[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Wild.Child, Oct 26, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Miss.Ricci

Miss.Ricci Популарен член

Усни на усни..
    Така ми започна оваа вечер..
    Така и заврши...
    Обожавам кога ми ги прчи усните да го бакнам и кога се припива во мене како мало дете...

antonina, Moira, thelittle17 and 15 others like this.
  2. pamelche

pamelche Форумски идол

Ми дојде концентрацијата.
    Ме фати веќе 2, а ја само историја научив. Се мислам дали да седам до кај 3-4 да научам и друго, ама па утре на втора смена ќе се успијам. Вака утре ќе ставам у 10 ипол и од 11 до 11 ипол ќе учам. Шо да правам, муки големи ме фатија.

Посакајте ми среќа за утре, ми треба многу.
    Ви посакувам и ја на сите што имате тестови, испрашувања, испити. :) :hai:
    Добра ноќ :hug: .

teddybear, Jagoda123, Doozy and 8 others like this.
  3. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Сдк...првенствено добро утро на сите. :coffee:
    Значи не ми е толку мака да учам турбо во оваа колоквиумска недела. Колку што ми е мака за тоа што сум ненаспана...когаќе заѕвони алармот :mp: просто ми иде да пукнам од мака. :@ абе душичкава ми спие... :doh:

4. vitomir

vitomir Нов член

Сдк драги мои феминки пошто е утре крај на светот,па би сакал да ви се заблогодарам за сите совети што ми ги дадовте,и доста работи научив со вас,ми беше многу мило што се дружевме,имаше феминки што беа добри со мене,а имаше и лоши,но нема врска јас сите ве почитувам,како и да е толку е од нашиот живот,убаво си живеев,да си ги поздравам сите мои бивши девојки,а и сегашнава,се надевавам дека ке се видиме во пеколот,нормално има и дел кои ке одат во рајот,на крајот на краиштата тоа е господова работа,тука неможам да му се мешам.
    Тоа е све од мене,го напишав ова проштално писмо за да се збогуваме на добар начин,а и мислам дека и таков е редот.
    Све најдобро, КРАЈ НА СВЕТОТ. :sweat: :sweat: :sweat:

MarchelineAmaru, imelda and anabel-a like this.
  5. Abeja

Abeja Популарен член

^^
    Чекај бре уште не е крај.
    Ти па во све веруваш, пекол, рај, крај на свет...И во Дедо Мраз да не веруваш :rofl: ? Ама ако не веруваш во него нема да ти донесе пакетче, така да си знаеш!!

Туку се мислам јас во кои феминки ти влегувам-добрите или лошите? Те молам изјасни се пред да се видиме во пеколот, или рајот, сеедно. :rofl:

pamelche and vitomir like this.
  6. vitomir

vitomir Нов член

Драга Абеја ти ке бидеш на врата пред пеколот и ке бараш карти за тие што ке влегуваат во пеколот,може ли? :lol:

7. Abeja

Abeja Популарен член

Хммм... |( само два пати бев благајник, еднаш во основно, и на факултет собирав пари за книга, не би сакала толкава одговорност за крај на свет, најдобро на чистилиште :rofl: , "ни лук јал, ни лук мирисал"
    Ти кај сакаш оди, јас ќе одам на Хаваи, па еднаш е крај на свет.

ilipili, pamelche and imelda like this.
  8. imelda

imelda Популарен член

Вие се смејте ама кај нас почна потоп, и не престанува да врне. До утре може и ќе не однесе водава. Има карти на намаление, нешто купи една земи една на пола цена? :?:

9. Abeja

Abeja Популарен член

Кај живееш Имелда? Овде нема ни дожд ни снег, нас "секундарно" ќе не снема во Скопје :rofl: без предупредување. Не се смееме, имало и полоши времиња, пред повеќе од 5 па и 10 години можеби се сеќавате каков снег и мраз имаше, јас па тој период одев на вежби на факултет (која будала, на тоа време ли се оди?). Тогаш кога не дојде крај на свет, нема ни утре, рилакс :lol:

imelda, ilipili and anabel-a like this.
  10. babymama

babymama Истакнат член

витомир, а крај на светот ќе биде одма после полноќ или во текот на денот? да знам што да очекувам. треба да искачам вечер, да знам дали ова ќе ми биде најлудата и последна вечер во мојот живот овде на земјата :D :D

11. imelda

imelda Популарен член

Бејбимама, има страни на интернет ненормални и саат ставиле што одбројува, па синхонизирај саати. ;)
    Ама стварно, нас веќе во англија ни даваат внимание за поплави, не дека ќе ни е прв пат де, ама ради утре денот... отидов јас да полнам вреќи со песок :muscle:

12. LittleFairy

LittleFairy Популарен член

Тие што несакаат а многу се и да не напаѓам директно,нека не отвараат спојлер,за школо е пишувано,па после нек не ме пцујат ;)
    Заради моето “мило’’ екстерно оценување сега сум втора смена, и уште неможам да поверувам дека после сум во школо.Ама ако, на малите им е екстерното , нас утре, ама ние втора заради лигушите, неможам да ги смислам :@ .И сега нека си трпат тие од школите каде што ми се прчеа - ее кај нас нема екстерно :P , е сега здрвени остануваат кога ќе им кажам, ее трпете си , според нашето школо се определува дали ќе има екстерно, се надевам се молат да не успее, зашто нели,пробно.И она песнине у школоно, прво напнаа со џастин(а) бибер, па сега со опа гангам стајл.Не,не ги можам :@ .

pamelche likes this.
  13. Maroon5

Maroon5 Истакнат член

Ауу не ги можам.
    Вчера си влевам у стаја и гледам уште од сабајле се караат сите момички :^) Се доближувам до нив и едната само таква: Е за Нова година, 10 000 не ми бегаат и јас само таква :| :x , 2000 шминка и фризура, од 3000 штикли, она незнае боса да оди а не на штикли, после татко и ке ја носел за грција а таму фустаните под 100 не биле :^) Чинеш за мис ке ја бираат, или можеби у Александар Палас ке слави Нова Година, не бе она ке оде у некој си мрчварник :D Е ај бе, па можно ли е бе, дотолку да се филмат. Се е пролазно у животот и парите како што стигнале така и ке си одат!

anabel-a, Sara123, WomanInRed and 3 others like this.
  14. Phyramide

Phyramide Популарен член

Епа ајде да видиме дали барем еден од моите соништа ќе се исполни, во кои е крај на светот а јас ги спасувам сите :D

Ко преживи, причаче!

Девојчици и жени, па и мажи, среќен нека ви е Божиќот (за оние кои го слават католичкиот) па и Новата година, па и ...Божиќот кој потоа следи :)
    Не ги брцајте рачињата под елката во надеж да најдете подароче, поарно гушнете се и сакајте се ;)
    Уствари, вие најдобро си знаете.

Јас ви посакувам само насмевки и убавини под мотото impossible is nothing!

Љубов нека се вее како снеКче.

Се најубаво феминитас! :hai:

antonina, Moira, bittersweet and 12 others like this.
  15. ocila

ocila Истакнат член

Животот одлучува кого ќе сретнеме во животот, а ние одлучуваме со кого ќе бидеме и кого ќе задржеме во него. :)
    Кога слушна какви желби имам, рипката ми рече да ја изедам :)
    Не постојат вечни пријатели и вечни непријатели. Вечен е само интересот.!!!

16. vitomir

vitomir Нов член

„Крајот на светот“ е во петок во 12 часот и 11 минути на пладне!

17. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Тогаш ми завршуваат часовите....

Таман ќе ја слушам глупана асистентка како ломоти глупости и ќе си умрам ...

баш убав начин да ги поминам моите последни моменти ....

Monna.Monna, Roxanne, ceca-1 and 15 others like this.
  18. majicka

majicka Популарен член

.........аман!ми се смачи од муабетите за фамозниот крај на светот :swear: значи лично за мене то се глупости невидени.толку! :!:

19. ljubam

ljubam Популарен член

Крајј на светот! Бумммм! Еј живи сме, ја убо реков ова Маите го направија народов скорз некреативен и досаден. Туку Боже човече одиш во кино, нормална реакција е да се насмееш и да се исплашиш особено кога гледаш 3Д ама ова Швеѓаниве на мјут, една реакција не слушнав освен кашлање и зобење пуканки, ама затоа има македонче во кино сала. Си се плашев ГЛАСНО, и се смеев ГЛАСНО, не можев, нормално е да изреагираш на сцена кога ти предзвикува осмех не можам да го чувам во себе..

Денов сив, ќе пробам да го обојам, ме прашуваат каде за Нова Година, не сакам нигде, ме замара тој ден, сакам дома со нејзе да е мушнам под ќебе, ми рече ќе ми направела сендвичиња мали. Си ја сакам денес многу со секоја можна пора од телово, и само одбројувам денови додека да ја видам..

Roxanne, Moira, anabel-a and 16 others like this.
  20. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

постојат ликови кои сосема случајно ги сретнуваш а ги познаваш од порано секако и ти ги разубавуваат моментите поминати со нив -како еден тип со кој одевме на Конверзејшн до лани-фин културен, секогаш здраво како си-најнормално :) ама постојат и ликови што умеат да те потценат и да те изнервираат ептен-ова зборувам за продавачките и нивната лакомост за пари-божем тие се сопствениците па зинале-дали е 10 денари поевтино или поскапо МОЕ право е каде ке ги потрошам а не некој памет да ми соли :!: , и тоа што некои луге се толку ситничари за наместо 3 купони за чинија колешката не знаела каде се двата па не ми ги дала-нејзин проблем, јас ли да знам за неа :fubar:
    тоа за купоните моите се криви-кога им велев собирајте луге купони Бормиоли чиниите се квалитетни , Италијански се тие не-особено татко ми патриот Грчка фирма било |(
    ми дојде црвената тетка и имам малку болки во стомакот :worried:

Thread Status:
Not open for further replies.