[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.854
    СДК...тажна без причина...или можда не...помалку депресивна и невротична, додуша и малку во душата стегната...
    Излегов низ пусти улици, сама, крцкав снег под стапала, гризев усни размислувајќи, тегнев нараквици за да почуствувам студ, вистински, да го прикријам овој на душава... Нешто што не го правам така често, а веројатно ќе почнам, снегов е ионака радосен колку и тажен. Сега се почестив со полна чаша топло чоколадо во овошен (УН) ден и без трошка грижа на совест(или можда со многу) ќе ја млезгам цела вечер, надевајќи се да ми ја замачка хаотичноста низ главава!

Расположениево како снегов, осетив кога дојде, не знам кога ќе го снема :|

На Loritaa, bittersweet, Moira и 9 други им се допаѓа ова.
  2. vitomir

vitomir Нов член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    2.095
    Допаѓања:
    3.629
    Izvinete za latinicata,ama na Pamela sakam da i kazam vo vrska so kleckanjeto,pa sto da vi pravam koga dobrite i mirnite momci ne gi ni primetuvate,i sega ke plukate po celiot maski rod,ova samo nadopolnuvam.
    Inaku vo pravo si.

3. Lahaliva

Lahaliva Нов член

Се зачлени на:
    29 ноември 2012
    Пораки:
    225
    Допаѓања:
    317
    Си биле два молива,едниот се скршил,а другиот се испишал од смеење :rofl: :rofl: :rofl:

4. Foreveryoungiwannabe

Foreveryoungiwannabe Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јули 2012
    Пораки:
    309
    Допаѓања:
    685
    Е да бе,и јас си сакам снег и зима :$ Денес од нетрпеливост малце порано ја накитив елката.Златно,црвена,со златна трака околу неа.Незнаете колкава радост ми се створи кога го видов снегов надвор.10 центиметри наврнало :D Јухууууу.Многууу сакам Нова Година и Божиќ.И периодов сега.Новогодишна атмосфера,внатре топло,под ќебе со чај или какаото на мајка ми,надвор снег,светилки.Радостии :)
    Држете ми среќа утре,француски поправам :tmi:

На Serafima и 1209 им се допаѓа ова.
  5. lackygirl

lackygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    7.269
    Допаѓања:
    24.751
    Јас сакам зима и снег ама од денес повеќе не :x
    Во едно битолско село бев на гости, планинско е, заврна мнооогу снег..... и ние си одевме дома кај 3 саатот и оп пропаднавме во ендек, се лизна колата и заминавме.... среќа на никој ништо не му беше (на моите во колата). Никој не беше повреден, но стресот е голем. се преплашив....

6. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    13.002
    Допаѓања:
    164.567
    Како стареам толку ми е поглупа Сексот и градот. Така и од лани почнав да гледам и на Таксират. И гледам почнаа да негодуваат за негативните критики за истиот.
    У реду е луѓе да се менуваат ставовите и поривите,растете,се менувате. Мене ме загрижува ако се ви е еднакво интересно... Има и други интересни работи,не значи дека станувате досадни и стари... Само бидете и реални.
    Ако на 17 години ми беше забавно да се развикам и растрескам на It's my life на Бон Џоуви, сега некако ретардирано ми е во секоја смисла... Така си оди тоа.
    Ако не се согласувате не значи дека сте во право...може сте само незрели,шуууу знам?!
    Овој пат мојата генерација (и во плус од 5 год.од мене) некако потфрли и не го посети, а све се тоа луѓе кои ги почитувам во нивните избори,еве ако не поаѓам од себе...така што... само еден незнаен јунак пуштивме да се удави у толпата медиокритети кои вчера слушнаа за Паров Стелар...
    И не можеш да ми се занесуваш дека можеш да диференцираш квалитет на журка и музика излегувајќи во Капан ан и одејќи оваа година на Таксират и еднакво добро да се чувствуваш во врска со тоа. Некако тешко се проџвакува дека можеш да направиш силна дискрепанца околу квалитет и неквалитет и стил и начин...

И снегу,у пизду матер снегу. Да сум на планина ај. Да имам дечко, ај. Да не искача дома проблем па да треба да се реновира и да студи од сите страни ај. Да ми е одзатнат носот, ај. Да можам да се топлам,читам и да дремам без обврски,ај. Ама се спротивно па да му ебеш матееер.

И све,све,ама нисам очекивала дека дечко ќе прашува за мене преку татко ми,точно 5 пати дали имам дечко... :D
    Ви реков ли дека или со стројници или моите ќе ми најдат маж,вие не ме верувате! :D

На bittersweet, mims-89, luncika и 2 други им се допаѓа ова.
  7. francais

francais Популарен член

Се зачлени на:
    23 ноември 2012
    Пораки:
    667
    Допаѓања:
    1.283
    Не ти држиме среќа, ти ја пуштаме цела. И знаењето еве, ти го пуштам. Драго ќе ми биде ако те најде :geek:
    Гаси феминава и трк да учиш ! :)

На Foreveryoungiwannabe му/ѝ се допаѓа ова.
  8. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.241
    Допаѓања:
    48.655
    Мразам кога сум неделите на работа, ама ајде помина и овој ден |( газдиве ми го смениле работново време од утре порано на работа и порано ќе сме затварале, е ај баш да видам :geek: пошто увек има некоја будала која иако гледа дека џогираш и се спремаш за затварање ќе ти се домкне и како ќе купува нешто :swear: да да, цел ден не дошол да купи нешто во нидно време му текнало, колку само пцовки си добиваат таквите :D јас едвај чекам дома да отидам тој ми се вртка низ дуќан :devil:
    Туку..му се радувам на снегов . Возејќи се во автобус накај дома си се смешкав по цел пат :$ Во центар слабо снег ама мојава населбичка како и секогаш потрупана е :rofl:
    Ханито мое си доаѓа за една недела :party: и јас сигурно ќе сум на работа и нема да можам да го видам, сеуште ми е криво и лута сум што не ме оставија да работам во неговиот град ама нејсе важно не ме избркаа :wasntme:
    Отидов да јадам јас пастрмајлија и да гледам како си вее :angel:

9. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    СДК дека треба посебен круг во пеколот за сите што носат хеланки со маичка за искачање.

На Stoimenovska, Mishela, crazylady и 6 други им се допаѓа ова.
  10. elisabeta

elisabeta Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2012
    Пораки:
    1.888
    Допаѓања:
    7.540
    Сакам зима ,едноставно уживам во зимската идила мирисот на зимата ,сакам како порано да си испраќаме честитки :rofl: го сакам мирисот на новогодишното пакетче и мирисот на чоколадата во зима ми се чини како да е поубав :) си пијам чајче и мислам на овие убави работи :)

Прикачени фајлови:

На Serafima му/ѝ се допаѓа ова.
  11. T.e.d.d.y

T.e.d.d.y Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2011
    Пораки:
    1.552
    Допаѓања:
    8.265
    Сакавте снег - ете ви снег.. Сеа мрзнејте срцки. :)

На Katerinceee, t.i.n.k.e.r.b.e.l.l и anichka94 им се допаѓа ова.
  12. Foreveryoungiwannabe

Foreveryoungiwannabe Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јули 2012
    Пораки:
    309
    Допаѓања:
    685
    Хаска стајл 8)

На crazylady, beached, Serafima и 2 други им се допаѓа ова.
  13. SOVRSENSTVO

SOVRSENSTVO Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2010
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    1.557
    Понекогаш имам потреба некој да ме фати за рамења, да ме сресе и да ми се развика:
    - Не си добро, свести се, смири се, почни да обрнуваш внимание на тебе на ништо не личиш ужасно си слаба и испиена и тргни ја таа лажна насмевка и почни да си го средуваш животот.

На Umbrella22, Serafima и Libera им се допаѓа ова.
  14. anichka94

anichka94 Популарен член

Се зачлени на:
    18 мај 2012
    Пораки:
    1.823
    Допаѓања:
    7.048

Кога гледаш филм со твоите дома и ќе започне некоја секс сцена..познато нели ?

На Loritaa, elisabeta и Monroe им се допаѓа ова.
  15. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    Што е побрзо од секунда?
    Викенд.

*од фб

На Umbrella22, sweet-cherry, Stoimenovska и 13 други им се допаѓа ова.
  16. ocila

ocila Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2012
    Пораки:
    5.513
    Допаѓања:
    1.901
    Животот е како велосипед – за да ја задржиш рамнотежата треба постојано да се движиш.
    Кој не ризикува, тој не добива

На Loritaa, Ella.313, Katerinceee и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  17. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    19.512
    Допаѓања:
    260.722
    И уште нешто да ви кажам за времето и снегот...
    Вие драги мои скопјани, привилегирани сте што живеете во Скопје и имате парно и во WC-то :!: .
    Ние, од внатрешноста, мислам на оние кои немаат дома котли и парно, смрзнуваме.
    Влези да се бањаш да те видам. Мислам ќе влезеш, ама излези да те видам :D .
    И моли се п*олив да не те фате ]:) , оти тогаш си ја на*бал.
    Затоа молчете и уживајте, додека имате парно и во WC-то.
    А јас ќе си плачам за Скопјето. Не ми е за друго, барем на раат ќе си се капев.
    Вака...трудна е работата :whew: .

На Moira, crazylady, kravce и 9 други им се допаѓа ова.
  18. SweetChild

SweetChild Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2012
    Пораки:
    1.597
    Допаѓања:
    2.987
    Незнае сарма да свитка,а џоинт знае.

Е,до кај отиде младинава :rofl:

На Lolo5, blaa, rosebush и 7 други им се допаѓа ова.
  19. LittleFairy

LittleFairy Популарен член

Се зачлени на:
    30 април 2012
    Пораки:
    1.427
    Допаѓања:
    1.935
    Сакам се да кажам , ама ме мрзи да пишувам :D
    Добро бе што се дешава со времево? ШТО? Не ми е јасно , на едно место 7 цм снег, а блиску до него не ни врне? Ехх улава работа :^) .
    П.С- Си направив црвен прамен, дебилиште :lol:

20. Christina.A

Christina.A Истакнат член

Се зачлени на:
    15 април 2012
    Пораки:
    552
    Допаѓања:
    354
    Мразам ладно време најмн од се. -.- :doh: Златно лето каде сииииииии ... ;(

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.