[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.982
    И ојде, од коса под цициња, до коса до раменичиња. ^_^
    Ова има рима, или не баш?
    Мислам дека не баш. :D

Не ја жалам, ми порасна добри 12-3цм за период од, хм... 10 месеци еве, така да греота е да се пожалам. Таман кога ќе бидам во тоа Германијата, пак ќе ме фанат мушичките, нема кој да спасува ситуација таму, бричот и јас сама. Вр на лево, вр на десно, оп Бритни. 8)

Се кладам дека и на вагата ќе ми покаже кило помалце. Не знаете каква сатисфакција почувствував кога и реков на тетката фЛизерка, сечи. И крррррц! Добро, имаше две-три крц, ама одма ми дојде полесно. Уф! Ви реков дека кога не знам што со себе, одам и се шишам.... Абре одма се пронаоѓам послето, одма. Сите маки мислам дека ми ги снема кога ми падна косичето. :D

Сега ќе одам рекреативно да се покубам... Ги избркав сите од дома, уште една текила да си купам и да се опијам на Гангам Стајл. Нешто се дезориентирав во просторот и времето, за друго дојдов да кажам, ама заборавив... Ептен сум отидена значи.

Ај со памет сите вечер, многу мамурлак денеска на фемина. :makeup: :rofl:

На Neytiri, Moira, kravce и 28 други им се допаѓа ова.
  2. karenin

karenin Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2010
    Пораки:
    1.426
    Допаѓања:
    2.172
    Испреплетени чувства. Уште поиспреплетени мисли. Вријам од мојата контрадикторност. Како да се одлучам и најдам сила. Едно губиш а потоа си сама. Сама, сосема. А дали пак вака е подобро? Да си со некој а душата да не ти е спремна за љубов. Да не си зрела за љубов иако љубиш. Дали зрелоста, како себе пронаоѓањето во светот, е потребен критериум за да се биде во сериозна врска. Не би сакала никој да уништам. Но знаете, не сакам ни јас да бидам уништена од злобните души. А пред некој ден некој ми спомна - таков е светот, јади или ќе те изедат. Аааааааа. Ама како да јадам кога тоа не ми е во мојот код. Каде да се научам да бидам таква. И кога ќе видам ку.ку. ама позитивци, кои не се плашат да бидат свои и се свои се радувам како мало дете. Без она куртуозно срцка колку ти е убав фустанот денес. Едноставно да им видиш на другите како со нивните очи тивко ти кажуваат дека те сакаат, си им убава, те ценат. Тоа е тоа. Изгледа и е ретко. Сакам искрени филмања и слатки. А не од тие другите. И ако стварно сте вредни, ако сакате правете се важни. Но ако сте глупави кокошки би ве советувала земете поработете на себе. А не само да се шлакате со разни бои. Косата ќе ја смените но вашата душа не.

На Vezilka, tweety26 и anabel-a им се допаѓа ова.
  3. tweety26

tweety26 Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2010
    Пораки:
    1.650
    Допаѓања:
    2.279
    Како тргнало овие неколку дена баш ми се допаѓа.
    Благодарение на многу работи и личности ми се врати потполно самодовербата.
    Се чувствувам самата како да блескам.Комплименти од многу страни (барем да беа од правите личности)кои многу ми значеа.Останав самата гледајќи се во огледало и прашувајќи се каде ли јас погрешив со проценката за мене.Очигледно самата сум си ја намалувала вредноста,но не по моја вина,има тука многу фактори кои влијаеа...
    На интервју демек тргнав ама не ни стигнав...успеав само да накиснам целата на дождот. :lol:
    Незнам зошто,соновите секој ден барем половично ми се исполнуваат,ќе почнам да се плашам да сонувам,чудни работи се случуваат...
    Вчера на роденден кај тета,личноста која за мене вреди премногу.
    Но од прослава со дебатите на крај ќе испаднеше и тепачка... :lol:
    Се на се добри денови,барем покрај многу негативни работи јас се трудам да ги гледам со розови очила...

На Heleny му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    После убава вечер во „резиденцијата“ на другарка ми со другарките кај што се најадовме, напивме, назборевме и наоговаравме, следува вечер за учењееееееееее... ајде бе 100 страни за една недела, ова у средно го немаше ни за цело полугодие |( може вечер ќе учам, и утре цел ден, аааааарно ама на сметка на тоа утревечер има да си искочам ко чоек тука у Сити мол. Да се искача дур се може кај било само да се иде негде, пошто после како поминува времето станува се погусто и погусто до следната колоквиумска :lol:

А, ииии само ја ли не сум некој фан на историјата? :^) Онака не се замарам премногу, пошто сите на различен начин ја учиме и толкуваме како што ни одговара, ма тоа е добар процент политика и нешто останато. И ко ќе видам да се расправаат со саати ми се лоши... аманте бе ни сте виделе ни сте чуле од кај знаете како било пред толку многу години, што ви е на вас проблемот алооооооооооооо живејте во сегашноста, мислете на иднината и на минатото што само вас ве засега ;)

5. Maroon5

Maroon5 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 август 2012
    Пораки:
    1.068
    Допаѓања:
    936
    .. јаките другарки што сум ги имала :fubar: поминале откај јаките и рака им мавнале :envy:
    Ама ако, пак ке дојдат кај мене, ке се жалат ама тогаш двојче девојче ;)

6. prettyliar

prettyliar Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    893
    Лелел колку имам за учење оваа недела,а па распоредот што ми го дадоа уште повеќе ја прави работава потешка незнам ни јас како ќе си поправам оценки важно за полугодие треба да ги донесам сите 5ки и сама си се тешам дека ќе биде се во ред нема да ме мрзи да учам ама после се навраќам во реалноста дека не ми се фаќа книга и повторно си се враќам таму кај што ми е местото-на компјутер. :)

7. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.130
    Ме направија непријател на женскиот род затоа што немам целулит. И затоа што ноктите ми изгледаат како да не се природни.
    А никој не ме прашал колку внимание сум им посветила и колку пазам што внесувам во телово. Затоа што тоа што ми е од Бога дадено, не сакам само да го зачувам, туку да го направам уште подобро.

Каков проклет род сме ние жените значи, која од која погадна. Не мислам физички.

На Neytiri, tweety26, Monna.Monna и 23 други им се допаѓа ова.
  8. green.eyes

green.eyes Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    2.886
    Допаѓања:
    31.524
    Зошто бе само кога сум сама дома ми прегоруваат сијалиците? :|

Марфи, stop playing with me :evil: :D

На Stoimenovska му/ѝ се допаѓа ова.
  9. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    21.223
    Допаѓања:
    111.466
    И после многу мрчења на ФБ за Скопски фестивал, морам да кажам, јас со уживање си го гледам, додека дечко ми е излезен во кафана со друштво јас седам дома и пијам пиво од пластика и си гледам фестивалче, јас сум си емотивец, мене вакви муабети ме погаѓаат и пуштам солзички кога ги гледам старциве како примаат награди.

На anabel-a му/ѝ се допаѓа ова.
  10. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сабота вечер, а јас пред многу тешка одлука... кој филм да го гледам? :D
    Ах, битно пуканки си испукав :emo:

На kravce, tweety26, COollLady и 6 други им се допаѓа ова.
  11. kolovoz

kolovoz Популарен член

Се зачлени на:
    9 мај 2011
    Пораки:
    1.683
    Допаѓања:
    6.264
    ми се допаѓа многу обновениот Скопски фестивал, конечно нешто ново(обновено) и добро направено....
    досега најмногу ми се допаднаа:
    Драган Мијалковски со Било Кој
    браво старо аро им сврте "шамар" на сите повторно
    :clap: ,
    Jана Бурческа – „Би била твоја“ супер ми испеа од новите...
    сигурно ке има уште до крајот
    оние што беа катастрофа нема да ги набројам се надевам дека самите ке си сватат кои се

12. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.922
    И пак... проклето нека е :devil: иш лоши мисли од мене иш...
    Зарем мора секој пат да е вака :^) зарем мора после секое видување на скајп да имам толкав немир во душава, зошто црните мисли се тука, зошто се плашам дека тоа е наше последно видување а знам дека не е, зошто после тоа очекувам лоши вести да стигнат од таму, вести дека го нема повеќе...
    Ахх го мразам ова чувство :worried:

13. kettygirl

kettygirl Истакнат член

Се зачлени на:
    4 септември 2012
    Пораки:
    202
    Допаѓања:
    244
    Од сега ќе бидам среќна........ само за моите пријатели за да не тагуваат ,а непријателите да не се радуваат.

14. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.615
    ... домашна папучка сум си јас. :hai:
    Ручече, пладневна дремка, сите заостанати сериички на репертоар, па орбитрек, мала блок парти со Здравко Чолиќ (слончето пушта, јас в`там ко мрдната), ко некои шупаци сме ако не` гледа човек отстрана... Оваа се распеала пред компјутер, јас гракам со последниот здив, орбитрекот игра чочек на паркет... :D

Периодов си го исполнив мозокот со културни ативности - балет, театар, Синедејс, книгички, ментално прочистување никогаш не му штети на умот и телото.

Зборот ми беше за папучката, јас. :$

Луѓенца, излегувам од 8мо одд, тоа од 7мо, кога бев со излез до 22 часот не ми се смета во КЗЖ сивито (културно-забавен живот).

Сум видела се`, пијанки, чајанки, пена парти, евтино вино со степ, прескапо вино кое сум го вкусувала со занесување, со мирисање и тропање глупости дека има арома на магарешки трн и смрдлива бобинка, :rofl: сум се в`тела на шипка :wasntme: , сум скокала пијана во елки, сум си одела боса дома, сум изгубила штикла, сум имала црни ментални ровови... (не дека е за фалење работава) :D ама толку ми е истрошено, преживеано, надживеано, скиснато... уживам во други, поинакви светови, и немам потреба никому да се покажувам и докажувам, само за да не ме посочат со прст и да ми речат - види ја момава престарена, седи дома во сабота навечер.

Отидов да се гушкам. Моментите на одлепување ги чувам и споделувам само со одбрани ликови, кои ми значат... ;)

На Neytiri, kravce, Monna.Monna и 20 други им се допаѓа ова.
  15. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.747
    Допаѓања:
    17.711
    Верував, верував, верував и бидна.
    3:2 за Звезда.
    Неможев да ја гледам утакмицата, ама силно верував дека ќе победат, на секој гол на Гробарите псуев се, кога наште ќе дадеа рипав со плафон. (среќа, не скршив плочата :D )

И така луѓе. Многу сум среќна што победивме.
    :hai:

На kolache.99 и julie77 им се допаѓа ова.
  16. T.e.d.d.y

T.e.d.d.y Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2011
    Пораки:
    1.552
    Допаѓања:
    8.265
    Расположена сум до даска, атмосферата е супер. Планирам да терам 3 смена на форумот. Ако издржам до кај 2-3. :)

17. SweetChild

SweetChild Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2012
    Пораки:
    1.597
    Допаѓања:
    2.987
    Не можам да ви опишам како си поминав на роденден.Не можам ! :rofl:

Да се надеваме дека и во понеделник ќе си поминам вака ѕверски :D

:rock: :rock: :rock: :rock: :rock:

На kikav, Cacy, pamelche и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  18. teddygirl

teddygirl Популарен член

Се зачлени на:
    7 август 2010
    Пораки:
    714
    Допаѓања:
    618
    Learn to appreciate what you have.,before time forces you to appreciate what you've lost..

На kravce, julie77, Hopeful и 5 други им се допаѓа ова.
  19. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    Последниве мислења ми се сите за него, ама знаете како е кога запознаете некој, па сте фасцинирани од него, па она чувство на еуфорија.. :$
    Ми вика сестра ми: Ако не ти е ништо тој, зошто си пишувате на фб 24/7, зошто ти се јавува по 10 пати на ден, зошто ти пишува пораки, зошто знае секогаш кај си и со кој, кога ќе си дојдеш, кога ќе отидеш, се’, се’.? Дечко не ми е. Ама ми е, нешто, а што не знам. :wasntme: :sun:
    И така.. Со факултетот сме добри другари. Не би да се фалам, ама се’ ми е топ. То. Чао.
    Добра ноќ.

На GarpovaV, Monna.Monna, zarah и 11 други им се допаѓа ова.
  20. Nati.P

Nati.P Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2011
    Пораки:
    2.013
    Допаѓања:
    856
    СДК сама, сабота вечер, и ме фаќа некое еуфорично расположение... Што се случува со мене :x :x :D :D :D

На pamelche му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.