Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Theodora

Theodora Популарен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    1.504
    Допаѓања:
    5.576
    ... I feel like stuck in a moment & I just can't get out of it!
    И во позадина оди саундтракот од Зона на самракот...

На Lilit, Trendafilka и funkygirl им се допаѓа ова.
  2. BeYourself

BeYourself Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    1.493
    Допаѓања:
    2.949
    Ѕирнете во спојлерот Ве молам, не е измама, не се секирајте. :D
    п.с. причината е најдоле во самиот спојлер.

Имам освоено прва награда за најактивен читател во градската библиотека, не е тоа за частење? :wasntme:

Среќна сум бре!

На Buttterfly, bittersweet, marama и 26 други им се допаѓа ова.
  3. Podarok

Podarok Истакнат член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    185
    Допаѓања:
    76
    Многу се радувам на одењето во петок во Битола аххххххх одвај чекам... :inlove:

На LoVeR му/ѝ се допаѓа ова.
  4. GarpovaV

GarpovaV Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2011
    Пораки:
    999
    Допаѓања:
    1.962
    Ех, доста зборете за домашни миленичиња. И јас сакам едно, да ми се тркала низ куќата. :(

На x.Daisy.x му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Loritaa

Loritaa Истакнат член

Се зачлени на:
    6 август 2011
    Пораки:
    395
    Допаѓања:
    661
    Денес го прочитав најголемиот изум на facebook и гласи :
    Зашто жена кд иде сс 3-4 различни мушки е курва ?
    А муж кд иде сс 10 различни жене е фраер ?

Затој што едну исту браву кд гу отварав 3-4 различни кључа тој е лоша брава,
    А кд исти кључ отвара 10различни браве, тој е добар кључ ! :)

Е ако не ви било јасно,. еве просветлете се :P :lol:
    Боже има ли те |(

Инаку СДК дека овој ден ми е баксузен и тоа многу баксузен.Па не за џабе е вторник,нели ?
    Знам дека се жалев од баба ми тука на форумов и навистина претерува некогаш,но денес е сонце!
    И нарачав компирчичи и ми спржила и еве ми ги донесе. Абе душа,а јас ваква гладнааа ..уф :lol:
    Да јадам и да отспијам малку.Што побргу нека заврши вторников баксузен.Утре со нови сили во нов ден - одам на депилација,а вечерта би требало да се видам со него :$

http://www.youtube.com/watch?v=klSXmylHUM0

уживајте :)

На Divinebutterfly му/ѝ се допаѓа ова.
  6. calliope

calliope Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    15.993
    Кое најубаво чувство е кога човек се разбуди среќен.
    И уште поубаво кога причината за среќа е најзначајната личност. Абе си цркам од среќа. :inlove:
    Денеска ке безделничам, ке си гледам рандом глупости и талентирани идоли по нет, по некоја игричка и филм, ке тролнам нешто ако се најде...
    Ветрот ми пишти од под врата, а кај мене си владее топла атмосфера и веќе ја чувствувам и онаа празничната во воздухот. Ма прекрасно.
    Ме мрзи да станам по далечинското и да сменам канал, па сум приморана да ја гледам Благица Павловска кај што се вее во розово фустанче и хеланчиња.
    И дури да пишам, заврши.
    Е добро де... :D

На Chocoholic, TeddyGrey, Hopeful и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  7. m2m2m2

m2m2m2 Популарен член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    1.517
    Допаѓања:
    1.059
    СДК вицов вчера ме пресмеа :D солзи ми течеа :D

Оди Трпе во Египет на одмор и плива по Нил. Плива тој така кога пред него излегува крокодил, а тој:
    - Немој Лакоста, жити мајка!

8. FBI

FBI Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    1.513
    Допаѓања:
    5.299
    Очигледно јас сеуште мислам дека можам да функционирам и да постигнам како порано.....заборавив дека ceteris paribus не постои во мојот случај. Сите околности се изменија, не само една. Одеднаш работа, одеднаш повеќе шетање, покрај тоа и учење....епа богами не се стига.
    Се преценив дури и за Модни критики (не успеав да ги искоментирам одеднаш сите 80 страни кои ми останале за коментирање). До пола се искоментирани (колку за инфо запнав до Лин :D ), зачувани се во папката со пораки, до вечер ќе си поставам цел да ги средам.....ама пак не ветувам ништо.

Него, денес денов штипе! Ах како се израдував на сонцето после дождот, онака, баш ми ги загреа коските. На сонцето особено му се радувам после дожд.....најверојатно така и во животот се случува се’. Повеќе ги цениме работите кои ќе ги изгубиме, па после со радост и среќа гледаме на нив, откако ќе ги вратиме ;).

И ме фатила некоја еуфорија, не знам до што ќе е- ама знам дека ми влијае позитивно. Знам и можам!

Поздрав женички! Ве љуби ФБИ :*

На Miss-Independent, marama, sesilija и 4 други им се допаѓа ова.
  9. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Концерт на Аца Лукас? Сериозно? Пак? 350 денари карта ? :^)
    На типов би му дала и више, ама онака за на лечење, и за некој шампон и сапун.

Кога ќе имам деца, нема да ги казнувам затоа што добиле единица, ама затоа ако слушнам дека слушаат ваква музика... :x

Мили идни и сегашни родители, не ги затупувајте децата со ваква музика, не им стварајте трауми...грев е... :worried:

На Spell, GarpovaV, calliope и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  10. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Епа тоа е.

Кога некој не знае што е квалитетна музика,ќе фрла пари на Аца Лукасот |( .

На MacaLove му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    СДК дека по почетокот на напорниот ден денеска мислам дека колку толку заслужив да одморам неколку часа.Згора на тоа невиден малер сум.Кога брат ми седе на пц не пага интернетот,а кога јас седам ехееее не може ништо да го оправи :D ке викнам поп да го благослови.Ватевр си купив многу убави работи.Припрема за утрешното патување кога Немања Видич ке дознае дека постојам :P Не сум упаднала во филм многу нели :$

На Lady-Cha му/ѝ се допаѓа ова.
  12. FBI

FBI Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    1.513
    Допаѓања:
    5.299
    Еј да...и ова одамна сакам да кажам односно да прашам. Што е со поздравите од типот: Поздрав до сите што (дишат, сакаат мечиња, јадат торта, пијат јогурт, гледаат Љубов и казна.................)??!

Јас нешто не сфаќам или ..... :wasntme:

На LilBaby, Pelikuna и x.Daisy.x им се допаѓа ова.
  13. Juicy

Juicy Популарен член

Се зачлени на:
    16 декември 2010
    Пораки:
    1.815
    Допаѓања:
    11.130
    СДК...
    Татко ми, кој кога го донесов кученцето беше против после едно време го сакаше па пак ми викаше да го дадам не го сакал ..Тој истиот му купил храна за кучиња а беше против тоа да се даваат пари за миленици .. Стварно неможам да поверувам, ептен ме израдува иако тоа не е за мене ..
    Те сакам татичко ! :*

На Smilly, teddybear, Hopeful и 2 други им се допаѓа ова.
  14. calliope

calliope Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    15.993
    ФБИ и јас сум се запрашувала тоа, ама по некоја логика дојдов до одговорот: собирање повеќе лајкчиња.
    Наместо 100 души да наброиш, пишеш 778578672 рандом работи и кој се пронајде, ајт. :)

На FBI му/ѝ се допаѓа ова.
  15. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Се пронаоѓам во овој пост затоа што претходно јас напишав такво мислење во СП.

Е сега да си кажам за мене.Најискрено воопшто не ми е гајле за лајкови,број на мислења,трофеи итн итн.Си пишувам на форумот чисто од забава и кога имам потреба нешто да напишам - го пишувам.Не знам зошто на некој тоа би му пречело.Мене ми е интересно одвреме-навреме да пишувам такви поздрави и не гледам ништо лошо во тоа.Таквите постови во СП се најмал проблем.

Туку што правиме со постовите во смешни мислења.Кога некој ќе постави едно смешно мислење кое една страница претходно е поставено.И која е финтата??? И милион други така кажано насила напишани мислења,колку да се добијат повеќе лајкови.

На Divinebutterfly и Mishela им се допаѓа ова.
  16. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.408
    Денеска денов е баш идиличен, студот штипка, сите наоблечени стуткани одат низ продавници, се подновуваат. На места подзаледено. Сегде накитено. Убава еуфорија..

Туку отидов во втора рака продавница за да си купима плочи и книги. Влегувам и кога почна еден дедо накај 75 години да рипа како мајмун, и да пушта крици и иде накај мене, леле викам готово овој ме нападна, од таму се појави жена и збори нешто на Шведски, јас и вика плссс инглиш, и она само вика безопасен е вирдо е! Е фала ме утеши.. Го фати за раче, он си рипкаше, го однесе во друга просторија, пееше некои песни ама толку гласно и језиво. Срцево ми направи една долга пауза.

Како и да е си купив плоча од Дин Мартин, на мама и купив кристална жолта роза, преубава е, и едно ретро ташна, уникатна е.. а јас почнав да бидам колекционер на ташни, ако даде ќе се радува кога ќе види што ќе однесам дома за три недели.

Љубово си има некој стравој негови, ама не можам да цртам прикази дека се' е ок. Чекам одговори, сакам да ми ги дадат побрзо ах!

На marama, Divinebutterfly, tigerlady и 2 други им се допаѓа ова.
  17. Hopeful

Hopeful Популарен член

Се зачлени на:
    15 јуни 2010
    Пораки:
    997
    Допаѓања:
    1.467
    Денес си одам дома. Конечно.
    Времево овде брзо ми помина, ама последниве два дена, ми се чинеше пешки да тргнам, не можев никако да доседам, само два дена беа ама толку бавно ми поминаа...

Интересни луѓе се овие стариве. Мислат како уште да се во младоста.
    Денес кога се враќав од на факултет сретнав двајца старци. Само што се пресретнаа и застанаа да се поздрават и едниов му вели на другиов - „Кај си бе дечко, те нема“ и продолжија да си муабетат. Сигурно имаа над 70 години.
    Јас само си се насмеав и си помислив, луѓево колку и да се стари, колку и години да имаат, пак се сметаат млади, а можеби и така се чувствуваат, а тоа е најважно. Такви сме како што се чувствуваме.

Поздрав Феминки, имајте убав ден и чувствувајте се млади и убави! :hai:

На Bright му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Artemission

Artemission Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2011
    Пораки:
    2.031
    Допаѓања:
    15.672
  19. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    ^ Артемишн, верувам дека форумџиките на шала се пишале, а впрочем и темата не е нешто ептен сериозна, ко за награди и слично. :)

На Artemission, zhap4e и Neytiri им се допаѓа ова.
  20. Smileeee

Smileeee Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јуни 2011
    Пораки:
    342
    Допаѓања:
    75
    СДК дека пред едно пола саат си дојдов од школо ручав и сега ќе си пијам млеко :lol:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.