1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Roxanne

Roxanne Истакнат член

Се зачлени на:
    26 март 2012
    Пораки:
    154
    Допаѓања:
    120
    Ете и тоа се случи, се скарав со другарката. Се почна од обични карање за опција на компјутерот и се се истури од таму. Арно што не бевме во живо бидејќи ќе се исколевме. Епа кој сака да те слуша цело време те за едно исто како лафиш? Добро и се случило тоа, се скарала со најнајдобрата другарка на свет, знам боле ама мора ли две години да ја зборува цело време? Цело време леле тоа ме смени леле вака леле нака. На сите ни се случиле 550 работи и пак си продолжуваме. :@ Ме нервираат такви личности, што мислат дека многу преживеале и дека се нив им се случило, и дека тоа им дава право да се однесуваат како ку*ки и да велат, тој што не ме прифаќа нека си оди. Епа ако е така збогум и со здравје.

2. anichka94

anichka94 Популарен член

Се зачлени на:
    18 мај 2012
    Пораки:
    1.823
    Допаѓања:
    7.048
    Сакам да кажам дека ќе умрам а нема да пробам дрога во пијачката :/

На AngelOfArh му/ѝ се допаѓа ова.
  3. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    21.211
    Допаѓања:
    111.415
    Ај ама ве напнав денес со моиве кулинарски способности еј :rofl:
    Ама многу сум среќна луѓенца, ептен, и што е најдобро, немаше хаос во кујна, замисли, кифли, колачи и ручек, а садоперот празен, во машина само нешто чаши и едно тањирче, абе све сум смачкала :rofl: Што вика Среќичка готова сум ја за мажење :rofl:

На Srekicka, LittleFairy и starbucks им се допаѓа ова.
  4. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.882
    хм сакам да кажам само колку ме нервират некои луге :^) се прават дека се тие во право и де се знаат :!: добро де не реков дека јас се знам или пак тие знат се...ццццц
    само сакам да кажам сослусај некој како сто тебе те слусат а не само ти да дробис со устата дека се знаес само ти :^)

5. green.eyes

green.eyes Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    2.886
    Допаѓања:
    31.524
    СДК дека ич не си фер со таа сликата од кифличките, да знаеш :!: Ќе ти дојдам сите ќе ти ги изедам, превкусно изгледаат ]:) :sweat: Во последнава недела јадам буквално се' што ќе ми падне под рака, дури и на слики од храна почнаа лиги да ми течат.....веќе станува алармантно :o :sweat:

На AngelOfArh му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Chocolate.me

Chocolate.me Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.645
  7. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
    СДК дека се исфарбав црна.... :clap: прекрасна сум си :$

На pamelche, kettygirl и Cacy им се допаѓа ова.
  8. Lov3

Lov3 Популарен член

Се зачлени на:
    8 октомври 2010
    Пораки:
    774
    Допаѓања:
    1.886

На Snow-Queen, nekoja85 и MacaLove им се допаѓа ова.
  9. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.304
    Сдк знаеме дека недостасуваат некои ситни нешта, како мали камчиња од мозаик.
    Толку ситни а толку значајни за целата слика, околу нас.

Свесно не гледаме некои нешта околу нас што се случуваат со надеж дека ниту тие нас не не приметуваат и не ни влијаат на животот и одлуките. Но влијаат и тоа многу, премногу.
    Се замолчувам на мигови чисто колку да не кажам некои работи, за да не ме сфатат некои личности погрешно, а со самото тоа грешам и сум свесна за тоа но ете..
    Кружиме наоколу, вртеме во круг и се лажеме дека сме задоволни од она што го имаме само поради стравот во нас дека може да го загубеме и она што го имаме.
    А губиме.
    Губиме важни битки со самите себе.

A се надеваме на блескаво утро.
    И што да кажам јас повеќе на крајот од денот, што кога душава сама си зборува.

На crazylady, Moira, kravce и 10 други им се допаѓа ова.
  10. Chocolate.me

Chocolate.me Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.645
    На CharmedGirl, pamelche, Glossy-girl и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  11. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    КОНЕЧНО ме исплатија за тоа што бев на замена :$
    и сум многу срекна заради тоа ^_^
    не се многу, за едно месечен џепарлак доволно се, ама важно мои пари се-јас ги заработив :!:

На DeMelo, eli25, kravce и 4 други им се допаѓа ова.
  12. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    СДК дека кога ќе видам кои земаа награда на МТВ ЕМА ми иде да се полеам со бензин, да се запалам и да трчам низ двевна.
    Страшни к*ротресини. (простете на израз)

На blaa, La.Reina.Del.Sur, Ilusionist и 5 други им се допаѓа ова.
  13. Unique.chick

Unique.chick Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    1.258
    Допаѓања:
    2.392
    Денов ми беше прекрасен , се додека не добијам еден телефонски повик и да слушнам дека моја другарка починала. Ми се врати филмот и се сетив на сите заеднички моменти и сеуште не можам да поверувам дека ја немааа.. Ах..зошто животот е толку суров.. зоштоооооо ????/
    Почивај во мир ангелуу... :( :( :( :(

На pamelche му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Lola-M

Lola-M Популарен член

Се зачлени на:
    16 ноември 2011
    Пораки:
    416
    Допаѓања:
    536
    :clap: :clap: :clap:
    За наша среќа, салонките- класични,со нормална, хумана штикла повторно се враќаат во мода.И баш се радувам!
    Пред два месеци бев на службен пат во Милано и по продавници, а богами и по улици видов само елегантни, женствени и за мене многу секси класични салонки во сите бои.
    А, кога сме кај Лејди Гага, во Giuseppe Zanotti продавница во Милано, налетав на млада 20-годишна девојка фирмирана од глава до петици.Очајно се обидуваше да застане на нозе во чизми од типот Лејди Гага без штикла кои патем се околу 800 евра.
    И се откажа! Си ги облече своите темно зелени салонки и си замина.
    That's it!
    Некои модни трендови едноставно не можат да бидат прифатени и покрај огромниот маркетинг.
    Аман од цигли на нозете!!!

На rossonerka, Moira, Ordinary и 3 други им се допаѓа ова.
  15. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.023
    Таман ми тргна и живот и школо и све

и дознавам дека мајка ми има рак ....

ти ебам животот ;(

16. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.747
    Допаѓања:
    17.711
    Штета што многу не ја сфаќаат балканската смисла за хумур.
    Во Трето полувреме ние се клештеме на глупостите на Тони, само дали американците ќе ги сфатат тие шеги. Луд, збуњен, нормалан може да биде тооолку многу популарна серија во светот, само, да има кој да ги сфати шегите на Изет.
    Ама тоа е.
    Добра ноќ.

17. creshicka

creshicka Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    2.152
    Допаѓања:
    5.710
    Следниот пат кога ке приметите дека некои луѓе, блиски/далечни, познати или не, мислат за вас дека сте глуп човек, ве потценуваат, најдоброто што можете да го направите е да не се обидувате да го промените нивното мислење. Само трпение и на следниот нивен кикс, удар кај што најмногу боли. :)

На Adi888 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Ingvild

Ingvild Популарен член

Се зачлени на:
    4 септември 2012
    Пораки:
    605
    Допаѓања:
    3.769
    Не го знаев лично девојчето што починало, но кога прочитав се наежив и почнаа да ми навираат солзи во очиве. Уште еден млад живот прерано згаснат... :(
    И не ми е јасна потребата на нејзините другарки. Пишуваат статуси, постираат песни, слики и на крај ја означуваат... Јас сваќам дека им е тешко, премногу жал... Но, што ќе постигнат со тоа ?! Зар ќе види ?!

Не сакам да испадне дека мрчам, посебно не за вакво нешо... Само мноогу невкусно ми дојде :|

19. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.409
    На секоја свадба учам по нешто, а еден огромен заклучок ми е, дека богатите најмногу се ценкаат и најмалку го ценат трудот на другите. Едноставно не се научени туку така да даваат, туку само да земаат, општеството ме разочарува, жално е..

На Doozy, kate21, La.Reina.Del.Sur и 23 други им се допаѓа ова.
  20. vendiii

vendiii Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    2.465
    Човеку имаш болесна смисла за тролање и хумор се надевам дека и оваа е една од нив , дај Боже да не е тоа што мислам ... :(

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.