[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. ocila

ocila Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2012
    Пораки:
    5.513
    Допаѓања:
    1.901
    Се заљубуваш кога најмалку се надеваш, во личност во која не си ни очекувал.. :( :( :(

На kikav, srcekrsacka, Mermaid90 и 2 други им се допаѓа ова.
  2. AnaKarenina

AnaKarenina Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    5.801
    Допаѓања:
    55.009
    Љубениов мој има 80 и кусур годишен кум кој е архитект во пензија.
    Тој ја проектирал куќата во која сега живеат, тој ќе го проектира и станот во кој љубениов наскоро ќе се пресели. И иако човекот веќе долго време е во пензија, се уште неуморно работи и проектира згради и секакви други објекти. Сега сакал да купи плац на планина и да почне да гради викендичка.
    Имав чест да го запознаам и да увидам колку е полн со живот и колку долгорочно размислува. Како да има 18, а не 80 години! Самиот за себе вели: Јас се чувствувам како да сум во цутот на младоста, само што не можам да трчам :D
    Како што велеше баба ми, ако ме поживее Господ сакам и јас на негови години да живеам како целиот век да е пред мене.

На tweety26, FortuneTeller.xD, Cacy и 26 други им се допаѓа ова.
  3. creshicka

creshicka Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    2.152
    Допаѓања:
    5.710

Ве честам ако најдете точка и почеток на нова реченица со голема буква во овој пост на срцекршачка. :D Го исчитав како една реченица, бајаги долга.

На bittersweet, Lepaaa, simoncelicius и 4 други им се допаѓа ова.
  4. lolita97

lolita97 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јануари 2011
    Пораки:
    169
    Допаѓања:
    37
    СДК неможам веќе мозокот offline ми е неделава... Готово. Незнам како со цел памет ни даваат полугодишен оваа недела, кога никој не мисли на учење.. |(
    Ајде нека утрешниот ден, па потоа ќе биде малце релаксирано . :(

Како ли јас ќе научам се за утре... Многу материјал, многу предмети а мене паника ме фаќа. ПОМАГАЈТЕ што да правам, незнам ни јас .
    Сега ќе си направам, чајче малце да се релаксирам. Па продолжувам.

5. kathy-style

kathy-style Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2012
    Пораки:
    301
    Допаѓања:
    191
    Само испрашување,тестови,испрашување,тестови......2 месеци веќе...Не не оставаат малце на одмор :@ Не отепааа.Секој професор си гледа за неговиот предмет,а нас учениците кој не прашува дали можеме или не.Мислам дека и ние заслужуваме малку одмор.Со душа чекам да помине оваа недела да одморам малце од тие стресови.А и да прекиснато ми е веќе од тие врски фаќање, протекции итн.Некој ќе се отепува од учење, нему 4 а друг што книгата не знае кај му е сите 5...Човек да нема желба да учи нешто ама ајде тоа е.... |(

6. feminium

feminium Истакнат член

Се зачлени на:
    25 август 2012
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    1.740
    СКД се извинувам за сите печатни грешки од днеска тастатурата ми е на распуст :) едноставно не функционира и многу ме нервира

7. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Зошто јас им се грижам на другите? :^) Малку нешто за мене ќе се среди, одма се преокупирам за другите. А што се сите затрчати се мислат за мене |( А да земев јас да зачистам малце пак...? :lol:

На tweety26, Katerinceee и Gordana10 им се допаѓа ова.
  8. kikav

kikav Популарен член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    2.711
    Допаѓања:
    2.034
    Маживе не знаат да флертуваат и да се додворуваат, а жениве пак и да знае да и се пушти не знае како да врати на тоа, ете ни го нас проблемот што ќе си одиме сами ко пусти гојда :D

На CIA и Ilusionist им се допаѓа ова.
  9. Katerinceee

Katerinceee Популарен член

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    814
    Допаѓања:
    1.230
    Сакам да кажам:Од некоја гледна точка, некои луѓе можат да останат во твоето срце, но не и во твојот живот...

10. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.747
    Допаѓања:
    17.711
    Шо да учам, како да учам без никаква концентрација. Уф :doh:

На Katerinceee му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.951
    Допаѓања:
    164.181
    Има некои работи што со леснотија ги зборуваме,а подобро да не ги зборуваме. Има некои работи кои ќе не ослободат од стегите,а најмногу се плашиме да ги кажеме и никогаш и не ги кажуваме.
    Човек...тоа ти е...ама па и не заслужуваат другите...

На JuLleE, crazylady, Chocoholic и 4 други им се допаѓа ова.
  12. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.076
    СДК ... И покрај едноличноста, покрај се почестите лоши новости денес конечно ме израдува многу убава новост од преку океанот. :) Повторно со Господ напред другата година ќе станам тетка, конечно после подолг период и тоа не на едно туку на две мали бебчиња. Близначиња, да да. :$ Многу ми е мило ... нашата блиска фамилија се множи. И уште ќе се множи, верувам. Покрај малите ситници, ме радуваат многу ваквите убави, среќни моменти во поблиската фамилија. И сакам се почесто да ги има ... :)

На tweety26, bittersweet, FortuneTeller.xD и 32 други им се допаѓа ова.
  13. sweet-cherry

sweet-cherry Форумски идол

Се зачлени на:
    28 јануари 2011
    Пораки:
    3.674
    Допаѓања:
    29.481
    Годинава сум решена да не славам нова година, дел од тие решенија беше поради здравствени проблеми, ама поголемиот дел поради тоа што немам желба да славам.И секој ден трпам коментари од типот, па ти дали си нормална, 17 години имаш, сега ако не славиш, ако сега не се начукаш кога? |( Добро бе луѓе, што има тука чудно што не сакам да славам?Ќе пропуштам нешто?Само залудно потрошени пари, а ќе си поминам полошо од просечен викенд.
    И така секојдневно слушам вакви осудувања од луѓето, аман научете дека ако некој прави нешто поразлично од вас, не значи дека е лошо :|

На CharmedGirl му/ѝ се допаѓа ова.
  14. T.e.d.d.y

T.e.d.d.y Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2011
    Пораки:
    1.552
    Допаѓања:
    8.265
    Незнам зошто толку озборувања дека е Нова Година. Добро секако дека ќе има играње, смеи и сл.. ама денот/ноќта ќе помине многу брзо. Битно ми е тие неколку часа да имам убав помин. Да не ни` помине времето со сликање и такви ствари. :D

15. NyanCat

NyanCat Нов член

Се зачлени на:
    23 декември 2012
    Пораки:
    57
    Допаѓања:
    70
    Подобро е да се спречи отколку да се лечи :!:

На Lepaaa, Gordana10 и Katerinceee им се допаѓа ова.
  16. kitty.lover

kitty.lover Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2012
    Пораки:
    601
    Допаѓања:
    351
    Не знам дали на светов има некој што сака зима како мене.
    Цело лето додека мнозинството ужива во пеколните денови, одморите покрај вода и слободата на движење во тенка облека по пеколните улици, јас мрчам колку посакувам и замислувам да не затрпа снег до колена. Да облечам слоеви и слоеви облека, да се шетам по снегчето што ми крцка под нозе и да дишам чист воздух. Нејќам лето, сакам 365 дена само зима!
    И таман го видам првиот снег, спремам скии и опрема и чекам да одам на планина. И не било која! Мојата, Шапка. Местото каде пораснав јас, каде пораснал татко ми и неговите родители. Цел живот си ја замислувам нашата викендица, целите зими поминати горе и поминатите часови скиајќи. Второво си го исполнувам максимално и ништо не може да ме спечи.
    Изгледа во минатиот живот сум била планински човек :^) :D . Можам да си живам сама, да гледам само белина и да се смеем без голема причина. Да се тркалам и воденам како мало дете, а ноќта да ја поминам покрај камин со мои драги луѓе. И да, :!: не е клише! Не е!!! Сега мода стана да сакаш зима и да се сликаш со бордот на што е можно повисоко брдо, да си објавиш слика и да бидеш ептен фраер.
    Што сакате правите, јас си ја сакам Моја Шапка! :l:

Прикачени фајлови:

На kravce, cinderella5, XMaN и 4 други им се допаѓа ова.
  17. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.747
    Допаѓања:
    17.711
    Многу се чувствителни денешниве моми.

На creshicka, srcekrsacka и Lepaaa им се допаѓа ова.
  18. Bright

Bright Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.547
    Допаѓања:
    5.524
    Млади лица со многу брчки. Што време ќе беше ова?

На tweety26, Annath, kravce и 7 други им се допаѓа ова.
  19. AmericanWoman

AmericanWoman Истакнат член

Се зачлени на:
    24 август 2011
    Пораки:
    341
    Допаѓања:
    559
    На никој не му посакувам да биде во оваа ситуација. Јасно да ти дадат до знаење дека не веруваат во тебе баш тогаш кога најмногу ти треба поддршка и верба. Во рок од 5 минути да те скршат, да те расфрлаат на земја како ситни делчиња па никогаш да не можеш да се собереш. А јас морам да се кренам најбрзо што можам, уствари немам време ни да се соземам а морам да почнам. А пусти мој инает, ќе докажам дека можам па макар ми било последно.

20. Smilly

Smilly Популарен член

Се зачлени на:
    3 јули 2010
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    3.244
    И кога видов дека школскиот мој глуми политички стратег на фејсбук....

Нејсе,ништо корисно не направив денов освен поместуањето на подот од вежбање :lol:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.