[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. majicka

majicka Популарен член

Се зачлени на:
    21 ноември 2009
    Пораки:
    304
    Допаѓања:
    1.016
    сдк дека конечно донесов одлука за да ги налакирам ноктите со тегет боја,со лакче од Малена :D :D ова го кажав во стил: ќе лансирам ракета :D :tmi: мои се ноктите ама имам гел,француски ми се моментално ама се изнагледав нокти во темата Вашите нокти и се заљубив во едни тегет :inlove: па утре трк до парфимерија и купвам Малена :D :emo:

2. maryJ

maryJ Активен член

Се зачлени на:
    17 ноември 2011
    Пораки:
    71
    Допаѓања:
    17
    Сдк преку глава ми е од “спремањево“ за нова година, од лицемерни луѓе и од луѓе што немаат свое Јас!!!!

3. rosebush

rosebush Истакнат член

Се зачлени на:
    12 ноември 2012
    Пораки:
    149
    Допаѓања:
    886
    Нова година,нова година.....ах бе луѓе,не е важно каде,туку со кого.
    И не само тогаш,туку и општо во животeцов лизгав баш како сите патчиња надвор,важно е да имаш некого за кого ќе се задржиш,за да не паднеш.
    А ако сте толкави баксузи,ќе паднете и двајцата. Не е важно.

На sweet-cherry, Moira, anabel-a и 19 други им се допаѓа ова.
  4. Vezilka

Vezilka Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јуни 2012
    Пораки:
    54
    Допаѓања:
    311
    Значи мора да изгубам нешто на школо. Пенкала, клучевите, животните амбиции..

На L-enna, mims-89, sweet-cherry и 12 други им се допаѓа ова.
  5. Magnolija

Magnolija Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    1.674
    Допаѓања:
    7.653
    Прилично знам да се наострам кога станува збор за храна и за конзумирачите пошо како, ама КАКО може да поштувам луѓе не гурмани, досадни, нестрасни, со толкацко желудниче? Како? Па овоа не јадам, па оноа не јадам, па ај ќе бирам и на крајот... шо? НЕМА ДА ЈАДАМ? :o

И секогаш ова ме потсеќа на Буковски кога во „Жени“ јадеше со Лидија, а оваа брзо јаде и си рече паметниот: ах, Лидија е страсна женска! Ах, да да!

Среќа сум жена па нема машко шо не се радува на храна или како шо вика тато, ние мажите сме секогаш гладни. Така и треба, очи да блескат кога носам чиничето инаку тоа по глава или во шија. Ама и мажите се среќни, пример мене секогаш ми се врти во главата сликата од сочен задник и так траги од дланки со брашно. И така кратко престилче па мешаме со дрвена лажичка, па ајде дечко помогни малце...

Кујна, ја сакав само кога ќе дојдеше време за лапачка, па и тогаш лапав во кревет или пред тв. Ама сега, сакам да творам, да си готвам за моја душика и за негова, па и за цимерката. И не дека оваа желба ми доаѓа од некоја си следователна зрелост пф туку сега сум уште посексуално заинтегрирана. 8)

И многу сакам да учам, многу! Било што, кога било :geek: :angel:

На EleMental, bittersweet, L-enna и 22 други им се допаѓа ова.
  6. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.100
    Допаѓања:
    6.360
    * Седењето на компјутер е многу позабавно, отколку учењето за колоквиум! :P :o
    - на книгите и скриптите не им се допаѓа ова 8)
    П.С Лукс има многу за учење.

На EleMental, tweety26, Katerinceee и 6 други им се допаѓа ова.
  7. tigerlady

tigerlady Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    1.651
    Допаѓања:
    5.421

Ова, баш ова. Само што за некого 2020=2012. Господе што слушам, што гледам, не ми се верува. Не е факултет за сите. Го чекам времето кога да бидеш студент е привилегија. :x

На Hipster, Cacy и Miss.Ricci им се допаѓа ова.
  8. Katerinceee

Katerinceee Популарен член

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    814
    Допаѓања:
    1.230
    Многу викаат: Никогаш не го оставај друштвото поради дечко...
    - Само правите другарки ќе речат: Иди ти, ние секогаш сме тука !!!

9. Jagoda123

Jagoda123 Популарен член

Се зачлени на:
    26 април 2012
    Пораки:
    2.467
    Допаѓања:
    11.107
    Од сето она поврзано со новогодишната ноќ јас најмногу и се радувам на руската салата. :lol:
    Нели тогаш е некако посебно вкусна, повкусна од било кога? :wasntme:

На anabel-a, ludoto19, tweety26 и 4 други им се допаѓа ова.
  10. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.173
    Влегувам дома, и првите зборови на сестра ми беа: Утре стануваш во 8 саат, и почнуваме да чистиме!
    Ама јас си најдов ново оправдание, за кое не ми треба лекар. Жалам срцка, имам за учење. 8)
    Демек ќе учам... Ќе си гледам во разни букви, точки, запирики, сликички... Ш`убо, раат ќе бидам. ^_^

11. T.e.d.d.y

T.e.d.d.y Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2011
    Пораки:
    1.552
    Допаѓања:
    8.266
    Цуцо кифлички + Руска салата . Мхмхмх мераци. :smirk:

На Jagoda123 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. JoxyTheFreak

JoxyTheFreak Популарен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2011
    Пораки:
    833
    Допаѓања:
    5.566
    Од кога ова се смета за стандард за убавина?! :|
    Да ти се серам у општеството глупо. Од вакви работи пола младина лече комплекси и смета дека не се привлечни! :!:

На Cacy, Sanniii, bittersweet и 20 други им се допаѓа ова.
  13. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.409
    Положив ГИС, продадов 10 честитки, иако си ги вратив само парите за материјал ама умот ми беше мирен додека ги правев, идол сум на ќерка ми, ме сака и имала фризура нова како мене, уште работа да најдам и.. Пих!

На Cacy, bittersweet, L-enna и 37 други им се допаѓа ова.
  14. Smilly

Smilly Популарен член

Се зачлени на:
    3 јули 2010
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    3.244
    :emo:

Среда,со големо 'С' од денес ме асоцира на среќа. Клише...
    Ајттт убав е денов! :sun:

На CIA, kravce, Marbella и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  15. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.854
    Прилеп е поубаво! :wasntme:

СДК секогаш, ама секогаш, и во најнезгодниот момент на моето шантраво расположение, украсите во зелена и црвена боја и купиштата ламбички и искри наоколу, ме радуваат и носат низ свет на фантазии! Па и јас уживам во Новогодишната и Божиќна еуфорија :inlove:

Иако после тоа мрчам и с***м како тоа ме нервираат парите дадени за кафани и квази музичари, вишокот храна нафатиран под мојава кожа, ама нели, постпразничен депресивен период. :geek:

Убаво е, за убаво да е :inlove:

На pamelche му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.984
    Денеска ми дојде трагичната помисла дека ќе останам заглавена на мразот цел ден. Дека ќе треба да лазам до влезот на зградата, дека ќе дојде џукелчето што се мота низ населба и мачето од пред зграда да ме душкаат додека ми смрзнува крвта. :rofl:

Испаѓам на постројка, абе фиуууууу! И стојам како пингвин, не можам да претнам оти ќе се оклештам. Не знам зошто толку страв имам од паѓање. Отсекогаш ми биле смешни ситуациите во кои можам да се доведам. Си викам, не паднав цел пат, нема да паднам ни на постројка. Да и ѕвонам на цимерката, да дојде да ме земе... Кога батерија снемал глупиов телефон. Лелеееее, шта чу, одма помисли како лазам до влезот. :rofl:

После гледам патот чист, тротоарот не, аааааама па! Па се чувствував како кола на 5-10 минути. Оно мене. И газев по травишта, едно време дури и поминав преку такво, знаете, за велосипеди оставање. Епа, да, прво едната нога ја ставив таму кај што треба велосипедот да стои, па другата, и вррц, преку снегој поминав, наместо преку мразој. :rofl: Свашта ми се случува во животов, и сум била комплицирана. Фала, и ти си.

Иначе сите ги мразам денеска. Обично сум добро расположена, ама еве, денеска мразам се и секој. Сакам да лежам во темница и да не ме замараат. Моментот што речиси допрочитав една книга по толку долго време ми кажува дека конечно некаде почнувам да се чувствувам барем блиску како дома. Спроти моето нерасположение, другиве, што обично ми се намќорести, како пилиња се, ми џавкаат, ми се смешкаат... А јас као, како да ви кажам, ама не ми се разговара со никој денеска. :devil:

Имам право бе, еднаш месечно, сите да ги мразам.

Утре пештерава не се напушта. Ни случајно. Едино ако дојде да ме запроси и да ме однесе некаде со КОЛА после. Материјалист сум, јбг. :rofl:

На bittersweet, Micheleljubov, mims-89 и 18 други им се допаѓа ова.
  17. alessandraaa

alessandraaa Истакнат член

Се зачлени на:
    11 февруари 2012
    Пораки:
    161
    Допаѓања:
    189
    И цвеќе што најубаво мириса, ако на ѓубре никне, на ѓубре ќе смрди.
    Без разлика на фактот дека од љубовта може да повреди, јас сепак не ги разбирам оние луѓе кои велат дека никогаш нема да се заљубат или дека не веруваат во љубовта...

На pamelche му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.617
    ... ми купил карти за Каролина.
    :)
    Додека сите зујат за Нова година, јас пресметувам колку честитки треба да купам и испратам, а во мислите ми се врти ексклузивна прослава која вклучува само двајца, вино, стриптиз и филмски маратон.
    Чорба во 5 часот наутро, колачиња и млеко за појадок. Љубов и гушкање по чорапи, хедонизам во најчистата форма.
    Лани Мацко битолчанецот во тоа новогодишното видео ги изруга паровите кои сакале да си слават сами, со вино и романтика, зашто наводно биле изгорени за со друштво да одат, ама немале кутрите со кого.
    Жими мама, врска немал. |(
    Одбив 3 понуди досега, а ќе одбијам уште 33 чинам.
    Самата помисла на помпезно дотерување, подготвување и некои чукнати прославички ми создава мачнина и во стомакот и во мозокот.
    Дома сакам да сум си, на топличко и фино, и светот апсолутно не ми е потребен.
    Мир сакам да си имам и кој не го сфаќа тоа, ама баш ми е гајле.
    :)

На fashionista, bittersweet, mims-89 и 24 други им се допаѓа ова.
  19. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.016
    СДК...Браво фемина....многу е убава елката :clap: па и како слатко трепка и менува бои...розе,плаво,жолто,лила....баш како цветчињата :clap:

Прикачени фајлови:

• Untitled3.jpg
      Untitled3.jpg
      Големина на фајлот:
      103,2 KB
      Прегледи:
      361
  20. sanjaeva

sanjaeva Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    3.391
    Допаѓања:
    87.676
    Кога прв пат почуствував мачнина од самата еуфорија околу Нова Година мислев дека сум само поинаква од другите, дека ние повеќе се сакаме па ќе си седиме дома искулирани ... но после 3,4 вакви новогодишни расположенија сватив дека старееме :lol:

На kravce, Trendafilka и crazylady им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.