[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Wild.Child, Oct 26, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. anneyy

anneyy Популарен член

Време тегобно... :(

Сега ќе си пуштам Чке београдске и ќе трчам низ соба како луда... :dance:

2. Monroe

Monroe Популарен член

Епа нема поубаво од чувството кога ќе ја пронајдеш малата лимена касичка од детството забутана длабоко на дното од фиоката, затворена со мало катанче на кое висат два клуча, со нетрпение ќе завртиш еднаш со клучот ќе се слушне шкрипење и внатре наоѓаш несакајќи заштедени пари собрани од родендени, нова година и празници во сума од нешто повеќе од 8000 денари. ^_^

3. Maya3112

Maya3112 Популарен член

Дома сум на топло во кревет сум се стуткала,си јадам овошна торта а у позадина тивко латино музиче ... За мерак...Ајде кој е за благичко ... :* :* :* :* :*

4. happygirl

happygirl Форумски идол

И така, помина целата гужва околу Нова Година :sweat:
    Овие неколку дена, стандард како и секоја година, јадам само руска салата. Појадок, ручек и вечера - само таа е на менито. Затоа пак цела година после нема да видам руска :D
    Се изедоа и многу кифли, бајадери, баклави. Ама што да се прави, таков е периодот, празничен.

Јас конечно денес се вратив дома, супер беше престојот кај дечко ми, ептен убаво си поминав.
    И сега следуваат оние денови на лежење, јадење, спиење.. јануари е мој месец, ама секогаш сум како мечка тој период.
    Слободна сум како птица, испитите ми се дури следниот месец :D Многу кафиња, муабети и излегувања ќе паднат :rock:

На вас да ви посакам многу здравје, љубов и среќа! Плус пари, успех и повеќе секс оваа година!
    Се читаме и во 13ката! :hai:

1209, Cacy, Doozy and 4 others like this.
  5. moonlight-girl.55

moonlight-girl.55 Популарен член

Да ја поздравам форумџиката што ми одлајкнала некое мислење. :hai:

Не дека јас си ги бројам, али памтам цифри ептен, знам дека вчера имав две шестки измеѓу двојката, а сега имам 6 и 5. :D

Мислам, не дека мене ми значат лајковите, ич не ми значат. Да ми значеа, ќе дремев секој ебан ден на форумов и ќе пишував мислење по мислење, поезија по поезија за да ми фрлите по некое лајкче.
    Или ќе гледав во апсурдно краток период да ги набилдам мислењата, пишувајќи каде ќе ми дојде, ќе пишував многу глупости во темите за серии од типот - Јас не ја гледам серијава, не ја бива! :^)
    Па ако не ја гледаш, што мајка бараш да пишуваш во темата? Или пак напиши зошто не ја сакаш. Мислам, мизерно е, веднаш се приметува кој е дојден само да дроби зелени и да си добие поголем број на мислења.
    Јас сум повеќе од две години на форумов, а едвај над 1000 мислења имам.

Значи, ако немате попаметна работа, па штракате на тастатура, земете запишете се на некој курс, корисно потрошете го тоа време, научете нешто!

И на крај, Среќни празници на сите! :D
    Ова ми беше првобитната мисла кога се уклучив, тоа да го пишам, али ете, друго ме испровоцира.

MacenceEna and pamelche like this.
  6. anichka94

anichka94 Популарен член

Кога немаш интернет

7. The-Queen

The-Queen Популарен член

Среќна нова година мили мои феминки, прво здравје, среќа, пари, љубов, и се што ќе посакате да ви се оствари. „Желбите се посакуваат со цел да се стремиме повеќе кон нивно остварување, тоа е целата поента. Инаку, самите си ги остваруваме.“ ова го прочитав некаде, и е многу вистинито. И јас ви посакувам да се стремите сите ваши желби да си ги остварите.

Нека 2013 година биде вашата најдобра година. :d: :d:

Miss.Ricci likes this.
  8. sm1zla

sm1zla Истакнат член

е уште ова ми фалеше..на комшијата девојката ме дозна која сум на форумов.. |(

бај д веј скоро 3 особи открив денеска од форумов хихихи 8) :lol: ВНИМАВАЈТЕ СИТЕ КЕ ВЕ ОТКРИЈАМ :rofl: :rofl:

monni.t and anichka94 like this.
  9. curlygirl

curlygirl Истакнат член

И на мене ми се случи истото за лаковите.Мене вопшто не ме е гајле за нив скоро цела година сум на форумот,ама зошто ставала лајк ако не и се допаднало мислењето.Јас Ко демек одпчетокот ми се допаѓа,а за еден час не ми се допаѓа.Одлучи се те молам!Ако нешто направиш,не се предомислувај подоцна :!:

10. Doozy

Doozy Форумски идол

Ако некогаш престанам да пишувам овде, тоа ќе биде само заради овие причини.

:x

11. anabel-a

anabel-a Популарен член

Нико није сигуран :D

12. pamelche

pamelche Форумски идол

Јас еднаш ставив лајк и после го тргнав. Лајкот не-намерно го ставив и во ЛП пишав на девојчето, не се сеќавам на кое беше (можда на мене мислиш :?: )

sm1zla likes this.
  13. Jagoda123

Jagoda123 Популарен член

Денеска ги исчупав вегите, утре ќе го депилирам бркот и конечно ќе ми бидат средени најдосадните лични обврски! [​IMG]
    Доста го чешкав додека го бакнував. :$ :lol:

Ilusionist, thinkerbell and Maroon5 like this.
  14. SimplyElegant

SimplyElegant Популарен член

Еее да не беше фејсбуков информациите ми се чини дека немаше да се шират толку брзо. Меѓутоа не ми беше тоа поентата туку конкретната информација што ја добив, а богами и се замислив. Една моја соученичка од основно се свршила деновиве, а ќе има и бебе. Што и како се случило не ме интересира а и не е моја работа да коментирам околу тоа. Можам да им посакам само многу среќа во бракот и бебето да им е живо и здраво. :)

Реков ме замисли целава ситуација затоа што некако не можам јас на 19 години да се замислам во брак а камо ли уште со дете. Не сум подготвена за толкава одговорност, а сите знаеме дека бракот и семејството бараат многу голема одговорност и посветеност. А тоа семејство не може да живее од воздух туку некој треба да го издржува. Нема повеќе мама и тато, туку се е во твои раце. А ти уште на свои нозе не си застанал, се уште родителите водат сметка за тебе, спремен си за брак. Немој молимте. :^) Затоа додека можеш живеј си го животот како што сакаш а за да бидеш сопруга и мајка имаш време до крајот на животот. И да, за да не дојде до несакана бременост внимавајте малку, барем сега во 21 век кога од сите страни сме бомбардирани со секакви информации околу тоа. Ај да не објаснувам понатака.
    Поздрав :*

15. anichka94

anichka94 Популарен член

и после чуството е "Man i feel like a woman" :angel:

Cacy and Jagoda123 like this.
  16. AlanisM

AlanisM Истакнат член

Секој родител треба да знае дека детето еден ден ќе го следи неговиот пример, а не неговиот совет.

owl-ribbon, pamelche and simonka93 like this.
  17. RainBow

RainBow Глобален модератор Staff Member

Се пишманил некој за лајковите, па си ги собира назад. :rofl: Нека не се мачи, па и онака ќе се ресетира бројот кога (здравје Боже) ќе се префрла форумот.
    И се оптерети темава со слики, поговорки, текстови... Па дајте луѓе ве молам стварно имајте малку разбирање, ете од Општи ги префрламе мислењата во темите, ама оваа е далеку пообемна за да се расчистува. И не е фер како некој може да си постира во соодветната тема, а некој се тука да си постира само за некое лајкче.
    Постирајте си во соодветните теми. :)

18. machka1

machka1 Популарен член

Понекогаш посакувам да се вратам во минатото и да си го кажам себеси она што сега го знам..

antonina, CIA, pamelche and 3 others like this.
  19. Lepaaa

Lepaaa Популарен член

Одамна не сум напишала ништо тука, зошто стварно немав нешто паметно да кажам. :)
    Секој ден ми е ист, па што дека сум на некој си “распуст“ кога јас уште не завршив со семестарот, кога професорите си имале други планови, па се‘ што планирав т.е. се‘ што требаше да завршам до 28ми декември поради ксјдалкдј работи на професорите се откажа и сега се надевам само дека пак нема да откажат,па валда ќе завршам на 9ти јануари, со полагање на последниот ( :^) ) за овој семестар, предмет. |(

Секој ден во брзање, натаму-наваму, никој не сум видела како што треба, со никој не сум слушнала како што си знам и сакам јас, да си заспивам на телефони... Другарките се лутат, ама тоа е... Немам време, а сакам толку многу да постигнам, ми фали малце слобода, да ги кренам нозете горе и да уживам...Ама не! Тоа не сум го осетила, од септември! Ми се здосади ова брзо секојдневие... сакам малце мирно, обично, без обавези. Биче, кад тад! :D :D

Со него, како и досега! Сега сме секој ден заедно, бакнежи, прегратки, романтики, кавги-нема, зошто со овој мојов Н Е М О Ж А М да се карам, нејќе бе! Јас викам, вииикам и тој само: “Ам срце беее! :$ “ и ај карај се ти после сама со себе!
    Нова Година како Нова година... прва, втора, трета вечер :P , викенд пред тоа, јегер, вотка, коњак и желудникот в канта. После ова пиење, не постои можност да се регенерира. Тој ми вика: “Ако срцка, ко ќе си со мене, колку сакаш да си пиеш! :D “. И си пијам, колку што сакам и колку што можам (и неможам).
    Убав е тој, мил, најмил, има трпение кон мене и мојата тврдоглавост! Можеби треба да му изгравирам пехар што ме трпи :D , што поднесува кога немам време за него и што разбира како ми е.

Ете така, на кратко за мене и за мојов период, и затоа зошто малце ме има на Фемина!
    До наредното читање, ве гушкам!
    Држете :hug: !

pamelche, Adi888, Jagoda123 and 5 others like this.
  20. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

СДК дека некој да ми кажуваше дека ќе бидам волку љубоморна, немаше да му верувам.
    Толку се изнервирав и ќе си ја исполнам целта, па што сака нека биде. Најмногу од инает, не од ништо друго. Подготвена сум да ризикувам се, ама гуската мала ќе види убаво. :devil:

http://www.youtube.com/watch?v=iuzPWVClp3I :rofl: :rofl: :rofl:

Monna.Monna likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.