Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. SparkyAngel

SparkyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2011
    Пораки:
    901
    Допаѓања:
    1.366
    хахаха од фб превземено: "Nothing like a dysfunctional family, trying to function for the Holidays."'

На Cacy и EleMental им се допаѓа ова.
  2. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.932
    Она чувството кога сакаш да си ги искажеш маките, ама некако не ти се кажуваат, па дури ни на анонимен форум...

На tweety26, kate21, ceca-1 и 22 други им се допаѓа ова.
  3. owl-ribbon

owl-ribbon Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2012
    Пораки:
    545
    Допаѓања:
    678

На ludoto19, bittersweet, Doozy и 8 други им се допаѓа ова.
  4. AnaKarenina

AnaKarenina Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    5.801
    Допаѓања:
    55.003
    Оваа година дочекот ќе ми помине без руска салата, ама затоа на трпеза ќе имам кифлички, ордевер, многу мезе, свинско печење, розе винце, црвено винце и коњак. Претчувствувам дека вечерта ќе кулминира со тркалање низ снег во двор :lol:
    Само се надевам дека црната мечка што вообичаено се вртка околу нашите викендици, овојпат ќе ме поштеди од нејзината посета, па нема да налетам на нејзините траги во двор :tmi:

Си земав по некоја новогодишна чорапа и еден куп украси. Божиќните филмови се тука, а без фотоапаратот никаде не тргнувам. Наредните 7-8 дена ќе ми бидат одмор за тело и душа. Му реков на љубениот дека овојпат ќе мора да ми помага околу готвењето, па заедно ќе се занимаваме во кујна :wasntme:

А вас ве оставам во убаво расположение и ви посакувам оваа 2013 година да ви донесе пред сè многу здравје и безброј моменти кои ќе бидат причина за вашата насмевка.

Јас заминувам на чист воздух, доста ми е од нашево загушливо Скопје.

Се читаме наредната година! :hai:

На Crixus, Hipster, tweety26 и 32 други им се допаѓа ова.
  5. slavica999

slavica999 Популарен член

Се зачлени на:
    27 декември 2009
    Пораки:
    4.327
    Допаѓања:
    5.342
    Нит новогодишно нит празнично. Денес воз прегазио мене.
    После 2 напорни недели со турбо работа како да е крај на свет. Уствари секоја год. пред 31.12 ми е турбо. Имам чувство дека цела год. ништо не работам али затоа од 15-30.12 спобудалувам.
    Сите по некои новогодишни прослави а јас без чувство дека е стварно НГ. Кога дојдам дома и ја видам накитена елката само ми направи некое мало потсетување, да бе навистина иде НГ.
    Денес, коктел :tmi: . Е како бе, после долга дебата последните денови за ова кратење, на ова штедење па и делење на отказни решенија треба да отидам таму да се искезам до уши и да глумам лудило. Ај што неумам да глумам ама и голем емотивец сум.
    Матна глава како маглава и измешани емоции...
    ...сакам на море да се изгубам на бескрајниот тиркиз плав хоризонт :wasntme: :)

На tweety26, ludoto19, Serafima и 7 други им се допаѓа ова.
  6. Angel.girl

Angel.girl Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2011
    Пораки:
    669
    Допаѓања:
    667
    Нема поубаво чувство кога се будиш испреплеткана во прегратките на саканиот.Кога таква бушава и нерасонета ќе те пречека со кафе. Кога ќе се топлиш од неговото тело. Нема поубаво чувство кога цел ден и цела вечер ќе ја минеш со саканиот, смеејќи се, љубејќи, сакајќи. Не, не сакам романтики, некам клишеа, ама тој направи вчера и поминатата вечер да се чувствувам среќна, а мене баш тоа ми требаше веќе подолго време. Се е на место. И факултет и љубов и семејство. Конечно можам да кажам дека сум среќна :)

На tweety26, anuskaNESTLE, Serafima и 2 други им се допаѓа ова.
  7. vitomir

vitomir Нов член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    2.095
    Допаѓања:
    3.629
    Човекот што многу го ценам :bow: :bow: :bow: :bow: :bow:

На Stoimenovska, SparkyAngel, Libera и 4 други им се допаѓа ова.
  8. Alondra

Alondra Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2011
    Пораки:
    1.087
    Допаѓања:
    2.358
    Вчера бев во болница и си ја видов внуката. Прекрасно мало бебче. Немам зборови да ја опишам совршена е. :inlove:

На tweety26, Serafima, Doozy и 2 други им се допаѓа ова.
  9. sunfemina

sunfemina Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    1.731
    Допаѓања:
    843
    Добро на кој му текна 'The' да биде замена за 'Да'?! |( Па и активно се применува и е прифатено... :o
    Ми се ло6и кога 4итам со сила изобличени зборови :puke: .

10. vitomir

vitomir Нов член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    2.095
    Допаѓања:
    3.629
    Некој секогаш чека некого, а другиот никогаш не се враќа. Секогаш некој сака некого малку повеќе отколку што е сакан и после извесно време тој некој посакува да го уништи другиот, за да не му предизвикува повеќе болка.

На tweety26 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.932
    Мислам дека страните автоматски го преправаат да напишано со латинца во the, не се е ни до луѓето :)

12. Anna-Banana

Anna-Banana Популарен член

Се зачлени на:
    4 октомври 2011
    Пораки:
    3.895
    Допаѓања:
    4.902
    Чуството кога сите се предновогодишно расположени и одат на предновогодишни забави,а ти седиш дома и учиш математика и биологија. Неописливо. :swear: :swear: :swear: :x :x :x

13. sunfemina

sunfemina Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    1.731
    Допаѓања:
    843
    Јас сама почнав да си пишувам коментари на Facebook за да видам дали ќе ми ги преправи, па не ги преправа :^) Гледам и низ други коментари некаде си стои нормално 'да', а некаде замена со ужасно 'the' ]:) IN da CLUB

14. CuteEva

CuteEva Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2012
    Пораки:
    144
    Допаѓања:
    131
    и конечно ми заврши и мене колуквиумот какво олеснување било, сега сум дома до вчера немав ни 1 саат слободен за да се оделам од книгата на раат а еве сега цел ден ми е слободен и незнам што да праам. :?:

:!: ке и се јавам на другарка за кафенце, кој е за нека повели :hug:

15. Gorddana

Gorddana Активен член

Се зачлени на:
    13 декември 2012
    Пораки:
    70
    Допаѓања:
    23
    Колку сум среќнааа :rock: ^_^ ^_^
    Конечно распуст :dance:
    Сега ке се одморам и до учење и до школо и од сите :)
    Ке имам повеке време и за да се одморам,да пишувам и да читам.Се надевам дека ке ја завршам книгата до крајот на распустот. ^_^ ^_^ ^_^ :inlove:

16. ines.h

ines.h Популарен член

Се зачлени на:
    23 август 2011
    Пораки:
    1.689
    Допаѓања:
    18.856
    Нај кичнат ми е фб деновиве околу година , се некои ЖЕНЕТИНИ на некои балканско -новогодишни прослави .

На Bozica1980 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.229
    Она чувство ко ќе сте фул наспанииии |-)
    Салам сон сум манала, од 7 до 9 и пол и после од 11 вечерта до 11 сабајлето, ептен се изнаспав.
    Одам да видам шо има на Широк Сокак, месец и пол го немам посетено, шетња со другарка ми и муабети, кодошење од овие изминати факултетски денови :lol:
    Вие имајте убав ден, удрете со шетањето, нема поќе учење, барем засега :D

Ви праќа Ади една гушка :) :hug: :hug: :hug:

18. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    кога некоја што си ја сметала за другарка се дистанцира од тебе а ти се однесуваш најнормално кон неа и на крај ја прашуваш ако си ми лута кажи зошто си ми лута а за одговор добиваш чии е овој број :| :@ сега свакам зошто некои девојки повеке се дружат со машки отколку со женски , и ЗОШТО лугето повеке ги сакаат животните, сега ми е кристално јасно.

19. joelle

joelle Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2010
    Пораки:
    1.117
    Допаѓања:
    2.367
    сдк дека не сум ни скржава ни себична, делам се што имам навистина, ама кога имам една бисквита за појадок и ја нудам у канцеларија од куртоазија навистина сметам дека е неумесно колешкава да ми ја скрши пола ...
    ве молам просветлете ме ако сум грешка во врска со ова ама навистина ме нервираат страшно стрвни луѓе абе од устата да ви го земе... вода да пиеш и она ќе стави... стварно ме иритира

На eli25, Hopeful, ludoto19 и 3 други им се допаѓа ова.
  20. machka1

machka1 Популарен член

Се зачлени на:
    16 март 2012
    Пораки:
    334
    Допаѓања:
    1.349
    Нечесто се впуштав во таа игра,наречена Љубов,затоа што на крајот ќе завршев како продупчена топка која би ја тргнеле настрана за да може играта да се доврши,по истите правила,со други играчи. Јас никогаш од таа игра не излегував како победник.Никогаш не бев оној играч со кој се соживуваат од трибината и гордо ракоплескаат..

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.