1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. PussyHunter

PussyHunter Нов член

Се зачлени на:
    15 август 2011
    Пораки:
    636
    Допаѓања:
    724
    Традиционално мора да пишам во првиот ден од месецот, макар и светот да се распаѓа. :lol:

Па кај сте феминки драги не сме се чуле одамна, а си дојде 1-ви декември и последен месец од годината. :o Си летна и оваа година како ништо. Уште една брилијантна година на моето конто, 100 пати подобра и more awesome од 2011 од многу аспекти. :lol: Не верувам дека некое чудо ќе се случи во наредниве 31 ден колку што преостанаа од 2012, така што се' што ми се случуваше до сега, тоа ќе биде моето сумирање на 2012. Но сепак да почекаме, месец дена не е малку, биче све и свашта. Крајот делото го краси. :D

Оваа година сум учел како никогаш до сега во животот и резултат на тоа е екстра доближување до so wanted faculty diploma. :lol: За работа веќе си средив, но ајде нема да се фалам (бар не за сега хехе) битно вашиот ловец продуцира фин капитал на месечна база. :dance: На дипломата гледам како чиста формалност, нешто што едноставно мора да биде и ќе биде. :D

И друго што сакам да кажам се заразив со песничево у пи**у матер нека иде. :rofl:
    http://www.youtube.com/watch?v=Pav2f4b-1ZE

Ваљда носталгија према 90-тите години. Не се сеќавам на песнава пошто сум бил мал, ама сепак мелодијата ме враќа назад. :D

Поздрав до сите феминчиња, сумирајте си ја и вие 2012 година хехе.

:*

На Ella.313, zhap4e, SparkyAngel и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.130
    Декември...

:whew:

3. anuskaNESTLE

anuskaNESTLE Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.979
    Допаѓања:
    7.105
    ^ После торнадото дома помеѓу мене и него, он ми звоне како ќе прател другар негов, што патем ни е комшија да ми донесе лимон, септолете и топло лебче?! :tmi:
    Не се чудете, настината сум веќе една недела, ама денес, посебно од поручекот, кога ме стегна стомак, кога ме стегна грлото, само вода пијам а тоа пусто само се сушу и гребе, кога фати овој носов да тече аууу да тече...
    И ете го, баш во тој пеколен момент на плачење на моето тело звоне тој...
    Јас ало, и доволно беше тоа да ме познае иако да признаам прво ме праша плачеш Ана?
    Јас не - хах, нема зашто, само немам сила да станам, настинката си го достигна врвот, и толку требаше да крене прашина тој, оди по лимон, оди по тоа во аптека и слично, а јас грејна, цел ден само на 3 фронети сум и вода, и не можев да одам до продавница леб да си купам пошто немам сила, легнав пред печка свиткана, и му кажувам, и тој запна, сега другар ми ќе го пратам, опс стојјјј!
    Грижата на совест работи, но ради преголемата гордост, и инаетот до небеса, нема да се признае грешката, ама затоа се пронаоѓа алтернатива, што во случајов е деливери бои ака другар му :D
    Бејби, смешен си ми деновиве, како што јас тебе сум ти сомнителна...

Ноќ со Гвин Латифа, нејзините филмови секогаш ме расположуваа, како и самата таа, а преѓеска реков нешто агресивно, ама сепак не, одамна ми се исфрлени тие филмови, испадна дека сепак лошо влијаат на мене, па во позадина секогаш оди нешто порелаксирачко за душа. (не вклучувајќи ги сериите, како Декстер на пример).

И сакам да кажам дека сите моми во модни критики се прекрасни и смели и најубаво што знаат се носат.
    Ајде да не се препукуваме по стоти пат, секогаш за едно исто, така е како што е, едноставно фаворизирање има секаде, и не може без него, јас имам и ти што читаш си имаш фаворит, некогаш знаеме сите ние да се однесуваме како прави кучки и да дадеме по некој коментар кој не баш држел место, ама тоа не е причина да се расфрламе со бомби одма.
    Сите сме посебни на свој начин, секоја со своја приказна, со свој стил и ѕвезда.

...Иде Нова година, идат празниците кои ми се најомилени и ми е најубаво, абе душата ми се растопува, јас сум ти од тие моми кои се радуваат на таквите работи, па и на самото китење на елката, тоа го правам со саати, а па кога ќе ми текне дека ќе китам две елки годинава, еуфорија одма ме облева!
    Утре, во потрага по лампиончиња и елка за дома, мислам на ова дома, во Скопје :)

Добра ноќ и бидете свежи, нежни, топли и прекрасни.
    Јас денес бев агресивна мачка, но еве ме сега како Вито мојот пуфкаст зајак, стопена пред печка со мустаќот намокрен од вода.

http://www.youtube.com/watch?v=oUm4MHEeFCY

На zarah, ilipili, thinkerbell и 7 други им се допаѓа ова.
  4. PussyHunter

PussyHunter Нов член

Се зачлени на:
    15 август 2011
    Пораки:
    636
    Допаѓања:
    724
    На starfish му/ѝ се допаѓа ова.
  5. machka1

machka1 Популарен член

Се зачлени на:
    16 март 2012
    Пораки:
    334
    Допаѓања:
    1.349
    Раскинавме но можеме да останеме пријатели , е исто како : Ми умре мачката ама ќе си ја чувам. |(

6. Christina.A

Christina.A Истакнат член

Се зачлени на:
    15 април 2012
    Пораки:
    552
    Допаѓања:
    354
    СДК ... ОДАМ ДА ЈАДАМ. :| :lol: :$

7. Jagoda123

Jagoda123 Популарен член

Се зачлени на:
    26 април 2012
    Пораки:
    2.467
    Допаѓања:
    11.107
    Ете, дојде и ДЕКЕМВРИ..
    Многу одамна со љубениот мој штедевме пари во стаклени шишиња и кога беше последниот ден од новогодишниот саем ги скршивме, ги собравме сите пари во едно купче и отидовме на саем да ги потрошиме.
    Си купивме по некои ситници, нешто за јадење, прошетавме и си заминавме.
    Тоа беше еден од последните, ако не и последен квалитетен новогодишен саем.
    Изминативе години таа слика повеќе не е иста, а нас ни остана како традиција секоја година да го посетуваме.
    Најмногу се радувам на делот пред саемот, пред да започнат халите.
    Таму ги оставам сите пари што ги имам, секоја година си купувам накит за жива бадијала.
    И да, декември дефинитивно ме потсетува на саем.. И навистина многу ми е жал што повеќе не е ист..
    Го нема тој сјај, ја нема таа еуфорија, пуст е, празен..
    Кој знае дали некогаш ќе успее да го врати стариот сјај..
    Без оглед на се, традиција си е традиција.. Ќе одам и оваа година, па можеби и пријатно ќе се изненадам.
    Никогаш не се знае..

На zarah, Doozy, Libera и 2 други им се допаѓа ова.
  8. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    СДК дека денов ми трае ненормално многу долго. Скитам цело време, моите потерница ќе ми пишеа неделава, дома не сум се прибрала...
    И морам да кажам дека многу сакам професори кои пред се` ти се поставуваат како пријатели кои имаат повеќе искуство од тебе во животот и се трудат да те научат на предметот кој го предаваат, но и на нешто многу повеќе. Идол ми е! Кога ќе пораснам, сакам да бидам како неа, најсериозно! Морам еднаш да ја изгушкам, па што сака нека биде. Ептен така, од што ми е мила. :)

На sweet-cherry и Serafima им се допаѓа ова.
  9. anichka94

anichka94 Популарен член

Се зачлени на:
    18 мај 2012
    Пораки:
    1.823
    Допаѓања:
    7.048
    Ќе ме праша еден ден староста "Кај ти беше Log Out на времето..." :/

10. JoxyTheFreak

JoxyTheFreak Популарен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2011
    Пораки:
    833
    Допаѓања:
    5.566
    Со сето дужно поштовање на секој што ќе се пронајде во ова...
    Извини ама смени си го животниот стил!

Значи,навивачките екипи во македонија ми се симбол,СИМБОЛ на долно,пропаднато селско однесување.
    Збиднување на цел олош од градот на едно место и урлање кршење и викање како заулавени орангутани...
    Добро,сфаќам треба да сте жестоки,ама сте чуле ли за цивилизираност,хомо сапиенс?
    Didn't think so...
    Незнам каков тренд е и незнам за другите градови ама сигурно слично е...
    АМА ОВА ЗА МЕНЕ Е ОСИЛОТО НА СЕ ШО Е НИСКО И ОДВРАТНО У ЕДЕН ГРАД.

Ебаве у тоа младината гнасна,ебаве.
    Прочитај книга!!!

На srcence1607, Rubiii и Hipster им се допаѓа ова.
  11. Miss.Ricci

Miss.Ricci Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2011
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    5.744
    Пост во врска со Декември ...

Се шалам :D не ми замерувајте, се ми смета деновиве... Ми смета дури и моето присуство на земјината топка. Ми смета кога сум сама со себе... А и на среде циклус сум, во оној нај жустриот дел...
    И настинав, главата ме боли ненормално...
    И затоа се ми смета.... кажав ли? Мразам кога сум сама со себе, мразам кога се оптоварувам за се и сешто, и по депресивни постови више не можам да пишувам...а не дека има некоја турбуленција во мојот живот, ете така, период, грозен период! :|

На moonlight-girl.55 и Dushica-sk им се допаѓа ова.
  12. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    21.239
    Допаѓања:
    111.541
    Ах несоницааа, ах чувство на винааа, ќе пројде ли? Ќе пројде сега со саат време вежбање и добар туш, после шеткарење и љубов, цел ден за оние кои ми се мили :rofl: Мора да помине :!:

13. Mrs.Bass

Mrs.Bass Популарен член

Се зачлени на:
    7 април 2012
    Пораки:
    897
    Допаѓања:
    7.318
  14. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.865
    Допаѓања:
    101.752
    Откако се омажив за овој мојов и откако од петни жили цел брачен стаж се борам да направам од него чесен човек,секогаш последната недела од месецот најмногу ја мразам.Таа има тенденција да се пролонгира и во првите денови во наредниот месец.Зошто ја мразам?Заради тоа што тогаш доаѓаат најголемиот број сметки,да се плати англиски на децава,кредитот,фрижидерот сиромашкиот празен а плата далеку до видик ,старата потрошена...да е жив татко ми ќе каже ...недомаќини сте....да тато вистина е... ]:)

Кога на тв ќе ги видиш рекламите на Кока Кола,која патем оваа година ми некако поделена,од една страна симпатична ,ама од друга оној голем дедо Мраз некако морничав ми е, и во последно време и рекламата за Гранд кафето кога Милена и Драган како пијат кафе со дедо Мраз ,знаеш дека празници се ближат.А надвор 20 степени. :devil: Не личи бре ,никако не личи.

Утрово го скинав последниот лист од календарот.Декември.Готово е .Уште една година оди,а во мене,поделени мисли.И се е исто ко и лани.Нема промени ,само со по некој човек плус или минус во животот.

Рано е да замислувам желби,ама оваа година своите соништа ќе си ги завиткам во пакетчиња.Со убава машна одозгора.Па и нека изгледа кичесто баш ми е гајле.И можеби дедо Мраз оваа година нема да го промаши мојот оџак.Или барем нека фрли малку магија.

На machka1, Monna.Monna, green.eyes и 22 други им се допаѓа ова.
  15. Veki4kaa

Veki4kaa Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2012
    Пораки:
    5.521
    Допаѓања:
    18.517
  16. mamita

mamita Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    153
    Допаѓања:
    176
    Дали се криви личностите околу мене што ми создаваат стрес,или јас што им дозволив да завладеат со мене.Најверојатно второво.
    Нека замине оваа 2012 побрзо

17. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    вчера на Сител кажаа дека детенце со тешка дијагноза од Кавадарци на Детската клиника донесено починало-на само 4 годинки ;(
    можам да замислам како им е на родетелите :x

18. vitomir

vitomir Нов член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    2.095
    Допаѓања:
    3.629
    1. Не се оптоварувај со тоа што мислат другите за тебе

2. Секоја наша мисла може да се материјализира

3. Прифатете го и сакајте го сопственото тело

4. Не критикувајте и не осудувајте се себе си. Но, и другите околу вас

5. Дарувајте љубов и не одалечувајте ги најблиските

6. Научете прво да давате, а потоа да примате

7. Помалку мислете, повеќе љубете и радувајте се.

Заклучок: Среќниот човек е и успешен!

На Ella.313 и srcekrsacka им се допаѓа ова.
  19. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.173
    Цела почетна, или со Welcome December, или песна од Елитни Одреди.
    Океј, знаеме сите дека сте биле.

На CharmedGirl, Annie.mk1, anabel-a и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  20. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.