[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Wild.Child, Oct 26, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. julie77

julie77 Форумски идол

Не друго Срцекршачке, таква дотерана кога ќе те видат момци ... да не ми те грабне некој, после ќе нема интересни постови за љубовта и момците, тука да се читаат. :doh:

bittersweet, marama, Hipster and 3 others like this.
  2. rici.aaaaa

rici.aaaaa Популарен член

Сакам да кажам од денес 21.11сум на диета до 21.12 па да видиме колку килограми ке успеам да симнам

3. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Опкружена со 1000 луѓе, 1000 насмевки 1000 топли зборови а сепак сама, се повеќе се чувствувам осамено.
    Го знаете она чувство кога сите околку вас изгледаат среќно а вие најрадо би врескале, би побегнале некаде каде никој нема да ве гледа. Каде би плачеле.
    Но принудени сте да останете таму, да глумите среќа, со насмевка на лицето да климате со главата и со секој да бидете љубезни.

Jagoda123 likes this.
  4. Ilusionist

Ilusionist Популарен член

Денес си замина една многу важна личност од мојот живот. Моето се`. :(

Замина без збор. Вртам на телефон цела вечер никој не крева...пишувам на Фејсбук тој повторно не враќа.
    Изгледа наговестува крај...

Зеде се` од мене. И сега во овој момент на заблуда, на толку прашања...и нејасни нешта...јас не знам каде да одам, јас незнам што да правам. :shake:

Се` околу мене е толку голем празен простор. Готово се изгубив.
    Е сега од каде сила да го пребродам ова?
    Ај, те молам немој да ми го правиш ова, баш сега....НЕ ТИ! :x

PeaceLoveBasketball likes this.
  5. Moretti

Moretti Истакнат член

Го сакам :D а незнам кој |(

6. Anna-Banana

Anna-Banana Популарен член

Што сакам да кажам.Искрено и самата незнам што да кажам.Конечно сум исполнета и среќна.Да,да среќна сум.А уствари,како можам да се чуствувам кога во наредниве два дена ме очекуваат две театарски представи,еј а можеби и три.Не ми е прв пат,веќе ми е трет. Но,знаете возбудена сум.Чуството кога ќе го добиеш аплаузот,убавини,убавини.Треба тоа да се доживее,неможе да се раскажува. :rofl: :rofl:
    Тој е тука,среќна сум со него,ептен е добар,душа е девојки душиче. :rofl: :rofl: :$
    Што да кажам...хмммммммммм незнам не ми текнува.Незнам возбудена сум многу. :$ :rofl: :rofl:
    Имајте убав ден девојки,ви посакувам и вие да бидете сите среќни како мене,па дури и посреќни! :hug: :hug: Нека ни е за многу годни денешниов ден Свети Архангел-Михаил.

7. Jagoda123

Jagoda123 Популарен член

Животот е вистинска бура од емоции и чувства.
    Учиме да се спознаеме себеси и околината која не опкружува. Разноликоста околу нас некогаш ни годи, а некогаш ни создава куп непријатни чувства.
    Учиме за човечките/моралните вредности, дел од нив ги прифаќаме со раширени раце, дел ги отфрламе свесно или несвесно.
    Гордо стоиме пред одредени постапки и дела, или пак главата ја наведнуваме пред истите.
    Учиме животни лекции поради кои се каеме, се менуваме.. или пак себично и тврдоглаво продолжуваме да го правиме погрешното.
    Некои сиот свој живот го поминуваат одејќи со главата во ѕид, други пак поседуваат широк спектар на сфаќања и размислувања.
    Секој од нас различно ќе си го проживее животот и ќе остави дел од себе на ова парче земја. Еден свој, сопствен белег.
    Најважно е да успееме да го пренесеме само најдоброто на своето поколение.. Зошто само така би оставиле зад себе здрава иднина и едно нормално општество. Едно подобро утре за нив, за оние за кои постоиме.

teddybear and kravce like this.
  8. london-girl

london-girl Истакнат член

Се чудам колку прости и неизживеани луѓе постојат,па и уште мани ќе наоѓаат таквите :puke: :puke: :fubar:

9. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

:rofl: Џули
    не се давам јас така лесно :)

julie77 likes this.
  10. Snow.Queen

Snow.Queen Активен член

Уште 200 дена додека го видам.Како ли ке издржам? Мислам дека ке полудам!? :?: А поминаа само 10 дена....
    Испадна точно дека кога некои личности ке си заминат свакаме колку ги сакаме и колку ни значат...

Jagoda123 likes this.
  11. vitomir

vitomir Нов член

СДК Време е за љубов! Сонцето денес ќе влезе во стрелец, вашиот сектор на флертот и романтиката. Страста ќе ве охрабри да направите нешто посебно за партнерот.
    Во наредните месец дена многу ќе си го сакате животот и ќе се трудите да си осигурите задоволство на секој чекор. Макар и да сте затрупани со работа преку денот, зачувајте дел од енергијата за страсни ноќи.

12. 1209

1209 Форумски идол

Kога немам пристап до интернет имам еден куп работи што сакам да ги кажам овде, а сега кога имам, занемев.Nи ми се пишува, ни ми се кажува.
    Iначе арна сум, ништо не ми е, да не ве замислам сега, туку онака ме обзело такво некое чувство, сакам само да читам и да си молчам.
    Sепак ќе ви кажам дека се подновив, нели се мислев во што да одам на свадбата и си купив нов фустан место чизми оти беше љубав на прв поглед,ќе постирам сликиче да не видите како сме слеани еден во друг.
    I така животов си тече, јас си љубам, тој ме љуби, есента си врви, убава и жолта, обврските поминаа и ќе дојдат нови, се чека крај на свет или сепак не, кој знае, затоа отидов јас да ги изгледам серииве, да не ми останат на мисла пред умирање :D
    Oстанете ми поздравени, се читаме за некој саат, ден, а може и пак недела ќе ме фати.

P.S.Sе извинувам на испадите со латинични букви, ами немам кириличен фонд, па само вака бива.

ceca-1, Springy, teddybear and 3 others like this.
  13. Neytiri

Neytiri Популарен член

СДК Си ги чекам најблиските роднини на ручек. Ќе си поминам убаво попладне со најмилите внучиња. Има ли нешто поубаво од детски рачиња кои те гушкаат силно и искрени насмевки? За мене нема.
    Мачорот ми пишал порака уште рано утрово...јас сум една од оние кои се пресреќни кога ќе им стигне порака, среќа тој го сфати тоа, па ми праќа секој ден барем по една и најсреќна сум кога ќе ми пиши нешто убаво, а не сум очекувала. :)
    Мислам дека не сум ви кажала, ама имам ново милениче. Ене го ѕверчето спие, до пред неколку минути го чешкав на мешето, а не сака..ама ако, јас сакам да го малтретирам со чешкање. ]:)
    Имајте убав ден феминки и честито слава на тие што слават. :)

14. sweet-star

sweet-star Популарен член

15. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Неколку дена сум на домашен притвор, над книга, и немам некоја инспирација за пишување, со оглед на тоа што контактот со луѓе ми е сведен на минимум, а нели оние навидум небитни и краткотрајни моменти со некои личности не учат на најголемите животни лекции... Во тој поглед тотално непродуктивен период.
    Но, како и да е, само сакав да Ви посакам убав ден, иако нема сонце, вдишете длабоко и уживајте во меланхолијата и смиреноста на времево...

Dulceee, L-enna, teddybear and 3 others like this.
  16. CIA

CIA Популарен член

ја видов сликава,се замислив,и сфатив дека одамна немам направено нешто ново,нешто за прв пат...

Loritaa, Glossy-girl, Johny and 2 others like this.
  17. pamelche

pamelche Форумски идол

Кој бе има право да ми страви единица ако сум избеала од час?
    За тоа се става неоправдан, не единица. Ќе докажам со знаење дека не ја заслужувам таа единица!

18. Heleny

Heleny Популарен член

Се' би било поубаво кога луѓето би сфатиле дека есен не се само шушкавите, жолти листенца под нозе, топлото сонце кое разгалува, романтичните прошетки кои делуваат така поетски.

Не. Есен е и утринската магла и калливите вирови и тмурното небо, кое чиниш секој момент ќе капне.

Ее тогаш, ваквите денови не би биле синоним за депресија. Ваквите денови се слика и прилика за доцна есен мили мои. :)

Друго ми беше муабетот.
    И' благодарам за се' нејзе. Со душа го чекам денот кога ќе и се оддолжам. :l:

[​IMG] ;)

Hipster, Mayyya, kravce and 1 other person like this.
  19. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Сдк да беше се` така лесно, се` ќе беше така здодевно- дадено на тацна.

Чајот и политанкиве ќе ме ослободат од презентацииве и лекцииве денеска.
    Ај адио :hai: натрупаноста ми го намали слободното временце.За убаво да е.

20. imorena

imorena Популарен член

СДК ги обожавам гушкањата со мојот син и јас просто живеам за нив.
    Топли ,долги и нежни прегратки се тие...Во тие прегратки има многу љубов, а си овозможуваме сигурност и мир...Се тешиме и охрабруваме. Обострано!
    Нежни, но доволно цврсти и моќни и ништо не можи да не раздели.

Attached Files:

Thread Status:
Not open for further replies.