[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. machka1

machka1 Популарен член

Се зачлени на:
    16 март 2012
    Пораки:
    334
    Допаѓања:
    1.349
    Аман луѓе престанете да молите за лајкови како цигани на раскрсница!
    Ок ,учествувајте си на некои фб конкурси ако сакате ама не замарајте луѓе наоколу!
    Не разбирам ни кое е задоволството да победиш на некој глуп фб конкурс само затоа што си ги отекол сите пријатели за да гласаат за тебе. :fubar:

2. yanartgoth

yanartgoth Активен член

Се зачлени на:
    11 октомври 2012
    Пораки:
    25
    Допаѓања:
    5
    некој за лп? Итно е многу ;(

3. Nevermore

Nevermore Популарен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    618
    Допаѓања:
    2.033
    Добро, како да бидам на диета кога татко ми пак ми носи чоколадна торта, цела, со 16 парчиња ? А инаку јас сум сама дома. Како да не се здебелам кога он станува од сред спиење во 3 часот по полноќ, се симнува во кујна зашто му се пријало нешто, а јас таму уште чмаам над компјутерот, и ми тутка ресани и наполитанки и чоколокуми велејќи ми : Ајде земи, знаеш дека сакаш :D

Морам да прочепкам низ нет, да најдам некои чоколадни диети инаку лошо ми се пише :D

Не бе не, ќе се откажам и од пржена храна и леб и се друго, ама од чоколадото, јок !
    Не сум јас крива, фамилија.. што да им правам кога на секое одење во продавница се враќаат со полни ќеси и кутии од најкалоричните слатки :fubar:

На anabel-a, tweety26, cinderella5 и 5 други им се допаѓа ова.
  4. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.870
    Допаѓања:
    101.820
    Да го прифатиш она што ти следува е голема уметност.Уметност е да се живее додека во мислите ги прескокнуваш отровните бршлени,уметност е да во соновите одиш бос таму каде што се има остри рабови.Уметност е несакан да сакаш.

На NoellePage, Hipster, anabel-a и 17 други им се допаѓа ова.
  5. AlanisM

AlanisM Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2012
    Пораки:
    453
    Допаѓања:
    590
    Е среќна сум богами. Мислев дека не се замара со мене ама да, се замара. Многу ја сакам , никогаш и не престанав те бакнувааааааааааааам

Прикачени фајлови:

На owl-ribbon, tweety26 и La.Reina.Del.Sur им се допаѓа ова.
  6. Foreveryoungiwannabe

Foreveryoungiwannabe Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јули 2012
    Пораки:
    309
    Допаѓања:
    685
    Доста ми е и од дволичност,и од лицемерие,простотилак,искомплексираност и од се и сешто...Зошто секогаш јас сум добрата?И зошто секогаш некој мора тоа да го злоупотребува? :^) Зошто ли,зошто...?

7. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    СДК дека пред малку бев на офталмолог, и ми е намален диоптерот на левото око ^_^ си добив комплимент дека имам убави очи :) и една гратис лекција да не се секирам за очите,и за левиот очен капак што малку е чуден и дека на никој двете очи не му се исти-препорака од неа, да не експериментирам со ласерско отстранување на диоптрија туку да си носам редовно очила и да уживам :D и онака попрофесионално изгледам со нив
    а за диоптријата најверојатно е резултат на хомеопатските лекови во вид на гранули и после нека ми каже некој дека не дејствуваат
    и по чиста случајност го видов типот од партија по кој го губам здивот и рацете ми се тресат-ме погледна 2 пати и ми сврте грб зборуваше на мобилен а после ја видов колата што беше паркирана во близина-мрзле доага со кола наместо да пешачи за да ослабне ајас колку пешачам :D тој е е покрупен од мене и подебел така да ми заличи на Гаргамел, а јас како што сум мала , ситна баш ко Штрумфета :D ама не сум мала за женско има и помали од мене таман сум си ама недоволната самодоверба го прави тоа :worried: а бев со класични волнени панталони,блуза со јакна , шал, а на ушите крзнени слушалки на очите очила за сонце 8) другарка ми кога ме виде после тоа, не ме позна,се насмеавме се видовме и ми даде комплимент дека сум убава и дека убаво се облекувам -убаво е од женско тоа да го слишнеш понекогаш :)
    Французите велат-се што е мало е и мило :$
    најскапите парфеми се продаваат во мали шишенца :!:

На eva11, anabel-a, mims-89 и 10 други им се допаѓа ова.
  8. Ph0enix

Ph0enix Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    192
    Допаѓања:
    325
    Чувството кога ќе си се лизнеш на еден од замрзнатите скопски тротоари, и фино лепо ќе си „чучнеш“ на големиот ти задник. :tmi:

На rosebush му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Annie.mk1

Annie.mk1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2011
    Пораки:
    1.635
    Допаѓања:
    3.742
    Не, не ни се другите виновни. Секој е виновен сам за своите постапки... и затоа ќе треба да знаеш како да се сносиш со последиците од нив. :)

На kravce, rosebush, crazylady и 4 други им се допаѓа ова.
  10. Spell

Spell Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2011
    Пораки:
    550
    Допаѓања:
    400
    Тоа е тој муабет со луѓе кои не знаат, кои се резилат што би рекле ние скопјани нАли. Луѓе кои не се информираат, кои не читаат и сакаат се на готово. Па кој сака да си го испоти гзот?
    Абе многу јадам гомна у последно време бе многу а куп сум со проблеми. Колку сум трагедија само.

11. Micheleljubov

Micheleljubov Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јуни 2012
    Пораки:
    484
    Допаѓања:
    2.940
    Моментот кога имаш климактерична жена и последна фаза пубертетлија дома..

И кога секој со себе се прави лом дома. :| Значи уште од врата не влезе, лом не направи.
    Јас сфаќам дека климаксот чуда прави во главата. Те изреметува на 500 степена. Ама веќе незнам како да се однесувам. Пет минути е нервозна, пет минути се смее..
    И тогаш кога е расположена, штое вистинска реткост, дома сите сме
    Praise the Lord!!!
    :|

Сериозно, сите си ја сакаме, ама ова климаксов ја претвори во жена која не ја препознаваме.
    Колку и ова незрело-тинеџерски да изгледа.

Чист пример.
    Мамо сакаш помош? Што да ти помогнам?
    -Ништо оди учи.
    По пет минути.
    Вие мене не ме сакате, никој мене не ми помага, како слуѓинка сум дома.. Се по гс човек да ви оди.. |(

|(

Втор пример.

Пушти ја печката нека дува ладно ми е. - мајка ми
    ( ќе ја пуштиме)
    По пет минути...
    Вие сте си го пореметиле термо центарот, што е ова сауна, гаси печката.. Види пот од мене тече.. |(

...

Нека бидат живи и здрави, ама ова климаксов ги изреметува не само они што патат од него, туку и луѓето во околина.
    Шта чеш.

Татко ми падна по скали, се искрши човекот, цел ден лежи, одмара. Дојде од работа, го напраи лом зашто на кучето не му дал да јаде. :| После нели мене ми дојде редот, пошто јас искрено го забораив, не лае, не бара, и почнав одма со учење, него го изумив.. И ете, сеа штама низ дома. Секој со секој се испокара. Оваа тишина, кога луѓето се скарани значи ми е смрт.

Прикачени фајлови:

• InEDm.gif
      InEDm.gif
      Големина на фајлот:
      1.023,4 KB
      Прегледи:
      413
    • 4198301_700b.jpg
      4198301_700b.jpg
      Големина на фајлот:
      28,1 KB
      Прегледи:
      413
    На sweet-cherry, kravce, la-chicka и 25 други им се допаѓа ова.
  12. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.194
    СДК секогаш само лошите работи се памтат, а добрите се забораваат, затоа и се помалку ги има.
    СДК јас сум вечна алтруистка, оти очигледно појма немам од спротивното.Каков е човек, таков и ќе си остане.
    И шо убо е кога имам телепатија со сите :D ама нешто во последно време често ми се дешава и таа телепатија ме остава без зборови... :geek:
    И нареден пат ќе се бунам, жалби ќе пишувам, оти Обама индиректно ме спомнува, иако нема врска |(

На kravce, anabel-a, Serafima и 4 други им се допаѓа ова.
  13. AnaKarenina

AnaKarenina Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    5.801
    Допаѓања:
    55.009
    Сонцево ме подлажа денес да излезам на снегов, иако по природа сум си зимурлива.
    Времето лета кога сум со фотоапаратот, па сум собрала доволно студ за цела зима.
    Влегувам дома и викам: Леле ама се топли плочкивеее!
    А мајка ми: Не се топли плочките, туку тебе ти се смрзнати нозете!
    И толку требаше да кренам температура. Па сега ме лечат со топла супа и лимон.

Туку, го гледам Миленко и неговите патешествија низ нашава убава земја, па си викам: Ех, да си имав и јас еден службен џип, па да го кршам по планинине и ич гајле да не ми биде!

Патем, кликнете му follow на папата. Убави мисли објавува на твитер.

На kravce, anabel-a, Monna.Monna и 9 други им се допаѓа ова.
  14. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.848
    Нема ништо подосадно од свекрва и исфрустриран асистент. Ај, свекрвата може ќе ја средиш некако, ама ова асистентиве се страшно искомплексирани и прости суштества, а ние студентите за нив сме граѓани од втор ред, секогаш присутни за да ги трпиме нивните испади и дерења и тоа кога сме најмалце криви. Се изнервирав!

Оваа година од Дедо Мраз сакам тапан, за да можам да му вратам на комшијата за сите прерано почнати утра.

На Hipster, Serafima, kikav и 5 други им се допаѓа ова.
  15. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    21.284
    Допаѓања:
    111.708
    Е сеа се договоривме на бебето креветчето ќе иде на тој ѕид ;) :rofl:
    Свекрва ти и асистентот, кој ги врти, ти си битно со шарени хеланки :*

На Srekicka му/ѝ се допаѓа ова.
  16. ilipili

ilipili Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2012
    Пораки:
    1.310
    Допаѓања:
    4.992
    Колку чудно се одвиваат нештата во последно време кај мене.Едно нешто можам да изгубам,а истовремено друго добивам.Едното со другото не се споредува,но чудно е што ни носи животот ,секој миг е инаков,полн со изненадувања,некој доживувања кои што знаат за миг да не треснат од земја и да не замислат.
    Туку се случе и ова денес цел ден полн ми е со некои изненадувања и неочекувани случки :?: :wasntme:. Нели чекам да почнам со работа да ми се јават на старото работно место,а денес ми се јавија да одам на разговор и на друго каде што одамна се откажав и изгубив надеж дека ќе се јават.И ете се јавија и пријатно ме изненадија ^_^ ^_^ .Ќе одам и таму па каде што ќе ми одговара повеќе таму ќе прифатам. Се чудев и си велам дур немаше работа и се нервирав,сега пак од две стани излезе и не знам кај да одам :?:.Во секој случај чудна е филозофијата на животот,никој не знае што може да ни донесе утре.А,да :!: сигурна сум дека тука и Бог има замешано прсти :)

На bittersweet, Moira, kravce и 15 други им се допаѓа ова.
  17. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    СДК Антивирусов некако ми зафркава, воопшто не покажува вируси, а тоа значи: или не работи како што треба, или сум одличен сурфер :geek: 8)

На tweety26 и ilipili им се допаѓа ова.
  18. vitomir

vitomir Нов член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    2.095
    Допаѓања:
    3.629
    Сдк шегување на сметка на пријателот, но и некои погруби шеги се составен дел од машките пријателства, меѓутоа некои луѓе знаат да претраат.
    Ова и за девојкиве важи,значи за све има граница. :)

19. tweety26

tweety26 Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2010
    Пораки:
    1.650
    Допаѓања:
    2.279
    Ова повторно ќе да е некој конфузен ден.
    Ај синоќа 5 до 12 што и текна на И да ме покани ајде де,а и се мислев дали да одам некако не ми се одеше.А денес пак не да ми се јави она и да ме извести туку ај чекај преку другарка ни.И што било работата демек не требало други луѓе да одат,сама ќе си одела.А чекај ти не знаеше да ми се јавиш?За што се спремав јас? :^) |(
    Ок поубаво за мене не се маткав надвор додека да средам се,си останав под моето топло ќебенце и пак си заспав.Само колку се покаав за тоа мое заспивање.Еден кошмар што сум имала лелее,се разбудив врискајќи. |( Размислив што може да значи и си викам ај да погледнам во соновникот.Обично толкувањата од моите сонови или дирекно соновите или ќе се исполнат или некое дирекно значење имаат.И читам јас во соновникот пишува кавга,уште не дочитав што би се рекло влегува сестра ми и кога почна да се кара.Од збор на збор ете ти караница. :D
    Да не се зафркавам многу сонот ми беше како хорор филм да гледав.Ама не се предавам јас особено не на непријателите од сонов. :lol: :x
    Туку до пред малку ни беше на гости таткото на еден човек. :?: Многу ретко доаѓа а кога ќе дојде ептен ме изненадува.Си се изнаслушав како си го фали синот,барем да имаше зошто да го фали :D .Дете сум била тоа е,сега кога ќе ми текне колку ми се свиѓал си се чудам. :D

На cinderella5 и vitomir им се допаѓа ова.
  20. vitomir

vitomir Нов член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    2.095
    Допаѓања:
    3.629
    За да не сонуваш лоши соништа од во црква и земи си темјан,поповите што чатат со нив,и стави го темјан под перница и спиј со него некое време ке видиш како ке спиеш како јагненце.поздрав ;)

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.