Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. MerlinMonro8

MerlinMonro8 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 септември 2012
    Пораки:
    360
    Допаѓања:
    209
    Која крими сцена сум ја доживеала денес.

Врне.Всушност не врне туку истура.Ма небото буквално целосно се исцеди.Јас ниту јакна,капун на мене, а уште помалку чадор во рака 8), цепам по улица само со еднен дукс на мене кој имаше капа и целава случка ја направи толку крипии.. ]:)
    Јас мокра од дождот колку што можеше да ме фати за тоа кратко време, во секси тренерчиња кои правеа да се осеќам ко Анџелина Џоли во они нејзини акциони сцени и знаете ли што држам во рака место чадор...
    ноЖ :devil: :lol:

Нее :shake: јас никого не убив, само сакав да и го вратам ножот на комшиката, но целата таа сцена беше толку моќна што на неколкуте луѓе што ми се најдоа во близина, баш и несакаа да ми се. Јас со ножот во рака и целата мокра, па уште и капуљачата без ко излезена од некој филм, кога девојката оди кај дечкото откако дознала дека ја изневерува т.е. да го убие :devil: :P

На Delta2, kravce, sweet-star и 2 други им се допаѓа ова.
  2. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    дури сега свакам како им е на психолозите/психијатрите :!:
    2ца 3ца пациенти да ти дојдат да ти ги кажат сите маки и проблеми што ти лежат на срце и на душа-па тоа да земеш и да се убиеш :x особено ако си толку чуствителна ко мене :worried: :puke:
    ок на девојката и е тешко,насобрано се па ај јас ко добра другарка поразговарав со неа т.е. ја ислушав па се надевам дека подобро се чуствува, а јас немам таква навика да се празнам на некои другарки така да психијатарот на сеанса-му плакаш за тоа, те советува,промени-подобри, полоши зависи и секако Фемина во темата испукај се :wasntme:
    и :!: веке не пијам кафе-сто пати кажав ама сега навистина :!:

На Doozy, Katerinceee, Lepaaa и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  3. Waka-waka

Waka-waka Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    2.273
    Допаѓања:
    8.904
    Пред малку напишав еден пост полн со жалење како ми е тешко и бла бла и да ви кажам се засрамив. Има еден куп луѓе на кој што во моментов им е потешко па стискаат заби. А,јас седам на топло,јадам,пијам,здрава сум и среќна и пак кукам. Само тоа сум научила во последно време. Срам да ми е. :)

На sweet-cherry, Name, anabel-a и 7 други им се допаѓа ова.
  4. danichap

danichap Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    16.395
    Допаѓања:
    286.904
    Јас со уште една случка од по автобусиве :tmi:

Бетер од пензионерите сум, ништо не ми се промакнува.

Туку другарка ми вчера повторно ме посети, пак фул пакет со преспивање.
    Си пиевме кафенце и чајче, а сабајле зедов и кора смотав бурек направив :$ убајни. Пријатно ме изненади и ми поклони една книга, бев нетрпелива па ја зедов со мене за да започнам да ја читам во автобус на пат накај работа, втора смена.
    Никогаш не сум читала книга во автобус. Ама оти многумина го опишуваат тоа задоволство со подеднакво големо воодушевување како што јас би оргазам...ај реков да пробам :rofl:

И демек ќе читав што крие тајнава, книгава така се вика де, ама аууууу еден влези друг излези, од сите страни луѓе баботат. Не сум ја за таква ствар на јавно место.
    Можам да се исклучам од околината и целосно да се вдлабочам во книгата, ама мора се да ми биде погодено. Околинава ми влијае премногу, ми треба приватност.
    Ќе си ја читам вечерва. Во кревет, со парно и под ќебенце, чајче...like a boss. :rofl:
    Туку да се вратам на првата мисла.

Кога луѓето мислат дека никој не ги разбира тресат многу повеќе од вообичаено.
    Во овие години сум била сведок т.с ненамерен слушател на многу траги комични ситуации. Детали за губење на невиност, абортуси, и муабети од кој буквално ќе му се слоши на човек.
    Полн автобус, кафич или просторија а они на долго и широко раскажуваат и се довикуваат божем зборат што за ручек.

И денеска така еден муабет :tmi:
    Не беше од оние комичнине или гнаснине.
    Меѓу другите влегоа и две женичиња и почнаа да си муабетат мислејќи дека никој не ги разбира.
    Жал ми падна. Една женичка возраст како мама си кажуваше маките, т.с нејзиното секојдневие.
    Станала од 04.00 една смена на од 8 часа чистела, дома отишла ручек спремала и сега беше тргната на школо.
    Беше 15.00, рече до 18.00 и е наставата.
    И така секој божји ден од понеделник до петок, а викенд да си заврши куќни работи.
    Вика вечерта кога ќе се врати се надева мажот и не е пијан :(

Пустата се радуваше на моментот документи кога ќе зеде.
    Премногу мачни души тука имам сретнато. Буквално жртви за подобра иднина на своите деца.

На Moira, Micheleljubov, 1209 и 11 други им се допаѓа ова.
  5. Speechless

Speechless Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    4.306
    Допаѓања:
    5.983
    ....сите ве покануваме на дружба со Нејм и уште една другарка... што е исто така членка. :)
    И ве поздравуваме!
    Гушки до сите! :) :wasntme:
    :hai:

На Name и srcekrsacka им се допаѓа ова.
  6. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    18.691
    Допаѓања:
    253.352
    Работава е сериозна изгледа. Што е фркава, стално се пишува за ова на форумот, шпион има, ама кој е?
    Си играте со идентитети, па не е лошо малку посериозно да се сфати работава. Некој си игра, а и некој сигурно знае кој е тоа.
    За жал, форумот повеќе не е анонимен. Затоа и почнаа да бегаат постарите форумџики.
    Се повеќе сум уверена дека оваа е резултат на големата експанзија на дружење надвор од форумот.
    Има прекрасни луѓе овде, ама има и олоши. Контактите и дружењето почна да се злоупотребува.
    Никој не сака некој да му диши во врат.

7. Mermaid90

Mermaid90 Популарен член

Се зачлени на:
    27 февруари 2012
    Пораки:
    1.146
    Допаѓања:
    1.049
    пак се има случено нешто или што е работава?

СДК Господ да чува ,БОРКО да брани! (дел од кометарите на фб) :D

8. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.073
    Цело време се вртат муабетиве ... Фер би било кога отворено со факти кој знае и е релевантен да каже што се случува, нека каже тука. Нема потреба од наговестувања, криење ... зад кулиси давање информации. Едноставно кажете отворено и јавно да знаеме.

На Monna.Monna, blaa, Hipster и 10 други им се допаѓа ова.
  9. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    18.691
    Допаѓања:
    253.352
    ^
    Па тоа де, еве пишувајте отворено, се што знаете, вака само може да се претпостаува и да се влече работава.

10. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.408
    Ваљда има многу деца без мозоче, и моми со многу време.. намиг..

Туку закажани 6 свадби само за мај, твитер и фб не ми ограничија на линкови, и сега се думам цел мај да се вратам во МКД, убаво ми е на душичкава, знам дека на некој му се допаѓа тоа што го сликам со моите ѕверчиња. Фотографија е љубов!

На do-re-mi, Moira, anuskaNESTLE и 10 други им се допаѓа ова.
  11. Lov3

Lov3 Популарен член

Се зачлени на:
    8 октомври 2010
    Пораки:
    774
    Допаѓања:
    1.886
    :?:

12. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.408
    Шмизла под хитно бан! Абе деца толки ли ве храни тоа што нарушувате нечија приватност?! Знаете ли вие што е почит, малку бар почит на приватност, или не сте доволно способни да мислите за тоа?

На JoxyTheFreak, Sanniii, Monna.Monna и 24 други им се допаѓа ова.
  13. sofce

sofce Истакнат член

Се зачлени на:
    30 ноември 2009
    Пораки:
    49
    Допаѓања:
    19
    sedam sama doma bez nikoj barem kafe muabet da si napravis.no sekojdnevno ke vi pisam po nekoe motiviracki teks.Prasanjeto e mn lesno i ednostavno sto sakam od zivotot???
    1.sreken i ispolnet zivot so mojata familija
    2.decata da mi se zdravi,srekni veseli,ispolneti
    3.da gi imam osnovnite raboti za ziveenje{kuka ,kola,pokuknina,golem garderober so mnalista i cevli} :rofl:
    4.golem krug na iskreni prijateli drustvo koe vo sekoe vreme ke bide pokraj mene i vo dobro i vo zlo
    5.da imam 45-50 kg telo kako hejdi klum ili demi mur
    6.da bidam interesen sogovornik,pametna,ubava zgodna :emo:
    prijatna vi vecer

На zhap4e, kravce и ljubam им се допаѓа ова.
  14. bittersweet

bittersweet Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2010
    Пораки:
    2.134
    Допаѓања:
    64.798
    Ооооо труднички кризи големи :lol:
    Вчера дека строг пост си викам ај ќе постам, еден ден е, се издржува.
    Издржав цел ден, си легнав во пристојно време, пред полноќ и се разбудив во 3 сабајле.....ми се пие smothie :doh:
    Станав си направив дома, не ја бива работата, не ми е погодено, ај ќе одам до најблискиот KFC таму ми се најубави и не не ми текнува да го будам мм тој да оди да ми купува, нели као треба да ми оди сега по г*зот |(
    Се облеков и си отидов во ниедно време во потрага на smoothie, си купив, си го испив и ми текна дека колата ми е гнасна кога сум веќе излезена да си ја исперам и така во 3 и кусур сабајле си ја перев колата, на враќање си купив уште еден smoothie и се прибрав дома во 4 саат :)
    Сабајле мм се чуди од каде чаша од KFC, му кажувам се чуди, ми вика сум можела и швалер да си фатам немало да ме сети во сред ноќ кога ќе сум одела да се видиме со него :rofl:

Нудистчево мое уживаше на Cirque De Soleil, мислев дека нема да издржи 2,5 часа, дека ќе треба или јас или мм да напуштиме затоа што ќе му здосади ама мажето мое беше фасциниран од сето тоа што се случуваше на сцената, сака пак :inlove:

Ај доста бладам, да одам да се спремам да одиме на фрлање на крстот, не е интересно тука како таму, во лето и нема некој шмек фрлање на крстот, нема борба на најхрабрите кои ќе се соочат со студенилото на водата, денес ќе е 34 степени така да тука можаат да се соочат само со прекрасен летен ден :)

На Moira, CuteEva, Monna.Monna и 40 други им се допаѓа ова.
  15. Lepaaa

Lepaaa Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2011
    Пораки:
    2.069
    Допаѓања:
    8.098

Господе Боже, никот и е Лепаа со две а! Господе! Милион Господе! Ваква сум: :o !

Која е оваа ретардирана?!

Жими се, знам дека навредувам, ама до оволку да забегаш, па никови ајде де, ама и цели постови, да копираш од Фемина?!
    Што треба да си??!
    Се крстам! :x

Како сакате разберете ми, ама кога и го прочитав никот, многу непријатно се почувствував.
    Мислев препознатлива сум по ников, тука на Фемина, на овој форум. Но ете... мене не ме навреди што се крадат никови, туку ми падна непријатно и се “плашам“ , малоумноста на тој/таа што го има мојот ник, да не ми ја препишете мене?! :tmi: :)

Значи неможам да поверувам, колку треба да си неиновативен за ова? Малоумен и што ли уште не?!
    Постојат милион никови, зарем мораше ли баш мојот да се погоди, овој ник сите знаеме што значи преведено од српски, така?!- Но за мене има посебно значење, јас така се викам!

Ноу комент! :x

На Doozy му/ѝ се допаѓа ова.
  16. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.701
    Допаѓања:
    23.021
    Не е форум за наше поднебје дефинитивно. Јас лично нити сакам да споделам дали сум познала некој, нит пак постовите му ги читам со други очи. Местово го користам како слободно време, како виртуелен кафе муабет и советување кога не го правам тоа во реалниот живот. Да изигравам Horatio тука ни на крај памет не ми паднало.

А нели лани некој спомна дека за откривање на лични податоци следува бан? Хмм па би требало...

На lunicka, kravce, Ingvild и 3 други им се допаѓа ова.
  17. sadangel

sadangel Популарен член

Се зачлени на:
    7 март 2010
    Пораки:
    983
    Допаѓања:
    782
    Форумов ни стана детективски... :rofl:
    Јас лично не би сакала никој да знае која сум навистина па се надевам дека никоја не ме открила досега... :wasntme:

18. MerlinMonro8

MerlinMonro8 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 септември 2012
    Пораки:
    360
    Допаѓања:
    209
    Луѓе дај објаснете ми што се случува со таа/тој што открива идентитети, ништо не ми е јасно што се случува? Од каде сега па тоа.. лелее :@

Не, не, не се вакви работи за одредени македончиња, просто им се чудам на мозокот и се прашува колку проценти од него користат ?!?!?! Па добро бе многу ме интересира само што добиваат со тоа откривање, штоо еј, штоо ? :swear: :x

Секоја им чест на подлите и расипани души, навистина незнам само како така живеат |(

19. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.976
    И мене ми го украдоа никот, некое моме од Кичево наводно, така беше претставена со мислењата. Абе јебига, земи ја Дузи, џабе е, нема да и дојдат истите мои реченици во глава ако го земе. Исто и со тебе, нема, џабе им е, пуста желба. Почестена сум. |( |(

На истиот тој форум, на црно-бело, многу имиња се украдени, меѓу кои и Марамка и Ана Каренина и Трендафилка мислам дека имаше и Лилит. Се надевам дека администрацијата на Фемина ќе реагира, затоа што некој многу лесно може да заклучи (а и не е невообичаено членови од еден форум да пишуваат и на друг) и да се сфатат многу работи погрешно.

Иначе, нема еден шпион, ама некогаш и не сакајќи се дознаваат некои членови. Доволно е да знае МАЛКУ повеќе за тебе и да те препознае по каверите и по сликите, ако се отклучени. Неколку пати ми испаѓале сугестии за пријатели од страна на фејсбук по бројот на заеднички пријатели, доволно е да видиш форумски ликови и да ти е јасно дека станува збор за луѓе од фемина.

Само во тој случај, имаш две правилни опции - да постапиш зрело и да не пратиш френд реквест онака рандом и од љубопитство и да си го зачуваш тоа во глава, тоа што си го видел на профилот, или да пишеш културна лп дека си го препознал, и сметаш дека не е фер само ти да го знаеш, а тој не.

Па и вие, не прифаќајте секакви фаци на фејсбук, јас само познати луѓе си прифаќам и готово. Знам прилично многу феминки, се имаме на фејсбук, и мислам дека досега немало некој инцидент со моите податоци, освен една мала ,,работичка,, за која ќе ја препишам на човечката љубопитност. ;) Пу пу да не ги подречам, ама со женските од фемина баш фино си живеам, ми се нашле и сум им се нашла...

На Monna.Monna, blaa, Mishela и 15 други им се допаѓа ова.
  20. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    ... анализа на мојот хороскоп:
    1. Запознавам нова личност (секој втор ден) што ми го променува животот;
    2. Ептен сум позитивец па ги канам сите кај мене на тулум, вамолос чикас имам сепаре со мартини и стриптизери;
    3. Расположена сум за флертување и месецот ретрогено влегува во куќата на романтиката :?:
    4. Ептен сум даун, па ќе седам дома со фамилијата;
    5. Шетам наоколу и со мојата позитивност пленам симпатизери и не треба никако да дозволам негативноста од другите да допре до мене, а туѓите проблеми никако да не ги ставам пред моите!
    Ваги, зарем не?

На Elichka, kravce, HeidiDiWalt и 1 друга личност им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.