[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.193
    Кога на човек му е сеедно, џабе им се сите обиди на другите луѓе да го фасцинираат.
    И човек не треба сопствените квалитети да им ги рекламира на другите луѓе, бидејки сосем спротивен ефект ќе добие од тоа.
    Мислам општо, објективно.Така, само да кажам.

На Lux, Moira, Serafima и 2 други им се допаѓа ова.
  2. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.922
    Понекогаш се прашувам дали јас го познавам добро татко ми :?: Дали зад тој строг изглед се крие меко срце, спремно да прости и најголема грешка, да подголтне и да се прави дека ништо не видел ниту слушнал, спремен да те ислуша и да ти даде добар совет секако кога не е во придружба со г-ѓа Ракија :worried:.
    Далеку е и знам дека му фалиме, ако не со зборови со дела го покажува тоа... прекрасната бела мечка што седеше на креветот ми го затопли срцево и душава, ја купил за мене, на негово дете, му реков дека не сум повеќе дете, со насмевка ми рече дека јас засекогаш ќе бидам негово дете без разлика на моите години :!: ја покажа и црната кожна јакна купена за брат ми, му реков дека ќе и се израдува исто колку јас за мечката :)

Те сакам, Тато без разлика на сите твои грешки.

На Ana.Jones и lunicka им се допаѓа ова.
  3. AnGel.fire

AnGel.fire Истакнат член

Се зачлени на:
    5 август 2011
    Пораки:
    533
    Допаѓања:
    222
    Заклучив дека луѓето премногу се замараат со тоа што ќе кажат другите за тоа што ке направат, што ке одлучат, што ке речат и сличноо.. Епа само едно можам да ви кажам- Ако продолжите вака ке станете зависни од туѓите мислења и тие ќе станат дел од вашиот живот што е многу жално. А совет.. Ако ви треба нечие мислење за нешто, барајте го од некоја ваша блиска личност што знаете дека ке биде искрена со вас. ;)

На Serafima му/ѝ се допаѓа ова.
  4. butterfly33

butterfly33 Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2012
    Пораки:
    1.252
    Допаѓања:
    1.100
    СДК среќна сум!
    Задоволна со се` што имам. Не е многу, ама е доволно. Здрава сум, блиските се секогаш тука за мене, имам пријатели, родители кои ме однеле на вистинскиот пат. Најчесто за многу неважни работи се нервирам и дозволувам тагата да ја истисни среќата. А заборавам дека треба само да се насмевнам, колку убави работи ми престојат во блиска иднина.
    А, сега одам да танцувам на некое музиче- да ја исфрлам негативната енергија и да се наполнам со позитивна. :dance:

Прикачени фајлови:

На bittersweet, kravce, bluegirl7 и 3 други им се допаѓа ова.
  5. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.747
    Допаѓања:
    17.711
    Ми се смејат бе шо се нервирам за школо.
    Е ај, уште сега ќе се нервирам дали дечко ми е во машко или женско друштво, или па бившиот дека се фанал со најголемата курва у градо. Си имам симпатии, ме имаат они мене за симпатија :wasntme:, и чао пријатно.
    Некогаш ќе се гордеам што овие маки сум ги имала, шо сум се нервирала за школо. А нема да ми биде криво дека сум се нервирала за дечковци уште на 14 ипол :!: години.

Него сакав да кажам дека последната недела од календарчето за слабеење ја прешкртав. До 24 декември ќе слабеам, после ќе испаднам да си купам нешто за Нова Година и тогај сите симпатии по мене ќе трчат. :rofl:

Забегав, ама тоа е.
    Многу имам за учење утре, а неможам да учам. Седнав да учам, а мислам на нешто сосем трето.
    Утре ќе ме коледува овој историја, оваа географија кога ќе дознае дека пишував иста група како девојчето што седеше до мене и таа ќе ме коледува. Италијански оваа ќе ни дава тестовите, камо среќа 2 да сум извадила со тоа „учење“, и така.
    Мајка ми и татко ми се на слава, им реков да каснат нешто благо за мене, оти ја неможам :doh:

Готово, доста замарам.
    Чао.

На gothchick, Doozy, blond и 7 други им се допаѓа ова.
  6. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159
    СДК мислењата во тема СМЕШНИ МИСЛЕЊА ич не се смешни. Глупи се!

На Lov3 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. danichap

danichap Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    16.543
    Допаѓања:
    289.118
    Секое делче од мојот дом е засебно катче кое на сосема поразличен начин го доживувам со сопругот.

Секоја вечер си имам ритуал да си ја наполнам кадата и да си лежам.
    Посебно го обожавам филингот кога свежо бањата ќе си облечам чиста пижама, па уште и постелнината ако сум ја сменила тој ден :P .
    Потоа си се шлапам со млека, уље, креми.. и на крај у кревет.

Малиот мој поминува подеднакво толку време во веце истотака.
    Ќе си зеде лаптопот и си седи :^)
    ај да врши нешто работа :rofl: , ама не бре, си седи и си гледа таму нешто по негово.

Ништо паметно не кажав, не ни мора, доволно беа интелектуални активности денеска.
    Барем тука да се разонодам, за тие пари толку од мене.

На bittersweet, Doozy, kravce и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  8. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.304
    Сдк абе едншка да тргнеше ко што треба, едншка само.. ухх.

Полна сум со зборови, кажани недослушани.
    Кај најдов таму да се загледам, кај најдов толку да се задлабочам во најплитките нешта.
    Зарем постојат луѓе кои не ги ценат малите нешта што не` прават нас луѓето големи души со
    големи-топли чувства, зарем постојат :?: :doh:

Каде ги ставате нештата што сакате да ги кажете а немате сила ниту храброст да ги кажете во одредени моменти ?

Каде?
    Каде да ги сместам?
    Од љубов сме создадени од неа и се хранеме, растеме.

На Umbrella22, Moira, Serafima и 4 други им се допаѓа ова.
  9. PeaceLoveBasketball

PeaceLoveBasketball Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јули 2012
    Пораки:
    589
    Допаѓања:
    1.177
    Убаво е кога од обична вечер ќе си направиш убавина по дома :)
    Не треба се да ти е на место и се да ти е совршено,за да си направиш супер атмосфера.
    Само неколку смешни клипчиња,музика,неколку другарки :)

Многу брзо ги менувам своите чувства,но сакам ова да трае засекогаш.
    Не е ништо посебно,само уживам во својата безгрижност и овие убави години.

На Serafima, kravce, Glossy-girl и 4 други им се допаѓа ова.
  10. Jagoda123

Jagoda123 Популарен член

Се зачлени на:
    26 април 2012
    Пораки:
    2.467
    Допаѓања:
    11.107
    ОГРОМНА милка чоколада, Фемина и музика. Три задоволства на едно место. Баш ми е убаво..

На Loritaa, butterfly33 и PeaceLoveBasketball им се допаѓа ова.
  11. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.747
    Допаѓања:
    17.711

Е, така! :D

На Monna.Monna, Umbrella22, Stoimenovska и 6 други им се допаѓа ова.
  12. machka1

machka1 Популарен член

Се зачлени на:
    16 март 2012
    Пораки:
    334
    Допаѓања:
    1.349
    За вечера ќе имам Доместос. Дојде бабами на гости , до мене ќе ја легнат да спие.
    Да и се плукнам во кривиот 'рбет да и се плукнам. |(

13. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.747
    Допаѓања:
    17.711
    ^ Шо има толку лошо во тоа баба ти да спие до тебе. Божем ќе фатиш заразна болест |(

На bittersweet, Monna.Monna, sweet-cherry и 16 други им се допаѓа ова.
  14. machka1

machka1 Популарен член

Се зачлени на:
    16 март 2012
    Пораки:
    334
    Допаѓања:
    1.349
    Не бе нема , освен тоа што 'рчи како коњ, прди пред се, и клоца ..нема ништо лошо. Тамам работа :)

15. tigerlady

tigerlady Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    1.651
    Допаѓања:
    5.421

Бар имаш баба да дојде и да спие до тебе. Некој го нема тоа. Јас за баба ми станувам и спијам на земја, и за едната што ја имам и едната што веќе ја немам.

На Monna.Monna, sweet-cherry, Umbrella22 и 20 други им се допаѓа ова.
  16. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    Од вечерва сме официјално заедно. :wasntme: :D

На FortuneTeller.xD, bittersweet, Monna.Monna и 57 други им се допаѓа ова.
  17. machka1

machka1 Популарен член

Се зачлени на:
    16 март 2012
    Пораки:
    334
    Допаѓања:
    1.349
    Ај запрашајте се например дали и е маќеа на мајками или вистинска мајка? Дали денар сум видела од неа? Дали ме има гушнато во животот? Дали ми има барем честитено роденден ако не повеќе? Дали заслужува да ја почитувам?
    А потоа..потоа коментирајте!

18. cigarce

cigarce Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2011
    Пораки:
    1.401
    Допаѓања:
    3.931
    Никогаш на човек кој ти значи,и на кого му мислиш најдобро неможеш да му објасниш некои ситуации кои не водат кон добро.Нормално бидејќи истите тие личности не сакаш да ги гледаш изнервирани и разочарани. Уствари јас грешка се изразив,можеш да им направиш муабет и да ги советуваш ама џабе,кога некој ги зацртал една работа дека е така и така ќе си остане за него.
    И после извади ми го трнот од ногата Трајанке,боли кога одам !
    Е ќе боли,ќе боли,гној ќе фати ако пак некоја блиска особа не ти го извади.
    На некој луѓе не е возможно да им укажеш на некои работи,се тие знаат и се тие прават најпаметно.Јас ќе седам мирно и ќе гледам,ќе чекам да ме побарате за трнот,уствари дај боже никогаш да не ви влезе,да кажам дека ви дошол паметот..

Сакам снег луѓе,сакам кога ќе се разбудам да погледнам низ прозорецот и да видам дека се е бело.
    Сакам кога ќе падне мракот да се шетам по него,да ми крцка под нозе,па уште ако има светилки во близина,аУ прекраснотии живи.

На Umbrella22, blond, kravce и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  19. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Добро, не ви е глупо да се сабскрајбнувате на полуголи курви со птичји мозоци на фб? *Обраќање кон понежниот пол*
    Мислам, што има да се научи од нив? Или да се види, можда интелигенцијата според напишаното или некоја модна комбинација според фотографираното :^)
    Стварно не можам да се изначудам на кој све се воодушевувате и кој све ви е идол, па мислев тоа го праат само напалени селјаци што не виделе женско во реалноста или ги мрзи да бараат голи женски слики по интернет.
    Мислам свашта ејјјјј :o :tmi:

20. kikav

kikav Популарен член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    2.711
    Допаѓања:
    2.034
    СДК Некои луѓе треба да сфатат дека Фејсбук е социјална мрежа, а не нивни дневник...;)

На Umbrella22, Loritaa, blond и 5 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.