Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Maroon5

Maroon5 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 август 2012
    Пораки:
    1.068
    Допаѓања:
    936
    Епа и ти имаш пишено така, фактички и ти напна.

2. KuklickaSk

KuklickaSk Форумски идол

Се зачлени на:
    20 јуни 2010
    Пораки:
    7.068
    Допаѓања:
    26.619
    Сакам да кажам... толку многу работи.
    Дека сум во хаос и дека сум збунета.
    Дека си ги потрошив сите пари за поклони за Нова Година и потклекнав пред еуфоријата која ја презирам. Ајде, пари се трошат за пак да се заработат.
    ОСвен што си ја мразам работата и сум целосно демотиварана да работам, па може и без таа да останам
    Надуван ми е стомакот, уморна сум, ПМСво може да оди по ѓаволите најбрзо што може зошто во спртовино ќе заебам се. Мрчам на дечко ми, по дома. :devil:
    Ме нервираат и сите вести и оној латас што сам си дава право да држи политички говор пред секој е*** дневник.

И така. Многу негативно расположена се испукав тука, ќе се бањам, ќе пијам чај и ќе спијам. Зошто спиењето го решава секој проблем.
    И утре се надевам ќе биде повесело. Ќе се потрудам да биде.

3. WarriorAngel

WarriorAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 март 2012
    Пораки:
    1.804
    Допаѓања:
    4.943
    Иииии ништо не биде!
    Џабе толку туткање! :(
    Та коси станав да мијам уште во 7, та цел ден се спремав, се мислев што ќе кажам, мислев што да облечам и пак ништо.
    Ах ќерата! :devil:

4. SimplyElegant

SimplyElegant Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2012
    Пораки:
    746
    Допаѓања:
    779
    Не знам што им е финтата само знам дека тоа е хит кај тинејџерите последниве неколку дена. Распустов дефинитивно лошо влијае на нивната креативност за статуси на фб. Наместо времето да го искористат за нешто покорисно или пак да го искористат својот фејсбук профил кажувајќи нешто паметно, се занимаваат со смислување на што поголема глупост за да кажат кого како викале.

На anichka94 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. mimiiiii

mimiiiii Популарен член

Се зачлени на:
    30 јули 2012
    Пораки:
    2.893
    Допаѓања:
    11.288
    Ајде некој тинејџер на форумот , нека не просветли што е фората :D

6. rebekar

rebekar Истакнат член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    53
    Допаѓања:
    26
    Ако некој воопшто знае. Повеќето пишуваат само да бидат во тренд, не дека знаат што сакаат да кажат со тоа. Ова е мое мислење. :)

На srcence1607 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. monni.t

monni.t Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јули 2011
    Пораки:
    246
    Допаѓања:
    207
    И по грешка, наместо вода, ракија си земал. :worried:hock:

На bittersweet, pamelche и cinderella5 им се допаѓа ова.
  8. macedonia.timeless

macedonia.timeless Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јуни 2012
    Пораки:
    266
    Допаѓања:
    137
    Сдк... Ми текна за калинки.. И ми се јаде а кога ги има воопшто не ги сакам.
    Цел живот немам јадено сега ми текна нешто :/

На martinuska му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.976
    Си се заебавкав фино лепо годинава со навремено учење, си шпацирееен, шлафен, ное лојте кенен лернен :devil: , кофи тринкен и остали слободни активности, и деновиве сум мултитаскинг! Вртам една книга, читам додека не ми здосади, пишувам битното, бам, затворам. Одам на спремање, се враќам, зимам друга книга, читам додека не ми пукне жчката, и бааам, пак се враќам на првата. И сега пак ќе одам да ги читам, напоредно.

Ме нервираат испитниве сесии и полагања сред празници, па чекајте, уште се трезнам, не ме терајте да полагам. :envy:

Спиздев прееска кај 7, патиките на мене, косата во реп, такси и правец кај баба. Им направив бурек, :D гледавме Бурни времиња, јадевме и си дојдов. Податокот што на почеток баба ми гледаше сама турски серии во башка соба и со намален глас, а сега дедо ми одвај чека да почне и телевизорот е на 35ка јачина, кажува кој е газда во куќата. Прееска му викам, тераш тактика, ако не можеш да ги победиш, придружи им се, а? :D ШШШШШШШ не зборувај, еве почнаа. :rofl:

Ги гледам луѓево по фејсбук, а посебно по твитер и блогерашкава сфера, (од овие причини одбивам да користам твитер, иако ме убедуваат, сум имала потенцијал, ма иди бегај |( ) и просто ми иде да им се пукнам од смеа. Во фаца. Саде памет, саде сарказам, саде некои досетки, па, па, па... Каде е тој памет во живо, жити се? Не бе среќи, не сте интересни, ниту смешни. А па паметни, ич. Искрено, жал ми е за горчината и негативноста која ја шират а мислат дека е кул. Епа не е. Сите дрски, арогантни, препотентни... полако мало људи. Некако ептен се занесе народов. :^)

Еднаш читав дека сите креативни луѓе се интелигентни, додека не сите интелигентни се креативни. Интернетот е забава, опуштање, разонода од и онака тмурното секојдневние... дефинитивно не место за мерење интелигенција. Ако е, одбивам да бидам дел од свет кој ми суди за паметот и нештото што ми тропка внатре, според нивото на сарказам и иронија и дрскоста кои ги употребувам. Најлесно е да бидеш лош и никаков и расипан - биди добар за промена. Потешко е.

Лелеле, кај забегав, ај одам кај книгата. Чиао тути ]:) :D

На kravce, Buttterfly, Oxymoron и 17 други им се допаѓа ова.
  10. Waka-waka

Waka-waka Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    2.273
    Допаѓања:
    8.904
    Благодарение на моето дремење во бањарка после бањање на пат сум да се разболам. Ама како и да е, среќна сум,пресреќна, веројатно летово ќе одам на месец-два на шетање во Америка. :rock: Уште од сега ќе почнам да си правам список каде се` сакам да прошетам и што се` сакам да видам. :)

Инаку, имам можност да обновам контакт со многу луѓе,многу другарства да повратам,ама налет нека е не можам да најдам кога. Едвај чекам да помине месецов. До тогаш ќе си станувам во 8 и пола ден ќе си учам со машко турско до мене. Ама ако не се жалам. Мал збор е да кажам дека го обожавам тоа што го учам,само да успеам да го тргнам стресот од мене и се` ќе биде одлично.

Да ви кажам во новава година одлучив да не се замарам и припотресувам за луѓе што не заслужуваат. Од сега нема постар/а е па ќе почитувам,близок е на близок па ќе го почитувам. Од мене имаат само здраво и пријатно, од сега натаму почит ќе добие само некој што заслужил. А,не па да одам и да гувеам и да им честитам празници на лажно љубезни луѓе што го користат секој момент и начин да ме навредат.

И зошто направив така значаен муабет пред малку ( :lol: ) сега да ви кажам дека голема неправда е што кога седам дома косата ми е најубава. :D

Добра ноќ :*

На kravce и bittersweet им се допаѓа ова.
  11. sm1zla

sm1zla Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јули 2011
    Пораки:
    730
    Допаѓања:
    307
    БОЖЕЕ УШТЕ ШТО НЕМА ДА ВИДАМ :О Да ти дојдат дома и да те плашат и струјата да ти ја гасат..боже петра.. :О

12. Nymeria

Nymeria Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    758
    Допаѓања:
    3.659
    Патот до факултетот, оној апстрактниот, во смисла на пат до успехот и слично, само што уште е рано за да знам дали ќе станува збор за успех, од сега официјално ми се вика Виа Стагнација.
    Its a long way to the top if you wanna rock n' roll, ама ова ептен лонг и троа макотрпен.
    И јас не направив ниту едно нешто за да си го олеснам, наместо да одам напред јас си играм со камчињата по патот.
    Ако де, треба некој и да плаче пред листите со резултати.

На kravce, Buttterfly, zarah и 6 други им се допаѓа ова.
  13. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.127
    И, коа окезен од уво до уво, ќе му честиташ некому Нова Година, и он ќе ти одговори со:
    „Еве жабо. Фино. Да прошетам малку. Сум се заседнал ептем.“ ..и, потоа, продолжува да си врви по патот... а ти го гледаш како заминува ко у некој цртан филм со залезот на сонцето и онда шкрип-рип, подзастанува и вика од подалечку... „среќна и на тебе, се најубаво!“, сфаќаш дека нешто озбилно не е у ред со тебе и твојот џоли моронски спирит. :D
    Следна година ќе убацам „како си?“ пред Среќна Нова. :rofl:

На kravce, XMaN, Buttterfly и 13 други им се допаѓа ова.
  14. kitty.lover

kitty.lover Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2012
    Пораки:
    601
    Допаѓања:
    351
    Дека сакам да се вљубам! :!:
    Онака, вистински и искрено.
    Да имам некој покрај мене, некој посебен и само за мене.
    :angel: :$

На CIA, specificone, Katerinceee и 3 други им се допаѓа ова.
  15. srcence1607

srcence1607 Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2012
    Пораки:
    2.366
    Допаѓања:
    2.475
    -Еве јас сум тинејџер, иам 16 години, и искрено не можам почетната да си ја отворам од глупостиве :@ што е најтрагично ко што викаат rebekar и mimiiiii, се праат тука некои, еден ќе постира нешто без врска и ајдееее народе сите..работава кај иде овчарот, таму се и овците! -прости ми Боже :!: :clap:

16. machka1

machka1 Популарен член

Се зачлени на:
    16 март 2012
    Пораки:
    334
    Допаѓања:
    1.349
    Се сеќавам на 2012.. Како пред 4 дена да беше.. :)

На SimplyElegant, Katerinceee и anneyy им се допаѓа ова.
  17. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.191
    СДК секое зошто, има затоа.Во секоја ситуација во која човек се наоѓа е токму онаа која требала да му се случи, во точно одредено време, а истата е само нешто можеби подобра од оние ситуации во кои другите луѓе се наоѓаат, што би правел ако би се нашол на нивно место? Би бил благодарен или би си ја барал бељата? Мислам објективно, не субјективно.
    Интересна е борбата помеѓу умот и срцето: да - не, не - да, да - не.... |( :D Еден за и еден против за донесување закон :rofl: Ептен незгоден момент :D :wasntme:

18. mihaela.barbi

mihaela.barbi Нов член

Се зачлени на:
    23 јануари 2012
    Пораки:
    305
    Допаѓања:
    140
    Само кукавиците велат господ така сакал да биде и има и бетер бидејки на тој начин бараат утеха за својата неспособност да ги промнат работите. Се помируваат со ситуацијата а вината ја префрлаат врз бога а во исто време се тешат дека можело да биде и полошо..

На si.exs му/ѝ се допаѓа ова.
  19. sm1zla

sm1zla Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јули 2011
    Пораки:
    730
    Допаѓања:
    307
    ЛОЛ..договараме се 1 саат за кога да излеземе хаха не ми се верва... :x :^)

20. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.408
    Јас сериозно сум запрепастена, кои се приоритетите на момиве периодов и воопшто, мода, шминка, крив нос / операција, алишта, сликање за фејс, користење лигави жаргони, биднување нешто што не си, константно твитање и себе издигање колку сум бе умна и кул, што излапав, нокти, плиткост...плиткост..себичност.. себичност... розово бе, скроз..

И да Лилит не ме чуди зошто си ојде од форумов, за жал ќе нема кој да плесне сега реалност и да го украси со интелигенција..

П.С и да ќерка ми рече дека сум најкул мама, малку дебела ама најдобра :rofl: .. маче мое бе..

На eli25, mimiiiii, Monna.Monna и 19 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.