Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Miss.Ricci

Miss.Ricci Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2011
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    5.744
    И не знам по кој пат за истата работа си зборував во себе: Не прави го тоа! Ама како за инает никогаш не се послушав самата себе. По 100ти пат го направив истото, за чија воља не знам.
    Тоа ти е исто како да си ја удираш главата во ѕид. Знаеш дека не е нормално, знаеш дека боли ама ете, се чукаш така со сета сила.
    Наздравје!

На teddybear, LilBaby и Libera им се допаѓа ова.
  2. I.love.your.lips

I.love.your.lips Популарен член

Се зачлени на:
    6 март 2012
    Пораки:
    746
    Допаѓања:
    970
    ^^Mене ми се игра мамбо жими се.
    http://www.youtube.com/watch?v=bu7h_md33So
    Ви благодарам на сите кои беа со мене и сакав да ви соопштам резултати дека најфајнали ја добив нај високата оценка физика. Благодарение на вас. Многу ве сакам :* .

3. prettyliar

prettyliar Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    893
    СДК дека си изнајадов локум денес :mm:

На srcekrsacka му/ѝ се допаѓа ова.
  4. anichka94

anichka94 Популарен член

Се зачлени на:
    18 мај 2012
    Пораки:
    1.822
    Допаѓања:
    7.045
    Кога одиш да земиш дрва за огрев ..

На Snow-Queen, blond и simpaticnaa им се допаѓа ова.
  5. simpaticnaa

simpaticnaa Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2012
    Пораки:
    1.012
    Допаѓања:
    686
    Имам добри оценкиии :D :D

6. mariatim

mariatim Популарен член

Се зачлени на:
    29 април 2010
    Пораки:
    1.159
    Допаѓања:
    12.529
    сакам да кажам дека мн бе паника некако ме фаќа пред ова празнициве,решивме дома со друштво кај нас и бидејќи прв пат ете јас како сама домаќица лелеее само ми летаат слики низ главава шо ке биде како ке биде вака да напраам така...аиии :o :worried:

7. Yowannty

Yowannty Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2012
    Пораки:
    11.117
    Допаѓања:
    179.586
    И ја сеа ги разлистав мислењата :D ќе да ни го утнале хороскопот веројатно.... ама cheer up girl ќе се сврти кругот 8) :*

На tessie му/ѝ се допаѓа ова.
  8. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    #childhood memory

Тазе извадена од брејнов. Имав Симпсонови албум за сликички, и кога ми се падна Барт со прдеж јасно оцртан на неговиот задник и мирисаше на кромид+скара, се радував! Ко мало дете! Што впрочем и бев. :D

На Sara123, Doozy, DzingrlakaDzikica и 4 други им се допаѓа ова.
  9. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    СДК...дека ова ВИП банеров од страна многу ме нервира... |( СКД постовите не се во центарот на внимание...туку шаренилово од страна.

На I.love.your.lips му/ѝ се допаѓа ова.
  10. feminium

feminium Истакнат член

Се зачлени на:
    25 август 2012
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    1.738
    СКД Значи колку глуп народ постои :@ тоа да не ти се верува дека живеат околу тебе

11. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.422
    Овој марфи ме трола, више години уназад, има да му објавам војна у најскоро време :devil:
    Абре треба да дадам оглас,играм и се веселам на туѓи забави, цена-флаша вино и кисела вода за дуг спомен и сечање на крај на вечерта.
    Абре биваше ли, на сопствена дипломска да не бев толку весела и среќна?
    И не само тоа, ко за инат, и подотерана и посредна и поубаво нашминкана него за било која моја забава :devil:
    Aли дефинитивно секој сам си е кројач на својата среќа, забава и задоволство.
    Причини против секогаш постојат, секогаш има некој изговор за да ти биде тапа, тешкотијата е да се сака да се изнајде причина да се помине убаво со задоволство и насмевка на лицето.
    Me болат нозете, ма и рацете ме болат, од арно кога е нека болат, не се жалам.
    Не е криминал да се игра инаку, незнам дали луѓево поинаку се запознени.
    И како врв за вечерашнатa комедија, подфатени малку, му се заканивме на Гечевски, да не ја зафаќа цела врата, луѓето сакаат да излезат и да влезат :drunk: како да он е крив што е 2 метра и цела врата ја зафаќа баш онака за инат наш да не поминеме ние :emo:
    И кога ќе речам дај пушти нешто од Џастин, под никој случај не мислам на Бибер, молим лепо! |(

На Moira, bittersweet, Doozy и 9 други им се допаѓа ова.
  12. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.229
    Заврши семестарот. Ади тропна по 1 предмет :lol: ама ко ќе научи има растур да напрај таму :D
    Како и да е задоволна сум од факултетов, барем тој тргна на арно, се друго ојде у три лепе пичке материне.
    Го знајте она чувство кога сакате да гушните некој а не можите оти е далеку? Поарно да не го знајте, не е лесно вервајте ме :x
    Нема да плачам, си ветив дека нема, се ќе биди добро само прашање на време е Кога?
    Јас само му се молам на Господ да го чува, чувај го господе, чувај го те молам, доста му е од се шо му се случи досега, стварно доста му е, дај му нешто убаво, јас стварно те молам
    Ќе го издржам и ова, поминав низ се, едноставно тоа ме направи посилна.

Чекањето сепак ќе се исплати, м?

На Moira, Asja, bittersweet и 11 други им се допаѓа ова.
  13. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.259
    Допаѓања:
    43.838
    Си добив пакетче од мама, тато и даде, пуно Љубов.
    Имам мир на срце и душа.
    Дури и главоболкава ми се смири.

Гушкам. :*

Прикачени фајлови:

На antonina, EmGreen, kate21 и 36 други им се допаѓа ова.
  14. Micheleljubov

Micheleljubov Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јуни 2012
    Пораки:
    484
    Допаѓања:
    2.940
    И така ви викам јас, не е лесно со 25 годишна жена да делиш соба.
    Напор жив.
    Ако ја прекинеш во нешто не дај Боже, на пример, слткореч муабет со сонцето нејзино :angel: ( |( ) тука одма една клоца в гс, оти мора на ред да чекам, за да ја користам собава. И така ќе си поседам пред соба, не дека не ја слушам од таму, него нема да мора awkward погледи да си праќаме.

И секогаш кога влегувам на сред разговор се осеќам вака

:D

И тоа. Бре бре, секогаш кога имам нешто да правам, ми е интересно на нетов, ама кога вака преживарам на фотеља е баш ништо нема .
    Уф како би сакала некој да ми напраЈ кафенце, ама нес. ^_^
    Има ли некој кандидат на фемина?
    Само сега не е период за ладење, неможам да нарачам црнец, :?: сега и да дојде нема што да прави освен да прави дупка по креветиве, а немам потреба од конкуренција. :D

Како глушец се чувствувам дома, ако не нашуњам нешто сама, никој не ме информира. Случајно дознав дека сестра ми можеби ќе се сели.
    Ивкова слава ќе правам. :D
    Не дека не ја сакам, да не се сфатиме погрешно, него неможеме да најдеме заедничко, пошто она е жена а јас уште младо мевце, сакам да лудувам, сакам приватност. А она уморна од работа ќе ми се плесне на кревет. И оди седи после во соба.
    Демек ќе правевме спрат, ме испомотаа од дома и никако да се направи. Демек ќе сме се селеле, никако да се преселиме.
    Тоа е.

Прикачени фајлови:

• download.gif
      download.gif
      Големина на фајлот:
      985,1 KB
      Прегледи:
      418
    На antonina, LilBaby, Moira и 6 други им се допаѓа ова.
  15. Neytiri

Neytiri Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    1.289
    Допаѓања:
    2.457
    :D :lol: :rofl: Си се изнасмеав самата себеси. Каков спомен ми врати со постот. И јас најмногу се радував на тоа сличе и постојано го мирисав, албумот го носев со мене секаде.

СДК едвај чекам да помине Нова година уауууу големиот празник оти ме напнаа сите. Јас од секогаш сум ја рачунала како најобична вечер. И многу ми беше чудно кога бевме помали се прашувавме „кој ти е најомилен празник?“ сите одговараа НОВА ГОДИНА. :?: Мене Коледе и Божиќ ми се поубави. И Велигден ми е најомилен од сите. :!:
    Без разлика кој празник ви е омилен, јас ви посакувам сите да ви бидат весели, да бидите среќни и здрави не само за празници, туку секој ден.

Мора да признаете дека прдежот на Барт совршено се вклопува во новогодишниот пост со моите желби упатени кон вас драги феминки. :lol:

На LilBaby, bittersweet, kravce и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  16. Dazzle

Dazzle Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јануари 2012
    Пораки:
    308
    Допаѓања:
    1.030
    Сакам пакетче за Нова Година. И шо?

На L-enna му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Jagoda123

Jagoda123 Популарен член

Се зачлени на:
    26 април 2012
    Пораки:
    2.467
    Допаѓања:
    11.105
    Сакам бебе :wasntme:
    Навистина сакам бебе!
    Многу сакам, многу, многу..

На kate21, Monna.Monna, kravce и 4 други им се допаѓа ова.
  18. Christina.A

Christina.A Истакнат член

Се зачлени на:
    15 април 2012
    Пораки:
    552
    Допаѓања:
    354
    И јас сакам бебе,ама дечко ми несака мислам не сеа. :lol:

19. ocila

ocila Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2012
    Пораки:
    5.513
    Допаѓања:
    1.900
    Простувањето го Оставам на Господ, Јас повеке уживам Додека Се Одмаздувам ;)
    Сите Го Мразеа Понеделник,А Сега Сите Едвај Чекат Да Дојде. :)
    Времето секогаш ја кажува вистината, но никогаш не на време...

20. ilipili

ilipili Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2012
    Пораки:
    1.310
    Допаѓања:
    4.992
    Деновиве пред Нова Година стандардно со стрина ми како и скоро секаде деновите ни зафатени со месење на кифлички, правење на слатки и салатки.И секоја година правиме од повеќе,а јас кога и велам многу се и одговорот на стрина ми е ако,нека има ќе се најдат,а оваа година дури и дупла доза праевме иделе убави денови :D .А јас со четчето одозгора трц фрц мачкај ги со јајце за да заруменат, па ајде сусамче,па ајде кимче,па сиренце и мх мх убавини излегоа :mm: .А по печењето на кифличките јас како и секоја година си правам помини си лапни си ,па ако не проба шефот на кујната не е својствено :wasntme:.Чичко ми како и секогаш кога ќе правиме нешто не зафркава вели пекарата работи од 12 до 15 часот секој ден,кој сака нека повели ,смешки сме дома сите,човек од страна ако не гледа ќе си речи во циркуз влезе,не во дом на некој :rofl:
    Чудно,денеска некако брачед ми е дарежлив кон мене :?: ,ми даде цело 1000 че ^_^,зел плата па ај да си почасти рекол .Рече идат празници купи си нешто,несвојствено за него,но во секој случај ценам и мило ми е што и тој знел да ме цени Јас решив колку што можам повеќе да заштедам од тоа 1000 че,наумив да купам еден фустан за престојниот ден што следува па ова ми дојде како кец на 10-тка :D.Сабота иди тој,многу убави моменти следуваат,цели 10 дена само за нас,а ако одам јас кај него птооа уште цели 10 :rock: :party: .Веќе го испланиравме секој миг што ќе го поминеме заедно како ќе биде и што ќе биде.Па и роденденот мој ќе го прославиме заедно,а денот уште поубав мх ,мх следуваат убави денови ,чувствувам.Па редно беше и јас да видам малку убавини нели :wasntme:

На Moira, bittersweet, la-chicka и 6 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.