Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. machka1

machka1 Популарен член

Се зачлени на:
    16 март 2012
    Пораки:
    334
    Допаѓања:
    1.349
    "Љубовта боли". Не, љубовта не боли. Изневерувањето боли, разочарувањето боли,губењето на доверба боли,шамарот боли, удар со новите штикли во пределот на тестисите боли. Љубовта ? Не боли.

На anichka94, simpaticnaa, Lov3 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. Thebestone

Thebestone Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јануари 2012
    Пораки:
    183
    Допаѓања:
    63
  3. Ilusionist

Ilusionist Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    752
    Допаѓања:
    1.912
    СКД дека го силував Интернетот од симнување филмови :tmi:
    Еве 12 филмчиња ме чекаат :lol: Од кој да почнам?

4. Smilly

Smilly Популарен член

Се зачлени на:
    3 јули 2010
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    3.244
    Мm,со оглед на тоа што чудово накитено со лампиони сеуште светка десно од мене,не е премногу доцна...
    Среќна Нова Година;“Cheers to a new year and another chance for us to get it right," како што Опра еднаш кажа.
    Бидете среќни,паметни како што сте убави.
    Јас? Јас си ветив дека ќе бидам подобра личност од 2012!

и
    Среќен Божиќ!
    Една од моите омилени, + латино.
    http://www.youtube.com/watch?v=xMtuVP8Mj4o

:*

На Serafima, kravce, Doozy и 2 други им се допаѓа ова.
  5. cigarce

cigarce Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2011
    Пораки:
    1.401
    Допаѓања:
    3.931
    Здраво друштво,како сме?
    Јас добра,фала на прашање.

Од кога станав имам некое чудно чувство.Некои црева кои ми се испреплетени,некои чудни вибрации.Имам некое чувство како да треба да се случи некоја работа,и се нервирам.Ама многу се нервирам бидејќи сум станала како некоја гатачка и се што ќе замислам,или почувствувам веднаш дава некој резултат.
    Окото ми трепери,ми игра,ми лудува.Не се кажува знам,ама неможам повеќе да го поднесам.Ме иритира страшно.
    Нешто ќе се случи,обавезно.Ќе прочитате во некој мој следен пост.

Петочно сум расположена,и тоа многу.Сега ќе се упатам кон бањата и ќе си го започнам својот концерт.Фала им на комшиите што ме трпат додека се бањам,ама па којзнае можеби убаво им пеам :D
    Релксирано,олабавена од црни мисли вечерва ќе се упатиме кон кафана.
    Ќе го славиме животот вечерва,тој е договорот.

На Serafima, kravce, tweety26 и 2 други им се допаѓа ова.
  6. ines.h

ines.h Популарен член

Се зачлени на:
    23 август 2011
    Пораки:
    1.689
    Допаѓања:
    18.856
    Беше што беше вчера, понатаму Бог нека не чува и да гледаме што повеќе убавини а помалку од тие понеубавите работи.
    Во толкав транс бев, што си го секов прстот добро нее многу ама сепак доволно да ми потврди дека не гледав пред очи....потоа шеткајчи се си ги изгубив грејачите за уши , уште еднаш си потврдив дека сум во хаотично расположение ...веќе на некој начин почнав да се страмам од себе си .Одев по пат и си плачев на сета мака и се шалев со себе си велејќи си дека сум како некоја растроена холивудска ѕвезда која нови цвикера како не би ме гледал народ како си плачам испод нив....ма јеб..га и да ме гледа нека гледа...си продолзив по патот,како би ми поминало времето и како не би МНОГУ мислела на сето ова, она, тоа .
    Само знам дека љубовта ќе си ја имаме едни со други како фамилија и таа ќе не бодри и во најмала рака ќе ни помага колку толку, иако сме за ќотек понекоѓаш сите, до- еден и горделиви ама ако нека белки ќе се освестиме со време.
    Кај немавме доволно пари за свадба , сега ќе немаме и луѓе кои ќе бидат комплетно среќни за таков настан , но Бог нека ни дава љубов во душата и здравје кои се друго ќе подобрат на некој начин и кај нив и кај нас...

На Serafima, kravce, tweety26 и 2 други им се допаѓа ова.
  7. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.408
    Кога медицинско лице ќе напише ваков твит, идна докторка ..

„Болниот човек има само една желба, а твитерџија илјада. Фолоуери.“

Што да кажам? Луѓето не знаат што е умереност, и не знаат кај им е границата на нивниот глуп сарказам, особено сум изненадена од личност која треба да ме лечи мене и многу други. Значи се преминува секоја граница за глуп рејтинг и следачи и полнење его, ко Твитер да им го дава лебот..што им е на луѓево не знам, ама ко мозочните клетки да им се празни.. Влијателна сум, оуу да прва си на листа по глупоќа..

На kravce, la-chicka, bittersweet и 7 други им се допаѓа ова.
  8. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Сега ќе си седам дома, не мрдам никаде, не примам никого. Ова брука што ќе беше денес :| Дефинитивно не е мој ден. Не е лесно кога сакаш на некому да му оставиш убав впечаток, да е повозрасен од тебе, а да ти е многу срам, и во исто време да има многу луѓе :| Каква утка направив не можам да си простам :worried: :x
    После што и да правиш, умот ти е тука, како би изгледало да постапеше поинаку, во меѓувреме забораваш дека живееш и правиш уште поголеми глупости. :tmi:
    I wanna scream right now.

9. young.lady

young.lady Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2013
    Пораки:
    267
    Допаѓања:
    53
    Лажни пријатели:
    -Никогаш не те имаат видено како плачеш.
    Вистинските пријатели:
    -Секогаш плачат со тебе.
    Лажните пријатели:
    -Знаат само некои работи за тебе.
    Вистинските пријатели:
    -Можат да напишат книга за твојот живот.
    Лажните пријатели:
    -Чукаат на твојата врата,и прашуваат дали може да влезат.
    Вистинските пријатели:
    -Влегуваат без да прашаат дали да влезат.
    Лажните пријатели:
    -Нема да се секогаш со тебе, еден ден ќе исчезнат.
    Вистинските пријатели:
    -Остануваат вечно во твојот живот.
    Лажните пријатели:
    -се преправаат кога ќе кажат те сакам.
    Вистинските пријатели:
    -Кажуваат те сакам,а тоа и го чувствуваат и мислат. :worried:

На Serafima, Monna.Monna и Katerinceee им се допаѓа ова.
  10. jagotka.99

jagotka.99 Активен член

Се зачлени на:
    8 јануари 2013
    Пораки:
    56
    Допаѓања:
    24
    Еј што ме нервираат луѓе замаранти.Ти се закачуваат како пијавици некои,после тоа неможеш да мрднеш од нив.Несмееш ни малку да се зближиш со нив.Мислев дека ми е другарка,но не испадна така.Се што сум и кажала,во една мала кавга ми го плесна во лице.Ха ха ха ха!Ја не сум таква.Нема ништо да кажам што си ми кажала.Но нема и да биде се како порано.

Ебати таквата другарка ебати.Не ми требаат такви другарки. :envy:

11. Rna

Rna Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    190
    Допаѓања:
    63
    Денес бевме по оценките..Ние се дружиме така 5 чупина.И јас и уште 2 поминавме мн.добри :$ ,а другите две одлични.И сега ние 3те си ветивме дека мора да учиме поќе да се трудиме и да ги попрајме оценките. :P Можи е смешно ова ама сега мораме да учиме и да ги попрајме.. :!: :geek: :nod:
    Љубовен Статус : Во моментов ке учам не ми треба никој. :P :P :lol: :lol: :emo:

12. Sephora

Sephora Популарен член

Се зачлени на:
    5 декември 2010
    Пораки:
    2.690
    Допаѓања:
    4.484
    Добив прва оценка во индекс, и одма температура кренав. :rofl:
    Кај ми се сега тестовите од средно, да им се прчи малку деветкава. :wasntme:

Него, јас се селам од државава.
    Овој тренд блуза пеплум + хулахопка на танга мора да се прошета надвор. |(

http://www.youtube.com/watch?v=B9wX1Pqc ... r_embedded

На Sexybaby86, Buttterfly, thelittle17 и 8 други им се допаѓа ова.
  13. Hopeful

Hopeful Популарен член

Се зачлени на:
    15 јуни 2010
    Пораки:
    997
    Допаѓања:
    1.467
    Си дошол од Скопје само за да биде со мене за нашата годишнина и за мојот роденден :) :inlove: .
    Не ми се веруваше дека е дома кога ми се јави, мислев дека е во Скопје. Сакал да ме изненади :) . И ме изненади.

Кога се слушнавме на телефон преге рече дека имал до подоцна работа, па ќе ме барал тогаш. Јас му поверував бидејќи секој ден е истото, па не го ни барав. Кога еве, тој ме подизлажал за да не го барам дури е по пат и да не го откријам, па да пропадне изненадувањето ;) .

Мислев не е човек кој сака изненадувања (а јас сум), но тој се’ повеќе и повеќе ме изненадува и тоа кога најмалку очекувам. Трет пат вака ми прави. Изгледа чека малку да се подопуштам, да не мислам на изненадувања, да си ги терам секојдневните работи, па да не можам ни да помислам ни да претпоставам што крои, па после suprise :o .

Инаку, денес ни е годишнина од врската, а утре ми е роденден :) . Мислев дека нема да е тој тука, но излезе дека заедно ќе славиме :) .

На Serafima, kravce, marama и 12 други им се допаѓа ова.
  14. Katerinceee

Katerinceee Популарен член

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    814
    Допаѓања:
    1.230
    Морам некој навиќи да смена во мојот живот.Не да ѓи сменам привремено туку ЗАСЕКОГАШ!

Доста ми е веќе цел ден седење дома пред компјутер и јадење само чоколада.
    Доста ми е веќе да се грижам што ќе кажат друѓите за моите постапки и мојот живот.
    Доста ми е веќе да губам надеж за се!
    Доста ми е веќе да ѓи слушам друѓите и да постапувам на нив како им одговара!
    Доста ми е веќе од СЕ!

Од 21 Декември ветувам дека:
    -Повеќе ќе учам да за постигнам тоа што го сакам.
    -Ќе одам на часови по Германски и да научам нешто... :)
    -Ќе учам и ќе се надокнадам со Англискиот јазик,за еден ден да ми се исполни желбата.
    -Ќе почнам да учам Француски,интересен јазик е.
    -Ќе одам редовно на ајробик за да смалам некое килце.
    -Ќе се борам за мојата иднина.
    -Ќе штедам пари за на факултет.
    -Ќе се оснесувам јас како сакам,а не на дуѓите како им одговата!!!
    -Нема веќе да спијам по цел ден,ќе станувам рано.
    -Ќе гледам повеќе филмови за да научам јазик (бидејки така полесно учам)
    -Ќе се хранам поздраво.
    -Нема повеќе да јадам чоколада,и слатки (поретко)
    -Ќе одам порано на школо а не пет минути пред да почне часот...

На kikkki, the-girl1 и pamelche им се допаѓа ова.
  15. vendiii

vendiii Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    2.465
    Зошто сум слабо активна на форумов , сега дознаваам дека имаме и ФБИ на форумов и дека членови од оваа причина го напуштаат форумов . Не знам кој се детективите не знам ни кој се го напуштил форумов .Видов дека Лилит се откажала ...

Дечки треба да сфатите дека ова е виртуелен свет позади мониторот немаш поим кој стои . Не се сите нормални , немаат сите животи , кој знае колку клинички случаи има како членови како гости да не зборам .Спас кај админите ?
    Па како админите ќе знаат кој со каква намера е тука ? Не се Ванга админите ...
    Спасот е , помалку откривајте за себеси ! Не си го откривајте идентитетот зошто баш никој не ти гарантира дека приватноста ти е сигурна . Од ова поприлично долго време на форумов идентитетот ми го знаат околу 5 мина . Им верувам но едно е сигурно нема бројот да стигне до две цифри . Зошто си се ставам во ризик ... Не немам признаено убиство ни грабеж на форумов но нема потреба ставовите , мислењата и советите да стигнат до лица кои не сакам да знаат ништо повеќе за мене .
    Јас сосема случајно открив неколку членови од тука , и тоа од постарите беа грото . Ни на крај памет не ми текна да ги манијачам и пратам .Можеби дека фала му на Горниот имам Живот ? :?: :!: И сега да ме прашаш и заборавив кој , кој беше зад никот :D . Не ми смени ништо во Животов , не планирам да кажувам , истражувам и замарам . На тие со кои сум се запознала можам да им гарантирам дека прва никогаш нема да почнам . Дека нема да откривам доколку не ме откриваат ...
    Навистина е жално да пропаѓа форумов и да си одат членови ради амеби . За кој Фемина е Живот . За мене е издувен вентил , попродуктивно трошење на вишок време ако мора да биде пред компијутер. Сум добила совети , сум дала совет , мислење , помош. Сум се утешила и депримирала тука . Сум вадела нервози и фрустрации . Сум запознала фини луѓе . Тоа е смислата нели ? !

Во случајов два пати мери еднаш сечи е муабетот ...

На Ognenija, imelda, Shelea и 15 други им се допаѓа ова.
  16. anuskaNESTLE

anuskaNESTLE Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.979
    Допаѓања:
    7.104
    Се молам цел ден и не можам повеќе, мислам дека душава ме напушта.
    Пред два дена си идев за Скопје со кола, си го носев во раце завиткан мачорот кој е 7 месеци, зашто дома мајка ми ја полуде, имаме куче од пред 4 месеци, па со ова заедно лудница, бркотници, Том и Џери буквално.
    Мачоров е малечко од мачката која си ја имам 2 години, и уште мало кога го роди, на мама и реков, ова го зачувуваме за нас, наубаво е, јас ќе си го гледам.
    Остана дома заради мајка ми и татко ми, многу го засакаа, ама сега покрај кучето, го запоставуваат и решивме да го донесам во Скопје, иако имам тука мала мачорка што е 4 месеци, мачоров е предружељубив и тешка флегма, така да, сигурно нема да има тепачки.
    Овие 2 дена од кога го донесив, се помина најпрекрасно, дури и на скоро цел ден сами беа дома, ние на ручек кај неговите, почнаа да се навикнуваат еден на друг.
    Денес.........станувам, дечко ми од кујна гледа дека се будам и ми носи 3 мали тостови, буквално појадок во кревет, и јадеме, јас му викам, шо прават мачориве наши?
    И тој гечка, врти, паааа, Тошо го нема........ :|
    Испадна во двор да душка, на воздух, ја правев тостови и му дојде еден мачор, а Кисела Вода незнам колку знаете, врие од мачоришта големи, страшни, мислиш напукани со стероиди, и мјаучат минат низ двор 24/7....
    Му викам штоооо ?
    Кога го мавнав тоа тањирот и одма ми дојде она да плачам.
    Се собрав, станав и почнав да викам.
    Овој ми објаснува како избегал, јас врескам зашо го пуштил надвор, дека уште не ја знае куќата како изгледа, дека ниту еднаш не бил надвор со нас па да знае да се врате после....
    И џабе што ако врескав?!
    Цел ден излева и тој и јас шетаме низ цело маало гледаме, го бараме викаме...на секои 15 минути излевам надвор мјаукам како луда и викам Тошо, Тошо ама џабе.
    Замина на работа тој, и останав јас дома, кога почнав да си плачам, мислам дека дел од мене се кине.
    Страшно многу ги сакам животните, а премногу го сакав тоа маче, уште од мало се поврзав со него, со месеци спиеше со мене и е дел од моето семејство.
    А бе душата ме боле, мајка пробува да ме смире, џабе, тешко ми е, и само се молам и дремам надвор пред врата на ладното да не дојде...
    Мачори мјаукаат од сите страни а мене ми се иде да ги испукам сите од бес и гнев, иако знам дека никогаш нема ни да мавнам по нив...
    Тошо врати ми се, полудев, како ли да учам ??!

Ако некој виде низ Кисела Вода, бел мачор, како снег, со опаш како зебра, црно бело, и на главчето малку црно, нека ми пише...

На Monna.Monna, machka1, kravce и 7 други им се допаѓа ова.
  17. Vikica.cuci

Vikica.cuci Популарен член

Се зачлени на:
    21 ноември 2011
    Пораки:
    1.520
    Допаѓања:
    3.293
    На SimonLimon му/ѝ се допаѓа ова.
  18. majicka

majicka Популарен член

Се зачлени на:
    21 ноември 2009
    Пораки:
    302
    Допаѓања:
    1.005
    СДК дека ми се смачи од втората смена на работа :tmi: неможам поќе........и шо е ова работа,читам имало шпиончиња на форумот :^) добро бе зошто?!зошто проклето се замарате со такви простотилаци?шо ве интересира кој е кој на форумот?шо има да се пуштате во лов и во шпионажа?? :^) толку....неможам поќе :!: :puke:

19. Bubbi

Bubbi Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    359
    Допаѓања:
    563
    Шпиончиња = луѓе без сопствен живот и со многу вишок време ! :fubar:

Туку мене ми е жал за едно момче што ете туку така се изгубивме.
    Имаше нешто меѓу нас, ама сега со нема тоа повеќе.
    Не ми се вади од глава детево ама .... тоа е. Где чеш? Шта чеш?

Сакам да направам многу работи. Првенствено, да спечалам некоја паричка и со братучедка ми да шетнеме некаде после.
    Или уште поубаво ако ми испадне нешто со тоа аупаир апликациите, да скитнам некаде и на подолг период.
    Не ми е ни до Стара нова година, ни до веселење, ниту осеќам дека е викенд...некако тмурно ми е.

Ако има некој со вишок позитивен набој, нека каже или нека префли одма кај мене.
    Скисната сум некако. |(
    Ми се збори, за да не забегувам у подлабоки размислувања.

На tweety26 и anichka94 им се допаѓа ова.
  20. anichka94

anichka94 Популарен член

Се зачлени на:
    18 мај 2012
    Пораки:
    1.822
    Допаѓања:
    7.045
    Мразам збогувања, макар и да се на кратко ..
    Во нив секогаш има некоја конечност.. никогаш нема да сме истите кога повторно ќе се сретнеме.

На Lemonade, marama и tweety26 им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.