Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Dala

Dala Популарен член

Се зачлени на:
    17 септември 2012
    Пораки:
    1.512
    Допаѓања:
    1.890
    Kога ќе закочи автобус на ЈСП

На Monna.Monna, tweety26, Micheleljubov и 10 други им се допаѓа ова.
  2. linguaragazza

linguaragazza Популарен член

Се зачлени на:
    27 мај 2012
    Пораки:
    125
    Допаѓања:
    216
    Се моли оваа 2012 година да си замине што побрзо и на бегање нека и рече на 2013 да биде подобра со мене. На оваа 2012 можам да и речам „Благодарам!“ само за една многу важна работа-здравјето на моето семејство.Значи ништо друго не добив од оваа година.Можеби звучам неблагодарно што велам само тоа, ама навистина,навистина ништо друго.Само проблеми,солзи и нервози. Истотака ја молам 2013 да ми ја оствари долгогодишната желба да добијам на лото или бинго,не пребирам.А кога ќе подразмислам,може и да ми помогнеш во оскудниов љубовен живот :?: Доста со кукање,да се пофалам за брат ми направив едно прекрасно пакетче,па полно со благо,му купив и една кошула-за мерак.Сега навистина кошулава од Пренди е,ама убавко е. :)

На tweety26, SparkyAngel и senza.parole им се допаѓа ова.
  3. AlanisM

AlanisM Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2012
    Пораки:
    453
    Допаѓања:
    590
    this is what we do**

Прикачени фајлови:

На owl-ribbon му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.191
    СДК шо ми е интересно кога за нова година сите се растрчуваат некаде во последен момент :D ко крај на светот да е :D , а после нова година, штама... :D сите одмараат од прославата :D

На tweety26 и feminium им се допаѓа ова.
  5. happygirl

happygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    4.507
    Допаѓања:
    23.140
    Глуп завршеток на 2012! Ќе видиме како ќе почне новата година ...

6. m.i.g

m.i.g Популарен член

Се зачлени на:
    21 декември 2012
    Пораки:
    1.085
    Допаѓања:
    5.797
    СДК дека што и да кажам,некој ме сфаќа секогаш баш онака како што не треба :^)

На Hopeful му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Avril.09

Avril.09 Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2011
    Пораки:
    737
    Допаѓања:
    892
    Епа ајде аирлија нека е! Се токмев, се мислев и на крај се извапцав црвена :rock:

На Jagoda123 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.880
    сакам да кажам пред малце си купив убави чизмици :D :D :D

9. AlanisM

AlanisM Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2012
    Пораки:
    453
    Допаѓања:
    590
    Баш ова сакам да го кажам :D

Прикачени фајлови:

На anichka94 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. anichka94

anichka94 Популарен член

Се зачлени на:
    18 мај 2012
    Пораки:
    1.822
    Допаѓања:
    7.045
    Кога ти кажуваат што си правел вчера во кафана :^)

11. kitty.lover

kitty.lover Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2012
    Пораки:
    601
    Допаѓања:
    351
    Секоја година овој период ми е ист. Некако со почетокот на зимата мене ми почнува оваа фамозна празнична атмосфера и потоа кога се е преплавено со истата и сите се возбудени и во исчекување, мене ми е досадно. И глупаво. :^) Не знам, онака....
    Па така и сега. Штом идат поситни часови кон големата ноќ, станувам мрзелива, вознемирена... Всушност не ни знам да опишам. :?:
    Се дотерав во приближно на тоа што го сакав, се што ми требаше си купив (скоро се :lol: ) и финалните подготовки ќе ги започнеме за приближно еден ден. Оваа година ќе биде поедноставно, а сепак фино. Барем се надевам. :)
    Единственото за што се грижам ми се неудобните салонки.
    И тоа. Бош муабет. 8)

На cinderella5 и Maroon5 им се допаѓа ова.
  12. BeYourself

BeYourself Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    1.493
    Допаѓања:
    2.949
    И љубете. Многу.

На CoverGirl10, Divinebutterfly, tweety26 и 5 други им се допаѓа ова.
  13. MissDior

MissDior Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2011
    Пораки:
    1.206
    Допаѓања:
    10.113
    Порано многу им се восхитував на зпадњаците за средениот и испланиран живот, истовремено презирајќи ја македонштината со нејзиното безделничење и хаос во сите свери на живеењето. Последнов период поинтензивно размислувам за важните работи во животот. Дали парите, професионалниот успех се доволни за внатрешен мир и задоволство. За мене не! Трката што ја трчаат на запад е маратон што нема крај ќе се свестат на 60 години во пензија, празен дом и полни сметки и ќе шетаат по светот во крокс и шорцеви :D Македонците се спринтери, сакаме на кратки стази брзо да направиме кариера и да заработуваме добро, па затоа на млади години шетаме со празни џебови. Патуваме на рати, купуваме на попуст и секој слободен момент пиеме кафе. Дефинитивно трба да напишеме еден прирачник за пиење кафе, ни италијаните не ни се рамни, па они кафето сабајле го пијат на екс на шанк. Кај нас има домашно утринско кафе за со семејството, утринско кафе со комшиите или колегите, кафе пауза, кафе по ручекот, кафе на попладне со пријателите, кафе пред излегување за да издржиш во диско и кафе за трезнење :D Го зграпчуваме денот и маста му ја вадиме од неработење. На запад те ставаат во калап и ти ја вадат маста, а ние сме напокорни.

На tweety26, FridaKahlo, linguaragazza и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  14. TIGARCE86

TIGARCE86 Популарен член

Се зачлени на:
    18 ноември 2012
    Пораки:
    1.441
    Допаѓања:
    2.598
    denes zavrsiv so cistenje i so domakinskite raboti ruska salata,torta poleka poleka se se nauciv imam maz so saka se da proba pa cel den gotvam koga sum slobodna ne deka cesto gotvam ama praznicno moram neli da me saka poveke :) ostanuva uste utre da dokupam nekoi sitnici za vecerta i da vi posakam na site SREKNA NOVA GODINA NA SITE DA NI E BERIKETNA I USPESNA 2013 site zelbi da vi se ispolnat i se najdobro,samo nadez i verba ke bide se jas sakam samo edna zelba da mi se ostvari se nadevam ke bide ovaa godina ubavo da si pominete kaj i da ste se gledame vo novata godina pozdrav :)

15. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Бев во право, а таму нема ништо . . .

На TheCandy880 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Oxymoron

Oxymoron Популарен член

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    1.394
    Допаѓања:
    12.258
    Чувството кога излегуваш трчанката од дома во 18:52 за да купиш алкохол... се почувствував многу евтино :|

На prettyliar и Libera им се допаѓа ова.
  17. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Сдк денес денот е таков кога немав покрај кого да се исплакам и искажам.
    Покрај толку луѓе околу мене ниту една личност за подршка.

Денес најмногу ми требаше некој што само ќе ме ислушаше и дадеше барем еден збор за надеж.
    Денес, денот ми е таков што сакам да заврши што побргу за да може утрешниот ден да го преспијам.

Се` се руши за миг кога така треба да биде.

А јас имам потреба од топол збор,малку надеж и со некој да го споделам чајот што немам желба да го пијам сама.
    Каде е топлината во луѓето каде е ? денес безброј пати се прашав.
    ;( ;( знаев дека премногу добро, не е на добро.

Само глума наоколу, ништо повеќе не гледам околу мене, само опасна-евтина глума.

На tweety26, lunicka, Hopeful и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  18. cveke123

cveke123 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2012
    Пораки:
    352
    Допаѓања:
    633
    Аеродроми. Тоа слатко искуство, толку возбуда на едно место. Сите брзаат, некој се враќа - некој оди. Ја има таа радост, од некој кој го планирал тоа патување со години. Го има тоа спокојство, од оние кои спијат по ќошовите - ги испраќаат своите грижи. Стравот од неуспешно слетување. Љубовта помеѓу долго разделените кои конечно се заедно. Убавини.

На Peppermint и 2036 им се допаѓа ова.
  19. SexyLady

SexyLady Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2010
    Пораки:
    2.800
    Допаѓања:
    3.270

Е ваква сум денес. Трчкам и скокам насекаде.
    365 обврски а само еден ден да ги завршам.

На Gordana10 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Tenkai

Tenkai Популарен член

Се зачлени на:
    9 јули 2010
    Пораки:
    2.316
    Допаѓања:
    1.905
    Пројде уште една година. А како си минуваат годиниве сè повеќе и повеќе ме фаќа паника за иднината, некако премногу брзо си поминаа претходниве две години.

2012 за мене беше одлична.
    Единствената желба што ја имав на почетокот на годината, да бидам среќна, ми се оствари во неколку наврати. Во текот на годинава имав и добри и лоши моменти, повеќе од оние вторите, но сепак беа засенети од страна на малкуте добри и среќни моменти за кои постојано размислував. Во текот на оваа година изгубив доста другарки кои мислев дека засекогаш ќе ги имам, за одредени беше моја вина, за другите не беше. Исто така запознав и многу нови лица, но речиси на никој не му дозволив да заземе некакво место во мојот живот освен на една личност. Таа една личност ја сакав, со сето срце и сета душа. Го сакав онака како што знаев, најмногу до сега, а и единствено. Го имав и делумно го изгубив. Жалев, но веќе не. Среќна сум што го имав во животот, што единаесет и пол месеци ми минаа во негово присуство, што единаесет и пол месеци ми беше во умот, што ми пружи незаменливо искуство. Тој ја обележа оваа 2012 година, со него ми започна, со него и ми завршува.

Годинава ми беше прекрасна, па можеби и затоа толку брзо ми помина. Од наредната не барам ништо, освен да биде уште подобра од оваа.

На tweety26, kravce, L-enna и 1 друга личност им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.