Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. stefi556

stefi556 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    462
    Допаѓања:
    362
    Леле на секоја реченица три точки ставам! |( ...

2. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    ТАто ми рече ми оставил малце шампањ (му реков да сум го пробала :wasntme: ) и му реков утре ќе си го пијам,ама ќе си го испијам вечерва :P И онака ми тргна со песните на Тони Цетински...

Абе,кај е новата платформа |( јас мислев барем сега ќе не израдувате,ништо :( Ц ц ц...
    И да намалат со анимации во темава,нека си ги пуштаат во смешни сликички,не зборам за овие што си честитаме,тоа веќе секако еднаш во годината ставаме.

На stefi556 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Smilly

Smilly Популарен член

Се зачлени на:
    3 јули 2010
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    3.244
    1 јануари наутро,ден кога држиш сторг говор дека нема да погледнеш ништо што личи и мириса на алкохол!
    Стандард!
    Си седиш замоткан во ќебенце кристмас мувис у позадина,во рака вода,лимон,+ аспирин...се додека овие од друштво не те измакнат низ дисккотеките. А тебе не дека не ти се иде...
    И така,убаво ми е со малце повеќе алкохол во мене,...барем до утрото.
    :drunk:

На crazylady, Hipster, tweety26 и 3 други им се допаѓа ова.
  4. JoxyTheFreak

JoxyTheFreak Популарен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2011
    Пораки:
    833
    Допаѓања:
    5.566
    Извини,не.
    Кога сум во лајна,не ми треба "една 'двојка' да расцепам и да не се замарам". Туку застанувам на нози и се учам од глупостите и грешките и се справувам со нив како знам и умеам.
    Бегај си ти од реалноста со халуцинации и развивање филмови. Да да,сами ќе ти исчезнат проблемите,само ти мотај си... |(
    Ебати простотилукот.

На Cacy, SweetChild, Divinebutterfly и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. joelle

joelle Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2010
    Пораки:
    1.117
    Допаѓања:
    2.367
    среќна нова година девојчиња ви посакувам многу здравје пред се, среќа, љубов и сите желби да ви станат реалност.

:*

На kate21, The-Queen, tweety26 и 3 други им се допаѓа ова.
  6. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    Сдк доброутро феминки :)
    се напив вчера Дијазепам од 2 мг и ме смири-арно ми велеше психијатарот,кога си многу нервозна, напиј се едно не е ништо страшно, ама јас не никако нешто ке ми стане, не ке можам да се разбудам |( :fubar: ете се разбудив најнормално :) ви посакувам убав ден :*

На Divinebutterfly му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Dona-Ares

Dona-Ares Истакнат член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    503
    Допаѓања:
    216
    Добро утро на сите-ви посакувам Срекна Нова Година,да сте здрави,живи,весели и успешни сите и се најубаво во оваа година!!
    сите неостварени желби да ви се остварат! :*

8. vitomir

vitomir Нов член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    2.095
    Допаѓања:
    3.629
    Среќна нова година девојчиња ви посакувам многу здравје , среќа, љубов и многу пари. ;)

ОСМО ПА МАШКО - СЕ РОДИ ПРВОТО ДЕТЕ ВО 2013-ТА ГОДИНА, Респект за женава,морам да ја спомнам,еве како расте наталитетот со вакви жени,секоја чест,сега е ова реткост,мој наклон :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow:

На tweety26 и kolache.99 им се допаѓа ова.
  9. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.701
    Допаѓања:
    23.038
    Леле хипи, ко да ги опиша татко ми, вујко ми, брат ми, свекор ми и мм во едно, само без делот со грчењето, шо се тиче мм(или пак јас пребрзо заспивам за да го регистрирам), за другиве не знам . :D Ме тераат искрено да се запрашам дали постои маж кој не го практикува ритуалов.

За мм ќе зборам. Абе мора, мора и мора во трпезарија да се предреме до ниедно време и мене таман ќе ме фати најубавиот сон и тогаш му текнува дека за спиење си постои спална соба. И после следи пцуење, викање и тн. (мн сум лоша коа ќе ме разбуди некој баш коа спиењето ми е најслатко) Е да бе, ако мене веќе ми го нарушил сонот и тој нека се изнервира малце. :D

Ради тие три точки еднаш во средно на прекрасна писмена, проф. ми шибна тројка (значи во цел состав, дали 3-4 пати ги имав употребено). И јас ја прашувам ако место трите точки сум ставила запирки или точки каква ќе ми била писмената. И она на тоа одговори „па супер“. Е браво де! Две оцени подоле за интерпукнција на две-три места за состав кој и нејзе и' се свиѓаше. Па ми поминуваше пубертетот мајку му стара, тоа беше период кога се' уште се борев со таа моја затвореност во себе и тие три точки ми беа како мост меѓу старата и новата јас. Затоа пред да стане некој професор, треба да посвети малку повеќе внимание на психологија...

10. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    19.702
    Допаѓања:
    104.821
    Среќна Нова, љубов, здравје и среќа, тоа што можеме самите ќе спечалиме. И да, му посакувам Среќна Нова дури и на мојот Дедо Мраз кој за разлика од вашиот мене не ми донесе ништо туку однесе само куп материјални работи, му посакувам наскоро да се видиме кај инспектор Игор во Пролече ;)

На LilBaby, srcekrsacka и tweety26 им се допаѓа ова.
  11. Ilusionist

Ilusionist Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    752
    Допаѓања:
    1.912
    Се нервирам што ништо незнам да му инсталирам на комјутеров...зошто не сум некој информатичар бе :D

На CharmedGirl му/ѝ се допаѓа ова.
  12. CharmedGirl

CharmedGirl Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2011
    Пораки:
    1.420
    Допаѓања:
    1.662
    СД ви К дека овој новогодишен дочек го исхејтав максимално.Уствари, се си беше ок, се додека не дојде 31 и тогаш ми дојде преку глава.Најмногу заради тоа што имав 10 предлози и покани за нова година, а ништо од тоа не ми се свиѓаше целосно.Или ми беше предалеку, или прескапо, или друштвото не го знаев целосно, или самото друштво се распадна.Или луѓево многу ја комплицираат или јас не знам да направам компромис и да попуштам.На крај, цел ден ми помина во правење благо, што и не е толку лошо, зошто сакам да го правам тоа.Вечерта не беше лоша, иако можеше да помине подобро.Што да правам кога немам избор?Ако си со големо друштво, загарантирано ти е или дека ќе се начукаш и ќе се напраиш дрво, или дека ќе ги трезниш начуканите.Ако си во мало друштво, досадно е, а ако си дома е уште подосадно.Е, од оваа нова година повеќе не ги сакам дочеците и ќе се откажам од планирањето за наредниот,уште од сега ви кажувам :lol:
    Ај да не ви го расипувам празничното расположение, постов и онака беше повеќе за во Испукај се :emo: Сакав да кажам само дека нема поубав начин да го поминеш утрото, од тоа да бидеш во кревет, со кафе, чоколадо и добар новогодишен филм (барем на филмовите нова година не е до толку комплицирана)... :rofl:

13. Foreveryoungiwannabe

Foreveryoungiwannabe Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јули 2012
    Пораки:
    309
    Допаѓања:
    685
    Убава слика си постира owl-ribon.Многу вистинита.
    Јас СДК дека секогаш постои мала искра надеж која ќе не води напред со оптимизам тргајќи го песимизмот од нашиот пат.Само ете,ние не ја забележуваме или пак одбираме да не ја гледаме и да тагуваме.
    Ете со таа надеж јас направив толку многу планови,сега уште да се реализираат.Распустов планирам да не се успивам секој ден спиејќи до 11,туку нели,околу 8 ипол да си бидам будна.Летниов распуст добив желба да правам свеќи,и направив не само тоа,туку и мали украсчиња од восок(добро де,не се украси,глупиранции се).Е така,и овој распуст се надевам дека ќе имам желба и волја.Ме мотивираа пофалбите за трудот и волјата.Не се смејте,за зафрканција ги правев,да се оттргнам од лаптопов и тој проклет телевизор :tmi:
    Ау,црвениве ноктиња како ме развеселуваат :) Имајте убав зимски,безснежен ден :bow:

14. Agrona

Agrona Популарен член

Се зачлени на:
    21 декември 2012
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    1.713
    СРЕЌНА НОВА ГОДИНА НА СИТЕ ФЕМИНКИ И ВИ ПОСАКУВАМ СЕ НАЈУБАВО :inlove:

На Filiposka и EleMental им се допаѓа ова.
  15. BeYourself

BeYourself Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    1.493
    Допаѓања:
    2.949
    Ако претходниот пост ми беше последен за 2012год, овој ми е прв за 2013год.

И да ви кажам, нажалост Дедо Мраз не дојде. Повторно. А знам дека ме сака.
    Немаше пакетче, немаше полн црвен чорап, немаше чоколади, немаше кутии со барбики. Немаше ништо под малата, да не речам сирота, елкичка.
    Ама ако.

И не видов никаква промена, освен кога у 00:00 на телефонот ми се смени годината. Инаку, пак спијам во истиот кревет, пак имам гурди кога станувам, пак ги носев старите пижами, пак мочкав у истото веце, пак сум на фемина, пак ми пречи таа вип-рекламата од страна, пак се карам со брат ми, пак не сакам да ја диплам испрената облека, пак ми е досадно. И пак се чувствувам исто.

И то.

п.с. Среќна Нова 2013 :*

На lunicka, bittersweet, marama и 15 други им се допаѓа ова.
  16. sm1zla

sm1zla Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јули 2011
    Пораки:
    730
    Допаѓања:
    307
    мисалм дека некој открив од форумов.. уште неколку мислења за да се уверам дека е таа особа..

На LittleFairy му/ѝ се допаѓа ова.
  17. T.e.d.d.y

T.e.d.d.y Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2011
    Пораки:
    1.552
    Допаѓања:
    8.263
    New Year - New Life. :)
    СепаК дочекот за 2013 беше супер. А и втората вечер не беше лоша. Преубав помин.
    Друго нешто немам да кажам, освен дека не сум наспана како човек два дена.
    Ае заминав на спиење јас. :)

На LittleFairy му/ѝ се допаѓа ова.
  18. PeaceLoveBasketball

PeaceLoveBasketball Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јули 2012
    Пораки:
    589
    Допаѓања:
    1.177
    Ауу,преку глава од лажниве слики на форумов. :tmi: :tmi:

На pamelche, Antigonna и LittleFairy им се допаѓа ова.
  19. EleMental

EleMental Популарен член

Се зачлени на:
    16 мај 2011
    Пораки:
    753
    Допаѓања:
    4.243
    Зошто бе секогаш кога на некој не му се допаѓа мое мислење се фаќа за профил сликата?
    ЕЈ Хаус, еј Хаус, глумиш, се филмаш...

Од денес сум лама. И ќе плукам како лама на човечките дебилштини.

Ајмо сад.

На Lov3, anuskaNESTLE, Mishela и 23 други им се допаѓа ова.
  20. cveke123

cveke123 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2012
    Пораки:
    352
    Допаѓања:
    633
    Утре е денот, чао Скопје. Конечн омалку смена, да се видам и со други луѓе, доста ми е и од Скопјево. Немаше ништо специјално за нова година, само еден куп средени девојчиња, и еден апарат, да се разбереме, редно беше и фотосесија да се направи :|
    Како и да е, да имаме убава година, 13ката да не ни ја определува среќата :D ..

Ајде имајте убав,лежерен ден.

На pamelche му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.