[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. AnGel.fire

AnGel.fire Истакнат член

Се зачлени на:
    5 август 2011
    Пораки:
    533
    Допаѓања:
    222
    Моментот кога на 31.12. касниш во школо (станат во 8 саат), одиш прашуваш во која училна имате час, а они ти викаат: Завршивме веќе! |( :@
    Момент кога сваќаш дека џабе си станувал толку рано иако вечерта треба да седиш до сабајле. Моменто кога ти доага да го кренеш целото школо во виз!

Како и да е.. Да не заборавам да ви ја честитам новава 2013 година, ви посакувам многу среќа, здравје радост, и бескрајно многу љубов! Многу пати до сега слушнав (и прочитав) дека не на сите 2012 им била беспрекорна и пријатна, среќна, со што и јас се согласувам, ама од срце посакувам и се надевам дека нареднава на сите ќе ни биде подобра! :) :*

2. honorthyself

honorthyself Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2012
    Пораки:
    654
    Допаѓања:
    1.275
    Ајде и јас да се јавам со еден проштален пост за годинава што измина. :D

Почнав да ве дружам некаде при крајот на мај, претходно не сум ни помислувала да го отворам форумов, а после тоа се чудев зошто ми требало толку време за таков чекор.
    Сите сте прекрасни (со исклучок на некои напатени душички кои бараат само внимание од време на време..) и се надевам дека ќе ја започнете прекрасно Новата, 2013 година.
    Јас си поставив неколку цели, меѓу кои најважна ми е сериозно да се посветам на пишување роман и да поработам на трпението и самоконтролата кои се надевам ќе си ги остварам.
    Ви посакувам желба, мотивација и инспирација за прекрасни работи, како и многу љубов и среќа.

За некој прилично нерасположен за славење, нечувствувајќи никаква еуфорија, мислам дека ова е одличен пост. :lol:
    Како и да е, забавувајте се - насмеани! Сите сте заслужиле да се смеете. :)

Воодно сакам да му се заблагодарам на човекот од маркетот со преполна корпа кој ме пушти мене и некои други пред него на каса. Преубав гест.
    Толку беше човекот расположен и среќен, едноставно зрачеше... Ми го направи денот.

:l:

На Elennaa, kravce, Divinebutterfly и 4 други им се допаѓа ова.
  3. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.826
    СДК: семеен ручек, трпки во десното стапало, мајка ти плете шал, татко ти си ги завратува новите тренерки, чавче ракивче, брат ти замижан во едното око, во пижами, со бушава фризура.
    И покрај сите работи што ни се случија, заедно сме. И имаме сарма за ручек. И нареднава година да ни ја залечи раната што оваа година ни ја нанесе.

Ви посакувам на сите да споделите прекрасни и незаборавни среќни моменти со вашите најблиски, да ги почитувате, сакате, да ги толерирате нивните хирови и тие да ги толерираат вашите.
    Домот и семејството немаат цена!

На kate21, Elennaa, Annie.mk1 и 9 други им се допаѓа ова.
  4. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
    СДК...бидејќи денес е Нова Година и обично се делат пакетчиња[​IMG] јас бидејќи не можам да ви поделам пакетчиња ќе ви поделам по 10 :*: Ми се допаѓа :*: ... па сите што сакате :*: 10 :*: пријавете се на следнов начин: пишете ми ЛП (анонимно ќе е) [​IMG]

ова важи само за првите 10

На srcekrsacka и anichka94 им се допаѓа ова.
  5. anabel-a

anabel-a Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    3.333
    Допаѓања:
    15.499
    ^ Добро бе Сноу, што ти фалеше ова сега? :D
    Јас малце нескромно ќе играм, кај мене те молам удри на покрупна бројка, па Нова Година ли е, што ли е.

На ludoto19, Divinebutterfly, Buttterfly и 11 други им се допаѓа ова.
  6. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
    ^СКД...епа честито анабел...ете ти 10ка од мене :)
    А за нешто повеќе ... во новата година. :D Идат уште многу празници :lol:

7. anabel-a

anabel-a Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    3.333
    Допаѓања:
    15.499

На kate21, ludoto19, kravce и 11 други им се допаѓа ова.
  8. Stefaani

Stefaani Истакнат член

Се зачлени на:
    5 мај 2012
    Пораки:
    333
    Допаѓања:
    286
    СДК веЧерва сите феминки и феминковци да си поминете најубаво. Нема да ви посакам да ви се исполнат сите желби туку секогаш да имате покрај себе некој што вас ќе ве исполнува :*

На Elennaa и Divinebutterfly им се допаѓа ова.
  9. ines.h

ines.h Популарен член

Се зачлени на:
    23 август 2011
    Пораки:
    1.689
    Допаѓања:
    18.857
    Пред друго да кажам......Да ви посакам да имате убава исполнета со радости и љубов година.Да се читкариме пак , со сите наши недостатоци и позитивности -овде на форумов.Да има од се помалце како и до сега за да биди разнолик форумов.Ќе се караме ќе се воодушевуваме .....ќе го живееме форумов.Ви посакувам (а и на себе си посакувам :D ) барем по една желба да ни се исполни (ама од тие поголемите де) :) .Пријатна вечер на сите.

друго да кажам дека денес сосем случајно си стретнав една драга особа од овде на форумов ,ама пуста несигурност од нејзина и моја страна се погледнавме како мачори и си продолживме секоја по свој пат ... :lol: Ама си ја попрајвме грешката си закажавме средба .....
    Инаку јас не сум во некое новогодишно збркано расположение , некако дури и си мислев со билдерецов да си седневме пуканки еден тон , моите вкусни мафини и помалку вкусанта торта и ќе си ја дочекавме онака луди и заљубени по кебе и пред тв новата ни.Можеби затоа што не сме поголемиот број на луѓе од друштвото збрани , па чинам некоја обична вечер ќе се врви.Али ај да не изигрувам баба Ванѓа и да се опушам и препуштам на моментот.
    И да Рудолф работи во мене па направив новогодишни мафини црвено бели :rock: чекајте слики.

На kate21, Elennaa, kravce и 6 други им се допаѓа ова.
  10. Sara123

Sara123 Популарен член

Се зачлени на:
    30 мај 2011
    Пораки:
    3.279
    Допаѓања:
    2.306
    СДК.. ова ми е трет ден како активно вежбам. Не можам, вушност не смеам да го запоставам вежбањето овој месец. Бидејќи ЈануарИ правам пауза со спортот, морам да си ја хмм `задржам` кондицијата. Од февруари ме очекуваат малку посериозни натпревари и секако нови победи. :)
    Годинава бев умно дете. :) Не пиев Кока-Кола и сличо, не јадев брза храна воопшто. Со сигурност кажувам дека и во 2013 ќе го спроведам истиот режим.

А вас феминки ви посакувам среќа и љубов. И погодени седмици на лото. ^_^

На kate21, Elennaa, kravce и 6 други им се допаѓа ова.
  11. sadangel

sadangel Популарен член

Се зачлени на:
    7 март 2010
    Пораки:
    983
    Допаѓања:
    782
    Не ми се верува дека помина цела година. Како вчера да беше прославата на 2012.
    Но, тоа е тоа...
    Времето лета ли лета...
    Епа феминки ви посакувам убав помин вечер каде и да бидете и со кој и да бидете. И да, нека ви се исполни барем една желба во оваа 2013 со цел да ја запаметите по убаво...
    Најбитно од се - забавувајте се! :party: :dance:

На kate21, Elennaa, kravce и 2 други им се допаѓа ова.
  12. sm1zla

sm1zla Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јули 2011
    Пораки:
    730
    Допаѓања:
    307
    САКАМ ДА КАЖАМ СИ ГИ КУПИВ ПРВИТЕ ШТИКЛИИИИ!!! аа пресрекна сум и сега вежбам одење сега за сега добро иди (да не си подречувам :) ахах )

На marama му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Gorddana

Gorddana Активен член

Се зачлени на:
    13 декември 2012
    Пораки:
    70
    Допаѓања:
    23
    По се изгледа дека можеби и јас негде ке одам за нг.Не од што ми се оди,ама ако останам дома ке плачам,ке се нервирам,подобро така.
    Како и да е,ви посакувам срекни празници,се најубаво во следната година,многу здравје,среќа,љубов. :hai: :*

14. Sanjichka007

Sanjichka007 Популарен член

Се зачлени на:
    5 јуни 2012
    Пораки:
    1.544
    Допаѓања:
    11.928
    Аман бе.. Не ми се верува колку брзо ми помина 2012.. :clap: ајде аирлија нека е следнава година, со надеж дека повеќе берикет ќе ми донесе :lol:
    Нека ви е среќна на сите, феминки :) од срце се најубаво ви посакувам! :*

15. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.992
    На Elennaa, kravce, Divinebutterfly и 2 други им се допаѓа ова.
  16. Rna

Rna Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    190
    Допаѓања:
    63
    Среќна Нова Година на сите..Ви посакувам се најубаво,многу успех во учењето,здравје,среќа и љубов. :)
    Епа тое тие шо ке излегват убо нека си поминат , и тие шо ке седат дома и тие убо да си поминат.. :D :lol:
    Поздрав... :*

Прикачени фајлови:

На Divinebutterfly му/ѝ се допаѓа ова.
  17. tessi

tessi Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2012
    Пораки:
    544
    Допаѓања:
    518
    Што убава атмосфера ни владее на форумов,да му е мерак на човек да седне и да чита :) Секој во животот си има подеми и падови,но ништо не завршува во тој момент.Верувам дека и во оваа година која изминува секоја од нас имала убави и помалку убави моменти кои не направиле само да бидеме посилни.Во новата 2013 ви посакувам пред се многу здравје и љубов,бидејќи без нив ништо не е вредно, а после тоа и многу среќа ,пари и успех на секое поле.Останете ми така паметни,згодни и амбициозни и понатаму и вечер најубаво да си поминете без разлика каде ќе славите :d: :party:

На kate21, Elennaa, kravce и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  18. Name

Name Популарен член

Се зачлени на:
    5 јуни 2010
    Пораки:
    1.433
    Допаѓања:
    881
    Сакам да ви посакам на сите СРЕЌНА НОВА 2013,
    многу здравје, среќа, љубов, шушки во новата година.
    Нова година, не вртам нов лист, туку отварам нова книга.
    И знам дека оваа година што следи ќе ми биде најубавата, најисполнетата, и најсреќната во секое поле.

Имајте прекрасна луда незаборавна вечер. : :dance: :party: :dance: :party: :dance: :party:

На Speechless, kate21, Elennaa и 2 други им се допаѓа ова.
  19. Primavera

Primavera Популарен член

Се зачлени на:
    19 февруари 2011
    Пораки:
    405
    Допаѓања:
    1.518
    2012 ја започнав во неговата прегратка. Јас, тој, Охрид и ништо не беше важно ( навидум).
    Првите месеци беа пеколни. Ужаси од сите страни. Двете најмили жени во мојот живот се оперираа, а не помина ни месец изгубив личност од семејството. Баш драга личност. Среќа што ја гушнав за последен пат.
    Моите немаа работа, немаа пари, а матура и полуматура им следеа.
    Цело лето работев, се трудев и се борев. Се борев со газдите кои ме исмеваа, со вработените кои мислеа дека знаат се. Ама ако :!: јас се зацврстив од сето тоа. Солзите на мајка ми, за кои се би дала да не ги видев, ме болат повеќе од било што. Мислам дека до крајот на животот ќе ги паметам. Не дека до сега не сум ја видела да плачи, но ова беше најболно до сега.
    Ах се борев и со самата себе, ок да бидеме реални и ден денес се борам. Ама сега имам одлични резултати.
    И да последните четири месеци беа неверојатни. Добив стипендија, моите работа и сега економската ситуација е одлична ( фала богу).
    Расчистив три годишна врска и тргнав сама на својот пат.
    И да имам одлични резултати на факултет и секој ден сум се поблиску до остварување на мојот сон.
    Се на се ова беше одлична година. Ме натера да се борам и да не се предавам. Ме турна на колена, изгубив скоро се. Но ми даде многу повторно. И да... едни очи кои ветуваат многу за 2013.
    А во 2013 сакам здравје за моето семејство. Многу среќа и успеси на едно мало човече кое едвај се пронаоѓа во овој свет на воздрасни.
    За мене ги посакувам тие очи, кои ми се смешкаат, кои ветуваат многу љубов. Сакам само да не ме повредат.
    2013 биди добра кон мене, не сурова. Доста е борба нека мојата 20ка биде исполнета со среќа и успеси.

А на вас феминки мили ви посакувам убава вечер. А во 2013, љубејте силно. Борејте се со животот и не оставајте да бидете победени и повредени. Ви посакувам многу здравје, среќа и нормално многу успеси!!!

На honorthyself, Sunchild, kate21 и 10 други им се допаѓа ова.
  20. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.939
    Добив новогодишен поклон од влада, 16500 денари на сметка :) Ај со здравје да си ги трошам :)

На Elennaa, kravce, bittersweet и 2 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.