[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.193
    СДК шо е убо ко човек ќе се развежба по сабајлечки, што зумба, што вежби за рачиња,ноџиња :D уште и карате да знајт човек и комплет :rofl: :dance: :music: :emo:

На ozbilnazena, tweety26, ilipili и 5 други им се допаѓа ова.
  2. Spell

Spell Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2011
    Пораки:
    550
    Допаѓања:
    400
    Колку е прекрасно кога ќе ти се јават и ќе ти го одложат предавањето за во среда, си мислиш ќе можеш да си поспиеш а веќе те разбудиле во 10 е ај оди продолжи да спиеш. Ама ме мрзи да се бањам, понекогаш си викам дека ќе си седам еден месец така неизбањата, неисчупана, неиздепилирана ама џабе зборам кога нема да направам така.

...и фала што се потруди некој да ми пише во општи прашања АМА АКО! :!:

3. DreamAngel

DreamAngel Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2012
    Пораки:
    584
    Допаѓања:
    353
    :)

На M.a.r.i.l.y.n и creshicka им се допаѓа ова.
  4. prettyliar

prettyliar Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    893
    Зима.....

Прикачени фајлови:

На Monna.Monna, CoverGirl10, cinderella5 и 13 други им се допаѓа ова.
  5. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.770
    Допаѓања:
    23.801
    ми се пие кафе ми се плаче...ме мрзи да станам да си сварам

*пињауууууу*

На ceca-1 и Sara123 им се допаѓа ова.
  6. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    ^^ Тоа повеќе е Нова година.
    Ова е зима :devil:
    Не сум песимист, само реалист :!:
    Ај чао :devil:

На GarpovaV, la-chicka, Tenkai и 13 други им се допаѓа ова.
  7. Miss.Ricci

Miss.Ricci Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2011
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    5.744
    Кога плачеш, слаба си.
    Кога се смееш, глумиш дека си среќна.
    Кога ти е убаво, не си заслужила..
    Кога не ти е убаво, гревче си, не си го заслужила ни тоа..
    Кога си на дното, не вредиш..
    Кога си на врвот, повторно не вредиш бидејќи не заслужно си таму..
    Кога си друштвена, премногу се опушташ..
    Кога си индиферентна, намќор си..
    Кога си љубезна кокетираш-флертуваш..
    Кога не си, забегана си...
    И така...

На Monna.Monna, bittersweet, Moira и 20 други им се допаѓа ова.
  8. Idonea

Idonea Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јануари 2012
    Пораки:
    322
    Допаѓања:
    642
    Не те ни забележував.Никогаш не си постоел за мене. Дури и ти ги оддавав тајните свои како на некого за кого не ми е грижа дека ќе го повредам. Така беше, додека не те запознав...
    И тука целиот мој свет се преврте наопаку. Повторно поверував во некого, започнав да се вљубувам во тебе. Целосно се вложив како некогаш порано...станав твоја...едноставно потонав во тебе...
    И по обичај, беше премногу добро за да биде вистинито. Ти се промени. Ти, првиот за кого верував дека навистина ме сака. Ти на кој му ја дадов целата своја доверба, целата своја надеж...
    Залудно е. Јас нема да бидам со новиот ТИ. Јас го засакав оној кој неможеше да дочека да го чуе мојот глас, не со некого кој еве, сеуште не ме ни побарал од утрово.......
    силна сум јас... и порано ме повредиле...и повторно ќе прежиеам.

На kravce, Loritaa, marama и 4 други им се допаѓа ова.
  9. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.954
    Допаѓања:
    164.223
    Она битно ги замара сите околу неа со нејзината садомазохистичка љубов и такви срања,а типот да је кретен,је кретен,а тоа што она е глупа и патетична не е битно а?!
    Значи дечки да повториме... ДОСТОИНСТВО, а не ГОРДОСТ И ИНАЕТ,знаете зошто?! Зошто се гордееш со достигнувања свои и на тие кои ти значат,а у ваков случај да си горд тогаш си искомплексиран идиот,а инает дури и кога не си во право е одлика на глупоќа ама тешка глупоќа која ќе ве прати во текот на целиот живот и од која умира по една верверичка!

Како бе можете да сте толку глупи тееее...а колку е убав животов...толку ли не сте свесни дека тоа ваше понашање го доживувам како у главата да имате решетки и гледам мини човече од вас како се дере и бара да биде ослободено!

Јас сакам да кажам,си пијам кафе, си ја слушам фљора и машините и си читам. Денов има некој позитивен и оптимистички изблик. Се надевам ќе го канализирам уште подобро и на крај ќе си легнам задоволно од светот. А и како *стареам* сфаќам дека здравиот сон за мене е половина расположение. Сериозно, секогаш кога убаво ќе се наспијам,длабоко и мирно, после сум на врвот од расположението и после ќе го уквари некој,ама полесно па си го поправам. Малце и мразам што нешто како сон ми влијае на животните текови и расположенија ама тоа е. Боље тоа него ли лош или никаков секс па онда исфрустрирана и хистерична будала да постанам! Ма да! За мене сонот е клучен! И не ме буди,освен ако нешто не гори! Многу сум незгодна кога ќе станам,дури самата не си се поднесувам. Не е севте да ми речат ти си човек што обожава да спие. Ај не заебавај?! Па затоа љокам кафе како ненормална,ама сега го менувам, ако не пијам кафе пијам чај,ако не и чај онда какао сигурно... Кофеин у сите форми. Да ми је да знам дали ми врескаат органиве од задоволство или сите клетки ми се вознемирени и се молат да престанам да ги тероризирам со ситимулирачки супстанци....

На здравје понеделников. Мене ми замирисува на празници веќе.

На bittersweet, caroline.costa, Ella.313 и 5 други им се допаѓа ова.
  10. tigerlady

tigerlady Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    1.651
    Допаѓања:
    5.421
    На некои луѓе и сам Господ да се симне не може да им помогне. Страв ми е веќе да отварам фацебук затоа што ќе заглупавам само од читање на глупости. Цитирам: Одам да јадам карамели./Изедов цело пакетче карамели./ Леле лошо ми е од карамелите. Зошто побогу зошто?

Или оние глупави групи и статуси кои навредуваат ама нели мене баш ми е гајле битно да се стисне на глувчето, |( Ко нимфомани за лајк и клик се некои луѓе, а за жал се побројни. Ајде сега да ставиме ние убаво сите заедно, слики на кои сме небаре голи и да собираме коментари, од кои пола се ставени од љубоморната другарка (Супер си џенцка, остај гаќата што ти се гледа) и напалени мушки сељаци кои за тоа живеат. Тенка е линијата меѓу секси и вулгарно ама на некој и со фонт 50 да му ја покажеш нема да сфати. Аман веќе!

Се ме изнервира денес и среќа сум сама дома иначе ќе се спукав со некого. Досадни колеги од оваа група, со биполарно растројство. Денес ќе си правиме муабет, утре сме само на здраво, после две недели не се знаеме.Еднаш пробуваш, втор пат ама трет пат си викам за еден месец нема ни да ве видам веќе, одете во пм со тие глупави коментари и мрзливи фаци.

Дополнително, што е си видеово за Кока кола со Дани? Досадно им е па се глупираат? Дај најдете си попаметна работа, немојте да ми расипувате убави песни. Да бидеме искрени, во рекламата црнец а во позадина Дани ми пее. Логика на завидно ниво.

Уј како ми чури главчево. Викендов ќе бидне пијанка и шетка, во понеделник испит. Радости бре радости. Одам да си топам нервози во еспресо и книги и го чекам денот кога цел свет ќе почне Thanksgiving да го слави. За инает на Американците.

На bittersweet, Hayley и Nymeria им се допаѓа ова.
  11. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Децо, дај полека со превртувањето на очи или поточно '' |( " знакчето на секој факинг збор. Што е многу за очи - многу е. И јас ту и таму си превртувам очи во некои коментари за да доловам ситуација, ама ова вашево не се видело. Мене ми предизвикувате скролање, за другите не знам.
    Чуму толкава мржња бре, ете јас ве доживувам ко исфрустрирани, полни со комплекси - дечишта!

Пр. баба ми ја тутнаа да спие вечер до мене, дај ми трпение Господе, прди и смрди од километар. |(

Да би го имала бабето мое да спие до мене сега . . .

На Monna.Monna, bittersweet, CoverGirl10 и 18 други им се допаѓа ова.
  12. deedee0

deedee0 Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2011
    Пораки:
    359
    Допаѓања:
    364
    Дали некогаш сте посакале да не снема,така одеднаш?

На Hayley, senza.parole, Sara123 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  13. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.770
    Допаѓања:
    23.801

|( Од тебе до ET сестро...у најмала рака има светлосни години...

14. Spell

Spell Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2011
    Пораки:
    550
    Допаѓања:
    400
    Кој не лајкне е педер или љубоморна девојка..

Мислааааааааам у редуууу.

15. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.469
    He, воа е моментот кога ќе видиш дека си го згрешил прашањето :D

Cдк

Tих од сол до холестерол нема некоја голема разлика :D Mе преку глава ми е и од протеини и од минерали и јаглехидрати и кило џули :D Mамата нивна
    Bчера супер си поминав, и да ви кажам дека Лудо се прероди, у фазон на продуктивно трошење на кешот :emo:
    Глумам богаташица бе, дебел газ, само во такси го редам, на меко и топло седиште од колата.
    Ама тртки веќе, си реков за секое возење за такси, Лудо, ќе си купиш еден кармин, бидејчи јас сум ти кармин манијак, без вода во очи ќе одам, без кармин не одам
    И наместо да си дадам пари за такси, поштено си се качив во аутобус, на горен кат, ем си се изнауживав, ем си се подновив со кармин на Кејт Мос, еми така бе деца, доста штедам за се, а за такси се има пари.
    Секој пат кога ќе сакам да се качам у такси, шпринот до Тинекс, и еден кармин
    :D
    Си ја видов другарка ми, се изнагушкавме се изнапричавме,и многу ми беше мило.
    Лошо е кога ќе изгубиш контакти со драги и мили луѓе :$
    Убо бе, лепо си пројдов :)

На bittersweet, Moira, kravce и 8 други им се допаѓа ова.
  16. Bright

Bright Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.547
    Допаѓања:
    5.524
    Ама ич не ја сакам Дани. Бреј. Рекламите на кока-кола стануваат се поглупави и поглупави. Ништо магично. ПУФ! :*: :*: :*:

На Stoimenovska, sweet-cherry, Glossy-girl и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  17. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.409
  18. Loritaa

Loritaa Истакнат член

Се зачлени на:
    6 август 2011
    Пораки:
    395
    Допаѓања:
    661
    Јас па такви смешни луѓе немам на фејзбук.Малку пријатели имам,само тие што си ги знам и што се нормални,што не го споделуваат животот на фејзбук.Инаку неможам да читам секакви статуси, да гледам секакви слики во wc,во парк,во кревет со дечковци/девојки..

19. Jagoda123

Jagoda123 Популарен член

Се зачлени на:
    26 април 2012
    Пораки:
    2.467
    Допаѓања:
    11.107
    Денеска не се израдував на нова блуза, ниту на фармерки, чевли, чанти и козметика..
    Се израдував на полна ќеса прехрамбени продукти, зошто знам дека подолг временски период нема да го гледам татко ми замислен и загрижен...

На Monna.Monna, Moira, kravce и 6 други им се допаѓа ова.
  20. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.173
    Јуху. ^_^

Само го молам времево, додека сме во школо, да не врне снег. Најубаво го молам.
    Немам намера да паѓам, повторно на секој втор чекор. После на распуст, колку сака нека врне.

ФалаЧаоПријатно. :bow:

На Sara123 му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.