[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Wild.Child, Oct 26, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. AmericanWoman

AmericanWoman Истакнат член

Денес потрошив цела тетратка,А4 формат на решавање задачи. Not sure if awkward or insane. Едно време ми беа смешни вицевите за електро/машински, сега започнувам да се пронаоѓам. You know what, it ain't that funny кога си од оваа страна. Плус ПМС бре, зошто стално ваков какан тајминг имам. Па и кога ќе ми се јават од дома, како си, добра си, научи, шо учиш сега, шо план имаш за после, јаде, уште колку имаш за јадење,аха а како ти оди решавањето, мислиш дека ќе положиш или, кака, моча??? Ами и да не сум на сред пмс ќе пукнам, не па вака. Па и како прасенце сум се си јадам околу мене. Одам преска во Тинекс по тетратка, абе зедов чипс,зедов чоколадо,зедов плазми, кока кола, тетратка не зедов. :tmi: Башка сеисто ми е дали е викенд или не, т.е дојдена сум до степен да ми е сеедно дали е ден или ноќ, what difference does it make, и онака нема да излезам од дома, чакшто више поарно вака да учам навечер да спијам преку ден, нема кој да ме замара. АМА,ама, па за 2 недели кога ќе излезам, па тоа славје општонародно, има да славам цела недела. И после тоа експресно морам да најдам сили и да учам за испит....ви текнува еднаш пишав дека се зафатив да го спремам еден од потешките предмети вечерта пред колоквиум. Паднав де, ако досега ве мачеше таа информација и не можевте да спиете мирни навечер. :D Не ми се погодија задачите што ги знаев не за друго.
    И така, на светлата страна...ништо,барем ја има, иако е само вака виртуелно напишана. Таква сум јас, од крајност во крајност одам, или ми е се темно, или се светло. А сега богами буквално се ми е стемнето. Се читаме во некој посветли денови.

Loritaa likes this.
  2. karenin

karenin Популарен член

Сакам кога во пијано - вчера касното - ми кажува како не уклучувам машина за перење точно, не чистам, не готвам ОК, правам најтврди колачиња на цел свет кој он за да ми угоди ги јаде и крши заби. Сакам што он ме знае во сите мои бои и нијанси. Тој знае дека сум крајно несмасна и знае дека (не) брига ме за то. И кажува уште и дека тоа сум јас, неговото одлепено кое го обожува баш поради тоа што сум одлепена не(домаќинка). Пих ме сака само како девојка, жена што знам, ваљда помирен е со фактот дека нема да му месам пити. А па уште ме нарече и дека сум некој вид на комунист т.е. сум имала нешто што е позитивно од комунизмот. Ак доста.

3. kitty.lover

kitty.lover Популарен член

Hangover! :smirk:

anichka94 likes this.
  4. DigY

DigY Популарен член

СДК ми фали |( Вчера на многу кратко го видов и сеа ми фали. Реков јас-почнувам да звучам ко средношколка. Ај да одам аспух да си купам за колата, доста се замарам со дечковци :D :D :D

CIA likes this.
  5. Moretti

Moretti Истакнат член

СДК многу сум среќна!! :D

Ph0enix likes this.
  6. anichka94

anichka94 Популарен член

Тој што ми го украдe палтото нека каже барем да му го дадам и коланот :(
    the same !

7. The.Princess

The.Princess Истакнат член

Ги мразам сељаците кои се прават дека се нешто а всушност се само обични сељаци кои само знаат да зборат сељачки.. :puke: Простотија жива.. Селса работа.. Ко ќе даправат некој зафркнат и фаил поглед кој мислат дека им е кул или нешто слично.. Наместо да ме исплашат |( они пе засмеваат, бе луѓее.. :|

8. SweetChild

SweetChild Популарен член

Е,што да ви кажам.

Саботата ми отиде во тоа факинг Јахја Кемал,организација под нулата.Од 9 сабајле излегов,во 4 дојдов дома.
    Ајде,дојдов дома.Ми се јави другарка ми,и требало маица со бенд.Ќе дошла за пола саат.Добро.
    Дојде,ми собра Металика маицата,кожните алки,и сите такви џиџимиџи,и отиде на свирка.А јас и другата другарка ги откажавме плановите за истата свирка,и отидовме во МекДоналдс,си земавме капучино ту гоу,и се шеткавме по студов.Доаѓам дома-гости.Ајде и тоа.А во меѓувреме се случуваше нешто убаво,си одев низ дома и мислам ќе полетав.100 пати и се јавив на другарка ми :rofl:
    Си легнав мртва уморна,мислам дека заспав во истата стотинка.

E,така.А денес недела,седумгодишната братучедка ми остана на спиење вчера,и еве сеа гледаме цртани.

Феминки,имајте убав неделен ден.
    http://www.youtube.com/watch?v=O1fHxPY3TJo

Ве гушка Свит. :hug: :hug: :hug:

9. LaBella

LaBella Популарен член

Се молат сите простакуши да престанат да се шлапаат со дечковците на јавни места како на пример автобус, а патем тоа толку гордо го прават мислејќи дека се многу секси и дека сите ги гледаат бидејки им завидуваат... не, напротив! Ве гледаат и ви прават фаци бидејки сте одвратни и сакаат да ве отераат у к*рац!!

10. tigerlady

tigerlady Популарен член

Амбициозно ставив аларм во 7 и пол, за да учам нели? Ах снуз и тоа црвеното копче благословени да сте. Мерачки кога ќе се отспиеш цел свет е поубав. И палачинкиве малце што ги загорев, и сонцево што не топли, и комшииве што се караат.

И сега одам да учам. Откако ќе земам уште една палачинка. И ќе ѕирнам уште една страна. И ќе пишам уште еден мејл. Еве веднаш.

ceca-1, Shelea, tweety26 and 4 others like this.
  11. CIA

CIA Популарен член

Деновите на внесување,залетување,занесување или какво било друго „-ање“ со кое било машко за годинава се завршени.
    До другата година :hai:

Hopeful, tweety26, Doozy and 3 others like this.
  12. DigY

DigY Популарен член

СДК CIA мислам дека истово и за мене ќе важи...

CIA likes this.
  13. vitomir

vitomir Нов член

Се очекува оваа зима да биде доста студена и снежна, особено во месеците јануари и февруари. Како и да е, ќе треба да се привикнуваме на големите температурни аномалии во текот на годината кои ќе бидат карактеристични за годините што доаѓаат.

14. Vezilka

Vezilka Истакнат член

Синоќа после излегување кога излегував од таксито како прв пат да си го гледам маалото и се почувствував ко Алиса у земји чуда. За момент се замислив да не ми ставија нешто во сокот но во неверување ја затресов главата.
    Како што бев затрчана за да избегам од канџите на студот, по глетката грубо закочив, добро е што не се изклизав на мразот.
    Ја знаете она фантазија што си ја имате во глава? Сопствена визија за совршено, буквално магично место, по кое сте носталгични иако не сте биле таму? Сликата во мојата глава синоќа се реализира пред моите очи кои беа во потполно неверување.
    Слушав благи шепоти кои брзо се впиваа во ледената постела, која патем толку гламурозно трепереше под задимените светла. Под рефлекторите, можеа да се сретнат пар залутани снегулки, кои потполно се предале на шармот на острината на воздухот. Скоро засадените дрвореди се зграниле против студот. На клупата каде што како мала сум ги шпиунирала заљубените двојки сега се чувствува топлина, и покрај заледените штици.
    До сега сум гледала, но не сум видела.
    Претпоставувам ова е метафора за многу работи што секојдневно ги пропуштаме со цел да пронајдеме подобри.

bittersweet, Moira, kravce and 8 others like this.
  15. VayaConDios

VayaConDios Истакнат член

Ми јавуваат дека на планина снежи. :( Кај нас небото е во длабоки дилеми, или е суша или силно истура дожд. Кога само би знаела што ке ни приреди наредно за да знам кој пар чизми да го одберам, и да сум сигурна дали ќе се разболувам од шлапкање или ќе уживам во удобна волна. |( Овакво време ми создава главоболки и ме допира депресивно расположение. Почнува да се назира новогодишно еуфоричење :D и сите чекаме распуст али нема да е онака забавно како што очекуеме и брзо ќе ни помине. Најмногу им се радувам на внучињата, ќе ме носат насекаде со нив, дури и у игротека и слаткара да славиме родендени, ќе се здебелам неколку килограмчиња и ќе ја израдувам мајка ми оти периодов се надоле сум со тежината, али знаете оти за мајки и баби никогаш не сме доволно дебели. А да им однесам едно мече да ги потсетува на мене и да не ми досадуваат со тоа дека сум ослабнала? |( И задникот и цел дигестивен тракт почнуваат да ми свират на овој студ :$ :D
    Денес врв на задоволствотоо ми е обидот да направам вакви држачи за страници. Не само што нема да испаднат ниту приближно овакви туку како детска рака да ги подтотвувало, али на досада и нема крај. :D

Attached Files:

16. anichka94

anichka94 Популарен член

Ма каков дормео отварам книгата и одма заспивам ;)

17. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

цел викенд поминат со нервози, кавги, немир во срцето и душата-арно мислев јас да се напијам вчера едно Дијазепамче од 2 мг да ме смири малку, ама кога претседателката на кимот ке ти пише дека мораш утре да се појавиш мораш и крај и не се напив и се каам заради тоа-да ме смири малку
    се на плачење ме тера, а солзи во очиве веке немам ;( тешко ми е , ми доага да рикам на Водно
    сите се жалат за љубовта а не го гледаат другите проблеми-сиромаштија те гуши, не можеш да се вработиш за да го довршиш образованието што си го почнал, здравјето полека но сигурно ти откажува, самодовербата сведена на нула-и нормално си го поставуваш прашањето како понатаму а за партнер не станува збор, не сакам некој си да се мачи заради тоа што мене на сите полиња ми е катастрофа.

18. rossonerka

rossonerka Популарен член

Ред карпет, мини фустанче, мартини, па вотка, па бело вино, па денсање, флерт, смеење до солзи, многу мажи во оделца ^_^ :whew: , па смрзнувања, преполни загушливи дискотеки, одвратни вратари, град со дечишта, најубаво друштво, банички од фурната во Чаир, домрзнување, топлење двочасовно дома, уште едночасовни муабети за улавата вечер и за крај соништа испревртени.
    А денес за почеток нормално мамурлак.

Ама АКО. Убо ми е бе некако на душичката, после испревртен грд период сакам да си се опуштам декемвриски.
    А денес ја фаќам книгата, ми треба нова диплома во витринава засега брзо ја бришам прашината низ собава, дајте нешто ново за бришење, па ручек од мама, па бакнежи од него.

И да СРЕЌЕН 113ти роденден АЦ МИЛАН 8)

Monna.Monna, Lepaaa, kravce and 14 others like this.
  19. marama

marama Форумски идол

Кога ги нема ги нема, а кога ги има, ги има кога сум болна! :lol:
    Вчера дур го чекав Д. се појави С. Го немам со месеци видено, не знам дали се одбегнувавме или требаше баш вчера да се видиме. Ме праша што така без шминка излезена, а од кога му кажав дека сум немала време, посака почесто да немам време зошто природна сум била најубава.
    Моментот кога дојде Д. сите тројца останавме вкочанети, не знаевме како да реагираме и да не бев договорена со Д. осеќам ќе побегневме во три различни правци :rofl:
    И Д. ми рече дека без шминка сум му поубава.
    Абе луѓево се сеуште заљубени во мене или? Растечен нос, потечени очи и убавина кај иде? :rofl: :rofl:

kravce, pamelche, Salome and 4 others like this.
  20. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Гледам никој не пишал , па јас да се истакнам :rofl:

Дами и господа , временската прогноза за следната недела

*Украдено од фацебук :bandit:

Thread Status:
Not open for further replies.