[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. ilipili

ilipili Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2012
    Пораки:
    1.310
    Допаѓања:
    4.992
    Викендов помина неочекувано добро, мислев дека нема да се реши се,но не :!: .Тој ме изненади пријатно со неговото однесување,битно решивме се на најмирен начин.Утре очекувам еден повик нетрпеливо па се надевам дека ќе биде позитивен .Се надевам дека ќе ми се исплати чекањето бидејќи го посакувам тоа многу,но ако не бидни нема да се жалам бидејќи доволно ми е и ова за да бидам исполнета,па ако не бидни здравје.
    Вчера со него си купивме лампиони и ја китевме скромната елка.Посебно чувство ми се појави,почувствував топлина,.среќа,восхит кон него и колку се труди за да ми удоволи секој миг,на секое ме прашуваше дали сум добра,дали убаво ги мести лампионите.Го сакам овај период кога сите се среќни,возбудени,фаќа некоја еуфорија која што сакам да трае не само еден месец туку да трае секој ден цела година.Веќе ми фали,чудно како се приврзав кон него,знам дека не е навика туку љубов која што е огромна :inlove: .
    Вчера за прв пат почувствував колку е убаво да се падне на мраз :tmi:.Си паднав и си станав :wasntme: како ништо да не било,фала богу шо не скршив ништо :whew: .Значи јас одам ,одам и трасссссссс,дечко ми се врти и уплашен :o дали си добра прашва,а јас оти не ме држеше бре :devil: ]:).Ете буквална бев ваква :rofl: .Ајде ништо страшно Или ако не падне минимум еднаш на мраз,нема да е својствено за мене :lol: .

На bittersweet, butterfly33, Katerinceee и 13 други им се допаѓа ова.
  2. ciribiribela

ciribiribela Популарен член

Се зачлени на:
    12 август 2010
    Пораки:
    1.272
    Допаѓања:
    652
    Сонував дека ќе има 3та светска војна :devil: Значи не е крај на светот во петок 8)

3. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.173
    Во последно време се чувстувам како да не припаѓам тука. Чудно ми е. Се губам од време на време...
    Кога веќе немам што да кажам...

На rosebush и Libera им се допаѓа ова.
  4. creshicka

creshicka Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    2.152
    Допаѓања:
    5.710
    http://www.skopjeinfo.mk/skopje-etc...lkata-i-nejzinite-gradski-zrtvi-necenzurirano

До кога вака бре? До кога ова генерализирање? Демек Скопје некој голем фактор? Што да кажат Париз, Виена, Лондон, Берлин ако за Скопје се дига толку голема галама. И на авторов да го прашам, баба му од кое селце е ебате сељачето во душа. .!.

На mims-89, kate21, Peppermint и 2 други им се допаѓа ова.
  5. barbie28

barbie28 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 ноември 2012
    Пораки:
    164
    Допаѓања:
    76
    скоро два Часот наутро а еве не можам да заспијам.неможам да описам колку сум :@ ,колку се само лугето дволицни или само мојот круг на пријатели?се мразам кога размислувам вака ,кога немозам да заспијам поради некој сто не заслижува.

6. traumhaft..90

traumhaft..90 Активен член

Се зачлени на:
    30 април 2012
    Пораки:
    30
    Допаѓања:
    20
    СДК дека не излегувам често,но кога излезам неможам со денови да се стабилизирам.. имам некоја чудна ѕвезда,дали да го наречам проклетство или едноставно трн во око.Кај ме најдат во толкава дискотека во еден милионски град и токму мене ќе ме загледа.. да да се тоа звучи толку возбудливо,ВИП сепариња,специјални послуги,центар на вниманието..... |( Незнам колку денешниве девојки знаат како се плаќа овој хир. Го немам платено до сега никогаш,фала богу,несакам да ја знам цената.Колку ли само примамливо звучат тие понуди за афтер парти ОМГ па како ли да одбиеш ваква светски славна личност,ах тоа тело тој шарм,тој знае како.. не,не се правам јака,не сум шмизла,јас сум само нормална,што не пие алкохол само енергетски напитоци,па што...и не го одбив за да докажувам некому нешто,јас само нормално се вратив дома,оти сакам и утре да продолжам со мојот според мене нормален живот.Вакви ноќи,се само моменти,глупав изговор за оние кои го живеат моментот.Ете можеби сум ексцентрична,можеби се оддвојувам од масата,но сепак сум многу старомодна,ви благодарам на вниманието но мене ме чека еден топол кревет и едно топло чоколадо покрај каминчето хм хм... Ги сакам славните,ја слушам нивната музика ,многу добро го знам нивниот живот,но има ли нешто поубаво од топол дом без куфери и преселнички черги?нема!ви посакувам добра ноќ

На kravce му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Miss.Ricci

Miss.Ricci Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2011
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    5.744
    И гледаш околу себе, сите врски се "идеални" и јанза те јаде зошто не можеш да го достигнеш тоа идеално ниво, па те измачуваат мисли што ти фали, што ви фали на двајцата, за да дојде ден кога ќе разбереш дека всушност тие идеални врски се жива пропаст, а твојата, можеби нема цуци буци секојдневно, но има љубов искрена.
    Можеби има расправии и тешки зборови, но сето тоа е поубаво од златуфче, срцуфче MWA со лажен сјај...Уствари нема ништо сјајно во сево ова.
    И тогаш ти се влече насмевка бидејќи сфаќаш оти многу арно не е на арно, а фала Богу во твојата врска нема многу арно :D Таман е де :D

На Doozy, Sara123, Hipster и 12 други им се допаѓа ова.
  8. Scar.Tissue

Scar.Tissue Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    371
    Допаѓања:
    1.045
    Јас сеуште не можам да ги разберам луѓето кои пијат кафе навечер за да не спијат.
    Разбирам и знам дека коефинот делува стимулативно на ЦНС и срце, ама што знам, мене ми делува обратно. Седативно.
    Дремам на книга, (буквално) и не варам кафе. Не варам. Побрзо ќе заспијам ако го испијам топло.
    И така. Друго што да ви кажам?
    Дека учам сфативте погоре, плус многу ми е досадно да кажувам колку имам за учење и поетски да пишувам дека книгите ми се распослани на биро, околу нив маркери, стикери и разни тракатанци...
    Сепак кажав. :tmi:
    А што да кажи друго студент?
    Добро, има теми.
    Нема сон.
    Има убава перница.
    Нема јадење, има уште поубав фрижидер.
    Лажам, имам за јадење, ама не го јадам, т.е ме мрзи да го јадам.
    А најмногу ме мрзи да се пакувам, а секоја недела го правам тоа. Шта Ќеш.
    Сакаш дома?
    -Ете ти дома. Фармерките лудило од тркалата од куферот.
    А да учев?
    -Учам еве. Пауза правам.
    Нема пауза, ајде готово. Стегни испрати и готово.
    Чекај, прво преглед, да не имам изедено буква некоја.
    Нема време за преглед, ајде брзо испрати!
    Стој, стој, да пратам уште песна и готово.
    Ајде еве Лана за гуд најт.
    http://www.youtube.com/watch?v=wZv1np0SI0o
    Wooooooah wooooooah aaaah!

Bye. :whew:

На Doozy, Sara123, Libera и 8 други им се допаѓа ова.
  9. mimiiiii

mimiiiii Популарен член

Се зачлени на:
    30 јули 2012
    Пораки:
    2.893
    Допаѓања:
    11.286
    Еј па ти му се потресуваш секогаш ке се најде таков или таква кого единствената вредност му е дека е од Скопје и со друго не може да се пофали :lol: и нормално е дека така ке реагира за жалење е самиот , оние што се нормални не се замараат кој од каде е , ги ценам луѓето какви се а не од каде се ,и сите кои го прават спротивното за мене се нелуѓе толку
    СДК - дека пак не можам да заспијам прочитав некаде да се забрани фемина од 2-7 насабајле силно подржувам :D лека ви ноќ , колешки со пореметен биоритам :D

На creshicka му/ѝ се допаѓа ова.
  10. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    Мене ми стана непријатно додека читав, а не пак на оние девојки кои живеат во село. Ебати простакот малоумен. Срам ми е што постојат вакви мали, ситни души. :x

На creshicka, mims-89 и 1209 им се допаѓа ова.
  11. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.842
    Допаѓања:
    25.776
    ^ Превземено е од блогот на тој дотичниот, ова не е ништо во споредба со останатите напишани сра*а што ги има таму...

Туку, ај добро утро од мене.
    Божем тргнав на факултет, ама не се чувствувам баш најдобро и се вратив.
    И сега освен болка во стомаков чувствувам и грижа на совест.
    Ама бидна, сега ми останува само да си пуштам Др. Хаус и да се надевам дека ќе ми ги избрка мислите од тој минус што ќе си го имам од денешните вежби.

...

На creshicka му/ѝ се допаѓа ова.
  12. vitomir

vitomir Нов член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    2.095
    Допаѓања:
    3.629
    Толку од студот не очекува блага зима - месечна временска прогноза
    Ова многу ме израдува јесс,трипапати ура за оваа вест,урааа,урааа,урааа :D :D :D :D :D :clap: :clap: :clap: :clap:

Погледнете девојка како во јавност с...
    http://tocka.com.mk/video/1259/poglednete-dev...
    Погледнете девојка како во јавност го МАЧИ и малтретира своето момче!

13. lolita97

lolita97 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јануари 2011
    Пораки:
    169
    Допаѓања:
    37
    Ај добро утро и од мене!
    Легнав со фемина и станав со фемина :lol:
    Ај Господ нека ми е на помош денес :sweat: Испрашувања тестови .. АМАН веќе, ајде ќе издржам уше 2 недели :tmi:
    Туку денес некако се чувствувам многу напнато, ме мачи нешто од внатре. Ќе помине ајде :D
    Идам јас да доручкувам, па за книгата да се фатам :geek:

14. eli25

eli25 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    15.214
    Допаѓања:
    124.928
    Oддамна немам направено список со новогодишни желби.
    Порано секогаш правев и секогаш на крајот од годината остварените си ги заокружував успешно а неостварените ги префрлав за наредната.
    Вчера си ги најдов дневниците и желбите новогодишни.Секогаш првите три биле за мајка ми,татко ми и сестра ми,а потоа моите.Да се живи и здрави и плус-мајка ми да најде подобра работа,татко ми да ја купи колата што ја сака,сестра ми да помине со сите петки ........
    Зедов лист за да пишувам пак,ама неможев.Неможев зошто број 1 сега ќе го нема.А секогаш бил тој ;(

Можам само за сите да посакам здравје.Зошто додека си жив и здрав,ќе се надеваш и бориш.

На sweet-cherry, bittersweet, mims-89 и 18 други им се допаѓа ова.
  15. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    21.234
    Допаѓања:
    111.517
    Станав Вујна, голема работа е тоа еј :rofl: Знаете која титула е вујна, пих :D Епа ваква вест сабајлечки не може воопшто да ми ја сопре насмевката на уста, директор? забоболка? воден ден? Ма какво бре, јас сум вујна :rofl:
    Шала на страна забоболка во среде воден ден со антибиотик во желудник воопшто не е забавно :D Само чекам да ме стрефи некоја страшна желудечна тегоба :( Дотогаш ќе лажам црви со вода, кафиња и чај ;) Јас да ви кажам сум спремна, моите реновирале по дома, нели сватови ќе им дошле, се крстат во овие сватови пошто другиве не им се погодија :D
    И не знам мајке ми од каде ваква енергија да издржам, слепо ли идам со глава во ѕид, свесно ли е појман немам, ама битно рушам ѕидови, со глава со памет, битно рушам. Се сакам ваква еуфорична кога сум, само да потрае.
    Не знам дали ви кажав, ја се спремам за веридба, ама само ако не биде на 21ви крај на свет, иначе ништо од бизнисот на 22ри :lol:

На Monna.Monna, tweety26, Doozy и 10 други им се допаѓа ова.
  16. anichka94

anichka94 Популарен член

Се зачлени на:
    18 мај 2012
    Пораки:
    1.823
    Допаѓања:
    7.048
    Една кратка средба е доволна за повторно да се вратиш на почеток и повторнo да чекаш да помине цела вечност. :)

17. Vezilka

Vezilka Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јуни 2012
    Пораки:
    54
    Допаѓања:
    311
    Среќа што имам обврски денеска инаку не ќе знаев што со себе.
    Сок од праска после долго време, под омилениот јорган со огромни цветови кои имаат некое психоделично дејство. Уште пет дена дури се одделам од него. Од јорганот мислам, од оној кој што ми ги превземал мислите, никогаш.

На Springy, teddybear, eli25 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  18. Mayyya

Mayyya Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    1.253
    Допаѓања:
    6.027
    Македонските народни приказни ме потсеќаат на детството, исто како некогаш, некогаш на зимски распуст, сега од други причини седам дома на топличко во студените зимски денови, без обврски, без трка со времето. Некогаш, со баба и дедо, во најтоплата куќичка на свет, сега сама, без баба и дедо (и без Ѓорѓи Колозов). Не е исто.

На sweet-cherry, tweety26, Doozy и 6 други им се допаѓа ова.
  19. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.747
    Допаѓања:
    17.711
    Устата ми отворена, он со тие машинките брка по забите и ме прашува: И, ти нели си на школо? Имнате ли парно у школо, а?
    Како да ти одговорам бе. Пих, богдачува.
    Него, знаете ли дека нема зиме за курве, пингвине и ескиме. Се згазив на ова :rofl:

20. vitomir

vitomir Нов член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    2.095
    Допаѓања:
    3.629
    ВНИМАВАЈТЕ: ВОЗДУХОТ ВО СКОПЈЕ- ОПАСЕН ПО ЗДРАВЈЕ

Мерната станица за мерење на квалитетот на воздухот која е поставена кај ФИНКИ во населбата Карпош во Скопје, од утрово покажува дека квалитетот на воздухот во Скопје е на ниво на ОПАСНО .

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.