Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    19.722
    Допаѓања:
    104.916
    Идам јас да се правам вредна снаа и да направам некоја торта за вечер :lol:

На danichap и pamelche им се допаѓа ова.
  2. candygirl

candygirl Истакнат член

Се зачлени на:
    11 февруари 2010
    Пораки:
    242
    Допаѓања:
    99
    нека помине оваа година! и никогаш да не се повтори се почетокот на 2013 нека изгорат сите спонеми од неа!и лоши и добри едно дилит во мозоков мој и ајт!

3. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.707
    Допаѓања:
    23.129
    Ти се восхитувам на ентузијазмот...ја па од прееска се терам да станам да зачистам...ај кај и да е...ќе биде :D

4. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.976
    Не озбилно :devil: , уште вечер, правам што правам, пиеме, јадеме, и пак пиеме, од утре прекинувам секакви кафанско-алкохолни активности и се посветувам на учењето! Не излегувам, нема да трошам пари (кои секако ги немам уште многу) и ќе бидам супер-фино девојче како што дотичниот мисли дека сум. Греота, уште непочнати што му правам. Реков ќе го упецам до НГ, епа јебига, сам си се удави со јадицата додека го вадев, се пролонгираше планот за некоја недела.... И поарно, поаааарно за мене афкорс, ми даде фора уште малку да живеам младалачки живот... :rofl: Да не ми се заарни само, тоа ќе биде лошо, за него лошо. Обично сите кога ги фаќа ваков некој беснило-период, за кратко време ги гледаш во озбилни врски, романтични вечери и изолирани викенди, а беснилово па и не е толку лошо. 8)

2012 да ја сумираме како година на кражбите, со надеж и желба дека нема вечер да ми провалат крадци во станот и да си го бендисаат лаптопот, ПУ ПУ ПУ, чисто да ми ја заокружат годинава. ]:) Пиењето не заостануваше, дружбата па ич, учењето малку заостанува ама додека оценките се движат во горната граница ништо трагично. :D

Јас ќе ви посакам во 2013 да бидете понасмеани, поведри и дружељубиви, радосни и оптимистично настроени, радувајте се на најобични работи... бидете благодарни за здравјето што го имате и за семејството, додека ги имате нив, се ќе се среди во животот. Немојте да бидете искомплексирани, саркастични, иронични, непријатни за дружба и нефлексибилни како дрвени масички, бидете масички на преклоп (поубаво си мине животот така :D ), не си чувајте горчини и лутини во душичката. Уживајте, имате се додека имате здравје да ве држи.

Запамтете, секој сам си прави се' во животот и секој може да си направи да му биде убаво и мило и да има топлина.

Скромно, чекам стипендија, договор за работа, шетање низ ЕУ, и ноа рибана горе... :wasntme: Здравјето да служи како досега, фамилијата да ми биде таква каква што ми беше годинава и 2014 да ја дочекам во поприбрано издание од тоа во кое ја испраќам 2012 и ја дочекувам 2013. :tmi:

ААААААААА и да, повеќе ЛАМБИЧКИ догодина. ]:)

На antonina, caroline.costa, Elennaa и 18 други им се допаѓа ова.
  5. Yowannty

Yowannty Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2012
    Пораки:
    11.103
    Допаѓања:
    179.414
    Јас и 2012 склучивме пакт!
    Таа да си оди, да исчезне...а јас во 2013 да бидам подобра...кон себе!

Ја ставам едната нога пред другата, и почнувам да се движам низ животот! И веќе нема да гледам назад...јас не одам во тој правец! Расчистувам со некои спомени и одредени луѓе.. време е.

Кај и да е, ќе идам да пијам кафе со другарка, веројатно ќе биде последното за оваа година, после преминуваме на витамин ЦЕ... во наш случај винЦе :rofl: Се договоривме со неа.. до средина на февруари ќе сме ин релејшншип уит алкохол, машки нц...целибат!! :rofl: :rofl:

Нека овој ден ви биде исполнет и пријатен... а вечерта совршена! Нека 2013 донесе само среќни мигови ;)

Се читаме догодина пак :D :l:

На Elennaa и kravce им се допаѓа ова.
  6. Ashling

Ashling Популарен член

Се зачлени на:
    19 декември 2010
    Пораки:
    1.228
    Допаѓања:
    2.578
    Драги феминки и јас го започнувам мојот последен пост за оваа година.
    Ви посакувам да бидете здрави, умни, најубави, подружељубиви и помало лицемерни. Светот е едно големо бојно поле, секој го гледа сопствениот опстанок,но не вреди да бидете и вие дел од таквиот свет.
    На крајот на краиштата ќе сватите дека колку и да го дуваш носот, секогаш ќе имаш мрсули во него. Со,други зборови кажано-ништо не е идеално и никогаш нема да биде идеално и колку побрзо го сфатиш и го увидиш тоа ќе бидеш многу посреќен и позадоволен од самиот себе,наместо да пополнуваш празнини со лажни насмевки.
    Talking about me, јас си ја започнав годинава врло несвесно.
    Ја завршив уште понесвесно.
    Случајните работи ми беа најубави. Случајно на една пијачка, а си се вратилa дома дрво пијана и тон глупости оставени зад тебе. Но во тие глупости знаеш дека не си била сама(добро ајде сега ќе зборувам во прво лице). Не бев сама значи,а секогаш имав човек покрај кој глупирањето беше дозволено,затоа што знаев дека ми верува. Многу години ми верува и после се меѓусебната поддршка и дремење до ниедно време само заради некое машко,па кога ќе го видиш ти тој или таа него си помагате една со друга да не се усрамите па само една да изгледа ретардирано, туку и двете изгледате поддеднакво.
    Животот е еден и јас како таков го сматрам за врло вреден, така да многу важно е кој и како го сакаш во твојот живот.
    А, за претстојнава вечер имам само една песна чиј што спот тотално ја опиша новата година во Македонија.
    http://www.youtube.com/watch?v=nekWbLOCo0U
    Имајте прекрасна вечер, полесни пијанства и повеќе глупости за кои утре нема да си ја чукате главата,туку ќе сме смеете.
    Среќна Нова :)

На Miss.Ricci, antonina, julie77 и 7 други им се допаѓа ова.
  7. WildCherry

WildCherry Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    1.193
    Допаѓања:
    1.172
    Искрено, ми станува апсурдно ова со Новата Година, демек нешто ново да започне а се си тече по ист терк , исти луѓе и ништо посебно а напразно изгубена енергија на создавање надежи и правење соништа кои и нема баш да се остварат во таа Нова Година.

И не, нема да им посакам на најблиските С.Н.Г. ке им кажам само да уживаат во секој даден момент, а не да живеат и да вложуваат енергии во некои желби, соништа и надежи и да живеат во нив.

Патем и вас истото ви го посакувам :
    - Да уживате во секој даден момент од годината, во секој ден и секој изминат миг каков и да е , пијте од него внесете се во него. А се останато ке ви дојде што треба да ви дојде. Имајте надежи и соништа ама не живејте во нив и за Нив.
    Секој изминат миг кој е доволно добро искористен ви помага кон достигнување на некоја цел.

Убав провод вечерва. :*

На Elennaa, julie77, Justice и 2 други им се допаѓа ова.
  8. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.707
    Допаѓања:
    23.129
    Ден-денес кога ќе видам превод на check this out - провери го ова, ми доаѓа да ја проверам компетентноста на преведувачите кои го направиле тој кикс, а не се малку. Па со еден курс сум бре, па знам дека така не треба...

9. CIA

CIA Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2011
    Пораки:
    1.525
    Допаѓања:
    3.029
    Вечерва сум песимист...нели оптимистите останувале до полноќ да ја пречекаат Новата Година,а песимистите да се осигураат дека си заминува старата...е едвај чекам да си замине посранава година,и вечер ќе се накркам за сите пари и за кусурот,и на пишанка дури ако треба :!: ,а од следната година ќе се обидам да намалам со благото :^) :lol:

и ме фркна главата сега |(

10. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.880
    ете ти и друга година ке започне сите со желби и надеж за нешто подобро али знам си јас дека пак ке е исто оти еве веќе неколку години исто па исто си тера :D ајт здравје нека е само исто нека е да не биде полошо... :)

ете ти јас да се пофалам си направив една убава торта за вечер,па месо си пече има убави салати и се тоа па и сарма мама направии :) само богата година да ни дојде од вечер...

ајде сите феминки да си помините убаво најубаво и сите желби да ви се исполнат во ова 2013 год што ни иде...

:inlove: :)
    ах ке заборавев :!: ве канам на торта :D :D

На Miss.Ricci и Elennaa им се допаѓа ова.
  11. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.139
    Допаѓања:
    67.283
    Со мм не планиравме ништо посебно вечерва, мислевме да идеме до плоштад, стандард како секоја година, да се прошетаме и да се прибереме. Арно ама, плановите си се менуваат и сега ќе имаме полна куќа гости. :) па така од сабајле местиме, купуваме, спремаме, ама кога е се за убаво не е мачно.
    Убав провод вечерва да имате сите и не претерувајте со пиењето. :lol:

На Miss.Ricci, Elennaa, Divinebutterfly и 12 други им се допаѓа ова.
  12. Waka-waka

Waka-waka Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    2.273
    Допаѓања:
    8.904
    Единственото опивање денес ќе ми биде од чоколадните бомбони со рум. :D Ама ако за арно и за убаво нека е,во новата година си посакувам помалку стрес и нервози,а повеќе одмор и уживање. И здравје,зошто здравјето е најважно од се`.

Убав провод девојки и сите да си замислите не по една туку по милион желби и да се потрудите да ги остварите. Зошто така е послатко. :)

На Miss.Ricci, antonina, Elennaa и 3 други им се допаѓа ова.
  13. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
    Уште еден 31.12. :geek:

СДК денеска,пред малку си го добив најубавиот новогодишен подарок од сестра ми. :inlove: Цел град го свртела за да ми најде нешто...И таа си го доби мојот.Малку порано,но ете така бидна... :D

И сакам да ви се пофалам,со сестра ми направивме колачи. :wasntme: Повелете,ве чекам да ги пробате. :D

Убав помин вечер каде и да одите.
    Се читаме следната година :lol:

На Miss.Ricci, Elennaa, Divinebutterfly и 4 други им се допаѓа ова.
  14. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Најмалку што оваа година заслужува е да ја испратам со поголема количина на алкохол. И повеќе заслужува, ама за жал секс не можам да и приуштам. :D

Пак се уверив во алчноста на луѓето и при овој дочек, ама веќе ништо не ме изненадува. За жал, и во последново мислење од оваа година заслужија свое место. Не бидете бре алчни, користољубиви посебно не кон блиски.

Оваа ми беше омилена година. На секое поле бев исполнета и повеќе од што очекував. Дај Боже, секој да си доживува убави и среќни моменти, искрено ви го посакувам.

Рутината за секоја НГ освен бањањето, е и пуштање на моите фаворити од диско музиката на 70те и 80тите, кои нормално ќе ги нема вечер на репертоар. |(

Да сте живи и здрави, секогаш со насмевка. Се читаме деновиве.
    Нека лап топот биде во вашите срца и мисли. ЕНТЕР! :rofl: :*

На Miss.Ricci, Hipster, antonina и 8 други им се допаѓа ова.
  15. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    Нека срцето, новчаникот и креветот секогаш ви бидат полни во Новата 2013 година. :D

Среќна Нова, феминки. Убаво да си поминете сите вечерва. И повеќе пијани од љубов и среќа, отколку од алкохол. :wasntme: :)

На Miss.Ricci, crazylady, Elennaa и 26 други им се допаѓа ова.
  16. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.921
    Не успевам во моментов да смислам нешто добро за да ви напишам.
    Девојки и Момци, се што посакувате нека ви се исполни во 2013г.
    бидете упорни и борете се за она што го сакате, чувајте се и чувајте ги оние кои ги љубите и ве љубат.
    Нека 2013 ви биде исполнета со Здравје, Среќа, Мир и Љубов...

Среќна Нова Година на сите и имајте прекрасна вечер :* :* :*

На Miss.Ricci, Elennaa, bittersweet и 4 други им се допаѓа ова.
  17. Ph0enix

Ph0enix Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    192
    Допаѓања:
    325
    Убав провод вечерва девојки, забавувајте се како да нема утре, а точно на полноќ љубете како никогаш досега! Бидете пијани, но од еуфорија и љубов! Момци, и за вас важи истото! :)

:party: СРЕЌА НОВА ФЕМИНА!!! :party:

На Elennaa, Divinebutterfly, Annath и 2 други им се допаѓа ова.
  18. creshicka

creshicka Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    2.152
    Допаѓања:
    5.710
    Само сакам да ви кажам, да си поминете најубаво вечерва, без разлика каде ќе сте, да сте опкружени со љубов преку цела година. :*

На Elennaa, Umbrella22, Divinebutterfly и 6 други им се допаѓа ова.
  19. Mrs.Cuper

Mrs.Cuper Популарен член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    2.553
    Руската салата готова, сармата се вари, благото сега го правам. Да не се фалам ама права домаќинка сум станала (чим и будучата ми свекрва ми го рече тоа) :lol: И секоја година одново па одново истото. Се испраќа старата година и се дочекува новата, со желба новата да е подобра од претходната.
    И се надевам дека на сите ќе ви биде подобра новата година, се надевам дека и мене ќе ми е подобра.

Убав провод вечер, повеќе пијани да бидете од љубов отколку од алкохол. Да си поминете најубаво и најлудо.

Среќна нова година да сте живи и здрави, заљубени во текот на целата година :*

На Elennaa, Divinebutterfly, Annath и 4 други им се допаѓа ова.
  20. Sparks

Sparks Популарен член

Се зачлени на:
    5 ноември 2010
    Пораки:
    896
    Допаѓања:
    3.194
    Девојчиња помина многу време откако сакав нешто да ви кажам...
    Сакам само да ви посакам Среќна Нова, секоја да си ја поминете на најубав начин за вас, да заборавите на светот и да ги гушнете и бакнете личностите кои ви значат.
    Бидете здрави и живи во следната (тоа е најбитно) и не заборавајте дека секогаш некому му го разубавувате денот, дека некому сте му помили од се и дека животот и покрај сите сопки и удари, сепак знае некогаш да изненади убаво. Thrust me, I would know :)

Ве поздравувам со песнава, и никогаш немојте да го заборавите ова.

I’m driving around town
    Kinda bored with the windows rolled down
    See a girl on the bus stop bench
    Dressed to draw attention

Hoping everyone will stare
    If she don’t stand out she thinks she’ll disappear
    Wish I could hold her, tell her, show her
    What she wants is already there

A star is a star
    It doesn’t have to try to shine
    Water will fall
    A bird just knows how to fly

You don’t have to tell a flower how to bloom
    Or light how to fill up a room
    You already are what you are
    And what you are is beautiful

Heard a story the other day
    Took place at the local VA
    A father talking to his dying son
    This was his conversation

“It’s not supposed to be like this
    You can’t go first I can’t handle it”
    The boy said “Dad now don’t you cry,
    Remember when I was a child what you used to tell me when I’d ask why?”

(You’d say) Gravity is gravity
    It doesn’t try to pull you down
    Stone is stone
    It can’t help but hold its ground

The wind just blows, though you can’t see
    It’s everywhere like I’ll always be
    You already are what you are
    And what you are is strong enough

Look in the mirror
    Now that’s another story to tell
    I give love to others
    But I give myself hell

I’d have to tell myself
    “In every scene there’s a perfect plan”
    Everything I hoped to be
    I already am

A flower is a flower
    It doesn’t have to try to bloom
    And light is light
    Just knows how to fill a room

And dark is dark
    So the stars have a place to shine
    The tide goes out
    So it can come back another time

Goodbye makes a love so sweet
    And love is love so it can teach us
    We already are what we are
    And what we are is beautiful

На JuLleE, 1209, caroline.costa и 12 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.