѓања:
    1.422
    :lol: ^ И во рајот има ли Интернет?
    ААА не чупава мора да е во пеколот.

На Pelikuna му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Lacrimosa

Lacrimosa Популарен член

Се зачлени на:
    19 јули 2010
    Пораки:
    1.833
    Допаѓања:
    2.932
    Воопшто не се чувствувам како да е петок. |( Ми се работи пак, шоубаво ми беше.
    Сакам ден полн со обврски (по можност не толку напорни, средно може :wasntme: ), сакам трошење калории, движење, вршење некоја должност а истовремено и дружење, РАБОТА!
    Ми недостига тој период, нека дојде побрзо летото.

И да си напишам еден виц што го прочитав, барем ме насмеа. :D

Како се вика женска мастурбација според Кама Сутра?
    - Сама Кутра.
    :D

На crazyinlove19, bittersweet, zhap4e и 14 други им се допаѓа ова.
  17. Peppermint

Peppermint Популарен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2011
    Пораки:
    868
    Допаѓања:
    13.217
    Да имаш место каде што можеш да си ја олесниш душата, да ги споделиш радостите и тагите,
    во секој момент да побараш совет, а и да посоветуваш,
    да бидеш дел од еден колективен идентитет, на кој треба да си горд - Да, јас сум Феминка,
    и сето тоа да го злоупотребиш, навистина е срамно и жално.

На nenuska, tinkerbelll и marama им се допаѓа ова.
  18. nenuska

nenuska Популарен член

Се зачлени на:
    18 јуни 2010
    Пораки:
    623
    Допаѓања:
    461
    Ова вчера што се деси што не потресе сите немам коментар болен мозок :x
    Него дај банирајте ги зошто стварно е невкусно и неубаво ваков прекрасен форум со такви луѓе :envy:
    И би ве замолила да ја ставите на игнор и не и коментирајте на ништо

19. Lady-Cha

Lady-Cha Истакнат член

Се зачлени на:
    21 октомври 2011
    Пораки:
    41
    Допаѓања:
    23
    http://www.youtube.com/watch?v=2CHw8X9I5Sg

СДК песнава е феноменална, мојот моментален хит !

СДК и дека треба да учаммм, колоквиумите се ближат веќе се закажани а јас книга немам отворено.

ииии уште сум под импресии од вчерашниот филм !хахахах.

и за крај...У рају је лепо али на фемина је екипа :)

На ViktorijaMari и Nika666 им се допаѓа ова.
  20. Theodora

Theodora Популарен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    1.504
    Допаѓања:
    5.576
    Инаку која коинциденција баш вчера на друг форум, налетав сосема случајно на податок, како еден од нашите машки форумџии тука, кој се претставува као јебо демек и вау искусен низ категоријата секс, го прашуваат нели си ти тој и тој, баш на Фемина го користи сега никот споменат, инаку таму е моментално под друг ник. Да, потврди дека е тој, инаку и таму нешто се фалеше околу секс... Па, му вели другиот нели лани пишуваше дека си невин? Потврди човекот што е за право. И да го читаш ова, еве јавно ти велам нема да те дискредитирам т.е. обелоденам кој си, бидејќи и не ми значат нешто посебно твоите измислици, во крајна сметка кој лаже и пумпа информации, пред се‘ себе се лаже, мене многу не ми менува во мојот живот, ама поентата ми е секој може да биде фатен и откриен, еве и вака најслучајно. Веројатно е само прашање на време.

Инаку постои еве и поекстремна група на атенш сикр персони, кои спремни да вметнат и морбидни аксесори играат на карта - и најнегативното внимание е сепак внимание. Извитопереност до срж. Во суштина има и други видови извитоперени ликови намачкани со сите бои и облечени во јагнешка кожа и тие се и лупусот и љисецот во приказната, бидејќи х-м, да животот им е приказна на која и Езоп и браќата Грим и Андерсен може вода да им носат. Поуката е да се земаат треба со голема резерва нештата, бидејќи иако е виртуелно, тоа не ја намалува вината да си играш к*рташак со човечки емоции. Што вели Мерлинкана вошки, јас велам од оние срамните, фак јеа, да го откорнете од чешање меѓуножјето!

Деновиве се почесто се прашувам дали совеста кај луѓето е нешто навистина пред изумирање?!

На Divinebutterfly, bittersweet, zhap4e и 14 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.