Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. anneyy

anneyy Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2010
    Пораки:
    1.280
    Допаѓања:
    1.422
    Време тегобно... :(

Сега ќе си пуштам Чке београдске и ќе трчам низ соба како луда... :dance:

2. Monroe

Monroe Популарен член

Се зачлени на:
    13 јуни 2011
    Пораки:
    431
    Допаѓања:
    416
    Епа нема поубаво од чувството кога ќе ја пронајдеш малата лимена касичка од детството забутана длабоко на дното од фиоката, затворена со мало катанче на кое висат два клуча, со нетрпение ќе завртиш еднаш со клучот ќе се слушне шкрипење и внатре наоѓаш несакајќи заштедени пари собрани од родендени, нова година и празници во сума од нешто повеќе од 8000 денари. ^_^

На iloveyou29, mims-89, LittleFairy и 42 други им се допаѓа ова.
  3. Maya3112

Maya3112 Популарен член

Се зачлени на:
    3 октомври 2012
    Пораки:
    479
    Допаѓања:
    479
    Дома сум на топло во кревет сум се стуткала,си јадам овошна торта а у позадина тивко латино музиче ... За мерак...Ајде кој е за благичко ... :* :* :* :* :*

4. happygirl

happygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    4.501
    Допаѓања:
    23.112
    И така, помина целата гужва околу Нова Година :sweat:
    Овие неколку дена, стандард како и секоја година, јадам само руска салата. Појадок, ручек и вечера - само таа е на менито. Затоа пак цела година после нема да видам руска :D
    Се изедоа и многу кифли, бајадери, баклави. Ама што да се прави, таков е периодот, празничен.

Јас конечно денес се вратив дома, супер беше престојот кај дечко ми, ептен убаво си поминав.
    И сега следуваат оние денови на лежење, јадење, спиење.. јануари е мој месец, ама секогаш сум како мечка тој период.
    Слободна сум како птица, испитите ми се дури следниот месец :D Многу кафиња, муабети и излегувања ќе паднат :rock:

На вас да ви посакам многу здравје, љубов и среќа! Плус пари, успех и повеќе секс оваа година!
    Се читаме и во 13ката! :hai:

На 1209, Cacy, Doozy и 4 други им се допаѓа ова.
  5. moonlight-girl.55

moonlight-girl.55 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    1.560
    Допаѓања:
    3.194
    Да ја поздравам форумџиката што ми одлајкнала некое мислење. :hai:

Не дека јас си ги бројам, али памтам цифри ептен, знам дека вчера имав две шестки измеѓу двојката, а сега имам 6 и 5. :D

Мислам, не дека мене ми значат лајковите, ич не ми значат. Да ми значеа, ќе дремев секој ебан ден на форумов и ќе пишував мислење по мислење, поезија по поезија за да ми фрлите по некое лајкче.
    Или ќе гледав во апсурдно краток период да ги набилдам мислењата, пишувајќи каде ќе ми дојде, ќе пишував многу глупости во темите за серии од типот - Јас не ја гледам серијава, не ја бива! :^)
    Па ако не ја гледаш, што мајка бараш да пишуваш во темата? Или пак напиши зошто не ја сакаш. Мислам, мизерно е, веднаш се приметува кој е дојден само да дроби зелени и да си добие поголем број на мислења.
    Јас сум повеќе од две години на форумов, а едвај над 1000 мислења имам.

Значи, ако немате попаметна работа, па штракате на тастатура, земете запишете се на некој курс, корисно потрошете го тоа време, научете нешто!

И на крај, Среќни празници на сите! :D
    Ова ми беше првобитната мисла кога се уклучив, тоа да го пишам, али ете, друго ме испровоцира.

На MacenceEna и pamelche им се допаѓа ова.
  6. anichka94

anichka94 Популарен член

Се зачлени на:
    18 мај 2012
    Пораки:
    1.822
    Допаѓања:
    7.045

Кога немаш интернет

На Someonespecial, Stoimenovska, sm1zla и 5 други им се допаѓа ова.
  7. The-Queen

The-Queen Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    2.139
    Допаѓања:
    2.425
    Среќна нова година мили мои феминки, прво здравје, среќа, пари, љубов, и се што ќе посакате да ви се оствари. „Желбите се посакуваат со цел да се стремиме повеќе кон нивно остварување, тоа е целата поента. Инаку, самите си ги остваруваме.“ ова го прочитав некаде, и е многу вистинито. И јас ви посакувам да се стремите сите ваши желби да си ги остварите.

Нека 2013 година биде вашата најдобра година. :d: :d:

На Miss.Ricci му/ѝ се допаѓа ова.
  8. sm1zla

sm1zla Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јули 2011
    Пораки:
    730
    Допаѓања:
    307
    е уште ова ми фалеше..на комшијата девојката ме дозна која сум на форумов.. |(

бај д веј скоро 3 особи открив денеска од форумов хихихи 8) :lol: ВНИМАВАЈТЕ СИТЕ КЕ ВЕ ОТКРИЈАМ :rofl: :rofl:

На monni.t и anichka94 им се допаѓа ова.
  9. curlygirl

curlygirl Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јули 2012
    Пораки:
    680
    Допаѓања:
    521
    И на мене ми се случи истото за лаковите.Мене вопшто не ме е гајле за нив скоро цела година сум на форумот,ама зошто ставала лајк ако не и се допаднало мислењето.Јас Ко демек одпчетокот ми се допаѓа,а за еден час не ми се допаѓа.Одлучи се те молам!Ако нешто направиш,не се предомислувај подоцна :!:

10. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.976
    Ако некогаш престанам да пишувам овде, тоа ќе биде само заради овие причини.

:x

На iloveyou29, sweet-cherry, mims-89 и 30 други им се допаѓа ова.
  11. anabel-a

anabel-a Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    3.333
    Допаѓања:
    15.498

Нико није сигуран :D

На Stoimenovska, Foreveryoungiwannabe, 1209 и 22 други им се допаѓа ова.
  12. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.534
    Допаѓања:
    17.259
    Јас еднаш ставив лајк и после го тргнав. Лајкот не-намерно го ставив и во ЛП пишав на девојчето, не се сеќавам на кое беше (можда на мене мислиш :?: )

На sm1zla му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Jagoda123

Jagoda123 Популарен член

Се зачлени на:
    26 април 2012
    Пораки:
    2.467
    Допаѓања:
    11.105
    Денеска ги исчупав вегите, утре ќе го депилирам бркот и конечно ќе ми бидат средени најдосадните лични обврски! [​IMG]
    Доста го чешкав додека го бакнував. :$ :lol:

На Ilusionist, thinkerbell и Maroon5 им се допаѓа ова.
  14. SimplyElegant

SimplyElegant Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2012
    Пораки:
    746
    Допаѓања:
    779
    Еее да не беше фејсбуков информациите ми се чини дека немаше да се шират толку брзо. Меѓутоа не ми беше тоа поентата туку конкретната информација што ја добив, а богами и се замислив. Една моја соученичка од основно се свршила деновиве, а ќе има и бебе. Што и како се случило не ме интересира а и не е моја работа да коментирам околу тоа. Можам да им посакам само многу среќа во бракот и бебето да им е живо и здраво. :)

Реков ме замисли целава ситуација затоа што некако не можам јас на 19 години да се замислам во брак а камо ли уште со дете. Не сум подготвена за толкава одговорност, а сите знаеме дека бракот и семејството бараат многу голема одговорност и посветеност. А тоа семејство не може да живее од воздух туку некој треба да го издржува. Нема повеќе мама и тато, туку се е во твои раце. А ти уште на свои нозе не си застанал, се уште родителите водат сметка за тебе, спремен си за брак. Немој молимте. :^) Затоа додека можеш живеј си го животот како што сакаш а за да бидеш сопруга и мајка имаш време до крајот на животот. И да, за да не дојде до несакана бременост внимавајте малку, барем сега во 21 век кога од сите страни сме бомбардирани со секакви информации околу тоа. Ај да не објаснувам понатака.
    Поздрав :*

15. anichka94

anichka94 Популарен член

Се зачлени на:
    18 мај 2012
    Пораки:
    1.822
    Допаѓања:
    7.045

и после чуството е "Man i feel like a woman" :angel:

На Cacy и Jagoda123 им се допаѓа ова.
  16. AlanisM

AlanisM Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2012
    Пораки:
    453
    Допаѓања:
    590
    Секој родител треба да знае дека детето еден ден ќе го следи неговиот пример, а не неговиот совет.

На owl-ribbon, pamelche и simonka93 им се допаѓа ова.
  17. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.137
    Допаѓања:
    67.275
    Се пишманил некој за лајковите, па си ги собира назад. :rofl: Нека не се мачи, па и онака ќе се ресетира бројот кога (здравје Боже) ќе се префрла форумот.
    И се оптерети темава со слики, поговорки, текстови... Па дајте луѓе ве молам стварно имајте малку разбирање, ете од Општи ги префрламе мислењата во темите, ама оваа е далеку пообемна за да се расчистува. И не е фер како некој може да си постира во соодветната тема, а некој се тука да си постира само за некое лајкче.
    Постирајте си во соодветните теми. :)

На Ilusionist, Jagoda123, kolache.99 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  18. machka1

machka1 Популарен член

Се зачлени на:
    16 март 2012
    Пораки:
    334
    Допаѓања:
    1.349
    Понекогаш посакувам да се вратам во минатото и да си го кажам себеси она што сега го знам..

На antonina, CIA, pamelche и 3 други им се допаѓа ова.
  19. Lepaaa

Lepaaa Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2011
    Пораки:
    2.069
    Допаѓања:
    8.098
    Одамна не сум напишала ништо тука, зошто стварно немав нешто паметно да кажам. :)
    Секој ден ми е ист, па што дека сум на некој си “распуст“ кога јас уште не завршив со семестарот, кога професорите си имале други планови, па се‘ што планирав т.е. се‘ што требаше да завршам до 28ми декември поради ксјдалкдј работи на професорите се откажа и сега се надевам само дека пак нема да откажат,па валда ќе завршам на 9ти јануари, со полагање на последниот ( :^) ) за овој семестар, предмет. |(

Секој ден во брзање, натаму-наваму, никој не сум видела како што треба, со никој не сум слушнала како што си знам и сакам јас, да си заспивам на телефони... Другарките се лутат, ама тоа е... Немам време, а сакам толку многу да постигнам, ми фали малце слобода, да ги кренам нозете горе и да уживам...Ама не! Тоа не сум го осетила, од септември! Ми се здосади ова брзо секојдневие... сакам малце мирно, обично, без обавези. Биче, кад тад! :D :D

Со него, како и досега! Сега сме секој ден заедно, бакнежи, прегратки, романтики, кавги-нема, зошто со овој мојов Н Е М О Ж А М да се карам, нејќе бе! Јас викам, вииикам и тој само: “Ам срце беее! :$ “ и ај карај се ти после сама со себе!
    Нова Година како Нова година... прва, втора, трета вечер :P , викенд пред тоа, јегер, вотка, коњак и желудникот в канта. После ова пиење, не постои можност да се регенерира. Тој ми вика: “Ако срцка, ко ќе си со мене, колку сакаш да си пиеш! :D “. И си пијам, колку што сакам и колку што можам (и неможам).
    Убав е тој, мил, најмил, има трпение кон мене и мојата тврдоглавост! Можеби треба да му изгравирам пехар што ме трпи :D , што поднесува кога немам време за него и што разбира како ми е.

Ете така, на кратко за мене и за мојов период, и затоа зошто малце ме има на Фемина!
    До наредното читање, ве гушкам!
    Држете :hug: !

На pamelche, Adi888, Jagoda123 и 5 други им се допаѓа ова.
  20. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    СДК дека некој да ми кажуваше дека ќе бидам волку љубоморна, немаше да му верувам.
    Толку се изнервирав и ќе си ја исполнам целта, па што сака нека биде. Најмногу од инает, не од ништо друго. Подготвена сум да ризикувам се, ама гуската мала ќе види убаво. :devil:

http://www.youtube.com/watch?v=iuzPWVClp3I :rofl: :rofl: :rofl:

На Monna.Monna му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.