[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Spell

Spell Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2011
    Пораки:
    550
    Допаѓања:
    400
    Тортата се спрема.. едвај чекам да ја пробам. Само ради неа ја сакам нова година и највусната баба Руска :!: Ништо друго :D

На tweety26, ludoto19 и Boomgirl им се допаѓа ова.
  2. 1209

1209 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    7.029
    Допаѓања:
    45.942
    Родена сум во погрешно време, погрешни години...би дала се, во замена на женствени ретро локни, црвени усни и прекрасни шапки, клуб и џез мелодија во позадина и некој згоден костумиран младич.Aх 20ти...
    A да место, па Чикаго или може да бидам queen of New Orleans :angel:

На Neytiri, kravce, anabel-a и 15 други им се допаѓа ова.
  3. Jagoda123

Jagoda123 Популарен член

Се зачлени на:
    26 април 2012
    Пораки:
    2.467
    Допаѓања:
    11.107
    Што среќа ќе имаше овој мојов?
    Среќна сум и јас покрај него.
    Пак спортска-ЛАПАЧКА, овој пат 107.055 денари добивка.
    Јас за ситни парички играм и никако да добијам, а тој партали прави.
    За утре ми вети шопинг. :wasntme:

Уште едно вакво лудо ливче е во игра!

Прикачени фајлови:

• DSCN7821.JPG
      DSCN7821.JPG
      Големина на фајлот:
      149,8 KB
      Прегледи:
      375
    На bittersweet, Hipster, sweet-cherry и 37 други им се допаѓа ова.
  4. Annie.mk1

Annie.mk1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2011
    Пораки:
    1.635
    Допаѓања:
    3.742
    Одамна не сум пишала во темава, од време на време ве читам, но ретко пишувам затоа што сите сте ми расположени, а јас не би да ви пренесувам негативна енергија.

Очигледно е дека кога нешто ќе тргне на лошо, тргнато е. Се надевам само новава година да ми биде посреќна од оваа и навистина ќе се смеам од срце.

Дојдов на сите да ви посакам најмногу ЗДРАВЈЕ пред се, бидејќи без него сме ништо, само тоа го сфаќаме кога најмногу ни треба, а до тогаш ретко кој внимава на него. Мислам дека како што болест може некој да зближи не може ништо друго. Мене периодов ме испомаваа лоши вести по глава, не знам дали некогаш ќе им дојде крајот, почнав да се плашам дека засекогаш ќе останам волку несреќна. Ни мене не ми е јасно како ми се сруши цел свет вака наеднаш, но тоа е.. Покрај здравјето ќе ви посакам и многу љубов и поддршка од семејството, пријателите и партнерите, и многу среќа во неизмерна количина. Се друго ќе си дојде со текот на времето..

Јас за мене си посакувам само нови нерви, за да можам да продолжам понатаму, затоа што моиве бајаги се истенчија...
    :hai:

На Adi888, kravce, tweety26 и 8 други им се допаѓа ова.
  5. AlanisM

AlanisM Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2012
    Пораки:
    453
    Допаѓања:
    590
    Break the rules and stand apart, ignore your head and follow your heart.

Прикачени фајлови:

На Doozy, Maroon5, anichka94 и 2 други им се допаѓа ова.
  6. DigY

DigY Популарен член

Се зачлени на:
    4 мај 2011
    Пораки:
    3.479
    Допаѓања:
    6.483
    Сакам да кажам-ми фалите девојки. :) но ова предпразничново темпо уопште не ми остава време за фемина. Се читкаме после нова година :*

На srcekrsacka и Doozy им се допаѓа ова.
  7. BeYourself

BeYourself Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    1.493
    Допаѓања:
    2.949
    Слушав музика и си украсив низ дома. Не дека кујзнае што украсив, ама ете, извадив некои џинџири-минџири на виделина и ја ставив елката, дури сега. Времето летна, пребрзо, не ни осетив, инаку ќе ја ставев уште пред 20 дена, како што имам обичај дури и на почеток на месец да ја ставам, за да биде украсено на роденденот на брат ми.

И сега дома ми владее новогодишна еуфорија, се радувам. Не дека е Нова Година, туку дека дома мириса на миризливи свеќи со свеќници со Дедо Мраз. Ми мириса на среќичка, yay

На kravce, anabel-a, tweety26 и 5 други им се допаѓа ова.
  8. alessandraaa

alessandraaa Истакнат член

Се зачлени на:
    11 февруари 2012
    Пораки:
    161
    Допаѓања:
    189
    Има лик содржан соубавина ама ако погледнам од другата страна на огледалото можеби е само шуплина, само трулост препарирана со убав изглед..Ама свесна за ова пак се заљубувам по кој знае кој пат во него и се навикнав да си ја кријам љубовта, ако гледаме од светлата страна мислам дека станав доста јак човек и научив да молчам без да ме замолчат..Дека не можам секогаш да се потпрам на љубовта затоа што е опасна работа.

9. anichka94

anichka94 Популарен член

Се зачлени на:
    18 мај 2012
    Пораки:
    1.823
    Допаѓања:
    7.048
    :tmi:

Прикачени фајлови:

10. K.Mari4ka

K.Mari4ka Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2011
    Пораки:
    1.457
    Допаѓања:
    1.559
    Само 2 работи
    Конечно најдов време да си ја украсам со собата и му купив поклон на дечкото по долго барање низ градов :clap: :dance:
    Се надевам ќе му се допадне а може и да ми се налути оти се договоривме ништо да не си купуваме :wasntme: ама ете јас сакав да му купам :inlove:

11. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.948
    Допаѓања:
    164.134
    И замисли сега овие од ЕУ со изјава, Во Македонија е зима, тоа е страшно недемократско и крајно безобразно решение на проблемите. Таква земја која има зима,незамисливо и недозволиво е да влезе во ЕУ...
    Замисли!!!

На LilBaby, ocila, 1209 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  12. Barbie20

Barbie20 Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2012
    Пораки:
    676
    Допаѓања:
    10.722
    Не ви посакувам љубов- давајте самите љубов наоколу и таа ќе ви се врати.Вишoк здравје не ви посакувам. Ако го имате, чувајте си го. Ако не го чувате- ќе си го изгубите.Пари исто не ви посакувам- ќе ве расипат.Успех на факултет/школо/работа уште помалце. Ако учите/работите ќе успеете. Нема некоја тешка логика тука.Но најмалце од се ви посакувам сите желби да ви се исполнат. Затоа што ако стварно се случи тоа, ќе немате причина да живеете.
    Јас само ви посакувам да најдете човек кој што ќе знае да ве насмее.
    Крајот го краси делото. Завршете ја оваа година како што вие сакате. :) :*

13. Heleny

Heleny Популарен член

Се зачлени на:
    16 февруари 2012
    Пораки:
    220
    Допаѓања:
    876
    Ми фали чувството новогодишно, кое години наназад мене прва ме зафаќаше. Успевав на сите околу мене ко со лажиче да им црпнувам од него и едноставно не можеа да го игнорираат.

И, си мислев дека тоа засекогаш така ќе е. Традиција некоја.

Ама... (овој дел ќе го прескокнам)

Не би сакала да звучи како клише, а звучи, знам... бидете здрави, рушете суеверија и 13та нека ви е најсреќна, љубете. Во сите можни облици. И нијанси. И ... :)

Сркам насмевки и љубови. Ме крепат.
    Дома ми мириса на него и на цимет. Тоа сигурно од канела колачињата, кои ги удавив во топло млеко. :)

На Lov3, anabel-a, tweety26 и 3 други им се допаѓа ова.
  14. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    СДК дека конечно си го најдов омилениот кармин. Сега можам да си го продолжам животот мирно. :l:

На Sara123 и tweety26 им се допаѓа ова.
  15. simpaticnaa

simpaticnaa Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2012
    Пораки:
    1.012
    Допаѓања:
    687
    Зошто секогаш кога сум среќна,кога се чуствувам супер....секогаш некој мора да ми го упропасти денот...секогаш ама баш секогаш.. :x Така е кога некој е роден баксуз :x

16. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    некои луге навистина ги преминуваат сите граници :!:
    личноста кај која што бев на пробна работа минатата недела-ви пишував како си поминував смрзната од страв, ми прати порака дека во неговиот нокен клуб организирале предновогодишна журка |( од кај му текнало на мене незнам, фала му на поканата и кога ја прочитав пораката бев :o :x им посакувам убаво да си поминат тој и целата екипа а едвај чекам да му ја видам фацата кога ке му кажам лично или на мобилен дека има поздрав од една личност која по некоја случајност е психијатарот кај кој одам јас на разговори :D ако некогаш го видам или побарам за работа :!:

На tweety26 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. owl-ribbon

owl-ribbon Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2012
    Пораки:
    545
    Допаѓања:
    678
    Hикогаш не му верувај на човек што не стои мирно на сопствената химна. Што не купува цигари. Што не ги гледа сопствените деца. Што лаже од хоби. Што не сака луѓе. Што мрази животни. Што презира успешни. Што искористува немоќни. Што не знае кај е Јамајка. Никогаш не му верувај на човек што си ја моча даската од сопствената ВЦ-шолја. И запомни: Добрите луѓе завршуваат лошо во животот, а лошите уште подобро. ^_^

18. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.193
    Украсив што украсив, редно време беше :D а музичево meditation (zen music) ептен ме релаксират... некако се повеќе се уверувам во некои работи, а хороскопот, на Феминка наша убава, точно кажува некои работи, ко да ми ги читат мислите :geek: Ретко луѓето си ги признаваат грешките и истите ги прифаќаат,се извинуваат, а камоли да ги поправаат.Не им текнува.Премногу се горди за тоа да го направат, тоа не е на нивно ниво |( Како тоа? Поарно ќе се прават како да не се од тука, отколку да го сторат тоа што го кажав претходно.Поради тоа икс проблеми и оттуѓувања се прават, се само ради своето его.После, па и уште се чудат, зошто тоа им се случува?Па штознам, веројатно, онака ради забава, да не биде се монотоно...Тоа е, само барем да нема жалење поради некоја си своја грешка или како и да е...Секој со својот ум.

На anabel-a и tweety26 им се допаѓа ова.
  19. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.023
    Епа дедо мраз дојде порано кај мене дома и ми донесе нов компјутер , тој што го лапнав со помош на факултетските ваучери и сега да го видите , голем , поголем од мене , толку тивко звучи кога ќе го упалиш , а не како поранешниот , го упалиш мислиш веш машина работи , па кога ќе почне да светка како за нова година таман си е.
    И со ова идам на еден дугачок одмор , многу дугачок

Ви посакувам Среќна Нова Година на сите , многу руски салати и кифлички да се изнајадете како и да не ви смрзнат нозете кога ќе се враќате пешки дома пијани :rofl:

Се гледаме за 2-3-5-6-7-8-10 месеца поззз :inlove: :inlove:

На Cacy, glosipgirl, creshicka и 24 други им се допаѓа ова.
  20. EleMental

EleMental Популарен член

Се зачлени на:
    16 мај 2011
    Пораки:
    753
    Допаѓања:
    4.243
    Денес сакам да кажам дека не постои по курвински безобзирен потег од тоа четворица тргнале со кола некаде и тројцата пушачи едноставно си запалат цигара, без разлика што патувањето е мочани 15 минути, а единствениот непушач во ситуацијата може буквално да го попуши!!

И прозор не смее да се спушти повеќе од еден прст, бидејќи пази ова, надвор е студено а тие не сакаат да настинат, тие го чуваат своето здравје! :!:

Пишљави створења бе!

Ете тоа.

На Ana.brojka, Hopeful, la-chicka и 6 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.