Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Ilusionist

Ilusionist Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    752
    Допаѓања:
    1.912
    Да напишам нешто...ама што?

Што може да каже мојава душа во 3 часот по полноќ.
    Душата ми спие...ама физички сум будна и неможам да легнам мирно и потонам во длабок сон.

Ова, лап топов сто пати го отворив-затворив. Милион пати се премислив. Уклучи, исклучи...ќе го прегорам заради оваа моја неодлучност.

Ама што да правам...мирисам на чад. Тешко ми е дури...неможам да се поднесувам! И плус очите ме печат. Абе ајде, ќе издржам што да правам...Празници дее :doh:

И така ви велам...
    Еве вака свечено да се одјавам и да заминам на спиење, конечно нели???
    Ајде добра ноќ...уствари ајде ДОБРО УТРО! :lol:

2. alessandraaa

alessandraaa Истакнат член

Се зачлени на:
    11 февруари 2012
    Пораки:
    161
    Допаѓања:
    189
    Ехх, да беше толку лесно па сами да си ги менувавме чувствата.. Па да го сакам ама ако ми одговара. Се на се само два збора да се кажале поради крајна неинвентивност ама последниве два дена свеж воздух не видев ко во домашен притвор сум и изиритирана сум од носот на паломи деновиве не можело да се навакса..

3. anichka94

anichka94 Популарен член

Се зачлени на:
    18 мај 2012
    Пораки:
    1.822
    Допаѓања:
    7.045
    шо е многу,многу е...

Прикачени фајлови:

• jebote.jpg
      jebote.jpg
      Големина на фајлот:
      14,1 KB
      Прегледи:
      251
    На Micheleljubov му/ѝ се допаѓа ова.
  4. moonlight-girl.55

moonlight-girl.55 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    1.560
    Допаѓања:
    3.194
    Пак јас, али сега е нов ден, не се брои ко двапати во ист ден. :D

Многу лоша ми беше одлуката да изгледам еден филм на Тв. Не беше страшен, али имаше духови и да ти се плукнам во анимациите и такви глупости, ги правеа пострашни од тоа што се. :(
    И ај, си го изгледав, али пола мижејќи. Е вака баш - :tmi:

И секако дека после тоа немаше спиење за мене, страв ми е да мрднам, а не па да спијам. Голема плашливка сум. Затоа ве замолувам, ако на темава, или во било која друга планирате да ставите некоја страшна слика, под тоа мислам со крвишта и слично, да ја ставите во спојлер и да пишете дека не е за луѓе со слабо срце. Ви благодарам. :D

И нели сега треба да останам будна, бар додека не се раздени, оти сум мрдната скроз на скроз, си пуштив Фокс Лајф, таму секогаш има нешто за тепање време. И некоја серија за адвокати имаше. Едно дете замислете, од 16-7-8 години, обвинето оти го натепало другарчето од клас, и тоа таму кај што играле рагби или што и да играат Американциве. Му судеа за физички напад, кутриот излезе крив, па сега немало да се запише на колеџ, немало да најде добра работа, ќе има досие ... :^)
    И си викам - Ебате Америка, си имаат бар закон луѓето. Овие нашиве што се тепаат по школи, не знам ни дали дисциплински добиваат од школите. :?:
    Кај нас, кој сака, тоа си прави, башибузук банда. Трагично.

И така, останав јас без сон од еден мутав филм ...

На Juicy03 и Miss.Ricci им се допаѓа ова.
  5. Miss.Ricci

Miss.Ricci Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2011
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    5.744
    Деновите после Нова Година се исто толку депресивни колку што се енергични деновите пред Нова Година.
    Наеднаш се стишува, студентите се враќаат на учење (оние кои имаат јануарска сесија), луѓево се враќаат на работа, нема веќе раздвиженост како претходно.
    Е оваа проклета рутина ја мразам, за миг една еуфорија се претвара во ништо!

Тој, денес, откако се исполутивме во дискотетка, кога ни ја пуштија песната така заљубено и натажено ме погледна, та секоја таква расправија завршувала со прекин, но оваа само ме стегна силно за половина ме гушна, и така заврши, без продолжување со префрлување, без расправии, со љубов..
    Уф што може една песна да направи значи..

На Monna.Monna, ceca-1, kravce и 14 други им се допаѓа ова.
  6. Jagoda123

Jagoda123 Популарен член

Се зачлени на:
    26 април 2012
    Пораки:
    2.467
    Допаѓања:
    11.105
    Ја слушнав првата коледарска песна, ме разбуди по само два часа спиење.
    Ненаспана а толку свежа, како да сум спиела дваесет и два часа, а не два.
    Коледарите пак.. Со насмевки на лицата и очи полни возбуда и среќа.
    Не можеш а да не забележиш дека живееле за овој ден.
    Некогаш и јас живеев, а сега сум една од оние зад вратата, која ја гледа и чувствува детската среќа.
    Магичен е овој ден.
    Чистит Бадник!

На bittersweet, SimplyElegant, AIT и 4 други им се допаѓа ова.
  7. Gorddana

Gorddana Активен член

Се зачлени на:
    13 декември 2012
    Пораки:
    70
    Допаѓања:
    23
    Не ми се верува.Каков е светот. :x Зошто луѓето се толку безмилосни,арогантни,некултурни и без срце? Зошто? Прашања без одговор. :worried:
    Воопшто не се чувствувам убаво,воопшто.Спиев само 40 минути и не ми се спие.Мала сум,а се плашам како да сум возрасна и како да сум сама помеѓу милион среќни луѓе со своите семејства.
    А бадник и божиќ најлоши празници.Не ги сакам.Незнам зошто?! Понекогаш ни самата незнам што сакам,а што не. :| :worried:

8. vitomir

vitomir Нов член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    2.095
    Допаѓања:
    3.629

9. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    доброутро и од мене :)

денес и утре доброволно решив да постам и се надевам дека нема да го прекршам дадениот збор :!:
    а вчера се изнасмеавме со филмот Тесна Кожа 2 со мајка ми заедно-и после не биле добри Србските стари филмови :lol: ама најсмешен ми беше кога другарот Шоик заврши во корка-затвор значи во превод а кутричок го ограбија и жена му и љубовницата а не помалку смешен беше и лудиот Пантик кој не можеше да спие од рчењето на неговиот директор Срекко-горенаведениот-изглед и однесување ист Хитлер :D
    после цел ден поминат во чистење, спремање, пазарување супер ни дојде и малку смеење :)

На vitomir му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021
    I have a master plan :!: ,

Kога ќе имам деца , без разлика дали момчета или девојчета и кога ќе напунат 4 години ќе се договориме да идеме на коледе и да делиме 80% 20% слатките , бидејќи премногу слатки нели се штетни за децата , а јас како совесен родител ќе мора да земам 80% од тоа што ќе земат за коледе.

I така низ цело маало, низ цел блок , низ цела населба ќе се шетаме и кога ќе застанат на врата не ни мора да пеат , сите ќе речат леле колку се слатки мали , леле чек еве чоколадца , мандарини , јабуки чуда, итн инт..

и после ќе делиме 80% за мене (бидејќи нели штетно е за децата , јас лично ќе се жртвувам) и 20% за нив , тамо мандарините и јабуките нека си јадат , in helo body , helo ghost

и така

I shall have all the candy

:devil: :devil: :devil: :devil:
    MUAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA
    :devil: :devil: :devil: :devil:

Sамо ќе треба да се почека да се оствари планот , али нема проблем јас сум трпелив.

Nа другата страна пак , дедо мраз ме подновил со мобилни , компјутери , патики , кондури , маици , кошули (и тоа од оние што испуштаат агресивни хормони за да ги запалат девојќите).
    Sе откажав од лесковачка така да 1/100 од листата шкртнато , сега уште 99 и таман си е ....

Pаричката кај мене ќе се падне , највероватно , и да падне и да не падне на фацебук ќе пишам дека паднала :emo:

Gодината на змијата , незначи дека е лоша , змиите се погрешно сватени суштества

На I.love.your.lips, Monna.Monna, Cacy и 26 други им се допаѓа ова.
  11. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.251
    Допаѓања:
    140.589
    ^
    Бадник не е ништо во споредба со нова година. Знаеш ли колку пакетчиња имам за дојадување ?!? И јас исто се жртвувам, а бе мајка мора да се жртвува за децата, па како да им дозволам да јадат толку слатки работи, не е здраво! (здравоооо :hai: )

На Annath, JuLleE, AIT и 7 други им се допаѓа ова.
  12. the-girl1

the-girl1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 ноември 2012
    Пораки:
    1.297
    Допаѓања:
    664
    Рана зора додека се руди, коледарска песна вас нека ве буди.
    Среќа и радост Господ нека дари, полна софра, а и многу пари.
    Сите да ве служи здравје, бадникова вечер да ви е наздравје.
    Берикет и к’смет во куќи да ви царува, со здравје и љубов Господ да ве дарува!
    Честит Бадник! :)

На GordanaL му/ѝ се допаѓа ова.
  13. cigarce

cigarce Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2011
    Пораки:
    1.401
    Допаѓања:
    3.931
    Кој што спие нека станее..
    Мене ме разбудија утринава децата со најубавата песна.Потоа го натерав брат ми уште да ми пее и ми пееше.Па ајде добрата сестра го прошета по роднини и пријтели како што е ред.Му реков,даде парите што ќе ги добиеме ќе ги делиме.А тој ми кажа,аа неможе јас пеев ти не :D

Вчера вечерта,винце,колбаси и огин.Ладно беше многу,ама ако.Ние си останавме нели како што е редот,и затоа денес сум малку болничка.
    Еве пак ќе ни дојдат коледарчиња,сега ни се најавија.Многу ми се интересни кога ќе ги здогледаат парите,другото ништо не им е важно.Така бев и јас,живи радости за 10денари.

Имајте убав ден и убава вечер.Со многу топлина и спокој.
    Среќен празник христијани.
    И пак ќе кажам,ја сакам паричката :D

На Monna.Monna, kravce, bittersweet и 11 други им се допаѓа ова.
  14. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Е многу многу си го сакам празников.

Арно ама каков Бадник и Божиќ е овој без Сам Дома. Каков?
    Алооо телевизии ќе се налутам, ќе ја скршам антената.
    Пуштете ми ги двата дела Сам Дома ВЕДНАШ!

П.С. Надвор почна да вее снегче :wasntme:

На kravce, Mishela, JuLleE и 9 други им се допаѓа ова.
  15. ocila

ocila Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2012
    Пораки:
    5.513
    Допаѓања:
    1.900
    Нека топлината на коледарскиот оган, ги згрее вашите срца...
    Нека светлината на огнот ви го осветли патот кон среќата, хармонијата, благосостојбата...
    БИДЕТЕ СРЕЌНИ
    САКАЈТЕ СЕ...

Нека е за многу години денешниов ден :)

На Juicy03 и Ammy.Lee им се допаѓа ова.
  16. Lizzy.Grant

Lizzy.Grant Активен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2013
    Пораки:
    81
    Допаѓања:
    46
    Честит нека е Бадник ! За многу години ! :)
    Кај нас па,никој не пееше Коледе.А не дека нема деца,туку пораснале.|( А,по 9-10 години имаат.Како што не одев јас,барем тие да идеа.Ама ништо. :(
    Едвај чекам да дојде вечерата.Не за паричката.Секоја година посакувам на друг да се падне,зошто ако се среќни тие,ќе бидам и јас. :)
    Бадниковата вечера ме смирува.Ах..го сакам празников.Заедно со Божиќ.
    Среќни и весели нека се ! :l:

17. anngelique

anngelique Популарен член

Се зачлени на:
    15 јуни 2010
    Пораки:
    2.689
    Допаѓања:
    6.590
    Ме разочара по не знам кој пат. Колку човек да сака да даде уште една шанса, докажува дека не ја заслужува..

18. Yowannty

Yowannty Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2012
    Пораки:
    11.080
    Допаѓања:
    179.156
    Убав ден, убави феминки !! :)
    Јас не сум празничен тип, ама на вас Ви посакувам денов да ви донесе многу среќа!^^

Конечно си го дочекав денешното кафе! Се бањам само од неговиот мирис... уште еден ден на бродоломи од чувства. Денеска.. сонцево ми прија... дозволувам да ги почувствувам неговите срамежливи и не многу топли зраци на моево снежно бело лице.. убаво е, пријатно е. АХ!!

Одам да го заробам кафето во прегратка :D ..my precious....хо хо хо :lol:

На kravce му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.976
    Ех мори Срцекршачке, кај ти текна утре на Божиќ да постиш.... :rofl: :rofl:

Работава е битно постам, постапката е битна, не е битно кога.
    :rofl:

На bittersweet, kate21, AIT и 5 други им се допаѓа ова.
  20. MSkorpionka

MSkorpionka Популарен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.972
    Допаѓања:
    4.100
    Уште малку ќе почнам да готвам за вечер, ќе мирисам на парфем од кромид, праз, риба и запршка, после туш па на гнетење...На паричката никогаш многу не и се радував, имав слушнато дека се паѓа во оној кој ќе има тежок период годината што следи па таа треба да биде како амајлија која ќе му помогне низ тој период, а јас себична си гледам за свој г'з па не сакам јас да бидам таа. И уште си верувам во тоа, само што сега сакам да се падне во мене :geek:

На kravce и bittersweet им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.