[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Wild.Child, Oct 26, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. alekce83

alekce83 Популарен член

Ме мрзииии да учам а времето си летаааа! :yawn:

2. crazylady

crazylady Форумски идол

Многу сакам да научам да играм танго, многу ми е секси и интересно.
    Кога бев мала многу сакав да одам, имав шанса, ама ја пропуштив за жал......
    Сега ми е многу криво, ех да можам да го вратам времето назад...
    Можеби еден ден ќе бев позната , а можеби никогаш немаше да успеам, who knows.
    Сепак сега ми остана само желбата, многу е касно за мене. ;(

http://www.youtube.com/watch?v=ic4PQ-tnwJw
    Имајте убав ден :)

3. danniela5

danniela5 Популарен член

За какви глупости се замарам секој ден , тоа нешто неверојатано е . Ќе кажам само едно : Се што било поминало, се што ќе биде ќе помине !

4. The.Princess

The.Princess Истакнат член

СДК дека секој ден на форумов дремам се до вечер, и што ми е толку интерсно и јас незнам, може некој феминистички да ми појасни!? :wasntme:

5. Jagoda123

Jagoda123 Популарен член

Има луѓе со кои си го губиш времето и луѓе со кои едноставно забораваш на времето!
    Со вторите задоволство ми е што го делам животот!

tweety26, marama and crazylady like this.
  6. anichka94

anichka94 Популарен член

И баш од денешниов ден заклучив дека сепак има нешто вистиното дека животот не е панорамска слика,туку пат кој оди по угорница....Сешто сакам да кажам е дека угорницава станува се пострмна!

7. Adi888

Adi888 Форумски идол

Ја мразам ова проклета држава, ја мразам од дното на душата, камо да можев да ви помогнам, камо да можев ;( ;( ;( ;(
    Проклет да е тој шо го напрај то нешто, ПРОКЛЕТ ! :@ ;(
    Како да ја гледам мајка ми со солзи во очите, како? ајде нека ми објасни тој шо го напрај то нешто, нека ми објасни ;( ;(

8. Lilit

Lilit Форумски идол

Не ти е касно,колку години и да имаш. Ако сакаш да го играш,а не да се натпреваруваш. Тангото е танц за зрелост. Тангото е вертикален приказ на сексуалните желби. ;) За танго никогаш не е доцна. Ако мислиш на ритам плус,ќе ти кажам дека и да си одела,ништо немало да направиш. Денес или скроз ќе си се откажела или ќе си држела часови на мали дечиња или ќе си била греотна тренерка по зумба или нешто такво очајно. Нема успешни танчери во Македонија зошто условите не овозможуваат,а и луѓето се такви. Колку и да велат дека танцуваат од љубов, никој не е толку посветен часови да помине пред огледало и да тежнее кон Ливинстоново совршенство.

Ама за танго,танго,никогаш не е доцна. Мислам дека може да биде само рано, зошто ти велам, се игра со страст и идеја, повеќе чувствуваш за да можеш да играш,му треба секаква зрелост. А во ритам плус на времето ова танго не се учеше за кое што ти сонуваш. Сега ти треба само сериозна желба.

bittersweet, mims-89, lunicka and 3 others like this.
  9. Ilusionist

Ilusionist Популарен член

Зарем постои човек на планетава кој може да го издрже овој притисок.

Семејството ми се растура заради злобни луѓе. Можеби е малку тој збор за нив. Како може да постојат тие на планетава бе.
    Млади деца умираат, погинуваат овие неранимајковци остануваат! Но, Калимеро нема правда.

Немало и никогаш нема да се истера правдата.

Овој проблем ме згази. Ме уништи.
    И, еве и скоро 3 годишната врска се кине. И го гледам крајот. Си има детето свои проблеми, доста јас на глава му ги трубам моите.

Се грижам многу за него. Треба да оди и тој на контрола...ќе биде ли се во ред се прашувам...или уште некој шок ќе добијам.

Милост нема. Оставена сум сама да се борам за се. Ја губам силата полека. Целиот мој живот е опстанок.
    И еве ќе се наречам самата храбра личност, за се што сум поминала до сега. Но, колку остана од таа храброст и борбеност...не сум сигурна.
    Чувствувам болка длабоко во мене....нешто силно ме стега и нема да пишти додека не се среди оваа ситуација! :@

danniela5, zhap4e, julie77 and 3 others like this.
  10. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Кога ќе почнеш да читаш статуси на фацебук :lol: :lol: :lol:

kravce, Glossy-girl, julie77 and 5 others like this.
  11. AnGel.fire

AnGel.fire Истакнат член

Ги мразам искомплексираните професори што замараат со глупави лични работи! Па тоа е нешто неверојатно!
    На што личи тоа да кажеш дека школото е вакво такво, онакво, многу e лесно за разлика од другите и незнам уште што а она самата работи во него и таму е веќе 12 години. Неможам да разберам како тоа може да каже дека правниците се глупи, прости и несватливи зашто би учеле право, а учи правници веќе 12 години. Ти го кажува тоа во лице, те вреѓа и ти се смее во лице. |(
    Беше дебела, доста дебела и иако јас не сум учела тогаш таму ми кажуваа.. Ги замарала за тоа дали вежбаат,што и колку, им кажувала како тоа она трчала 10 километри на кеј секој ден. А сега кога е слаба, не напнува со тоа дека вежба јога, дека тоа е прекрасно, дека станува во 5 наутро за да го прави истото и дека тоа и давало енергија за цел ден. :clap: |(
    Who cares?! :^) ]:)
    Да не збориме за професорките што ти раскажуваат како да направиш зелка во лонец а да не ти мириса, како тоа комшиите и биле безобразни и не си го чистеле снегот пред дворот туку само во дворот, како тоа ќерка и била во Германија, за поранешното работно место и колегите таму. :fubar:
    Човекууу.. сум дошла во школо да научам нешто а не да ги слушам твоите секојдневни глупост! :x

12. SomeWhere

SomeWhere Истакнат член

Јас сум најнесреќното суштество на светот. Колку и што и да правам одвнатре се чуствувам празно. Сега е на ред и редно време е да се откажам од се, ке оставам да се одвиваат работите така како што сакаат другите и времето. Веќе за ништо немам желба, а и така е кога на сите им правам добро и гледам прво за другите,а после за мене.За се што напавив ми се врати со лошо. Благодарам повелете и друг пат, за вас сум секогаш тука, а јас сум за вас најубавиот килим по кој газите без никакви чувства.

vitomir, julie77 and Ilusionist like this.
  13. Ingvild

Ingvild Популарен член

Искрено, ми пречат оние "феминки" на кои им е потребна помош и веднаш се регистрираат на форумов.
    Немаат ни едно мислење, а веќе отвориле тема.
    Шо знам, на некој начин ми доаѓа како искористување и се надевам дека не се и во приватниот живот само од корист.

Толку, сега за сега. :)

14. Adi888

Adi888 Форумски идол

Молк дома, Само молк и ништо друго.
    Никој не се обидува да изговори еден збор, а ако се изгоовори се слуша само Ќути не зборај.
    Мајка ми само тешко издишува, а татко ми само ќути и бери во него.
    Не можам поќе да издржам, не можам, нешто ме стега кај срцето, солзите сами си течат а нејќам да плачам пред нив,нејќам.
    Не можам да ја гледам мајка ми со солзи во очите, татко ми бери во него, како ќе го поминат и ова?
    Господе, зошто, зошто баш нас? Што ти згрешивме толку? Што?
    Па заслужваме да имаме подобар живот, заслужваме ;(
    Него го нема, офф колку многу ми треба, само колку многу ми треба. :doh:

15. DigY

DigY Популарен член

Сакам да кажам-вечер излагам со едно типче што ептен ми е по мерак. :D Надам се нема да се вратам разочарана. :| wish me luck !!!!

mims-89, anabel-a, tweety26 and 8 others like this.
  16. Barbie.g

Barbie.g Активен член

...Многу работи....
    1. Само јас знам каква сум си!
    2. Единствена причина за да живеам ми и е животот и неговите убавини!
    3. Ако некој не ме сака таква каква што сум си,нека си оди од мојот живот,не планирам да се менувам за никого!
    4. Сега озбилно ке фатам книга и се ке научам бидејки знам дека мн можам да постигнам! :)

zhap4e, maryJ and SomeWhere like this.
  17. kristince51

kristince51 Популарен член

СДК[​IMG] :D :D :D :*

srcekrsacka likes this.
  18. tea4e

tea4e Популарен член

Аман и на телевизија стигнаа да кажуваат за крај на светот. :D :fubar:
    Па досега колку пати објавуваа крај на светот па еве здрави сме,живи сме.Е така де. :D Па и за деенес најавуваа па еве сме на Фемина. :lol:

19. julie77

julie77 Форумски идол

СДК ... јас живеам во џунгла, а не во демократско општество ... Јас живеам во зоолошка градина, а не во зграда со куќен ред. Или не, па во зоолошка може и да е подобро, зашто денес по не знам која пат се уверив колку едно животно може да е со добри манири и обзири во однос на човек без истите, кој го има на секој чекор.

Nymeria, kravce, Hipster and 8 others like this.
  20. Miss.Ricci

Miss.Ricci Популарен член

Денес, од младо до старо ми дофрлаа погледи, коли свиреа, ѕиркаа... Чак и едно деде искоментира Колку убаво девојче..
    Исклучувајќи го коментарот на дедево, или навистина денес бев посебна, или имав облечено нешто наопаку, а или недај Боже може ми останало ајвар околу устата (јадев ајвар непосредно пред да излезам).
    Како и да е, сакам да му препорачам нешто на машкиот род со оглед на временскиве услови:
    Машки, не гледајте лево десно овој период, освен ако немате железни коски или колк одвишок :rofl: Еден поглед на овој мраз може да биде фатален :D

Имајте убав остаток од денов :*

Adi888, anabel-a, kravce and 8 others like this.
Thread Status:
Not open for further replies.