[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.193
    СДК обожавам да шеткам по маичка на прерамки, мож и рамбовка, не е лошо :D битно по кратки. Ми недостасува летото, каква слобода, убавина, па да се печам од високите температури, па макар и едвај се дишело, издржувам, ама студов не можам да го поднесам.

На Cacy, sparklie, kate21 и 10 други им се допаѓа ова.
  2. DzingrlakaDzikica

DzingrlakaDzikica Популарен член

Се зачлени на:
    26 март 2012
    Пораки:
    803
    Допаѓања:
    2.635

Инаку, не знам дали е до празников шо си го слават луѓето ОНАМУ ил нешто друго али ќе си ја продадам баба ми сега за едно печено пиле, не мора мисирка. :wasntme:

Шала на страна, баба ми не ја продавам, кога е во добро расположение ми дава цела кутија со чоколадни бананки. :angel:
    БАБО АКО ЧИТАШ ДА ЗНАЕШ ДЕКА ТЕ САКАМ. :D

Не озбилно, печено пиле.. :(

На Cacy, Hipster, Doozy и 4 други им се допаѓа ова.
  3. CIA

CIA Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2011
    Пораки:
    1.525
    Допаѓања:
    3.029
    Аман,ајде нека дојде зимскиот распуст,на раат да земам да прочитам книга,да се прошеткам на снег,да имам слободно време за вежбање...и после зимскиот,по можност,веднаш да ни биде летниот рапуст :wasntme:

На Cacy, Glossy-girl, Ilusionist и 2 други им се допаѓа ова.
  4. cveke123

cveke123 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2012
    Пораки:
    352
    Допаѓања:
    633
    Потрчав на кеј пред малку, прекрасно беше! Свежо, си давам максимум, музиче трешти на слушалки и си гледам други луѓе - анализирам.
    Држете ми среќа за англиски, да ме стават во групата која ја заслужувам! :D

Ај убав ден! =)

На Glossy-girl, anabel-a, kravce и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. WildCherry

WildCherry Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    1.193
    Допаѓања:
    1.173
    Ваков период уште не ми дошол у живот ... А ене го ми мавта со две рачиња од зад аголот дека планира да ме пресретне.
    Период на немаштија , на мрак...
    Уште 20денари у џеб .
    До кога ли вака бе до кога ??? :|

6. SweetChild

SweetChild Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2012
    Пораки:
    1.597
    Допаѓања:
    2.987
    Се нервирам бе.Чекам да ми се симне дискографија од вчера од 5 попладнето,до сега.И само 68 посто е симната.Ајдеееееееееееее... :lol: :^)

7. PeaceLoveBasketball

PeaceLoveBasketball Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јули 2012
    Пораки:
    589
    Допаѓања:
    1.177
    Некој има пари,некој има другари.

На Shelea, Glossy-girl, alessandraaa и 3 други им се допаѓа ова.
  8. Foreveryoungiwannabe

Foreveryoungiwannabe Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јули 2012
    Пораки:
    309
    Допаѓања:
    685
    Леле луѓе се заразив со темата Направи сам (гардероба и накит).Едно пола саат си прелистувам низ страните,се некои идеи добивам.Абе мераци :rofl:

9. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.951
    Што да кажам можеби денес ќе се збогувам со најдрагото нешто во мојот живот се трудев ете се трудев за овие 2 години да се оддожам за све да бидам најдобра што можам,можеби тоа ќе го цени некој мжеби не но толку можев повеќе неможев дадов све од себе ;( простими те молам љубов моја простими за моето минато и моите лудости но тоа сепак е минато,и како да не ми е доволна болката моја тука е и братми за кој нема ноќ а да не пролеам солза за него душичка моја све господ нека ми земе и тебе да ти даде само ти да ми оздравиш те молам издржи те молам ;( ти ветувам дека све ќе биди во ред ти давам збор,на крај краева и си мислам све нека оди во неповрат само братми во моментот ми е важен господе боже дај ми сила да издржам све уморна сум уморна...

10. danniela5

danniela5 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јуни 2011
    Пораки:
    1.308
    Допаѓања:
    881
    По втор пат велам : Последно . И пак се наоѓа некој и ме смекнува , прави да бидам „ добра“ за неа/него и јас пак доаѓам понижена. И сега велам последно, трет пат е. Трета среќа. Но овој пат сериозно. Повеќе вие не си играте со мене. Ќе ги смениме позициите. И да , како на другар ти дадов втора шанса, а ти веќе првиот ден ја прокоцка. Еднаш давам можност за да видам што си, втор пат затоа што се надевам дека секој заслужува втора шанса, се случува некогаш и да згрешиш. Ама трет пат не давам ! Ако дадам ќе испаднам будала. Знаеш дека воопшто не сакам кога од мене прават будала зад грб. Ти го имам кажано и тоа , ама ти не сфаќаш :!: И како не сфате, мене Господ секогаш ме носи на места само за да го видам твоето предавство.

На Hayley му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Jagoda123

Jagoda123 Популарен член

Се зачлени на:
    26 април 2012
    Пораки:
    2.467
    Допаѓања:
    11.107
    Разгледувањето на темите поврзани со турските серии, ми доаѓа исто исто како да сум седнала да ја слушам баба ми! :lol:

12. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.409
    Искрено подобро би ја слушала баба ми, отколку да ги гледам, па да си прераскажаувам на форум, искрено не ја гледам поентата во прераскажување на истата епизода која ја гледаш на тв, па ја раскажуваш во свој стил, што впечатоци, поуки што би раскажала не ми е јесно? Јас затоа реков подобро ќе гледам некоја сапуница направена во МКД отколку турски серии, зошто бар знам дека некој со глума во МКД ќе си донесе лепче за својата фамилија, и ќе значи едно работно место повеќе, отколку вака со Турскава окупација на денешницава.. иако како индивидуа личности си ги почитувам нациите, религиите, ама не и овие сра*а..

На Deemy, Extraordinary.girl, Monna.Monna и 7 други им се допаѓа ова.
  13. ines.h

ines.h Популарен член

Се зачлени на:
    23 август 2011
    Пораки:
    1.689
    Допаѓања:
    18.857
    Откако ми го нема кученцето , кога и да видам куче по улица ми навираат солзите ..........а оние па кои наликуваат на неа ме рушат .Но...

14. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Мислам дека се начукав :drunk:

На Cacy, caroline.costa и CIA им се допаѓа ова.
  15. Loritaa

Loritaa Истакнат член

Се зачлени на:
    6 август 2011
    Пораки:
    395
    Допаѓања:
    661
    И јас мислам дека ке се начукам вечер на слава кај другарка :rofl: :rofl:

На k.i.m му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Anna-Banana

Anna-Banana Популарен член

Се зачлени на:
    4 октомври 2011
    Пораки:
    3.898
    Допаѓања:
    4.903
    Епа вака девојки,падна првата предпремиера :lol: Како помина? А како може,зарем можеше поинаку,одлично реакции од публиката насмевки на детските лица.Смеење,многу љубов во секој случај. :lol: Од мене,задоволна сум.Просечно изглумено,бидејќи сум самокритична,иако ми викаа дека одлична сум била,сепак мислам дека не.Секогаш може подобро зарем не. :rofl: И родеден и представа во еден ден,убавини.Забава и многу смеење,битно е да се дружиме зарем не? Ако ништо повеќе де.
    После представата,заминавме во еден кафиќ демек да прославиме,таму беше што беше. Хахахахахаха :rofl: Го привлековме сето внимание,сите гледаа во нас,смеење,пеење со еден збор уживање! :rofl: Театарот е она мене што ме исполнува,вистина! Премногу среќа,кога ќе застанам на тие даски и премногу насмевки. :rofl:
    Песничево http://www.youtube.com/watch?v=Tm88QAI8 ... r_embedded хитче ни стана. Утре ме очекува уште една представа,се надевам дека добро ќе помине,мислам ќе биде подобра од денешната :lol: .

Ете така си се испофалив,колку незгодно од моја страна. :$ Како и да е ви посакувам прекрасен помин во остатоков од денов. :hai: :hug:

На Serafima, kravce и Hayley им се допаѓа ова.
  17. Responsible

Responsible Популарен член

Се зачлени на:
    20 април 2011
    Пораки:
    354
    Допаѓања:
    434
    Срцето ми се кине...кога веќе ќе си го средам животот? од една страна ќе ми тргне од друга се упроспастувам...
    Што направив пак за ова да го заслужам?! Ах...

18. Dala

Dala Популарен член

Се зачлени на:
    17 септември 2012
    Пораки:
    1.512
    Допаѓања:
    1.890
    Појадок:Сарма
    Ручек:Сарма
    Вечера:САРМА!
    Ова е мој сарма-ден! :rock:

19. Foreveryoungiwannabe

Foreveryoungiwannabe Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јули 2012
    Пораки:
    309
    Допаѓања:
    685
    Конечно ми стигна новото телефонче.Абе колку си се радувам,скокам од радост.Сега убаво го проучив,го анализирав :lol: и спремно е за користење. :rofl: :rofl: :rofl:

20. Stoimenovska

Stoimenovska Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2011
    Пораки:
    916
    Допаѓања:
    2.182
    Држете ми среќа за утре...потребна ми е. :emo:

На kravce и starbucks им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.