[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.076
    Не друго Срцекршачке, таква дотерана кога ќе те видат момци ... да не ми те грабне некој, после ќе нема интересни постови за љубовта и момците, тука да се читаат. :doh:

На bittersweet, marama, Hipster и 3 други им се допаѓа ова.
  2. rici.aaaaa

rici.aaaaa Популарен член

Се зачлени на:
    25 април 2012
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    3.404
    Сакам да кажам од денес 21.11сум на диета до 21.12 па да видиме колку килограми ке успеам да симнам

3. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.922
    Опкружена со 1000 луѓе, 1000 насмевки 1000 топли зборови а сепак сама, се повеќе се чувствувам осамено.
    Го знаете она чувство кога сите околку вас изгледаат среќно а вие најрадо би врескале, би побегнале некаде каде никој нема да ве гледа. Каде би плачеле.
    Но принудени сте да останете таму, да глумите среќа, со насмевка на лицето да климате со главата и со секој да бидете љубезни.

На Jagoda123 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Ilusionist

Ilusionist Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    752
    Допаѓања:
    1.912
    Денес си замина една многу важна личност од мојот живот. Моето се`. :(

Замина без збор. Вртам на телефон цела вечер никој не крева...пишувам на Фејсбук тој повторно не враќа.
    Изгледа наговестува крај...

Зеде се` од мене. И сега во овој момент на заблуда, на толку прашања...и нејасни нешта...јас не знам каде да одам, јас незнам што да правам. :shake:

Се` околу мене е толку голем празен простор. Готово се изгубив.
    Е сега од каде сила да го пребродам ова?
    Ај, те молам немој да ми го правиш ова, баш сега....НЕ ТИ! :x

На PeaceLoveBasketball му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Moretti

Moretti Истакнат член

Се зачлени на:
    21 ноември 2012
    Пораки:
    202
    Допаѓања:
    1.051
    Го сакам :D а незнам кој |(

6. Anna-Banana

Anna-Banana Популарен член

Се зачлени на:
    4 октомври 2011
    Пораки:
    3.898
    Допаѓања:
    4.903
    Што сакам да кажам.Искрено и самата незнам што да кажам.Конечно сум исполнета и среќна.Да,да среќна сум.А уствари,како можам да се чуствувам кога во наредниве два дена ме очекуваат две театарски представи,еј а можеби и три.Не ми е прв пат,веќе ми е трет. Но,знаете возбудена сум.Чуството кога ќе го добиеш аплаузот,убавини,убавини.Треба тоа да се доживее,неможе да се раскажува. :rofl: :rofl:
    Тој е тука,среќна сум со него,ептен е добар,душа е девојки душиче. :rofl: :rofl: :$
    Што да кажам...хмммммммммм незнам не ми текнува.Незнам возбудена сум многу. :$ :rofl: :rofl:
    Имајте убав ден девојки,ви посакувам и вие да бидете сите среќни како мене,па дури и посреќни! :hug: :hug: Нека ни е за многу годни денешниов ден Свети Архангел-Михаил.

На Glossy-girl, Hayley, kravce и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  7. Jagoda123

Jagoda123 Популарен член

Се зачлени на:
    26 април 2012
    Пораки:
    2.467
    Допаѓања:
    11.107
    Животот е вистинска бура од емоции и чувства.
    Учиме да се спознаеме себеси и околината која не опкружува. Разноликоста околу нас некогаш ни годи, а некогаш ни создава куп непријатни чувства.
    Учиме за човечките/моралните вредности, дел од нив ги прифаќаме со раширени раце, дел ги отфрламе свесно или несвесно.
    Гордо стоиме пред одредени постапки и дела, или пак главата ја наведнуваме пред истите.
    Учиме животни лекции поради кои се каеме, се менуваме.. или пак себично и тврдоглаво продолжуваме да го правиме погрешното.
    Некои сиот свој живот го поминуваат одејќи со главата во ѕид, други пак поседуваат широк спектар на сфаќања и размислувања.
    Секој од нас различно ќе си го проживее животот и ќе остави дел од себе на ова парче земја. Еден свој, сопствен белег.
    Најважно е да успееме да го пренесеме само најдоброто на своето поколение.. Зошто само така би оставиле зад себе здрава иднина и едно нормално општество. Едно подобро утре за нив, за оние за кои постоиме.

На teddybear и kravce им се допаѓа ова.
  8. london-girl

london-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    15 октомври 2012
    Пораки:
    144
    Допаѓања:
    56
    Се чудам колку прости и неизживеани луѓе постојат,па и уште мани ќе наоѓаат таквите :puke: :puke: :fubar:

9. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    :rofl: Џули
    не се давам јас така лесно :)

На julie77 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Snow.Queen

Snow.Queen Активен член

Се зачлени на:
    10 ноември 2012
    Пораки:
    47
    Допаѓања:
    14
    Уште 200 дена додека го видам.Како ли ке издржам? Мислам дека ке полудам!? :?: А поминаа само 10 дена....
    Испадна точно дека кога некои личности ке си заминат свакаме колку ги сакаме и колку ни значат...

На Jagoda123 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. vitomir

vitomir Нов член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    2.095
    Допаѓања:
    3.629
    СДК Време е за љубов! Сонцето денес ќе влезе во стрелец, вашиот сектор на флертот и романтиката. Страста ќе ве охрабри да направите нешто посебно за партнерот.
    Во наредните месец дена многу ќе си го сакате животот и ќе се трудите да си осигурите задоволство на секој чекор. Макар и да сте затрупани со работа преку денот, зачувајте дел од енергијата за страсни ноќи.

12. 1209

1209 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    7.037
    Допаѓања:
    45.969
    Kога немам пристап до интернет имам еден куп работи што сакам да ги кажам овде, а сега кога имам, занемев.Nи ми се пишува, ни ми се кажува.
    Iначе арна сум, ништо не ми е, да не ве замислам сега, туку онака ме обзело такво некое чувство, сакам само да читам и да си молчам.
    Sепак ќе ви кажам дека се подновив, нели се мислев во што да одам на свадбата и си купив нов фустан место чизми оти беше љубав на прв поглед,ќе постирам сликиче да не видите како сме слеани еден во друг.
    I така животов си тече, јас си љубам, тој ме љуби, есента си врви, убава и жолта, обврските поминаа и ќе дојдат нови, се чека крај на свет или сепак не, кој знае, затоа отидов јас да ги изгледам серииве, да не ми останат на мисла пред умирање :D
    Oстанете ми поздравени, се читаме за некој саат, ден, а може и пак недела ќе ме фати.

P.S.Sе извинувам на испадите со латинични букви, ами немам кириличен фонд, па само вака бива.

На ceca-1, Springy, teddybear и 3 други им се допаѓа ова.
  13. Neytiri

Neytiri Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    1.289
    Допаѓања:
    2.457
    СДК Си ги чекам најблиските роднини на ручек. Ќе си поминам убаво попладне со најмилите внучиња. Има ли нешто поубаво од детски рачиња кои те гушкаат силно и искрени насмевки? За мене нема.
    Мачорот ми пишал порака уште рано утрово...јас сум една од оние кои се пресреќни кога ќе им стигне порака, среќа тој го сфати тоа, па ми праќа секој ден барем по една и најсреќна сум кога ќе ми пиши нешто убаво, а не сум очекувала. :)
    Мислам дека не сум ви кажала, ама имам ново милениче. Ене го ѕверчето спие, до пред неколку минути го чешкав на мешето, а не сака..ама ако, јас сакам да го малтретирам со чешкање. ]:)
    Имајте убав ден феминки и честито слава на тие што слават. :)

На bittersweet, Trendafilka, Hayley и 5 други им се допаѓа ова.
  14. sweet-star

sweet-star Популарен член

Се зачлени на:
    13 јуни 2012
    Пораки:
    1.524
    Допаѓања:
    1.738

На Loritaa, srcekrsacka, Glossy-girl и 3 други им се допаѓа ова.
  15. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.842
    Допаѓања:
    25.776
    Неколку дена сум на домашен притвор, над книга, и немам некоја инспирација за пишување, со оглед на тоа што контактот со луѓе ми е сведен на минимум, а нели оние навидум небитни и краткотрајни моменти со некои личности не учат на најголемите животни лекции... Во тој поглед тотално непродуктивен период.
    Но, како и да е, само сакав да Ви посакам убав ден, иако нема сонце, вдишете длабоко и уживајте во меланхолијата и смиреноста на времево...

На Dulceee, L-enna, teddybear и 3 други им се допаѓа ова.
  16. CIA

CIA Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2011
    Пораки:
    1.525
    Допаѓања:
    3.029
    ја видов сликава,се замислив,и сфатив дека одамна немам направено нешто ново,нешто за прв пат...

На Loritaa, Glossy-girl, Johny и 2 други им се допаѓа ова.
  17. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.747
    Допаѓања:
    17.711
    Кој бе има право да ми страви единица ако сум избеала од час?
    За тоа се става неоправдан, не единица. Ќе докажам со знаење дека не ја заслужувам таа единица!

18. Heleny

Heleny Популарен член

Се зачлени на:
    16 февруари 2012
    Пораки:
    220
    Допаѓања:
    876
    Се' би било поубаво кога луѓето би сфатиле дека есен не се само шушкавите, жолти листенца под нозе, топлото сонце кое разгалува, романтичните прошетки кои делуваат така поетски.

Не. Есен е и утринската магла и калливите вирови и тмурното небо, кое чиниш секој момент ќе капне.

Ее тогаш, ваквите денови не би биле синоним за депресија. Ваквите денови се слика и прилика за доцна есен мили мои. :)

Друго ми беше муабетот.
    И' благодарам за се' нејзе. Со душа го чекам денот кога ќе и се оддолжам. :l:

[​IMG] ;)

На Hipster, Mayyya, kravce и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  19. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.304
    Сдк да беше се` така лесно, се` ќе беше така здодевно- дадено на тацна.

Чајот и политанкиве ќе ме ослободат од презентацииве и лекцииве денеска.
    Ај адио :hai: натрупаноста ми го намали слободното временце.За убаво да е.

20. imorena

imorena Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    453
    Допаѓања:
    3.650
    СДК ги обожавам гушкањата со мојот син и јас просто живеам за нив.
    Топли ,долги и нежни прегратки се тие...Во тие прегратки има многу љубов, а си овозможуваме сигурност и мир...Се тешиме и охрабруваме. Обострано!
    Нежни, но доволно цврсти и моќни и ништо не можи да не раздели.

Прикачени фајлови:

• Baby_Hugs_00.jpg
      Baby_Hugs_00.jpg
      Големина на фајлот:
      146,9 KB
      Прегледи:
      313
    На Glossy-girl, 1209, cinderella5 и 7 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.