Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Jagoda123

Jagoda123 Популарен член

Се зачлени на:
    26 април 2012
    Пораки:
    2.467
    Допаѓања:
    11.105
    Дома сум и тука ќе ги поминам празниците.
    4 дена нема да заспивам и да се будам во неговата прегратка, ама затоа пак планирам да си се посветам себеси.
    Сакам да го изненадам со нова фризура, па утре-задутре ќе закажам на фризер.
    Имам некој денар во новчаникот, можеби ќе купам убава долна облека, не знам, ќе смислам нешто.
    Сакам после 4 дена да се изненади кога ќе ме види. :)
    Кога веќе сум качила некое килце плус и на моја сметка се зафркава, сакам да направам нешто со кое ќе му го завртам умот и ќе заборави.
    Ќе направам некоја трансформација, некоја убава измена..
    Па се надевам дека после 4 дена ќе го оставам со подзината уста. :wasntme:

На anichka94, DeMelo и pamelche им се допаѓа ова.
  2. Micheleljubov

Micheleljubov Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јуни 2012
    Пораки:
    484
    Допаѓања:
    2.940
    Boring, boring.. Седам пола час на форумов и немо ве читам. Седам на фб и читам.
    И досадно ми е.
    Насекаде лицемерие .
    Препичавање , лиготини ..
    Просотилаци насекаде.
    Неможам веќе.

Дури и на форум имаме такви лиготини, ми доаѓа преку екран да им влезам и васпитни малце да им мавнам. Шо луѓе ќе бевте бре.
    А па има и такви се прават паметни, мислиш памет за распродажба имаат, а они сироти немаат појма колку глупаво изгледаат во очите на другите.

После зашто сакам призмени луѓе. :^) Затоа што од оние кои пискаат кога ќе видат мравка и прават сцена кога ќе го видат дечкото на кафе со другарки, ми се лоши. Ми се лоши од сите голи девојки во град кои се малолетни , а единствено парче облека им е антилопот на штиклата кој им ги покрива само прстите. И зашто ми се лоши од исфрустрирани машки кои мислат дека сексот е најважен.
    И ми се лоши од сите кои вадат муабети за други.
    Ми се лоши од луѓе.

На kravce, kate21, Mishela и 25 други им се допаѓа ова.
  3. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.134
    Допаѓања:
    67.267
    Тапа ми е периодов, страшно неинспиративен. Јануари како месец секогаш ми е баксузен, башка што е долг како една година, се развлекува до недоглед... Само љубовта е се што имам, впрочем како и секогаш. За некои премногу, за некои премалку, ама за мене сосема доволна.

На kate21, Mishela, Buttterfly и 10 други им се допаѓа ова.
  4. Sanjichka007

Sanjichka007 Популарен член

Се зачлени на:
    5 јуни 2012
    Пораки:
    1.544
    Допаѓања:
    11.928
    ВО РЕД!!
    Како е можно да се вакви идиоти машкиве бе? Ама озбилно еј, не ми е јасно?!
    Тој доаѓа да се запознаете, тој ти бара број, тој прв те бара и те адднува на фејс, тој ти пишува, те вика на кафе, флертува.. и кога ќе дојде до нешто друго ти возвраќа со едно: АМА САМО ДА ТИ КАЖАМ, ДА НЕ СЕ ЗАЉУБИШ ВО МЕНЕ, ЈАС НЕЗНАМ ДА САКАМ, НЕМА ДА ТИ ВОЗВРАТАМ!
    Ко прво, од едно мување јас нема сигурно да се заљубам во тебе |(
    Ко второ биваше ли да си толкаво МУЛЕ и озбилно тоа да ми го кажеш? Сериозно бе? :clap:
    Е ај кога решив да прогледам низ прсти, па не го регистрирав тоа баш, си продужив најнормално.. Уште за добра ноќ, така убаво да си запамтам нели, ми повторуваш: АМА ДОГОВОРЕНО ЗА ТОА ШТО ТИ КАЖАВ НЕЛИ? НЕМА ДА СЕ ЗАЉУБИШ ВО МЕНЕ?
    Ејјјј не ме ребрај бееее... Океееееееееј |(

На srcence1607, anichka94 и Christina.A им се допаѓа ова.
  5. Christina.A

Christina.A Истакнат член

Се зачлени на:
    15 април 2012
    Пораки:
    552
    Допаѓања:
    354
    Хаахах кој идиот немој ни на крај памет да се заљубиш во мене,како ти веднаш да си се заљубила во него, хаахахахахахахахахахахах. :rofl:

На Sanjichka007 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Sanjichka007

Се зачлени на:
    5 јуни 2012
    Пораки:
    1.544
    Допаѓања:
    11.928
    Е ајде деееее, човече прво кафе пиеме бе, фала што ме извести иначе еве одма ќе потрчав да се заљубам во тебе |(

7. Christina.A

Се зачлени на:
    15 април 2012
    Пораки:
    552
    Допаѓања:
    354
    Ај па и ти,важно човекот испаднал фер и ти кажал пред време да си знаеш за сваки случај хаахахахахахахахахахахах ! Будала. :rofl: :rofl: :rofl:

8. Sanjichka007

Се зачлени на:
    5 јуни 2012
    Пораки:
    1.544
    Допаѓања:
    11.928
    е тоа да, видиш да не ми кажел, дома заљубена ќе си се вратев :o хахахахахах трагикомедии! |( сега на фб се во тек муабетите од стил: Да не ми се налути за тоа што ти го кажав? видов нешто ми ќутеше кога те испраќав...
    Да срце мое, се налутив бидејќи баш планирав дома заљубенка да си идам а ти ми го уништи тоа задоволство :clap: :clap: ХХАХАХАХАХАХА

На srcence1607 и Christina.A им се допаѓа ова.
  9. Christina.A

Се зачлени на:
    15 април 2012
    Пораки:
    552
    Допаѓања:
    354
    Каква штета,а? Ништо од радостите. :rofl: АПЛАУЗ ЗА ДЕЧКОТО ШТО НЕЗНАЕ ДА САКА И ИСКРЕНО СИ КАЖУВА ! :clap:

10. Sanjichka007

Се зачлени на:
    5 јуни 2012
    Пораки:
    1.544
    Допаѓања:
    11.928
    Ништо бре! А таман сакав да дојдам тука на фемина, да се испофалам, како сум си се заљубила... мх мх!
    Сеа место да се фалам, јас се жалам тука.. Еххх.. ај можеби некој нареден ќе ми дозволи да се заљубам ХАХАХАХХАХАХА

На Christina.A му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Christina.A

Се зачлени на:
    15 април 2012
    Пораки:
    552
    Допаѓања:
    354
    Више срече други пут,каже ти он тако лако ... :lol: Е браво. :clap: ХАХАХ !!

12. Sanjichka007

Се зачлени на:
    5 јуни 2012
    Пораки:
    1.544
    Допаѓања:
    11.928
    ХАХАХАХАХАХА сега одма си ја пуштам песната! Да се потешам малце....

13. owl-ribbon

owl-ribbon Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2012
    Пораки:
    545
    Допаѓања:
    678
    Живееме во таков никаков свет , секој кој ќе му текне се прави паметен. :geek:

14. EleMental

EleMental Популарен член

Се зачлени на:
    16 мај 2011
    Пораки:
    753
    Допаѓања:
    4.243
    СДК не сум на ќејф. Читам постари постови во темава, налетувам на еден од ljubam каде што ја спомнува одјавата на Lilit и целиот сум Молам? Што?

Не ти бев некој фан Лилит, мора да си кажам. Делуваше постојано напнато, плукаш наоколу, хејтер и напаѓаше каде со причина, каде од чиста мира и те скролав...

Додуша, вакво неш може и за мене да се каже, ако сме искрени.

И после скролот, се враќав назад и секогаш го читав постот :tmi: и секогаш со прикриена насмевка и мисла види како ги составува.

Како што кажа ти, не мора да си се допаѓаме за да се почитуваме, но форумот стана a lesser place после ова. Факт. Факт. Еве од НЕфан го читате ова.

Оставете сега она стандардно не треба да се зборува вака, има нови членови итн итн...

Точно знаеме што доаѓа, а што си оди.

Секое добро, девојче.

На ocila, Trnche, kate21 и 22 други им се допаѓа ова.
  15. hrcace

hrcace Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2012
    Пораки:
    559
    Допаѓања:
    160
    те молам смени го аватарот :puke:

16. glosipgirl

glosipgirl Истакнат член

Се зачлени на:
    8 август 2010
    Пораки:
    340
    Допаѓања:
    426
    Зошто никој на овој проклет, глупав свет не ме сака? Зошто нема нормални машки, што нема да гледаат само да те искористат и да те остават? :@ ;(

17. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.533
    Допаѓања:
    17.259
    Да луѓе, сакам да си го искажам своето мислење, коменитрам секаде каде што има опција за коментар а имам нешто да кажам. Ич не сум јака, нејќам да се правам јака по фејсбук. Со мојата интелегентност што ми ја измериле од фејсбук, викаат дека у конфекција ќе сум работела после четврта, убаво кажа Дузи, интелегенцијата на интернет не се мери него ај.

18. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    СДК дека се` што посакуваш ќе ти се исполни токму кога најмалку се надеваш, единствено доколку имаш трпение. Делчињата од сложувалката ќе си дојдат на своето место, кога-тогаш. :)

На tweety26, zhap4e, cinderella5 и 6 други им се допаѓа ова.
  19. Marbella

Marbella Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2012
    Пораки:
    615
    Допаѓања:
    342
    Празнициве си се супер, само уште снег фали празничната магија да е целосна... :party:

20. machka1

machka1 Популарен член

Се зачлени на:
    16 март 2012
    Пораки:
    334
    Допаѓања:
    1.349
    Оти бе толку досадно вечерва? Колку ми фали нечие присуство..
    А го видов, на 1 саат само,денеска.
    И не ми е доста, не ми е.
    Ќе пишувам овде..Жива и здрава нека е таа што ја отворила темава.
    Преукопации.
    Мачка на глава ви се качи.

Ама ако.

И лежам ко будала, пишам ли пишам.
    Свесна дека утре задутре ќе родам дете со вкус на кулер , со лаптопов на стомакот :tmi:
    Свесна дека несвесно ја полнам чашата со кока кола, испив 1л за половина саат, имам којнски трки во цревата
    Свесна дека ми паѓаат очите, ама не сакам да спијам,немам спомени од спиење
    Свесна дека монотонијата во собава ќе ме натера да се наоблечам и во 03:27 да излезам да прошетам.

ЧАО

На tweety26, glosipgirl, Christina.A и 2 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.