Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Tenkai

Tenkai Популарен член

Се зачлени на:
    9 јули 2010
    Пораки:
    2.316
    Допаѓања:
    1.905
    Женските битија се најголеми тупаџии некогаш.

Со мали исклучоци.

На AIT му/ѝ се допаѓа ова.
  2. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.073
    СДК ... а што да се каже кога годината завршува со нервоза и напнатост, кога не чувствуваш никаква радост ни некаква исполнетост, кога работи што те иритираат многу се повторуваат цело време ... Што да се каже кога имаш чувство дека и наредната нема да тргне нешто подобро, барем малку ...

А само ќе ви кажам вам Среќна нека вие 2013, само убави моменти и уште поубави желби за здравје пред се, мир и хармонија дома и насекаде ... среќа која ќе ви ги исполни сите планови и соништа и многу љубов во срцата !

Каде и да сте имајте весела и безбрижна ноќ ...

На kate21, marama, Elennaa и 7 други им се допаѓа ова.
  3. DzingrlakaDzikica

DzingrlakaDzikica Популарен член

Се зачлени на:
    26 март 2012
    Пораки:
    803
    Допаѓања:
    2.634
    Абе виртуелни пријателчиња!
    Шо не ме бидуе за вакви честитки и поздрави, не ме бидуе. :wasntme:
    Шо ќе си пивнам вечер со мама и тате, ќе си пивнам.
    Него на вас, малку клише, да ви посакам да си поминете најубаво вечерва. Пијте колку ви душа сака, сексајте се со кој ќе стигнете оти денес "is the last day of the rest of your lives."

Љуби вас Џика. :*

И пост скриптум, ја правам најубавата руска салата ever! Бујрум НЕ. САМА ЌЕ СИ ЈА ЈАДАМ! :evil:

На kate21, Monna.Monna, Elennaa и 10 други им се допаѓа ова.
  4. Cacy

Cacy Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2010
    Пораки:
    2.244
    Допаѓања:
    1.547
    По се изгледа избутавме уште една година :clap:
    Белким оваа 13-ката нема да биде малерна.2012 не беше лоша :wasntme: Многу промени имаше и сеуште има :)

Како и да е ви посакувам прекрасна вечер каде и да сте и уште по прекрасна година исполнета со многу среќа,љубов и се што сакате :)
    Се гледаме во 2013 :hug:

На Elennaa, anabel-a, kravce и 2 други им се допаѓа ова.
  5. AIT

AIT Популарен член

Се зачлени на:
    20 јануари 2011
    Пораки:
    979
    Допаѓања:
    1.751
    Оваа 2012та помина во знакот на нашата принова ,на нејзините први забчиња,први зборови,први чекорчиња и многу друго.Ни донесе освежување и многу радост.Од новата година ќе побарам повторно многу здравје,љубов,слога и разбирање за нас и сите околу нас,а лично за мене барам повеќе проспиени ноќи :D
    Среќна нова година драги феминки !!!

На kate21, Elennaa, kravce и 4 други им се допаѓа ова.
  6. Ilusionist

Ilusionist Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    752
    Допаѓања:
    1.912
    Девојки поминете си сите најубаво, каде и да сте, со кој и да сте...

Јас бидејќи вечерва одам на Српско ќе ве поздравам со нешто друго

http://www.youtube.com/watch?v=yYwLLyy-hZQ

И сите желби и планови да ви се исполнат во новата година! Љубов до сите вас! :l: :l: :l:

На Elennaa и Divinebutterfly им се допаѓа ова.
  7. SmilerGirl

SmilerGirl Популарен член

Се зачлени на:
    23 јули 2011
    Пораки:
    400
    Допаѓања:
    262
    Ами да не останам покуса па и јас да ви честитам :D
    Ви посакувам новата 2013 да ви биде исполнета со среќа,љубов,здравје и големи успеси на училиште,работа итн.
    Имајте весела и прекрасна ноќ ! :party: :hug:

8. Princess.S

Princess.S Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јули 2011
    Пораки:
    763
    Допаѓања:
    653
    Девојки, и од мене имате една топла честитка за најсреќна година, сите желби - исполнети, многу здравје, радост и љубов и дочекајте ја како сакате, со кого сакате, но најубаво да си поминете!
    Ве сакам!:D :hug: :hug: :hug:

9. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    Ај и јас да си ја запечатам годинава, со еден пост тука.
    Епа што да кажам? Си дремам, си гледам Жикина Династија. Уживам.
    Што ќе облечам не знам, им кажав на другарките дали може пижами да си земам, дека нели во домашна атмосфера... Они ме направија будала. Друга ми вика, дали ќе биде премногу ако направела мачкини очи.
    - Не бе, не мораш. И така ќе има за јадење.
    Јас мислам за некои колачи ми збори. Она за шминка да ти зборела.
    Уназадена една. Електронски не писмена. :D
    Ма какви штикли, каква шминка, какви бакрачи, не идам на бал. Вечер, ко вечер.

Друго што да кажам?
    Епа ај... Поминете си убаво вечерва. Многу среќа, здравје, љубов, пари...
    И не знам веќе што. Што сакате тоа. Изнајадете се, изнапите се.
    I am really not good with words...

На kate21, Cacy, Monna.Monna и 10 други им се допаѓа ова.
  10. Thebestone

Thebestone Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јануари 2012
    Пораки:
    183
    Допаѓања:
    63
  11. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.806
    Допаѓања:
    100.721
    :sweat: Конечно завршив да седнам.Руската салата е готова,вечерата готова има и благо.И во мене веќе 3 чаши вино.И дури сум уште трезна да си ги напишам и јас моите желби и честитки.
    Сите дами кои мака мачат со проблемите на лицето во истоимената тема,да се ослобадат од нив .Феминките во темите фитнес и диети лесно да дојдат до саканата килажа.Оние кои сакаат да се омажат,нека им се исполни желбата и да добијат добри свекрви.Форумските мами да имаат повеќе време за сон и помалку работа околу малите...оние кои се скарани нека се смират,преварените нека преболат,а оние кои се неверни нека се опаметат...на учениците им посакувам пријатна и позитивна школска година,тие кои работат многу успех ,а оние кои не работат да си најдат (вклучувајќи ме и мене).На феминските љубимци што помалку болви и крлежи,на домаќинките сите јадења да ви успеат.За мажите на форумов да си најдат девојка од соништата.Заборавив некого? Не е важно на сите ви посакувам убави празнични денови,бидете позитивни и насмеани како досега...
    СРЕЌНА НОВА ГОДИНА!

Прикачени фајлови:

• dzvezdicki.jpg
      dzvezdicki.jpg
      Големина на фајлот:
      59,9 KB
      Прегледи:
      463
    На Mishela, Doozy, kate21 и 21 други им се допаѓа ова.
  12. lolita97

lolita97 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јануари 2011
    Пораки:
    169
    Допаѓања:
    37
    Епа женски вечер најубаво да си поминете ви посакувам на сите. Ме мрзи повеќе да пишувам а и немам време :)

13. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    Се што сакам во Новата 2013 година е да има помалку кавги и да се средиме со љубовта.Оваа година ич од ич не ни одеше,ама новава барем да ни донесе среќни мигови,па редно е веќе да сме среќни да му се сневиди...Заслужуваме и ние малку среќа.Секој заслужува да е среќен. Кога е среќен човек и другите работи му одат лесно од рака и е полн со енергија.Изгледа овој ќе ми е последен пост оваа година,треба веќе да се спремам :) Па барем со Владо Јаневски заедно ќе се тешиме :D Па после и со вино :)
    Само што и наздравувањето не е слатко кога ја нема саканата личност,ама тоа ти е.Барем со семејството и пријателите ќе си наздравиме. За другото,ко ќе му дојди редот.Ако му дојди. Ај,можи ќе тргни со добро.
    Сепак среќна сум и нив што ги имам.
    Убав дочек на сите уште еднаш. :hug:

На Miss.Ricci, Doozy, kate21 и 15 други им се допаѓа ова.
  14. malechkata

malechkata Истакнат член

Се зачлени на:
    15 март 2010
    Пораки:
    562
    Допаѓања:
    1.141
    Сакам да ви посакам најсреќна нова година, многу љубов пред се. Љубов, љубов и само љубов, за тоа вреди да се живее.
    Една убава порака до сите вас:
    “When nobody else celebrates you, learn to celebrate yourself. When nobody else compliments you, then compliment yourself. It’s not up to other people to keep you encouraged. It’s up to you. Encouragement should come from the inside.”
    — Joel Osteen

Со оваа песна сакам да ја завршам оваа година, бидејќи само тоа го посакувам во наредната:

http://www.youtube.com/watch?v=FOjdXSrtUxA

Ви посакувам пријатна вечер, каде и да ја славите.
    Many more to come. :d:

На Cacy, Miss.Ricci, kate21 и 9 други им се допаѓа ова.
  15. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    Cдк, сега кога ќе и седнам на Hовогодишната Tрпеза :drunk: Aу, ма каква среќна Нова година, има да се наполнам максимално со храна бе :D После ќе бидам како синчето на Битерсвит, ќе си го чешкам мешето :lol: .
    Па сега празници на куп, после накај февруари, ако успеам да се дотркалам ќе се читаме во Морална :D

Како и да е феминки, Ајде нека ви е Среќна Новата, посреќна од Старата :) Сите желби реалност, љубовта да ви цвета, здрави како дрен, убави како јоргованчиња,насмеани како(е не знам како што :P , немам некоја филозофска компарација тука)
    и помалку плачење, помалку депресии, помалку секирации
    АЈ чао :D

На Doozy, kate21, marama и 17 други им се допаѓа ова.
  16. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    не сум родив во знакот Овен, се родив во знакот Рак но за лидер ке ме биде :rock::D
    решив да им честитам Нова Година во групата на партијата, и потпретседателот,еден сопартиец веднаш по мене нешто шкртнааа овој првиов и тебе исто :)-мегу нас ова не го очекував -како женско го скршив ледот-и после кажете не сме биле храбри :D 8)
    и само мене може да ми се случи место шампон да си нанесам гел за туширање:wasntme:
    и нема оваа година да има солзи или бакнежи за честитање како изминатите -на оние што сметав дека треба да им честитам, го сторив тоа на ф.б некои ми вратија некои не најважно е јас да се обидам да имам мир во душата и радост во срцето а со личностите околу мене нормална комуникација и коректен однос :)

Од срце ви посакувам Срекна Нова Година, се најубаво сите желби што сте ги замислиле да ви се остварат
    здравје мир, спокој, срека и успех да не следи сите :)

а за себе си посакувам да сум храбра,одлучна, цврста-да не потклекнувам лесно секогаш насмеана, весела,расположена и секако се што сум замислила да стане реалност-знаете како велат што е мое ке си дојде ако не биде така, сама ке си го земам :D

На Elennaa, Divinebutterfly и Libera им се допаѓа ова.
  17. CIA

CIA Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2011
    Пораки:
    1.525
    Допаѓања:
    3.029
    Се качувам горе кај баба и ја слушам нешто ми офка,ми се издишуе...и јас целата насмеана и се вртам и викам
    Е шо ти фали сеа???
    и ми вика
    -Во празна куќа шо фали...

:|

На Miss.Ricci, kate21, Hipster и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  18. vendiii

vendiii Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    2.465
    Девојки момци ...

Секоја Нова година е шанса за нов почеток !
    Ви посакувам секое добро бидете ми среќни , здрави и исполнети со љубов !!! Искрено се надевам дека во 2013 ќе читам убави и весели постови , каде и да бидете со кого и да чекате поминете си најубаво .
    Нова година , нова надеж за подобро утро :) :*

На EleMental, kate21, marama и 5 други им се допаѓа ова.
  19. sweet-star

sweet-star Популарен член

Се зачлени на:
    13 јуни 2012
    Пораки:
    1.524
    Допаѓања:
    1.738
    На сите ви посакувам убав помин вечерва и секако,СРЕЌНА НОВА ГОДИНА!
    Повторно ќе пишувам догодина. :D

На Miss.Ricci, Elennaa и Divinebutterfly им се допаѓа ова.
  20. LittleFairy

LittleFairy Популарен член

Се зачлени на:
    30 април 2012
    Пораки:
    1.427
    Допаѓања:
    1.935
    Прва Нова Година додека сум на форумов, ај Среќна Нова 2013 на сите, многу здравје, среќа и успех во наредната.Последно уклучување во 2012 ми е, да ја испратам и на форумов :D
    Исто и да му честитам на тетин ми иако нема да види, него му помина во Авганистан, сега во 8:30 по наше време им беше нив па му пратив и порака,не се сомневам дека и Сноу го направила истото, епа ај , нека им е Среќна Новава Година и нив :)

На Miss.Ricci, Elennaa, Snow-Queen и 1 друга личност им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.