Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. anastasija85

anastasija85 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    555
    Допаѓања:
    1.029
    СДК сега живеам на друго место,сега се будам со него но со прстенче на мојата рака и тоа не обичен туку веренички.чао девојки,здраво женички на 3.12 се случи големото да и сакам тука да си се искажам и да споделам со вас.

прекрасен е заедничкиот живот фака формализиран со судбоносното Да :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:

На Buttterfly, Artemission, smooch и 38 други им се допаѓа ова.
  2. dancing.queen

dancing.queen Популарен член

Се зачлени на:
    1 февруари 2010
    Пораки:
    752
    Допаѓања:
    1.087
    СДК почна снег да “префрла“. :party: :party: :party: ^_^ ^_^

3. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.128
    Мене ми е мило да ви кажам што не го видов снегот, и што кога станав не беше се бело. Тие што ме читале и лани знаат како се чувствувам во врска со скопскиот снег.
    Инаку денес е најладниот ден неделава, температурата до -8 ќе оди. :o Што фино! Јас како контрареакција на ова, за пола час ќе го облечам најдебелиот капут и ќе одам да пијам кафе надвор. Зимурлива сум, тоа да, ама не можам секој втор ден пред парно и компјутер да ги поминам.
    Мразам студ.
    А, единствената причина поради која имам светла точка надеж за зимата, е храната. Сармички, питишта, салати на кило...мрснотии :mm:
    Елајте ми, ве чекам цела година, да види и мојов организам вишок масноча.

Мене четврток ми е новиот петок, така да порано ви посакувам убав викенд.
    Чаос! :*

4. Cynthia

Cynthia Популарен член

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    622
    Допаѓања:
    2.368
    СДК

Прикачени фајлови:

• 940730_700b.jpg
      940730_700b.jpg
      Големина на фајлот:
      62,4 KB
      Прегледи:
      269
    На angel92, Doozy, Spell и 2 други им се допаѓа ова.
  5. Spell

Spell Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2011
    Пораки:
    550
    Допаѓања:
    400
    Мааа каков снег па ич не сакам , малку да има така да но не и кашливите улици или пак полошо мразовите човек да не може да оди брррр не ! СДК после едно топло кафенце со пријателките сакам да има шеткање малку да си купам нешто , ситно овај нАли може :D Фин ден си станав расположена , музиче ќе видиме што ќе следува :)

6. Smileeee

Smileeee Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јуни 2011
    Пораки:
    342
    Допаѓања:
    75
    СДК дека вее снег јееее :rofl:
    Го сакам снегот :inlove:
    Уште по сабајлечки се развреднив ишмукав,избришав прашина абе се цакум пакум :lol:
    Сега уште да седнам да учам и се ќе биде океј :)

Тоа од мене ...поздрав феминки :hai: :*

7. WhiteAngel

WhiteAngel Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2011
    Пораки:
    2.107
    Допаѓања:
    1.641
    Колку само го сакам чувството кога наутро ќе го исклучам аларамот и ќе се завртам од другата страна. :)
    Мх мх мх, милина...
    А потоа се будам убаво наспана и одморена.
    Долу ме чека кафето на тато...
    Го пијам на раат, со саати, без брзање. Со фин муабет...
    А сега си го пијам моето омилено капучино направено по моја мерка. Баш какво што го сакам.
    Плус со колачи.
    Сакам се повеќе денови да започнуваат вака.
    И иако знам дека еден куп работи денес чекаат да ги завршам, чувствувам дека имам енергија и желба за се после убаво започнатиот ден... :)

Прикачени фајлови:

• DSCN0505.JPG
      DSCN0505.JPG
      Големина на фајлот:
      73,3 KB
      Прегледи:
      185
  8. Loritaa

Loritaa Истакнат член

Се зачлени на:
    6 август 2011
    Пораки:
    395
    Допаѓања:
    661
    Ајдееее другари,секој пост и секој статус се поврзани со снегот...
    Да ти се смачи и од снегот и од се !

Денеска го исклучив телефонот за да не ми врти тој! Неможам да се видам денеска со него,ке оставам за утре,.а ако ми се јави нема да ме остави на раат.Така да денеска сум недостапна цел ден.

9. Magnolija

Magnolija Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    1.674
    Допаѓања:
    7.652
    - Глувче мало, ај дигни тоа ролетната.
    Милната ме послуша и јас го видов голото дрво оставено на милост и немилост на ветерот, како некој просјак соголен и заборавен. Видов едно темно кафеаво време и исушени портокалови лисја расфрлани по земјата; едно парталче на балконот на комшиката се мава без веза; сиво и диво небо, а до прозорецот сликата од мене и сестра ми. Не станувам бе, си велам, ќе си лежам во моето удобно местенце и ќе си фантазирам за нешто.

-Глувчеееее ај свари ми кафе.
    И си мислам на некои работи шо ми се случиле, на убави, пријатни мигови за да ми тргне денот. А грлото ме боли и на секоја минута го вадам марамчето од под перничето. И си викам уау сега ништо јако не ми се случува, колку сум мирна и досадна, колку сум попаметна, колку повеќе време ми треба да размислам за нешто пред да го направам, колку потешко склучувам пријателства и колку помалку верувам. Уау, си викам, јас сум пораснала. Кога луѓето, повозрасните ми викаа: енос ќе сфанеш некои работи, цревата ми се преобрќаа, ме нервираа и ги мразев. Кои се работите кои треба да ги сфатам толку добро за да имам резервирана насмевка и штедлива доверба? Мислам дека сега ми е јасно :)

Сестричката по некое време ми носи кафе, во мојот омилен црвен филџан. Го остава и ми прави тажна фацичка: ју донт лав ми енимор :(
    Оди мори глувче мало да те гушнам...

Да ја слушнете! и стиховите обавезно да ги проверите!
    http://www.youtube.com/watch?v=KyosPwwTl7s

На bittersweet, Mayyya, TeddyGrey и 4 други им се допаѓа ова.
  10. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Добро утро, добар ден! За кого како.

Се надевам дека денот си го почнавте убаво.
    Јас си го почнав со смеење, зошто ми стигна ЛП од една дотична дека сум абортирала 2 пати! :D

Абе... кога не сфаќаш некои работи,и не знаеш да читаш...не се брукај... :lol:

Туку, друго... Би сакала да дознаам какво е чувството кога те буди саканиот, кога ќе ти свари кафе, направи појадок, па дури и да те "почести" со утрински секс!
    А, поубаво од ова пак е, кога со него ќе те будат и 1-2 мали дечиња, скокајќи на креветот...

Една од поубавите благодети што ги дава животот.
    Блазе си им на тие кои си уживаат во ова, знаат дека дека е бесценето.

На bittersweet, Neytiri, Shana и 3 други им се допаѓа ова.
  11. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    Денес, за чудо некое, изгледа сум станала со десна нога.
    Пред да си легнам, секогаш си викам, Елена, сконцентрирај се од сабајле, и види на која нога ќе станеш, ама џабе, јас од сабајле не сум уште расонета.
    Сега ќе одам да си ја исчистам собата, да не ме тераат да учам, или да читам лектира. Од денес, почнав и со поблага диета, да видиме до кога ќе издржам, и да не оставам се за од понеделник, секоја диета да ја почнувам. И така, утре им е годишнина на моите, ама незнаеме што да им земеме со сестра ми.
    И ај да не отупувам, доста е. :drunk:
    Поздрав. :f:

12. Juicy

Juicy Популарен член

Се зачлени на:
    16 декември 2010
    Пораки:
    1.815
    Допаѓања:
    11.130
  13. GarpovaV

GarpovaV Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2011
    Пораки:
    999
    Допаѓања:
    1.962
    Почнаа веќе со статуси. :lol:

Ама јас сакам стварно да завре, да му се израдувам малце, и да потрае, а не одма да се стопе. :|

14. Wytney

Wytney Активен член

Се зачлени на:
    9 ноември 2011
    Пораки:
    44
    Допаѓања:
    8
    кје ми дое една дрругарка (комсика) кје пиеме кафеее ајде кој му се пиее бујрум, :D

15. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.664
    Плачковица е бела. :rock:
    Ајде нека доаѓаа наваму снегчо-белчо, не можам да го чекам веќе.

На dancing.queen, GarpovaV, Juicy и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  16. Nika666

Nika666 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    321
    Допаѓања:
    217
    http://www.youtube.com/watch?v=FAPtTS0TYtU

I don't believe that anybody feels the way I do about you now... :music: Ништо посветено само ја слушнав после долго доооолго време... :?: Можда лажам, можда...
    Денов ми е многу некако никаков, ништо посебно не се случува, стандардно е некако, како од шаблон... Ама затоооа едваи чекам да дојде сабота и да не бидам веќе плавуша. Секоја жена мора барем еднаш да биде плавуша во животот а јас бев 11 месеци :!: и ништо убаво не ми се случи во нив... :|

17. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.056
    СДК ... прочитајте ја статијава ... по точно од ова нема. И верувам сите ќе се пронајдат и ќе искористат некое од овие така наречени љубовни правила :)

Десет работи кои скоро сите ги бараат од партнерот

Добра вест за сите оние кои не знаат како да и го привлечат вниманието на личноста од своите соништа. Ви нудиме попис од врвни десет работи кои секоја личност, машка или женска, хетеросексуална или геј, млада или стара ги бара во својот партнер.

Ако немате такви карактеристики, време е да почнете да работите на тоа за да се стекнете со нив.. Не само што полесно ќе си најдете партнер, туку и самите ќе се чувствувате подобро и посреќно.

Самодоверба

За да се стекнеш со самодоверба, не постои вистински рецепт, Но да ги согледаш своите недостатоци и да поработиш на нив, е добар почеток. Освен тоа, можете да се позанимавате со стекнување одредени нови вештини кои не само што ќе ја подобрат сликата за вас самите, туку тоа ќе го забележат и другите.

Смисла за хумор

Кога би прашале некого што бара од партнерот, веројатно нема никој кој би ја изоставил добрата смисла за хумор. Секој би сакал да е со некој кој би го засмејувал. Некој кој би се смеел на неговите шеги. Почнете да го цените смеењето и појдете по тој пат.

Надворешен изглед

Мора да си признаеме дека надворешниот изглед е многу битен. Но кога изгледот е во прашање, сите луѓе не бараат совршенство и сите луѓе не сакаат исти типови. Поголемиот дел од луѓето реагираат на тоа како ние самите се прикажуваме. Потрудете се да си одберете фризура која вам најдобро би ви одговарала, стил на облека во која би се чувствувале удобно, и со тоа сте на вистинскиот пат.

Добар секс

Постои вообичаено правило скоро за сите дека понекогаш се чувствуваат несигурни кога е во прашање сексот. Бидете креативни, забавувајте се. Сексот веќе не е нешто непознато… баук.

Чувство на прифаќање

Да се биде прифатен и сакан, е еден од главните мотиви зошто воопшто бараме да бидеме во врска. Суштината е во тоа да и вие мора да бидете подготвени да ги прифаќате другите како би и тие ве прифатиле вас.

Комуникација

Кога луѓето велат дека не сакаат драма во својот живот, тие едноставно сакаат некој кој знае едноставно и јасно да комуницира. Преку разговор кога се изразуваат своите мислења, ставови и друго, тогаш и животот е поедноставен. На крајот од денот сите посакуваме некого со кој можеме да ги споделиме грижите и малку да си поразговараме.

Предизвици

Повеќето луѓе ја сакаат удобноста, но не и досадата. Токму поради таа причина, повеќето луѓе ги посакуваат оние кои им се чинат недопирливи. Но тоа е со кратко траење. Да се биде отворен, забавен и по малку непредвидлив, е тоа помага да се одржи врската и им одговара на тие кои ги сакаат предизвиците.

Финансиска стабилност

Нема сомнение кога се вели дека парите нè прават уште попривлечни отколку што сме. Не се работи за материјализам туку за чиста потреба и стабилност. Така, во колку не сте вработени, време е да побарате работа. На тој начин не само што ќе се здобиете со пари туку и ќе ви се зголеми вашата самодоверба.

Вкус и мирис

Не секому би му се допаднал мирисот на вашето тело нити пак вам би ви одговарал сечиј мирис. Во зависност од тоа што јадете, како се облекувате, и како ќе ја одржувате личната хигиена, така и ќе мирисате.

Хемија

Можеби ништо на ова листа не толку пресудно како што е пресудна хемијата помеѓу двајца. Таа е ултимативното тркало кое ќе ја покрене целата љубовна приказна. И ништо не може да ја дефинира. На неа не треба ништо посебно да работите, бидејќи хемијата со некои едноставно ќе се случи, а со други не.

На Artemission, bittersweet, marama и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  18. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.929
    Мајката на дечко ми, ако можам да речам можеби мојата идна свекрва е тотално откачена. Седиме со дечко ми утрово кај него дома и доручкуваме а жената цело време ни збори нешто. Па како треба да се почитуваме, да си помагаме, да се слушаме, да се сакаме, како треба да сe пазиме.. И толку многу збореше што ние некако почнавме и да ја ингнорираме по малку несвесно, може си се навикнавме веќе... и по некое време наслушнувам нешто: "Да си ја чуваш Ангел, зошто би ја оставил? Како да нема дупка таа.."

Моја реакција: [​IMG]

На FortuneTeller.xD, Strumfeta93, MandyLane и 2 други им се допаѓа ова.
  19. Bright

Bright Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.547
    Допаѓања:
    5.518
    Абре шо е ова депресии! Одите читкајте во темата Прдење и решен проблем :lol:

На Juicy му/ѝ се допаѓа ова.
  20. belieber

belieber Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    1.082
    Допаѓања:
    642
    На aaaaa му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.