Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Radiance

Radiance Истакнат член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    130
    Допаѓања:
    170
    No matter how hard we try to make things right the true engraved pattern will always find its way into our destiny.

На Lady-Cha, TeddyGrey, crazyinlove19 и 2 други им се допаѓа ова.
  2. anneyy

anneyy Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2010
    Пораки:
    1.280
    Допаѓања:
    1.422
    Срамота е...Ама не се срами секој! :)

3. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.056
    СДК ... да се верува некому денес тоа е голема реткост! :|

Конечно јас имам потреба од некој сериозен разговор, некој да ме слушне да ми помогне :(

4. Libera

Libera Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2011
    Пораки:
    1.278
    Допаѓања:
    5.908
    Јас би рекла дека поголема реткост е некој да ја оправда твојата доверба.

На julie77 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Овие менструации се смрт. Цел викенд мене стомак ме боли. Аман! 2 спазмекса и 2 кетонали за 48 часа. Па јас сум џоа дрогирана. Девојки што немате големи болки сте среќнички да си знаете! Ви љубоморам!
    Иако синојка кркнав кетоналче, си пивнав џин тоник и као нова бев :D
    И си правам математички пресметки и сваќам дека црвено ферари, црвено море, црвена петстотка, црвен долен веш, црвен дедо мраз, црвена роза, црвено срце, црвени цреши, црвена ѕвезда ... црвенава ќе ми дојде точно за Нова година :tmi:
    Мрш, мразам што сум женско.
    Јас па на мојов викам купи ми долен веш од ВС ќе ти се дотерам вечерта, како да не, оф сирот и тој. Убаво си вика абе ти на 2 недели добиваш :D

И ме фаќа трема, понеделничка трема. Еден состанок на работа, едно ново запознавање и претставување на друга работа. бррррр дај да го скокнам утрешниот ден и директно вторнички да си почнам. Може ли?

На ines.h, Cacy и Acerola им се допаѓа ова.
  6. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Додека ние се жалиме од мајките, има некој кој би дал пола живот да има мајка.

Не, не е мајка онаа која го остава детето само дома, мајка не е онаа која му се дере, мајка не е онаа која му забранува се, но мајка е онаа која го остава детето само дома за да може да му пружи се во животот понатаму, мајка е онаа која му се дере за тоа да не ги прави погрешните работи во животот, мајка е онаа која му забранува нешто за да не тргне по погрешен пат...

Да, една е мајка, и таа секогаш знае се.
    Јас не ја гушкам мајка ми, не ја ни бакнувам.Не и кажувам за мојот љубовен живот. Одамна не сум многу блиска со неа, но додека е тука, сигурна сум...

Не мора да ги бакнувате и да им се лигавите на мајките, но размислувајте со бистра глава во животот, пробајте да живеете удобно, да учите, и тоа ќе им биде најдобар подарок...

Убав ден денес, ладен, но мене љубовта ме грее.
    Fuck, tomorrow is Monday.

Не бе, не ви давам чај и колачиња.Еве ви срце да се згреете. :D

На Lady-Cha, LivingGlam, Cacy и 16 други им се допаѓа ова.
  7. vendiii

vendiii Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    2.465
    Сите се жалат од животецов на сите нешто ни фали и сите бар по еднаш сме посакале да си умреме ... (не буквално де ко оваа што се погреба при живот ) :wasntme: :D него онака леле ќе си умрам нешто во тој фазон . Демек некоја фора ама никаква фора . Или пак зашто си ме мајко родила леле бре ?
    И такви сме ние рајава неблагодарна !
    Да си фатиш згоден дечко , да се вработиш онака до некаде да те огрее сонце и сите јас сум хепи живототв е убав.... лилааа :^) |( А малце ќе загрми ќе дојде некое облаче и сите се предаваат . Вака да гледаш како смело она не ми се живее бе , абе ова ли е живот ?
    Епа ај најдете си подобар и не го тупите зошто 5425556 умираат секој ден а вие поима немате што зборите ! И ај кај се праите заебани со вакви глупи муабети бар тоа да го мислевте па да не ми е криво.
    Ако не ви се живее трк донирајте органи , бар добро дело ќе направите . И да и јас сум го лупала ова до неодамна ама од сега дури не бидам сигурно во таа желба нема ни да ја посакам .

Ова е исто ко она сите сакаат во рајот ама никому не му се умира . :wasntme:

На SexyLady му/ѝ се допаѓа ова.
  8. bittersweet

bittersweet Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2010
    Пораки:
    2.134
    Допаѓања:
    64.797
    СДК
    Матео вчера направи 6 недели и во духот на православната вера, го однесов да ја прими првата молитва, а воедно и да се крсти, не е веќе рисјанин сега е христијанин.
    А бидејќи не бев дома кога се родија внуците, ме чекаа мене, сите да бидеме собрани, па вчера и тие заедно со Матео се крстија, им направивме групно крстење.
    Самиот чин на крстење е прекрасен, благороден, незнам дали му наметнувам нешто или не ама јас мислам дека со верата ќе му дадам правилен правец во животот и право на припадност.
    Им благодарам на in laws, кои иако се друга вера, без мрчење ја прифатија мојата желба да биде Матео православен, и сите беа присутни и учествуваа во целата церемонија.
    Needless to say после следуваше забава до бесвест, macedonian style 8)

На Strumfeta93, Doozy, Lady-Cha и 14 други им се допаѓа ова.
  9. m2m2m2

m2m2m2 Популарен член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    1.517
    Допаѓања:
    1.059
    СДК хороскопов на Фемина стварно многу ми погаѓа бре :clap:

10. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.445
    Допаѓања:
    91.764
    Се избањав пола саат пред да излезам и погодете што? Ми се расипа фенот. Малер сум бре, малер.

Него сакав да кажам вода многу не пијам, ама по црвено винце голтка стоена вода три дена како е слатка, мх, мх.

11. calliope

calliope Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    15.993
    Посакувам да бев N.A.T.A.S.A...

12. danichap

danichap Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    16.351
    Допаѓања:
    286.301
    пу пу пу скраја

лоша работа е психата :tmi:

you are on the good side

13. MissSpark

MissSpark Популарен член

Се зачлени на:
    13 јуни 2011
    Пораки:
    696
    Допаѓања:
    1.287
    Јас сум крајно лигаво створење кога имам во близина кучиња и бебиња.
    Имагинативна кога станува збор за измислување на најлигавите надимаци, Уна њоњоњоњо, гуцимицимац, мацемаљоу, ми е сведок. То то, треба да се убие. Посилно е од мене, што да правам :(

На Trendafilka му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Radiance

Radiance Истакнат член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    130
    Допаѓања:
    170
    You know that I love you and you know that I will always dream of you, but I don't deserve you, we both know that I'm not what you want. Dont cry and dont worry, Im leaving so that you can be happy someday, happier then ever. If the night gets darker I'll be there to guide you through but honey I'm not the angel to lighten up the path you want to walk on. Seeking refugee for safety in others was something to turn your eyes on the subject that is not worth losing over someone who hasn't become insane by the enormous feeling that we both know. At the end I know you'll be saying sorry for something you didn't truly understood. Im sorry and Im trying to complete myself at the darkest hour of the night.

На Divinebutterfly му/ѝ се допаѓа ова.
  15. manja666

manja666 Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2011
    Пораки:
    1.144
    Допаѓања:
    17.999
    Dear life , when I asked if my day could get any worse it was a rhetorical question , not a chalenge !!!

На BlackSwan5 и MissSpark им се допаѓа ова.
  16. WhiteAngel

WhiteAngel Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2011
    Пораки:
    2.107
    Допаѓања:
    1.641
    Ситуација која ја немам доживеано неколку месеци.
    Инсомнија имам, пак...
    Ама сега немам желба за спиење.
    Сеедно ми е.
    Но, дали за неколку часа ќе ми биде сеедно?
    Кога од мене ќе се бара внимание и концентрација...
    Гајле ми е!
    Нема да е крај на свет...
    Можеби кока колата ќе ме успие. Всушност, таа секогаш ми помага.
    Веројатно нема овој пат да ме изневери...?!

17. daddys.princess

daddys.princess Истакнат член

Се зачлени на:
    30 октомври 2011
    Пораки:
    988
    Допаѓања:
    319
    леле ич не моам да спијам ни сон не ми иде пм ,нишо не ме мачи ама неми иде сон

18. angel92

angel92 Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    1.984
    Допаѓања:
    4.764
    Ова нова мода е? :lol:

19. unhappyy

unhappyy Истакнат член

Се зачлени на:
    10 април 2011
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    147
    СДК уште денес имам интернет ке ми го исклучат :( , и сакам да кажам дека денеска сум печена на школо..сабајлечки :sweat:

20. barbie-hilton

barbie-hilton Истакнат член

Се зачлени на:
    19 ноември 2009
    Пораки:
    154
    Допаѓања:
    82
    Каков ден ме чека ми се плачи уште од сега :worried: ... Уште од сабајле трчање дотервање средвање тинтири минтири снимањааааа цел ден па афтер парти ужаас ааааааааааааааааааааааааа............... а јас си дремам на фемина па што да правам не ми се спие :clap:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.