[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. sweet-star

sweet-star Популарен член

Се зачлени на:
    13 јуни 2012
    Пораки:
    1.524
    Допаѓања:
    1.738
    Зошто??? :o :(

2. PeaceLoveBasketball

PeaceLoveBasketball Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јули 2012
    Пораки:
    589
    Допаѓања:
    1.177
    Нема зошто да ја полниме темава со ова,не сум во состојба да пишувам сега заради семејни проблеми.
    Но ќе ве читам,сите,и нема да ве заборавам никако :)

На Glossy-girl и tea4e им се допаѓа ова.
  3. Katerinceee

Katerinceee Популарен член

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    814
    Допаѓања:
    1.230
    Леле бре луѓе зошто ни правите вака :( .Таман ќе се навикнеме на вас и вие право се повлекувате.Кажете ми сега кој ќе не смее,расположува и ќе ни дава добри совети? ;( ;( ;(

4. PeaceLoveBasketball

PeaceLoveBasketball Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јули 2012
    Пораки:
    589
    Допаѓања:
    1.177
    Јас искрено се извинувам.
    Нема што да ја полниме темава,прашувајте ме во лп ако имате нешто да прашате.
    Фала ви на сите за се :*

5. Barbie.g

Barbie.g Активен член

Се зачлени на:
    8 декември 2012
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    12
    Колку е прекрасно кога иако знаеш дека си изгубил многу работи,сепак имаш уште за да се бориш,за да продолжиш понатаму...
    ...Иако е мноогу далеку,ке дојде,само е потребно време.А јас,јас ке чекам,затоа што знам дека ке дочекам.Како викаат трпение-спасение.И вака не е лошо,се поднесува,мора да се трпи ако се сака да се стигне до целта. :)

На tweety26, Hopeful и eli25 им се допаѓа ова.
  6. Katerinceee

Katerinceee Популарен член

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    814
    Допаѓања:
    1.230
    Сакам да кажам дека јас никогаш нема да се повлечам од форумов.Досега многу феминки се повлекоа,кои ни беа интересни и си ѓи читкавме.Но од друга страна можам да ѓи разберам.Сигурно има некоја причина што се повлекуваат.Некои заради учењето,домашните обврски,некои пак немаат време затоа што цел ден им е исполнет и така натаму.Знам дека по вашето повлекување ние сепак остануваме овде и ќе се сеќаваме на вас.Сите досега ми оставиле добар впечаток,кај секој од вас има свои добри и лоши страни.Јас ве читкам сите по темиве,сите сте ми мили и сите исто ве сакам.Јас овде дојдов за да разменам некои работи со вас и да му помогнам на некој за било што.На форумов сум веќе седум месеца,се имам сретнато со секакви случки.Овде секој си пишува сам за себе,никогаш не стои друг зад него.И тие што се повлекуваат да знаат дека никогаш нема да ѓи заборавам и секогаш ќе се сеќавам на нив со нивните топли мислења.Ве сакам,и секогаш сум тука за вас,без разлика дали е за лошо или добро!!! :*

7. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.770
    Допаѓања:
    23.801
    Понекогаш се прашувам колкав дел од луѓето кои плукаат по турските серии, тоа го прават заради тоа што мислат дека се програми со слаб квалитет, а колкав дел затоа што потсвесно си ги препознаваат особините со ликовите кои во серијата се искарикатуризирани и исмејани поради нивната затуцаност, затоа што мислат дека да си свекрва како Хајрие, сопруг, син и брат како Шефкет и баба како од на Фунда мајка и' е сосем нормално...

8. Lacrimosa

Lacrimosa Популарен член

Се зачлени на:
    19 јули 2010
    Пораки:
    1.833
    Допаѓања:
    2.932
    А влегувам во плодни денови, ми се секса ми се плаче! |(
    :devil:
    :wasntme: Сакам, ногу сакам. Сега сакам. :wasntme:

На kravce, Springy, Mishela и 4 други им се допаѓа ова.
  9. anichka94

anichka94 Популарен член

Се зачлени на:
    18 мај 2012
    Пораки:
    1.823
    Допаѓања:
    7.048
    Додека мажите зборуваат за авантури кои никогаш не ги доживеале, жените доживуваат авантури за кои никогаш нема да прозборат :P

На Phyramide, tweety26, Nine25 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  10. SnowWhite8

SnowWhite8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2012
    Пораки:
    1.275
    Допаѓања:
    1.620
    СУМ СТАНАЛА ТЕТКАА!!!
    Утрово снашка ми се породи во 9 часот. Малечково е колку мене 1 килце и 500 грама толку и јас бев кога се родив срценце мое. Ама тие таквите се најголеми борци. Девојче е мила на тета.Само нека ми е жива и здрава <3

На bittersweet, sweet-cherry, sweet-star и 23 други им се допаѓа ова.
  11. Lunaria

Lunaria Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јуни 2012
    Пораки:
    226
    Допаѓања:
    1.087
    Абе,да се разбереме,јас сум си среќно вљубена и во сериозна врска,ама многу ме погаЏа кога радаров мој ќе детектира некој шармантен млад дечко со брада и со гитара,на некои 23-24 години како што сум сакала во фантазиите кога бев помала и додека си ги пеам некои мои омилени рефрени и го пуштам мозоков на молзење,а следната секунда дознавам дека има и жена и дете. Ауч ? Не ми е за него далеку од тоа дај боже да си се среќни и заљубени убави тие,ама се чувствувам старо, и виновно што сум го измеркала,пустата ја. Не гледам веќе ништо околу мене :wasntme: :)

На lunicka, kravce, Loritaa и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  12. creshicka

creshicka Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    2.152
    Допаѓања:
    5.710
    Утре ми е роденден. 22. :wasntme: Тортата е направена, најубава на цел свет, свеќички луге ако ви се верува цел град го извртев, нема никаде две двојки. |( Обично не се радувам толку на роденденот мој, ама ете оваа година нешто исклучок е... Кој е за торта, повелете слободно. :wasntme:

На bittersweet, Annath, lunicka и 25 други им се допаѓа ова.
  13. tweety26

tweety26 Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2010
    Пораки:
    1.650
    Допаѓања:
    2.279
    Како е кога ќе запознаеш странец преку интернет. :^) :D
    Сега дознав и јас...се анонимно,се до моментот додека не ја вклучи камерата и мене ме мавна шок. :D
    Апсолутно контра особа од онаква каква што би ми одговарала.Па да го видев самиот ѓавол немаше волку да се шокирам. :rofl:
    Од толкава вознемиреност земав цел компјутер го исклучив несакајки. :D
    Таква личност е совршена како за мојата екс другарка...хмм требаше да му спомнам...барем услуга ќе и направев иако не комуницираме... :?: :rofl:

На tea4e, pamelche и creshicka им се допаѓа ова.
  14. ilipili

ilipili Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2012
    Пораки:
    1.310
    Допаѓања:
    4.992
    Денеска денот уште од утрото знаев дека ќе ми биди убав.Утрово со чичко ми ко пингвинчиња слеговме од кај мене до најблиската автобуска до која што место вообичаени 5 минути ние одевме 15 минути и ко сардини во автобусот се клацкавме лево десно дека возачот возеше неверојатно брзо ко небаре животни вози,а не луѓе |( .По стигнувањето до посакуваната дестинација и по брзинското завршување на работата побрзав за да стигнам на една средба која што ми го разубави денот.Таа средба беше со мојата мила,фина,преубава ,предобра Дивајн која што само со една своја насмевка знае да го стопли човек.Со неа прошетавме, делкавме :wasntme: :lol: па потоа разгледувавме некои новогодишни украси,лампиони,дедо мразовци,а јас како мало дете само скокав наоколу ко никогаш да не сум видела ѕунѕурки,плишани играчки и други украси :D па си се посмеавме со Дивајнчето,а таа смеа ни дојде како лек на душата.Кога ги видов сите тие плишани играчки,мали обувки и алиштенца за мали дечиња се стопив и посакав да имам едно свое :wasntme: :$.Тоа го забележа и Дивајн и ми кажа дека јас сум печена за да бидам мајка :D Иако се гледаше неспокој и тага кај неа сепак мило ми е што барем за миг успеав некако да ја расположам и што се смееше цело време.А,да :!: забележав дека за некои работи и таа е тврдоглава ко мене,па ќе се бориме понатаму,осеќам :D.Се боревме еден час околу нешто,а богами знае како да го убеди човек да попушти :D .Се раделивме со ветување дека повторно ќе се видиме наскоро.
    Попладнето покрај оганче дома не ми се мрда никаде и не ни планирам да одам.Со него ќе скајповаме ќе се смееме и ќе правиме планчиња за поблиската иднина.Убави ми се ваквите денови кои што ме исполнуваат целосно знаејќи дека крај себе имам прекрасни луѓе кои што си ги ценам и сакам.Ваквите денови и моменти прават да го сакам животот и да му се радувам на него заедно со сите тие луѓе кои што ми прават една убава целина.

На bittersweet, lunicka, kravce и 8 други им се допаѓа ова.
  15. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.754
    Допаѓања:
    17.717
    Ау, уште ова го немав слушнато од таа кравата. Од наставничката по италијански де. Ќе ме вика она мене лигава, а? Ќе се разрешиме ние. Иде зимо, ќе замрзне мостот накај школо има да те бутам, краво една.
    Здраво луѓе.
    Јас пак понеделнички после школо „расположение на нивоу |(“ од што имав италијански. Глупча, се најлошо и посакувам.
    Друго, од утре часовите ми почнуваат во 12:30, пола час порано. Ако, нека се угоде само :wasntme:
    И тоа, сакав да се испукам за онаа кравата. Имајте пријатна вечер.
    http://www.youtube.com/watch?v=cyqX0mwu0PI

А, заборавив да кажам дека сум радосна што не се дружам веќе со поранешната најдобра другарка.
    Типката 14 години, си фатила дечко од 27-8, таман дупло постар од неа. Не за друго, на најјакиот кафич у градо е газда он. Типката си носи фустанчиња до пола г‘з. Значи г‘зо мора да се гледа. За полуматура си купила убаво фустанче и на другарка и и рекла нели да идат да си го скрати, а коментарот на мајка и бил„Ако не ти се гледа г‘зо нема дечко да си фанеш |( “. Лани за Нова година кога пазарував со мајка ми, си купив фармерки и кошула и мајка и гледа и вика„Ти добра си, не си како мојта, цицките до брадата да ги дигнеш и г‘зо пола да ти се гледа“.
    Сега го сфаќам татко ми зошто не ме пушташе да идам кај неа на спиење.

На kravce, Elennaa, Glossy-girl и 4 други им се допаѓа ова.
  16. tweety26

tweety26 Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2010
    Пораки:
    1.650
    Допаѓања:
    2.279
    :D Точно така.Кој се фали нека продолжи да се фали,а некој ќе си ќути и ќе доживува најдобри моменти. ;)

На creshicka и pamelche им се допаѓа ова.
  17. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    21.284
    Допаѓања:
    111.707
    Леле цреше како се погодииии.... Па мене утре ми се јаглехидрати :lol: , ден кога за вечера можам да си каснам дури 2 парчиња торта, едното од колешката од роденденот на малата, другото од тебе, може? :*

На creshicka му/ѝ се допаѓа ова.
  18. K.Mari4ka

K.Mari4ka Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2011
    Пораки:
    1.457
    Допаѓања:
    1.559
    Ах бре жено, значи стварно неможам да ја разберам женава.
    Мора нешто да работи, си иде од работа чисти, сал нешто си наоѓа некоја работа. Сабота и недела пак чисти. И викам абе седни, одмори се некна чистеше. Ако. Требало секој ден да се чисти.

Абе седни, одмори се, не си робот мајка му стара.
    Добро бе, и вашите ли мајки се такви? Или мојава не е како шо треба.

Секое сабајле пред да оди на работа, раскрева, кујзнае шо прави женава па шо станува повеќе од саат време пред да трга на работа.
    Секое сабајле му прави појадок на брат ми и денес ми вика ќе одам до пекара да му купам појадок ти да не сакаш. Не мамо, кога ќе одам на работа ќе си купам а зошто да му купуваш? Нели му правиш. И ми вика е ајде де еднаш да сменам. Абре жено и викам денес кога има за прв пат снег и се лизга ти ќе одиш да купуваш. Ама на кого зборуваш. И ајде добро, ја се спремам она се врати и слушам вика такси, а секогаш оди пешки на работа. Кога она оти во петокот зема килими од една продавница, зема 3 и требаше да одбереме 2 па третиот да го вратиме, она сега ќе ги вракала оти не и одговарале сите 3. И убаво и реков, после поручек бато ќе те однесе ќе ги вратите килимите. НЕ! Не се оставала работата за поручек, она сега со таксит ќе ги однесела и така продавницата и била успат за на работа. И џабе ја викам а каснам за на работа се успав, и се нервирам уште толку. И како ги симна сите три по зградава и до таксито незнам :?: ама неможам а разберам. Не сакаше ни да ме почека заедно да се симнеме да и помогнам. Женава е Superwoman. И многу ми беше жал, сакам да седне да се одмори. И еве сега си прави вечера нормално, тоа веќе и е работа, а после вечерава незнам шо ќе прави. Сигурно ќе фати да зачисти ееееее па од вчера нема чистено или од сабајле :wasntme:

На Elennaa, MSkorpionka, creshicka и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  19. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
    Денеска се чуствувам супер.Пресреќна сум. :rock:
    Супер ми се погоди денот,ај и наредниве така да минат. :)

На tweety26 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.173
    Ај нека е на арно, и јас го сефтосав снегот.
    Ај погодете од 3 пати, што направив? Сигурно не е тешко да се претпостави.
    Една мала асоцијација: Оп, цуп, ТРАС!
    Среќа, на чоровинкиве не им е ништо. :geek:

На tea4e, kravce и pamelche им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.