Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Magnolija

Magnolija Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    1.674
    Допаѓања:
    7.652
    Интересно е тоа што кога некогаш ќе ни го дадат тоа што сме го долго очекувале не знаеме што да правиме со истото. Како со месеци да седеш со вкрстени нозе и да медитираш и како да си повторуваш некоја си мантра. На пр. сакам торта, сакам торта, сакам торта....
    А по толку време појма немаш дали уште ја сакаш таа торта, дали некогаш навистина си ја посакувал или пак тоа ти бил некој каприц.
    Си ја повторуваш мантрата долго време и одненадеш-На ти торта! Во раце ти паѓа убава чоколадна торта, баш како што си ја барал ама не знаеш што да правиш со неа, си заборавил веќе. Ако не ти се лизне веднаш од рацете, ќе ти се испушти подоцна додека дремеш со подзината уста.
    Абре никако да ти текне дека тортата си сакал да ја изедеш. Да седнеш и ронка по ронка, залак по залак - крв да ти се створи, баба ко што вели.

Комплексни некои суштества. :D

На mims-89, SexyLady, Theodora и 5 други им се допаѓа ова.
  2. barby

barby Популарен член

Се зачлени на:
    22 мај 2010
    Пораки:
    830
    Допаѓања:
    8.451
    СДК не не е досадноооо. Него го нема,уште е на работа. се вртам низ дома сама, 5000 пати ги сменив сите програми и не најдов ништо интересно. Ах не можам да издржам, не сум научена да бидам скрос сама и без никаква обврска (овде не го спомнувам учењето, пошто книга не ми се отвара, а се ближат колоквиуми)
    Досадно ми еееееееее

3. caroline.costa

caroline.costa Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    1.268
    Допаѓања:
    2.587
    Веќе помина една година од моето феминско постоење овде. Не ја приметив годината како измина. Одкако се зачленив овде направив пауза од три месеци НЕредовно пишување. Но сега се прашувам зошто. Девојки прекрасни сте.
    Ги преобрнав сите подкатегории и сите теми. Ве читав редовно. Читав секакви искуства. Во некои и се пронаоѓав, ги читав советите кои им беа дадени на некои форумџики. Ги употребував и успевав. Запознав прекрасни личности овде. И научив многу од вас. Да не бевте вие јас немаше да направам некои чекори за кои се мислев како. Одредени личности кои знаат дека седам овде ми велеа тебе фемина премногу те промени. Повозрасна сум за една година, и повеќе не размислувам како што беше. Размислувам повозрасно и благодарејќи на вас научив многу работи.
    И и благодарам на Билката која го створила ова мало катче. Изобилие од жени од кои се учи доста.
    И ви благодарам на вас феминки кои понекогаш ми помогнавте, ме советувавте, ме насмеавте, па и со по некој пост расплакавте.
    Останете такви какви што бевте до сега.
    Ве гушкам :hug: .

На Monna.Monna, mims-89, Divinebutterfly и 18 други им се допаѓа ова.
  4. sadangel

sadangel Популарен член

Се зачлени на:
    7 март 2010
    Пораки:
    983
    Допаѓања:
    782
    Чудна сабота - јас без желба за излегување и забава :^) - и пишав на другарка ми да шетнеме малку по улиците а сега се молам да ми одговоти негативно :wasntme: . колокфиуми се ближат а јас абер немам за книга и учење... Уффф ако не излезам вечерта ќе ја минам пред компјутер (не верувам дека ќе се натерам да отворам книга) и да секогаш е така - таман ќе речам се откажувам од некој, тој некој прави безнадежни обиди да се врати во мојот живот... :emo: Епа НЕМА!!!
    - Имајте убава вечер каде и да сте :)

5. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Да чујам кој води во ватерполо против Франција и ќе оди на европско првенство? 8)

На Monna.Monna, mims-89, Divinebutterfly и 11 други им се допаѓа ова.
  6. CIA

CIA Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2011
    Пораки:
    1.525
    Допаѓања:
    3.029
    дека ми се вика,ми се плаче,ич не ми се испаѓа со детево ама што да се прави некој кога ќе те напне...значи колку само може машкото да изгуби значење кај девојката кога и досаѓа :x
    И ајде чаос сега јас испаднав да се видам со овој :*

На Chocoholic му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Chocoholic

Chocoholic Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2011
    Пораки:
    747
    Допаѓања:
    988
    Ќе си го испечатам и ќе го ставам негде да ми боди очи!
    Дефинитивно морам да почнам да го применувам ова, крајно време е...конечно имам желба и мотив :) Now is the time :D

Имајте прекрасна ноќ Феминки, каде и да сте! :hug:

На Hipica, Elennaa и crazylady им се допаѓа ова.
  8. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.128
    Да чујам кој ги познава пола од дечкиве, мелем за очи?? :mm:
    Оу јес, ит ис ми. :nod:
    И си се фалам, кој сака нека мрчи.
    Ама само си другарувам. Не смеам да пипкам. :D
    Ако некоја е заинтересирана......(да знае кај да се обрати).

Цел ден главава ми зуи. Проклетото право на ЕУ ми скачка на живци и ми иде да ги скинам страните и да ги изџвакам, па да ми излезат од задников.
    Ниту 4-те кафиња не ми ја подобрија концентрацијата, така што фактички залудно потрошени часови на учење, кога ни два реда не ми влегоа во глава. :envy:
    Затоа ќе се осврнам на тоа што најдобро го знам и умеам. Ќе лежам и ќе гледам филм.
    Пријатно.

На mims-89, SexyLady, BoaVista и 2 други им се допаѓа ова.
  9. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.071
    Допаѓања:
    72.409
    Тешко ми е, тажна сум.
    Да, навидувам се ми е убаво. И можда претерувам и сум размазена
    Ама мене ми е тешко и тажна сум, и ќе плачам. И да не чујам некој да ми рече, за глупости дека плачам!

10. lovely91

lovely91 Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2010
    Пораки:
    1.514
    Допаѓања:
    4.561
    Сдк

како може да сум до олку баксуз,брее чудо некое |(

На IndieGirl му/ѝ се допаѓа ова.
  11. thinkerbell

thinkerbell Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    2.055
    Допаѓања:
    11.960
    Ме пече, ме нагризува, секој орган ми го силува.
    Понекогаш многу ме боли оваа љубов.
    Ќе ја залиеме ноќва со џин. Онака, за ќеиф. Ние две сами. Женчиња.
    Ќе заборавиме на маките и мислите за утре.
    Дури задутре ќе мислиме за друго.

На mims-89, Magnolija, Hipica и 2 други им се допаѓа ова.
  12. Alondra

Alondra Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2011
    Пораки:
    1.087
    Допаѓања:
    2.358
    Музиче, кафе, пц и јас во пижами си седам, сурфам и уживам :inlove: Вака се живее 100 години :D

На Hipica и strangewoman им се допаѓа ова.
  13. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    Изручав една чинија супа. Жешка изгор, дури ми се израпатизира јазикот. Во мојот речник израпатизира значи рапав стана.. Знаете, кога е нешто многу жешко, и осеќате како јазикот онака ви се љупи, кога го движите напред назад? Или горе над јазикот, осеќате малецки перничиња? Е тоа! Ако свативте. :wasntme:
    И така ви викам јас на вас.. Се мислам дали да отворам тема за мојов проблем..
    Машината за алишта ми е расипана, па немам веќе резервни гаќички. Најпрво сакав на рака да ги исперам, ама после нешто ми текна, дека белите се перат на вриење. Знае некоја феминка, како на раце да ги ставам на вриење? Дали додека комшиите печат пипер, да ги ставам во шерпа, да зовријат на 100 степени, и после да ги вратам во машина?
    П.С ИТНО Е!
    Се шалам, се зезам. Отидов, т.е нигде не отидов, само отидов да си земам ќебе. Ќе се покријам пред компјутер, и да си изгледам неколку комедии. ^_^
    Прибидејќи, очигледно, би требало, ама не е сигурно, и не верувам, иако 100% сум сигурна дека така ќе биде, иако се двоумам, сепак мислам дека нема да можам да научам денес ништо. Барем да си ги изгледам филмчињава што ги имам околу 30тина во компјутер, да не ми отидат ј*бана како тие прошлите. Пу пу пу, да си чукнам у дрво. :headbang:
    И би ве прашала нешто, иако немам што да ве прашам. Сепак ќе ве поштедам.
    Ариведерчи, аморе мио.
    Жо ес ту амор?
    Мрш бре п*зда ти м*терина.
    Приватно! :hai:

На SexyLady му/ѝ се допаѓа ова.
  14. edaa

edaa Истакнат член

Се зачлени на:
    5 октомври 2011
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    4
    That awkward moment when ur actually telling the truth, but laugh during it and everybody think ur lying :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :smirk:

На Rock-a-Fella, KrystalTears, Hopeful и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  15. angel92

angel92 Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    1.992
    Допаѓања:
    4.816
    СДК заминав Банско. Се читаме за една недела.

:* :* :hai:

На Nightwalker му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Kasha

Kasha Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2011
    Пораки:
    1.724
    Допаѓања:
    3.266
    да ја најдам оваа на улица ќе ја силувам мајке ми, па нека ме апсат после :D

На mims-89, anuskaNESTLE, Cynthia и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  17. SexyLady

SexyLady Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2010
    Пораки:
    2.800
    Допаѓања:
    3.270
    Убава вечер, дебела, само за штипкање! :mm:
    Надвор пингивини врнат и умираат, ас горим... :dance: шуќур човек бре, немам причина, ете така од мерак. Ме стрелна една желбица - го имитира Купидонон - да си купам црвени чизмици, некои лаковани, ама убаи де! :!: И да ги наврам, па цело Скопје да го прошетам, да сјајнат на времево очи да истераат. И оние што неќат да ме гледаат, да им паѓам во очи, да ги бодам, з’инат. :makeup:
    А во носов се збрал сет свет, ај да не ви сликам подробности :puke: , притисок од милијарда паскали. Настинка е второто алтер его на зимата, пу пу срце да ја изеде! :punch: Се почастив и јас, еве веќе подолго време, дури досадна ми стана, ШУ! - ја бркам! |(
    Чаодосадномиеаманесилегнувам. :*

На Hipica, Elennaa и eli25 им се допаѓа ова.
  18. eli25

eli25 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    15.021
    Допаѓања:
    123.884
    Сестра ми ми е на гости и ме зеза-вели ти дипломирана и пак учиш, а јас од понеделник имам колоквиумска и ни книги не зедов :lol: Е ајде де,има ли правда. :talk:
    Ми дадоа еден куп материјали и морам да се покажам.
    А и ми недостигало доцното читкање навечер со кафиња и возбуда дали ќе положам,маркери во сите бои и убави тефтери покрај мене.Ве читам дека не ви се учи и не ве сфаќам :lol: Не сум била бубалица,тоа ич ,ама кога требаше да се учи страв во коски,седење и подучување :!:
    Ете сега си седам со книгите кои патем се на бугарски |( и англиски |( ,си преведувам со музиче ,ве потчитнувам :wasntme: ,па не е баш тивко на Фемина иако е сабота.Јас премрзнав прееска ама пуста желба за печени костени :mm: ,морав да тркнам до плоштад .
    И кога да видиш,цел живот во учење ти поминал :yawn:

На Divinebutterfly, MandyLane, teddybear и 7 други им се допаѓа ова.
  19. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.191
    СДК невозможно е да се држат работите под контрола, подобро речено тешко е, секогаш мора нешто да киксне |(
    Ах...бе, ме боли стооооомаК :( :worried: цел ден се жалам :D |( жалопојки :D :wasntme:

На Grunge му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Scar.Tissue

Scar.Tissue Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    371
    Допаѓања:
    1.045
    На Rozich, la-chicka, Hipica и 2 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.