1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Sephora

Sephora Популарен член

Се зачлени на:
    5 декември 2010
    Пораки:
    2.690
    Допаѓања:
    4.485
    Дебилно е кога најдобар другар ќе ми гледа слики од матура и ќе ми се изнасмее во фаца, види го дедо ти како Саша Матич е со наочарите.
    :rofl: хуху, се пресмеав. |(
    Да, слеп е, и што?
    Како може некој да биде толку крут?
    Ако нешто сум го замолила цело друштво, ова е тоа. Пред мене не сакам да се отвори таква тема и крај.

Продолжете со шегите.
    Фала, сега помалце ме боли. ^_^ |(

На Shpagetta, Monna.Monna, bittersweet и 25 други им се допаѓа ова.
  2. Westlife

Westlife Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2011
    Пораки:
    642
    Допаѓања:
    617
    Пресрекна сум!! Дечко ми за роденден ми купи црвен фустан и срце чоколада! СДК Најхепи сум на цееелиот свет пошто конечно сум со него! ^_^

На tweety26 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. butterfly33

butterfly33 Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2012
    Пораки:
    1.252
    Допаѓања:
    1.100
    СДК резилни се оние од собранието за буџет и такви ствари, влегле со знамиња, пароли, па и патриотски песни пееле :D ... Смешни се, се брукат |(

4. Miss.Ricci

Miss.Ricci Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2011
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    5.744
    Како мала, маана ми беше што секогаш кога некој ќе ме научеше нешто, сакав истото да го направам 100 пати подобро од него.

Пример, баба ми, ме учеше да плетам, па мака мачев да ја стигнам и заминам, лутејќи се како тоа плетиме со иста брзина, таа веќе го завршила елекот а јас само џебчето...
    Ми се чини дека таа маана сеуште ми стои некаде, штом ми покаже некој нешто мака мачам да го направам поубаво...

Бреј ми се чини какви особини оформуваме како деца, ќе ни останат за стално! Со благи измени нели, средината, искуството...

На tweety26, Lov3, moonlight-girl.55 и 2 други им се допаѓа ова.
  5. SweetChild

SweetChild Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2012
    Пораки:
    1.597
    Допаѓања:
    2.987
    Oп,заклучена модни критики :rofl:

Епа,си го баравме :lol: :wasntme:

6. Chocoholic

Chocoholic Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2011
    Пораки:
    747
    Допаѓања:
    988
    Годинава изгледа сака да си остане доследна до крај. Никогаш порано не сум се чувствувала толку беспомошно, толку изгубено. Несредени чувства, расеани мисли и безброј компликации.
    Во моментов најмногу ми треба да сум сконцентрирана и организирана, а јас сакам само да спијам. Да се повлечам, да се пикнам под ќебе, да затворам ролетни и да спијам.
    Чекам да ми се сталожат мислите за да можам да превземам нешто. Зошто досега сите потези кои ги направив импулсивно се покажа дека се лоша идеја.

All i can do is keep breathing....
    http://www.youtube.com/watch?v=qK_RijnIri4

7. Christina.A

Christina.A Истакнат член

Се зачлени на:
    15 април 2012
    Пораки:
    552
    Допаѓања:
    354
    Се изнарвирав. Каде што требаше да одиме за новава веќе нема место иако собравме пари од пред една недела,ама така ни треба коа чекаме друг да ни заврши работа. Го немало шефот цела недела,хах |( Ироничност. Само нема врска,сеа ќе си седам дома,ми помина желбата :swear: :punch: Сигурно само шефот не е овластен за продавање карти и резервации,туку и другите вработени тука. :envy: А и пак тој кога знаеш дека немаш време да појдеш и да средиш се,што се нафаќаш и после пак му ги даваш парите на друг. Ќе појдеше некој друг,не сме само еден не си само ти. :@ Браво луѓе како знаете да зафркнете се,секоја чест. Убаво да си помините на друго место. :fubar:

8. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.953
    Допаѓања:
    164.193
    Јас се наспав,а он ме смара. Не он,туку он,другиот. У реду е брат, харемот, јасно, дадено на знање,ај шетај сеа! Моќен си,сфативме сите жени и ни се навлажнија гаќичките.

Доброутрокакосте,добричкилисте?

Јассемрднав. Сеприметува...да.
    Чекајте музиче да ви пуштам!

http://www.youtube.com/watch?v=3fLL6YZu ... re=related

Што е со фемина бе брааааааат?! Зошо коа ставам линкови пола пост не ми се гледа после?! А? Па мора да кратам од тоа дека ми оди ничега изазвана среќа, демек криво му е на некој?! :D Ми е гајле!

9. Jagoda123

Jagoda123 Популарен член

Се зачлени на:
    26 април 2012
    Пораки:
    2.467
    Допаѓања:
    11.107
    Имам среќа во љубовта, но не и во ИГРИТЕ НА СРЕЌА! :|

Гледајќи го билтенот, како да поседувам огромни разбирања за фудбалот, а всушност не знам ниту што е офсајд, СЕКОГАШ ми изгледа дека ОВОЈПАТ имам ОГРОМНИ шанси да фатам спортска.

Секое уплаќање сум полна со надеж и сигурност дека овојпат ќе биде, тоа е она што се бара.
    Тријам раце, чекам и ливчето на крајот секогаш ми завршува стуткано или на ситни парченца искинато во корпа за отпадоци. :worried:

Еднаш, јас која не знае ниту колку играчи има во еден тим, погодив дури 8 утакмици. Си лапнав 3.500 денари и од тогаш сум целата претворена во надеж.
    Ама среќата не ме сака и не ме сака..
    Ми се чини 50 денари по 50 денари, сите парички на рати си ги вратив во обложувалницата. :worried:

А секогаш паричките кои би требало да ги добијам знам каде и на што би ги потрошила, се возбудувам, се радувам, фантазирам и на крајот останувам со 50 денари помалку во џебот и еден куп пропаднати желби.

И да биде се уште потрагично утакмиците излегуваат контра од она што сум сакала да излезе.
    Од прва до последна утакмица излегуваат КОНТРА! :x Како е можно бре?
    Па да ги играв така, до сега ќе се збогатев.
    И денеска утнав едно ливче, а толку бев полна со надеж, пукав, пукав...
    Нема поголем малер од мене значи, НЕМА.. :worried:

10. anichka94

anichka94 Популарен член

Се зачлени на:
    18 мај 2012
    Пораки:
    1.823
    Допаѓања:
    7.048
    Баш ми падна грдо,кога слушнав такви лоши муабети за другарка од мое друштво.
    Со причина нормално,малата сама си го барала,на 18 години да одам со човек постар од мене 12 години ,ради тоа што е еден во топ 3 богаташи во мојот град !?
    Да бидам со него сама на пуст остров би се обесила попрво на првата гранка што ќе ја видам.
    Абе колку што сака нека е богат,нормално дека нема да го урамуваш во рамка,ама треба да го бациш бе да го гушниш,ќе треба секој пат да му блујам во лице....не била љубовта слепа парите биле слепи..
    До каде појде младинава бе АЛООООО !!!

11. Ph0enix

Ph0enix Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    192
    Допаѓања:
    325
    Има, десетици милиони луѓе низ светот кои константно губат „за една.“ :)

На Jagoda123 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Chocolate.me

Chocolate.me Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.645
    Постојат многу работи во животот, во околината, кои имаат преголемо влијание на мене.
    Секој ден, секоја минута, секоја секунда се борам против тоа, се борам за да не потпаднам под нивно влијание.
    Најлошиот дел .. ?
    Губам. Секој ден, секоја минута, секоја секунда.
    Ја губам битката против тоа. Плачам. Врескам.
    Но не се откажувам. Се борам иако губам.
    Има нешто што ме држи, нешто поради кое не сум се откажала.
    Нешто што неможам да го пронајдам, нешто изчезнато, скриено, а сепак тука.
    :worried:

На francais и Ilusionist им се допаѓа ова.
  13. sweet-cherry

sweet-cherry Форумски идол

Се зачлени на:
    28 јануари 2011
    Пораки:
    3.674
    Допаѓања:
    29.481
    Дали ви имам некогаш спомнато колку мразам промени?Епа денес направив една голема.И ја мразам, делумно.Сменив фризура, и добри 10 сантиметри,ако не повеќе се ишишав, и предолгата коса ми ја нема.И така си плачев дома добар пола саат.И сфатив дека ние жените сме чудни суштества, и сфатив дека сум ептен неодлучна и не знам што сакам.На крај си се помирив дека сепак убаво ми стои, и нели сепак косата расте.Ама се се сведува на првата реченица. Сеуште мразам промени.
    Али...

На Hipster, Chocolate.me и Doozy им се допаѓа ова.
  14. Ilusionist

Ilusionist Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    752
    Допаѓања:
    1.912
    Моментот кога сфаќаш дека целиот ден ти поминал во смеа....а немаш ниту една причина за да се насмевнеш. Токму спротивното. :sweat:

Не знам зошто се смеев? Дали затоа што бев опкружена со мои роднини, лица кои ми се многу мили. Со кои се чувствувам многу пријатно, но за жал се гледам многу ретко.

Сега кога го анализирам самиот ден и кога барам од каде тоа сум си ја дозволила таа насмевка сфаќам се`...
    Би било чудно покрај сите проблеми да се насмеам, но јас сум личност која едноставно неможе без насмевка. Тоа е мојот лек. Некои пијат апчиња за смирување. Но, за мене смирување е насмевката.
    Само да ме видите колку сум неубава кога сум намуртена! :lol: Па, така ми велат сите, не ми стоела сериозна фаца. Т.е луѓето не се навикнати да ме гледаат така. Јас редовно си ги рекламирам запчињата. :D

Дали поради мојата вродена доза на хумор, или поради моето уживање во смеењето и покрај толкава тежина на душата можам да си ја дозволам таа крива линија на моето лице, или да се направам смешна за да измам насмевка на некое туѓо лице.

Тоа е мојата природа, тоа е мојот начин на преживување. Тежината пикни ја длабоко во себе, и слатко насмевни се`. А дали ќе се промени нешто и покрај сите обиди...никогаш неможе да се знае! :)

На L0ve му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Chocoholic

Chocoholic Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2011
    Пораки:
    747
    Допаѓања:
    988
    Добро кај им е културата на луѓево??!
    Од такт ме вади кога ќе се јави на телефон некој, и како прво те прашува тебе кој е на телефон, а после кога ќе му кажеш дека го згрешил бројот ти ја треска слушалката како ти да си крив.
    Извинете, пријатно. 2 збора. Толку е тешко???

На Inhume, Hipster, Divinebutterfly и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  16. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.826
    Си зедов еден викенд одмор да здивнам од книги, да се појавам за жива тука, и да проверам како стоите со Christmas spirit.
    Јас луѓе се надминав себеси пред десетина минути. Поштено си се расплакав на филм со Дедо Мраз, џуџиња, летечки ирваси, и магични крилца. А, да! И на писма кои пристигнуваат низ оџакот. http://www.youtube.com/watch?v=7t2jOlyxrVQ
    Don't get so busy...

На tweety26, zhap4e, Divinebutterfly и 2 други им се допаѓа ова.
  17. Sexybaby86

Sexybaby86 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 март 2012
    Пораки:
    4.997
    Допаѓања:
    96.216
    Имам кученцааа! Ми се породи кучката, 7 малечки роди :inlove: И тоа ни помалку ни повеќе - на Св. Никола, пред 4 дена :rofl:

Туку, СДК, не знам што е со мене - заборавам да јадам. Се фаќам себеси последниов период како сум мртва гладна, а ме мрзи да станам да одам во кујна да јадам, или на работа да одам да си купам. Па си седам така гладна :| Што ми е побогу? Килцава си се топат, а јас отсекогаш сум имала убави облини (барем така вика дечко ми :D). Полека полека се претворам во девојка без облини. И се` повеќе луѓе ми коментираат дека сум многу ослабена, а најголемо незадоволство покажува токму тој. Се жали дека немал што да фати веќе и во секој даден момент само ми пика храна во уста :D

Сериозно, еве и во моментов сум многу гладна, и наместо да јадам, јас ја листам Фемина и пишувам постови. Еве искрено ќе ви кажам, ама нека остане меѓу нас - јас си се допаѓам ваква, послаба. Најмногу ми се допаѓаат истакнатите јаболчници на лицето :geek: некако секси ми делува тој момент на девојка. Мајка ми па од друга страна ми вика дека делувам испиена :^) И како сега да најдам НЗС?

Ма гајле ми е, јас сум си убава вака. Добро ноџе држам, жими се` :rofl:

И така, ме нема многу на форумов, ама сега сум преокупирана со кутрињата, се грижам за нив, гледам да цицаат, да бидат добри... Сонциња се, многу се слатки :) Ги сакам сите, и да можам, сите би ги задржала, ама... Тоа е. Битно да се здрави и живи, прцлиња мали :inlove:

На Monna.Monna, kravce, Chocolate.me и 9 други им се допаѓа ова.
  18. ana-girl

ana-girl Популарен член

Се зачлени на:
    14 март 2011
    Пораки:
    536
    Допаѓања:
    648
    Па така обичен сив ден испадна супер.
    Кафе-муабет со најдобрите другарки на широк сокак е секогаш добредојден.Па дечкото на едната вака на другата така, овој она направил ,како што за нова година, мал шопинг.. чачорски муабети.. :lol:
    Па следеа и комплименти од другари , другарки за тоа како сум ослабена.Тие кажуваат заминуваат јас скокам од радост , како некое детенце на нова играчка :$
    А прошетката со мајката е секогаш супер и најдобро поминува. Плус тоа ме почасти со нови лампиони ( ѕунѕурки) :lol: за елката и по некоја новогодишна лента.. :)
    И нормално дојде моментот кога си ставивме на елката и таа заблеска, со додатните сијалички уште поубаво.Па и во салонот , на вратата венче.. :!: :)
    Имајте убава вечер , убав остаток од денот јас одам да учам ме чекаат 2 тешки писмени во понеделник, и едно поправање во вторник..Ке успеам.. :!: ]:)
    :*

Прикачени фајлови:

На tweety26 и srcekrsacka им се допаѓа ова.
  19. Sw3et.Ang3l

Sw3et.Ang3l Популарен член

Се зачлени на:
    11 февруари 2012
    Пораки:
    1.261
    Допаѓања:
    2.096
    Оф леле, оф !
    Преку глава ми е со овие подготовки на Нова година, ама озбилно.
    Се на некого нешто не му одговара, сите имаат различни желби и све остало.
    Ама не, јас веќе не се замарам, и не не ме интересира што ќе има за јадење и дали ќе има два коњака или три, пошто нели, и онака не пијам.
    Па ај у пм.

20. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.214
    Допаѓања:
    8.436
    Земи чинија и фрли ја на под. Дали се скрши ?-Да.-Одлично.
    Е сега извини и се . Дали се состави ?-Не.
    Се надевам дека разбираш...

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.