Форумџика на годината

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Wild.Child, Oct 26, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Roxanne

Roxanne Истакнат член

Ете и тоа се случи, се скарав со другарката. Се почна од обични карање за опција на компјутерот и се се истури од таму. Арно што не бевме во живо бидејќи ќе се исколевме. Епа кој сака да те слуша цело време те за едно исто како лафиш? Добро и се случило тоа, се скарала со најнајдобрата другарка на свет, знам боле ама мора ли две години да ја зборува цело време? Цело време леле тоа ме смени леле вака леле нака. На сите ни се случиле 550 работи и пак си продолжуваме. :@ Ме нервираат такви личности, што мислат дека многу преживеале и дека се нив им се случило, и дека тоа им дава право да се однесуваат како ку*ки и да велат, тој што не ме прифаќа нека си оди. Епа ако е така збогум и со здравје.

2. anichka94

anichka94 Популарен член

Сакам да кажам дека ќе умрам а нема да пробам дрога во пијачката :/

AngelOfArh likes this.
  3. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Ај ама ве напнав денес со моиве кулинарски способности еј :rofl:
    Ама многу сум среќна луѓенца, ептен, и што е најдобро, немаше хаос во кујна, замисли, кифли, колачи и ручек, а садоперот празен, во машина само нешто чаши и едно тањирче, абе све сум смачкала :rofl: Што вика Среќичка готова сум ја за мажење :rofl:

Srekicka, LittleFairy and starbucks like this.
  4. girl-miri

girl-miri Форумски идол

хм сакам да кажам само колку ме нервират некои луге :^) се прават дека се тие во право и де се знаат :!: добро де не реков дека јас се знам или пак тие знат се...ццццц
    само сакам да кажам сослусај некој како сто тебе те слусат а не само ти да дробис со устата дека се знаес само ти :^)

5. green.eyes

green.eyes Форумски идол

СДК дека ич не си фер со таа сликата од кифличките, да знаеш :!: Ќе ти дојдам сите ќе ти ги изедам, превкусно изгледаат ]:) :sweat: Во последнава недела јадам буквално се' што ќе ми падне под рака, дури и на слики од храна почнаа лиги да ми течат.....веќе станува алармантно :o :sweat:

AngelOfArh likes this.
  6. Chocolate.me

Chocolate.me Популарен член

7. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

СДК дека се исфарбав црна.... :clap: прекрасна сум си :$

pamelche, kettygirl and Cacy like this.
  8. Lov3

Lov3 Популарен член

Snow-Queen, nekoja85 and MacaLove like this.
  9. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Сдк знаеме дека недостасуваат некои ситни нешта, како мали камчиња од мозаик.
    Толку ситни а толку значајни за целата слика, околу нас.

Свесно не гледаме некои нешта околу нас што се случуваат со надеж дека ниту тие нас не не приметуваат и не ни влијаат на животот и одлуките. Но влијаат и тоа многу, премногу.
    Се замолчувам на мигови чисто колку да не кажам некои работи, за да не ме сфатат некои личности погрешно, а со самото тоа грешам и сум свесна за тоа но ете..
    Кружиме наоколу, вртеме во круг и се лажеме дека сме задоволни од она што го имаме само поради стравот во нас дека може да го загубеме и она што го имаме.
    А губиме.
    Губиме важни битки со самите себе.

A се надеваме на блескаво утро.
    И што да кажам јас повеќе на крајот од денот, што кога душава сама си зборува.

crazylady, Moira, kravce and 10 others like this.
  10. Chocolate.me

Chocolate.me Популарен член

11. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

КОНЕЧНО ме исплатија за тоа што бев на замена :$
    и сум многу срекна заради тоа ^_^
    не се многу, за едно месечен џепарлак доволно се, ама важно мои пари се-јас ги заработив :!:

DeMelo, eli25, kravce and 4 others like this.
  12. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

СДК дека кога ќе видам кои земаа награда на МТВ ЕМА ми иде да се полеам со бензин, да се запалам и да трчам низ двевна.
    Страшни к*ротресини. (простете на израз)

13. Unique.chick

Unique.chick Истакнат член

Денов ми беше прекрасен , се додека не добијам еден телефонски повик и да слушнам дека моја другарка починала. Ми се врати филмот и се сетив на сите заеднички моменти и сеуште не можам да поверувам дека ја немааа.. Ах..зошто животот е толку суров.. зоштоооооо ????/
    Почивај во мир ангелуу... :( :( :( :(

pamelche likes this.
  14. Lola-M

Lola-M Популарен член

:clap: :clap: :clap:
    За наша среќа, салонките- класични,со нормална, хумана штикла повторно се враќаат во мода.И баш се радувам!
    Пред два месеци бев на службен пат во Милано и по продавници, а богами и по улици видов само елегантни, женствени и за мене многу секси класични салонки во сите бои.
    А, кога сме кај Лејди Гага, во Giuseppe Zanotti продавница во Милано, налетав на млада 20-годишна девојка фирмирана од глава до петици.Очајно се обидуваше да застане на нозе во чизми од типот Лејди Гага без штикла кои патем се околу 800 евра.
    И се откажа! Си ги облече своите темно зелени салонки и си замина.
    That's it!
    Некои модни трендови едноставно не можат да бидат прифатени и покрај огромниот маркетинг.
    Аман од цигли на нозете!!!

rossonerka, Moira, Ordinary and 3 others like this.
  15. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Таман ми тргна и живот и школо и све

и дознавам дека мајка ми има рак ....

ти ебам животот ;(

16. pamelche

pamelche Форумски идол

Штета што многу не ја сфаќаат балканската смисла за хумур.
    Во Трето полувреме ние се клештеме на глупостите на Тони, само дали американците ќе ги сфатат тие шеги. Луд, збуњен, нормалан може да биде тооолку многу популарна серија во светот, само, да има кој да ги сфати шегите на Изет.
    Ама тоа е.
    Добра ноќ.

17. creshicka

creshicka Популарен член

Следниот пат кога ке приметите дека некои луѓе, блиски/далечни, познати или не, мислат за вас дека сте глуп човек, ве потценуваат, најдоброто што можете да го направите е да не се обидувате да го промените нивното мислење. Само трпение и на следниот нивен кикс, удар кај што најмногу боли. :)

Adi888 likes this.
  18. Ingvild

Ingvild Популарен член

Не го знаев лично девојчето што починало, но кога прочитав се наежив и почнаа да ми навираат солзи во очиве. Уште еден млад живот прерано згаснат... :(
    И не ми е јасна потребата на нејзините другарки. Пишуваат статуси, постираат песни, слики и на крај ја означуваат... Јас сваќам дека им е тешко, премногу жал... Но, што ќе постигнат со тоа ?! Зар ќе види ?!

Не сакам да испадне дека мрчам, посебно не за вакво нешо... Само мноогу невкусно ми дојде :|

19. ljubam

ljubam Популарен член

На секоја свадба учам по нешто, а еден огромен заклучок ми е, дека богатите најмногу се ценкаат и најмалку го ценат трудот на другите. Едноставно не се научени туку така да даваат, туку само да земаат, општеството ме разочарува, жално е..

20. vendiii

vendiii Популарен член

Човеку имаш болесна смисла за тролање и хумор се надевам дека и оваа е една од нив , дај Боже да не е тоа што мислам ... :(

Thread Status:
Not open for further replies.