Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. sanjaeva

sanjaeva Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    3.391
    Допаѓања:
    87.674
    и јас :lol:
    Сега кога Лилит ми ги отвори очите, мислам баш вистински ме расони, да ви се пофалам дека утре додека сите ќе лапаат, јас ќе дремам зошто душа ми излезе цел ден во кујнава. Важно кулинарски способности покажани, докажани. Еве и прасево е печено, па бујрум.

Сега нешто озбилно :)
    Цел ден ми се врти пред очи слика како како малечки одевме на новогодишни приредби и нели секогаш прво старата година ја испраќавме (онаа неугледна девојка) и и се радувавме на новата. Анализирајќи ја годинава што помина, не дека нешто посебно ми се случи, некако ми стана жал што толку без чуства се испраќа старата и и се радуваме на новата. Овој пат, сега, јас ќе и се заблагодарам на старава што сме сите живи и здрави. Ќе ја испратам со благодарност и ќе посакам од новата само здравје за мене,моите блиски и за сите вас. Нека не чува исто како оваа што си оди, па и нејзе здравје боже убаво да ја испратиме .... одкако убаво ќе ја изживееме.

Поканата за лапачка важи! :)

На bittersweet, teddybear, kravce и 3 други им се допаѓа ова.
  2. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    Bикендов турбо, готвење, рибање, чистење,спремање, што за годишнина на мајка ми,што за Hова година.
    Eден куп гости, луѓе, луѓе, и луѓе, глава да не можам да кренам :D
    и оваа недела ќе ми биде турбо, само кога ќе ми текне.... :) инаку, отварам бе Jануарска сесија, то у февруар средина :D
    Cреќа во газ сум јас бе, за некои работи де, добро дееее.

Hова година, парти хард со татко ми и кутрето и не се жалам супер ми е, не сакам да одам никаде, дома ни е најубаво, и редно време е роднините да го сфатат тоа :!: .
    Баба ми ме напна, максимално, ама и проштевам ја сакам.
    Јас НЕ одам на гробишта, МНОГУ РЕТКО, нели кога баба ми ќе ме натера, ете, не сакам и не сакам.
    Се сеќавам на погребот на мајка ми, една светла точка имаше, никогаш нема да ја заборавам, кога ќе ми текне на тој ден, секогаш се сеќавам прво на ова, нели, од веселат страна да ги навратиме спомените.
    - Во капелата нели изјавуваат сочувство, и поминуваат луѓе и ти даваат рака, и дечко ми до мене седеше, ама пустиот нели не знае Македонски, и луѓево рака му
    даваат бог да ја прости, и
    дембелово мислело се поздравуваат и им викало 3драво :rofl: :rofl: (Го знае тој збор за поздравување, знае дека се вика Здраво)
    и ми вика, абе зашто се поздравуваат овие со нас? Викам изразуваат сочувство,ми вика па јас им викам ЗДРАВО!Хахахах животот ми го продолжува тој човек, иако сме далеку, пак сме блиску, ретко пишувам за него, за мајка ми, едноставно мојата мисија на форумов е друга, не сакам да си ги споделувам длабоките работи, т.е јас и не ги споделувам, ретко кога, и ретко на кој...
    Ама ајде, сега така ми дојде

На anuskaNESTLE, thelittle17, Lilliana и 28 други им се допаѓа ова.
  3. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.976
    ЈАС веќе нееееееее ПИЈАМ! Освен утре! Од утре завршувам со секакво пиење!!!!!!!!!!!! :devil: :devil: :devil:

На FortuneTeller.xD, teddybear, kravce и 6 други им се допаѓа ова.
  4. i...ja

i...ja Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јули 2012
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    181
    Значи не можам да ги издржам предновогодишниве патетики насекаде, изгледа само децата вистински се радуваат за Нова година, повозрасниве се некако носталгични и потресени.
    Туку, остави несоницата, некако ми се наполни душава одеднаш, не знам што е и од каде дојде (всушност претпоставувам) ама не е важно, убаво е :D

5. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.282
    Додека си уште трезна дај одговори што значи тој збор лихт или како и да беше, затоа што и мене ме мачеше, па сега кога го видов постот на Битерсвит се потсетив :D .

И сакам да кажам дека колку и да протестирав и мрчев, сепак и мене ме фати новогодишната еуфорија.
    Уште да откријам каде ми е елката и супер ќе биде :D .

Туку касно не касно, да одам да си поткаснам нешто калорично, ми е гајле за тежината, па мора некој да биде активен и во темата Убаво ми е што сум дебела, некако гледам ја напуштивте сите, изгледа не ви е веќе убаво :?: :D .

И Лилит, не туку се занесувај не можеш да си заминеш додека не најдеме лек против целулитот :!: .

Феминки, среќни празници. :*

На ljubam, JuLleE, antonina и 14 други им се допаѓа ова.
  6. Oxymoron

Oxymoron Популарен член

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    1.394
    Допаѓања:
    12.258
    Licht доаѓа од германски и значи светло. Лихто лилјаково = светло лилјаково :)

На kate21, Doozy и sesilija им се допаѓа ова.
  7. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    Излегувањето со сестра ми било убаво :D Мило ми е што се погодивме и тоа непланирано за да излезиме,со гостинката наша од Велес,таман сите излеговме малце :) ДА ми се тргнат мисли малце од се. А и си се радував вчера и денес со гостите што ми дојдоа,бев среќна што тие што си ги сакам и ме почитуваат дојдоа да прославиме заедно. Направивме муабет, се изнасмеавме,се! Се уморив денес,ама барем сум задоволна.Добро,барем последните денови од годинава убаво завршуваат. Таква беше и таа,напорна,ама па многу работи ми се завршија.
    Денес ми тргна со алкохолни пијалоци :D Мислам,онака за наздравување :)
    Затоа ќе наздравам и со вас сега,ќе ви посакам уште од сега (во случај утре да нема време да пишам) и ќе ви посакам СРЕЌНА НОВА 2013 ГОДИНА! Најубав помин ви посакувам,важно да бидите среќни и весели,независно каде ќе сте и со кого,празнувајте си за себе :) Ви посакувам и оваа година да сте насмеани,весели,успешни,здрави,сакани и среќни! Се она што сакате и што сте замислиле,сите планови и сонови да ви се остварат! Неќа биди успешна оваа нова година и нека донесе за сите повеќе позитивни и оптимистички денови и радосни мигови :)
    Еве една честитка и од мене :*

На Elennaa, bittersweet, teddybear и 8 други им се допаѓа ова.
  8. calliope

calliope Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    15.994
    Жени море? Се спремивте ли?
    Нова Година е битна ствар. Гледам по форумиве и фејсбуцине сите вклучени, станале рано, ваљда кој попрв да се избања пред 7, дури не удрила скапа струја, оти ако сега не се избањаме, кога?
    Да ви кажам право, не осетив никаква еуфорија годинава. Не знам дали е до мене, ама некако штуро е бе, празно, сиво...сите со бледи погледи шараат по излози, се туркаат бесцелно. Бранко е крив.
    Кај и да сте, убаво да си поминете вечер и само прекраснотии да ве следат.
    Пијанете се со мерка, плодете се ако сте за плодење, па ќе се фалите во Септември, месецот со најмногу родендени, ако не сте - пазете се. Изгушкајте ги тие што ги сакате, изнаљубете ги, а ние што постиме, ќе си посакаме желба. Али ко за утеха, и онака устава ми е испукана, ми паѓаат кожички ко лушпа од кромид, енд гајс хејт кромид. :D
    Останете ми со здравје, догодина ќе се читаме почесто. :hai:

На antonina, Divinebutterfly, Neytiri и 12 други им се допаѓа ова.
  9. MalataNena

MalataNena Истакнат член

Се зачлени на:
    4 април 2011
    Пораки:
    219
    Допаѓања:
    181
    Honies
    Среќна Нова година на сите,каде и да славите да си поминете најубаво.
    Новата година да ви е полна со љубов,среќа,успех и здравје.
    Kiss someone on midnight and feel the magic :inlove: :inlove: :inlove:
    И не пијте многу :D

"Some people swear there's no beauty left in the world, no magic,Then how do you explain the entire world coming together on one night to celebrate the hope of a new year?"

На Elennaa, Divinebutterfly, Hopeful и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  10. vitomir

vitomir Нов член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    2.095
    Допаѓања:
    3.629
    Сдк Нова година ми е иживеана работа така да многу не обврнувам многу внимание,а за тие што ја слават нека им е среќна,и све најубаво,да се надеваме дека 2013год ке биде подобра ,повеќе пари,љубов,здравје и многу среќа.

11. Dala

Dala Популарен член

Се зачлени на:
    17 септември 2012
    Пораки:
    1.512
    Допаѓања:
    1.890
    Кога ќе се заљубиш на прв поглед :inlove: :rofl:

На Monna.Monna, TinaM25, senjorita.lombardi и 3 други им се допаѓа ова.
  12. SweetChild

SweetChild Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2012
    Пораки:
    1.597
    Допаѓања:
    2.987
    Ете го,дојде и 31-ви.До синоќа мислев дека ќе морам да славам со седумгодишната братучедка,и бев тотално разочарана.Ама ми заѕвони телефонот и-сапрајс ! Моите ќе одат на гости,а јас сама дома....замислете ми дозволија да викнам друштво :o

И така.Синоќа за 2 саати се` се договоривме,еве сега уште малку ќе одиме да купуваме и да ги довлечкаме појачалото и гитарата до дома. :wasntme:

А вие феминки,каде и да славите,напуштете ја старата година со насмевка,и исто така влезете во новата...
    Имајте убав ден и најубава вечер.
    И-памет во глава со пиењето ! :rofl:
    http://www.youtube.com/watch?v=vOlPoNkEJwo

Ве гушка Свит :hug:

На Elennaa, kravce, pamelche и 4 други им се допаѓа ова.
  13. Loritaa

Loritaa Истакнат член

Се зачлени на:
    6 август 2011
    Пораки:
    395
    Допаѓања:
    661
    ..и мојот последен пост за оваа година.Ужасна ми беше,многу маки претрпев,низ најлошо поминав,најниско паднав,но веќе и се гледа крајот.На 2012 ке се сеќавам по лоши работи,по болни моменти,по засрамувачки моменти,по безброј грешки.. :| :|
    Денеска е 31 и јас можам да кажам да не беа семејните проблеми ке имав идеален живот.
    Тетката што ми доцнеше 21 ден ми дојде на 28ми.Ми олесна многу ]:) .
    Нека замине оваа година па догодина здравје повеќе ке се дружиме.
    И ке се потрудам во 2013 да бидам попаметна,а помалку наивна!
    Повеќе насмеана,а помалку тажна.
    Јас инаку вечер со дечко ми дома кај него.Одлучивме да не даваме пари зошто ионака ни се потребни.
    Нема да има многу пиење и токсикологија,но сигурна сум дека убаво ке си поминеме.Ке уживаме сами во/со себе.Полнета кокошка,скаричка колачиња и салата.И црвено вино,секако.Сосем доволно! :) :!:
    На вас сите ви посакувам убав помин каде и да одите. :*

На Elennaa, kravce, anabel-a и 3 други им се допаѓа ова.
  14. GarpovaV

GarpovaV Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2011
    Пораки:
    999
    Допаѓања:
    1.962
    Не се чувствувам како да е 31 Декември.
    Надвор сонце пече, дури ме нервира. Цел ден ми е испланиран, да се надеваме дека се‘ ќе оди по планот.

Оваа година воопшто не беше толку лоша. Сепак досега 2011 ми беше најубава. Незнам ни јас како летна времето. Сакам оваа 2013 да ми биде исто добра, барем малку нешто да се смени, на подобро. Немам некоја особена желба, само се‘ да си оди на своето место.

Имајте убав помин вечерва и нека ви се посреќи 2013. :*

На Elennaa, kravce, Ilusionist и 2 други им се допаѓа ова.
  15. Ann.94

Ann.94 Популарен член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    727
    Допаѓања:
    1.818
    Последен предновогодишен шопинг, последни желби, последни бакнежи, последни прегратки.
    Колку се последни работи, а сепак утре се си продолжува кај што застанало :D

2012 не ми е баш најдрага, но се надеваме на подобра година.
    2013 се решивме да ја пречекаме со високи потпетици и добро друштво на убаво место.
    Затоа втора вечер ќе ни биде со ноги у вис, карти у рука и трач парти за претходната вечер :D

Тоа би било тоа, нема многу да филозофирам. Идам да се лакирам па да докупам што фали, а и да дремнам дека ко риба на суво се превртував ноќеска, а баш планирав да се наспијам.

Имајте убава нова година, толку од мене за годинава :hai:

На Miss.Ricci и Elennaa им се допаѓа ова.
  16. Dala

Dala Популарен член

Се зачлени на:
    17 септември 2012
    Пораки:
    1.512
    Допаѓања:
    1.890
    Којзнае кој ќе ми биде последен пост годинава,па да пишува 2012,а на другите 2013 :rofl:
    замарам со глупости,знам :!:

17. Greg.House

Greg.House Активен член

Се зачлени на:
    4 декември 2012
    Пораки:
    27
    Допаѓања:
    24
    Eве дојде и таа Нова година. Конечно, време беше да заврши старата. Не ја сакав, не ми остави некои убави споменени. Се надевамколку што оваа беше лоша, наредната да биде добра. Н е разбирам зошто, сите се да создадат некоја вештачка новогодишна еуфорија. Година не почуствувам ама баш никава еуфорија. Ама, не мораш да бидеш радосен за Нова година. Како и да е време е славје. Вистинската еуфорија ѕапочнува во првите денови од новата година, кога си во исчекување каква ке бида таа 2013 :)

18. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.259
    Допаѓања:
    43.838
    Во 2013 сакам да сум со тебе и да имаме бебе. Толку, доста е.

И да.
    http://www.youtube.com/watch?v=HMkT8v0X5CM

Навистина, 2012, беше задоволство да се поминат сите овие чудесии со тебе. Now, you're free to go.

Во срце огномет.
    Среќна Нова драги мои!

На antonina, Elennaa, kate21 и 4 други им се допаѓа ова.
  19. Ej-bi

Ej-bi Активен член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    70
    Допаѓања:
    16
    Сакам да кажам.. Колку и да негодуваме и да се правиме дека ништо не се случува, денес преминуваме во нова година и на сите на е мило. Верувам дека сакате снег на празнициве зимски, ама ете.. Може и ќе падне, некое чудо ќе ни направат празничињава. Баш пред некој ден се возев во автобус кога ги видов петте кока кола автобуси со сијалички што возеа на булевар еден по друг. Баш се израдував, сигурна сум дека вечерва сите ќе поминете убаво, макар и дома, со нови желби кои ќе се остварат :) Имајте убава вечер и среќни празници Феминки мои <3

На Elennaa и sweet-star им се допаѓа ова.
  20. Stoimenovska

Stoimenovska Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2011
    Пораки:
    916
    Допаѓања:
    2.182
    Па ајде, сите.. и јас да ви честитам.
    Нека старата година ја испратите со насмевка и во друштво на најблиските и новата ја дочекате исто така. Многу љубов, здравје, среќа и благосостојба ви посакувам во новата 2013, од се :l: .

На Miss.Ricci, Elennaa, bittersweet и 4 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.