[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Wild.Child, Oct 26, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. anichka94

anichka94 Популарен член

Девојките кои го чекаат принцот од бајките,завршуваат кај мајките :D

2. glosipgirl

glosipgirl Истакнат член

Абе ве посакувам сите ! :inlove: :inlove: И ќе ве имам, е така да си знаете !

mims-89, srcekrsacka and kristince51 like this.
  3. Nevermore

Nevermore Популарен член

Значи бев до Грција и назад, а немам никаков печат за влез и излез во пасош.
    Заклучок : Не постојат граници, ма се е тоа Македонија :D

4. Christina.A

Christina.A Истакнат член

4:20 а Христина си нема абер за спиење ... :|

Sanjichka007 likes this.
  5. srcence1607

srcence1607 Популарен член

Christina Искрено да ти кажам еве 04:33 е и јас неам абер за спиење, а си легнав во 8 ипол сабајле..и така веќе недела дена :rofl: :rofl: :rofl:

6. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

е ова само мене може да ми се случи :D
    рано наутро, стануваш од спиење и ко по навика отвараш да си провериш меил и отвараш ф.б. и што да видиш-еден од твоите пријатели на кого очигледно му се допагаш-нели пред се сопартиец, и потпретседател а два пати му имаш мавнато корпа ама се гледа дека тука нешто има неразјаснето му текнало да симне линк и да те праша за некоја си твоја пријателка-со која не комуницираш :!: дали ја знаеш и дали ни е заедничка а ти :^) :rofl: од каде да ја знам можеби таа ме знае мене, што ти текна да ме прашаш за девојкава тој само ти одговара онака
    од сите пријатели , мене најде да ме праша за таа некоја си шмизла-мислам дека 18 години има :fubar:
    не за џабе се вели-каде има чад има и оган и ви гарантирам милон проценти дека не е само онака :!:

MacaLove, XMaN, mims-89 and 5 others like this.
  7. majicka

majicka Популарен член

СДК добро утро на сите феминки,додуша за мене е веќе ден оти од 8 сум на работното место.....најпрво СРЕЌНА НОВА ГОДИНА НА СИТЕ,се најубаво,се шо сакате да ви се исполни,многу љубов,среќа,пари но пред се здравје :!: јас малку каснам со честитката ама нема да ми замерите,така? :wasntme: имајте убав ден исполнет само со среќа и љубов :*

8. Roulette

Roulette Активен член

СДК1 Нова сум на форумот,меѓутоа ве читам доста време па решив и јас да се регистрирам. :hai:
    СДК2 Се надевам долго ќе се дружиме! :!: ;)

9. T.e.d.d.y

T.e.d.d.y Популарен член

^Топло добредојде. :)
    Инаку денот не поминува ако јас и сестрами не се испокараме. Тоа веќе и некоја навика ни стана. :punch:

Roulette and anichka94 like this.
  10. simpaticnaa

simpaticnaa Истакнат член

Како е девојки,нешто ново има ли?Туку што беше таа работа со бетибуп25 (мислам така беше),слушам нешто тука било со неа,некој подетално да ми раскаѕе? :wasntme:

mal.ecka likes this.
  11. Ilusionist

Ilusionist Популарен член

Понекогаш толку мразев да спијам. Несакав скапоценото време да го поминувам во сон.
    Сакав да се движам, да живеам, да правам нешто....да живеам!

А сега..? Од толку суровата реалност помеѓу која сум заглавена без излез...сакам само да спијам!
    Да заспијам и да не се разбудам...

Бидејќи чувството кога ќе излезам од тој длабок сон, е толку, толку.... :puke: незнам да опишам со зборови

12. anabel-a

anabel-a Популарен член

Како беше она, кога ти е средена и чиста собата - тогаш и животот ти е среден и подобар.
    Рачунајте собава ми свети - како нова е, абе сум ја светнала, мајка ми се збуни кога влезе. :D
    Ма немој да се збунуваш мајче, ова така ме фркна нешто, моментално е :emo:.

Малце ноншалантност, чисто да разбијам монотонија.

Денов иако со чат - пат сонце, мрачен ми е.
    Договорив ручече во кинески, а не ми се станува што убаво си заседнав, ме мрзи да се движам да се спремам.
    :drunk:

И знаето што? Јас тука се жалам нос ми тече, кашлам, кивам, испуштам оган од уста, ова ми е - она ми е, а тоа да сум ти користела Оперил капки за нос, за деца од 2 до 7 години. Сега така си седам и го гледам кутивчето до мене и почнав низ прсти да го мотам, кога ми фатија око таму некои розеви бројки. Имаше што да видам и прочитам. Мислам, браво, аплауз. Кој е посмотан, јас или таа у аптека? Треба да си слеп за на волкав човек да му дадеш детски капки :D

http://www.youtube.com/watch?v=pEP72XorgdQ

...And i'm cold when i'm feeling so hot
    Sometimes i guess things just happen too fast...

Monna.Monna, kravce, kate21 and 21 others like this.
  13. Christina.A

Ама е напорна мајка ми ... |( Ме отру што да купела за името што сум сакала да има,како да не и кажав само што ме разбуди за џабе ... И сеа,дремам пред компјутер стуткана во пижамите,со чаша чај в раце и болки во кичмата ииииииииии го мразам цел свет ... |( Па во 04:30 си легнав МАМО БЕЕЕ !!! :puke:

14. Roulette

Roulette Активен член

Кога некој ми вика не се нервирај,е тогаш најмногу се нервирам :devil: ...Како бе да не се нервираме во ова претежно малограѓанско општество,поточно нашава државичка полна со луѓе кои не се луѓе.Во денешно време нервозата се осеќа во воздухот,и ги труе сите до еден :puke: .Како да не се нервираме кога насекаде тлее само злобата,лицемерието,луѓето во денешно време се мерат во тоа кој ќе направи полошо.Како поминува времето се повеќе луѓе се затрујуваат од лошотиите кои се шират насекаде.Кога гледам какви луѓе-не луѓе постојат кои сакаат да напакостат на невините,мали суштества :envy: стварно побудалувам!!

15. JoxyTheFreak

JoxyTheFreak Популарен член

Имам пријателка на која мајка и и' умрела пред очи на Бадник. ;(
    И неможам а да не плачам од восхит и од тага.
    Од восхит бидејќи е најсилната личност која ја познавам на нејзините 15 години.
    Ја обожавам! :)

http://www.youtube.com/watch?v=wwCykGDEp7M

16. anichka94

anichka94 Популарен член

Го гледаш чупе се дотерало се средило,си блеска од глава до пети...
    Коси распуштило,шминка на место,карминче, висока штикла и што уште не.
    Женетина со сите нишани.
    Си мислиш страшно ќе му го замати умот на машките,сите врат да искршат по неа..
    И одеднаш типката случајно, или не толку случајно поминува покрај тебе,и те обзема
    една страшна арома на мишки.. си викаш ма нема шанси дае таа,се вртиш наоколу
    ги гледаш луѓето што претходно стоеле до тебе,ама тие си мирисаат на лаванда,
    и сеуште се тука.Нема сомнеж тоа е тоа,дотичната девојка што претходно си ја издефинирал како
    AWESOME сега ја доживуваш како BIG SHIT..
    Штета ...баш штета,разбирам пореметување и лачење на хормони,
    ама ги мрзи бе..ги мрзи да се искапат!
    Да донираме за таквите по 5 денари пошто едно rexona e 25 денари !

17. Christina.A

18. the-girl1

the-girl1 Популарен член

Сите што сакаат нека зборуваат позади грб.Навистина мислев дека е добар другар,дека можам да му кажам се.Но,за жал тој излезе дека e стварно дволична,расипана личност,и уште многу други лоши зборови за него..На сите ни заврте грб,се прави важен,дека само тој може да владее со светот,и дека незнам што :x
    Ама знаете што?! Сега сите другарки и другари се договоривме да им кажеме на сите деца на коишто тој им има зборувано лошо.Ќе си ја најде.. :x :swear: :!:
    :hai:

l0vE...-love likes this.
  19. Sexybaby86

Sexybaby86 Форумски идол

Колку е убаво кога се гледаш во огледало и на слики од Нова Година со -6 кг на тебе :geek:
    Многу си се сакам ваква, баш ми е гајле што сите ми викаат дека сум била слаба. Си имав замислено во глава дека имам 5 кг вишок на мене, и сега кога непланирано и незабележливо ги симнав, поубаво се чувствувам во сопствената кожа. Не бев полна, никогаш не сум ни била, ама сакав да бидам послаба. Едно време се трудев да ги симнам со диети, ама пустото ни грам не симнав. Не знам како вака ми се случи сега, ама убаво ми е :rofl:

Додуша, имам намален апетит веќе со месеци, тоа го забележав, ама ако. Само нека продолжи :D Прекрасно се чувствувам, некако полесно, и со повеќе енергија. А и поубаво ми стои облеката, мада забележав дека фустанчето што го носев на Н.Г. бајаги виснало на мене, а треба да е троа потесничко :sweat: Нејсе, среќна сум :)

Туку, јас сум ви зависник од женски списанија. Ма нема подобро нешто за опуштање. Едвај чекам викенд да дојде (па и уште некој ваков продолжен, мераци), па да си сварам кафе во омилената шолја и да си седнам во омилената фотелја со списанието во раце. Па да го исчитам од почеток до крај, па да се загледувам по половина час во некое парче облека од страниците за мода, па одма да сковам план да одам да си го купам... Уживанција.
    Имам кажано и претходно - чудно колку ваквите безначајни работи можат да го опуштат човек. Мислам, далеку од тоа дека не уживам во добра книга, ама кога сакам да пуштам мозок на пасење, ова ми е лекот.

Убав ден, убав викенд, убави слободни денови :) Има да ги искористам на мој начин, максимално. Синоќа се топлев со него, а ќе се топлам и вечерва. Викендов ни е резервиран само за нас двајца. Ах бре, колку сме приврзани и колку си фалиме еден на друг, не е на арно работава. Сум ви кажала колку го сакам? И дека после 9 години се` уште сме како заљубени тинејџери? И дека ми фали секогаш кога не е до мене и дека едвај чекам да го видам?

Би сакала да можев да најдам зборови да ви ја опишам нашата љубов :) Нема, нема такви зборови. Мој е, а јас негова. Сплотени во едно. Единствено. Неповторливо.

Го љубам!

kravce, bittersweet, tweety26 and 7 others like this.
  20. l0vE...-love

l0vE...-love Популарен член

за жал животот е полн со такви дволични личности но ние многу касно ги препознаваме :doh: :@

the-girl1 likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.