Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. creshicka

creshicka Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    2.152
    Допаѓања:
    5.710
    Моето бебе е готовоооо, за 15 минути бев готова, не болеше, ВООПШТО. Сите преувеличуваат за болката. Еве сликичка во прилог. :inlove: :inlove: :inlove: малку е нејасна бидејки сликав со камерата од компјутерот, и е уште црвена. :)

На FortuneTeller.xD, WildCherry, bittersweet и 21 други им се допаѓа ова.
  2. Spell

Spell Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2011
    Пораки:
    550
    Допаѓања:
    400
    Ааааа ми иде да скокам , да играм , да се радувам . Браво за сите денес што направиле храбри работи :clap: Ајдеее уште оваа недела и наредната и чао чаооооо едвај чекам пресреќна сум иако сум уморна спремна сум за нови предизвици улалааа ајдеее давааааај Натали што би рекол Игор Џамбазов хахахахах :rofl: Имајте убава вечер сите :)

На Divinebutterfly му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    Ја насобрав цела позитива на светот денес од Солунското сонце!Не за друго дека е наше! :P
    Изгорев во образите,а слушам тука снег врнело..кој би рекол дека 3 саати толкава разлика прават.
    Мада и бура да беше,мене пак ќе ме грееа новите штикли.Е така да си знаете.Сите нови штикли зрачат.
    Идете купете си едни и одма срцето ќе ви се згрее!
    Гледам на форумов се шири присилен ПМС?!Е не ви стискам бе лајк!Не ве сакам такви,ич!
    Пред мој роденден ли најдовте бре еј?Ццц :evil:

Ја видов и Виножитка.Негде во Гевгелија.Го фатив точно каде што почнува.Да бев покреативна и песна ќе напишев.. :?: ипак и го препуштам тоа на Шилеа. :lol:
    И прв пат посакав да имам интернет у кола,за да и пишам ЛП на Виножитка.Да и кажам дека избрала соодветен ник-нејм.Не се знае кој повеќе зрачи,дал' наша Виножитка,дал' вистинското виножито.
    Абе а ви кажав дека и нова ташна имам?И дека го сакам дечко ми?A дека МЗT го победи Фени?
    А дека ми е роденден за 3 дена?Тоа гарант едно милион пати...:rofl:

Ај ви ја праќам скрооз заразно мојата позитива!Тотално неизлечива...цел живот да боледувате од неа!
    И ви посакувам нови штикли.Најсериозно.

На Go-Girl, bittersweet, Strumfeta93 и 10 други им се допаѓа ова.
  4. lovely91

lovely91 Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2010
    Пораки:
    1.490
    Допаѓања:
    4.418
    Колку само еден повик може да го разубави денот и тоа повик од некој кој навистина го сакаш и почитуваш... ова е нешто во стил што носи денот не носи годината :rofl: па така од нигде никаде си имав најубав ден со една најпрекрасна личност,ми го направи денот најубав и фала му на господ што постојат уште такви позитивни личности во мојот живот како што е тој,иначе за другарче правам муабет не за дечко ,да се разбериме :lol:

5. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.358
    Општество со извртени вредности. Тука е нормално да посегнеш по туѓото, тука е нормално и да му се искривадиш на соседот, наместо да му упатиш добронамерна насмевка, тука и арогантноста е нормална појава...Едноставно, не можам да се вклопам.
    Screw u guys, I'm going to Narnia..Кој ќе ми прави друштво, а верувам многумина би сакале да избегаат, ПМ, имам уште 4 карти, во една насока... :D

На Nevermore, Johny, MissSpark и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  6. DarkRose

DarkRose Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2011
    Пораки:
    63
    Допаѓања:
    21
    Смачено ми е од се! :( .. Од сите проблеми, од нервирање за луѓе кои не го заслужуваат тоа, од плачење за глупости, од „пријатели“ кои се тука кога им требаш, а кога тие ти се потребни ги снемува .. Ми фалат времињата кога најголем проблем ми беше тестот по природа и општество или скршената вазна. Тогаш се беше така едноставно .. А сега? Сега се е испомешано, никакво и чудно.

Цел ден го поминав дома, без да направам ништо, без да се насмеам .. И донесов решение. Од утре станувам нова личност. Без грижи. Со насмевка на лицето. Без замарање за тоа кој што мисли за мене. Ти се допаѓам? Супер. Не ти се допаѓам? Твој проблем. Чао.

Многу пати сум си ветила „Од утре ..“ и не сум го исполнила ветеното. Но, овој пат ќе го направам тоа, без разлика колку ќе биде тешко .. Ќе се смеам и кога ми се плаче. Ќе играм и кога се што сакам е да си легнам во кревет и да се скријам од сите. Нема да дозволам никој повеќе да ме повреди. И ќе престанам да се грижам дали ќе повредам некого .. Затоа што на никој не му е гајле дали јас ќе бидам повредена. И најважно од се: веќе никогаш нема да изгубам момент од животов. И покрај се само еднаш се живее нели?

И така. :*

На Chocoholic му/ѝ се допаѓа ова.
  7. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.929
    Мразам МРАЗАМ МРАЗАМ емотивни вампири. :@ Значи способни се за 5 минути да ти го расипат денот, па дури и ден кој почнал слатко како мојот... Тие секогаш имат еден тон проблеми, на нив секогаш им е тешко, а да ги прашаш што им се проблемите не знаат да ти кажат. И после само 2 минути сфаќаш дека ти имаш 5 пати повеќе проблеми од нив, само што до сега не си им придавал значење. Лелееее, па штом тие се така тажни и нерасположени, што на нив им се плаче, тогаш што треба ти да направиш? И полека те фаќа нервоза, па депресија, па нервоза помешана со депресија. И ти се плаче, и ти се вика, и ти иде во исто време и да се фрлиш од балкон и да задавиш некој. Зошто бе, зошто сум опкружена со такви луѓе :@ :@ :@
    Ај не се нервирам веќе... Дајте да ве гушнам. И гушка ми теба сега... :hug: :hug: :hug:

На Doozy и blond им се допаѓа ова.
  8. calliope

calliope Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    15.993
    Ту бре каков народ. |(
    Уште еднаш ми се потврди теоријата дека воспитанието и угледот не одат право пропорционално со зголемувањето на возраста. Исто ко оние старцине по автобусине.
    Само моево беше во Џамбо.
    Бре бре, чекаме пред каса со едно обично пиштолче и човек да не се поттргне 10цм на страна да извади ракавици, одма лепотанот си зафатил место со толкава корпа.
    Јасно, си појдов кај што ми е редот. Леле кога зина тофтакот да се кара, немала младината култура, тој бил на ред, паметни ние сме чекале на две каси (а фала Богу тоа од другата страна беше излез а не каса али ајде), па не бил тој ментален, па не ни личело на годините.
    Па тебе не ти личи бе вол. Oтишол накај 40, ке се кара со двојно помлади од него. Е ти личи де.
    Не бе, после ние немаме култура, треба да им ќутиме дури вреѓаат.
    Дури и пустата касиерка го изгледа со еден :^) поглед, а кепецот уште што не се степа...ретардација.

Ама сепак убав ден. Си го видов либето после 12 дена. Какво е мило со пократко косиче и тие светли очиња. Од тмурното, врнежливо време, дури сонце огреа за нас. :inlove:
    Едвај чекам утре пак. Е утре ке е уште поубаво. :wasntme:

A сега ке си испијам топло чоколадо со чајни колачиња. Перфектна комбинација за ваква вечер.

9. innablood

innablood Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    788
    Допаѓања:
    1.324
    Се‘ ке биде поинаку.. од утре.

На ViktorijaMari и crazylady им се допаѓа ова.
  10. ViktorijaMari

ViktorijaMari Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2011
    Пораки:
    463
    Допаѓања:
    159
    ма што сам крив...што својим путем иде судбина..............ми треба МИР.за прв пат во животот ми треба МИР, душевен МИР

11. maci95

maci95 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    91
    Допаѓања:
    18
    Ааахх колку сум само најсреќна.. Ми се врати токму кога највеќе имав потреба од тебе :* Почнувам да се заљубувам во тебе, зеленоок човеку :$ Снегот уште толку ме прави по среќна.. прави да се чувствувам како мало детенце што сака да излезе на снегот и да си прави снешко :lol:

12. Smilly

Smilly Популарен член

Се зачлени на:
    3 јули 2010
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    3.244
    :*:

На Annie.mk1 и SuperGirl2010 им се допаѓа ова.
  13. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.731
    Сакам да кажам многу нешта, на прв поглед банални и безсмислени. Само што тешко ми се наоѓаат зборови за моменталнава состојба. Со некои работи ми е тешко да се носам, а знам дека морам. Нешто се смени и во мене и кај другите, изненадувачки брзо. Уште потешко ми е кога ќе видам колку брзо лета времево.

Остварив многу зацртани цели, многу соништа, мечти. дадов се од себе. Но кога ќе погледнам наназад, како нешто сеуште да недостасува...

Го отворив дневникот, го разлистав и застанав на страниците испишани пред неколку месеци. Дали беше потребно да се сеќавам и да се навраќам, незнам. Но нешто длабоко скриено во мене ме натера. За момент посакав да ги искинам на мали парчиња сите тие страници. Но тоа не е правилното решение.
    Тоа беа само лекции, успешно научени и врежани во мене засекогаш. :)

На MandyLane му/ѝ се допаѓа ова.
  14. firequeenn

firequeenn Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.248
    Допаѓања:
    6.730
    Утре е голем ден .
    Од кај да почнам .. Прво сум на пракса до 11 , па делам флаери до 2 , после пак сум на пракса од 4 . После сум на слава кај другарка ми малце да се одморам . И на крај како шлаг на тортата сум на забар . :lol:
    И да , вечерта излегување. :D
    Утре имам и презентација што ќе ја одржам пред 200 луѓе :)
    Неможам да си ја земам тетратката од соба бидејќи на гости е дојден вереникот од сестра ми , мене срам ми е од него незнам зошто . :$ Па таква сум што да правам ... :wasntme:
    Среќа што пред да дојди претрчав до кујна и се опремив со слатки , мандарини и сокови :D
    Допрва и да се капам треба .
    Wish me luck !! :*

15. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Специјален гостин на Аца Лукас е Жаре Бербер.
    Хахахахха не знам дали станува потрагично или посмешно. :rofl: :(

На FortuneTeller.xD, starbucks, crazylady и 2 други им се допаѓа ова.
  16. vaga95

vaga95 Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    914
    Допаѓања:
    2.037
    Ми се плаче секојпат кога ќе видам улично кученце или маче...Им помагам колку што можам но навистина солзи ми доаѓаат во очите кога ќе видам некои вакви очиња кои моолаат за парче леб и милoст

...а поготово сега кога е зима...да можам сите животинчиња ми ги собрала дома ;( се чудам како луѓето можат да бидат тоооооооооолку сурови, бездушни и злобни па да ги тепаат и малтретираат. Па човеку ако не сакаш да им помогнеш немој, но немој да ги малтретираш ! Е*ати простите :swear: !
    http://medium.edu.mk/index.php?option=c ... Itemid=251
    А овие во Данска пак :fubar: :fubar: :fubar: :fubar: ќе се воздржам од збор !! Пишувам и плачам... и поради вакви недоквакани суштества без срам си признавам дека повеќе ги сакам животните од луѓето !

На Smilly, Divinebutterfly, teddybear и 7 други им се допаѓа ова.
  17. Hiii

Hiii Популарен член

Се зачлени на:
    5 април 2011
    Пораки:
    1.427
    Допаѓања:
    1.563
    Еве ме и мене среќна,среќна пресреќна! :party:
    Помина првоиот настап и многу сум задоволна.Се исплати трудот барем за вечерва.
    Атмосверата беше многу заспана бидејки се изведуваа сентиш песни но нели крајот го краси делото :rofl:
    Брат ми ме прашува и дадо сега среќна си :D Среќна сум бре!Уште сум со насмевка до уши,се радувам како мало дете.А за чудо пак за прв пат по толку многу настапи немав никаква трема.Цело време се смеевме и девојките од Струмица што не не знаат почнаа да не прашуват дали имаме трема :rofl: Каква трема бре ма воопшто не се замарав, немав време за паника.А се до денес бев многу нервозна и мислев дека нема да ја изведиме кореографија добро.И нели јас како одговорна за тоа си ги сокинав сите живци, јас сум таа во групата што писка по сите :lol: Леле си се расприкажав :tmi:

Ајде утре нов ден, финална вечер, нова кореографија.Е таа ке биде страшна :( :D
    Стискајте палци утре за мене
    ако не ви е тешко :D

На Divinebutterfly, teddybear, Libera и 4 други им се допаѓа ова.
  18. Alondra

Alondra Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2011
    Пораки:
    1.087
    Допаѓања:
    2.358
    Не ми се оди утре на работа. :(

19. Linn1

Linn1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јануари 2011
    Пораки:
    1.221
    Допаѓања:
    1.936
  20. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.191
    Јас сум згрозена од овие работи, душа ме боли, незнам зошто цел свет се замара со тоа како ќе пропаднел, па уште наоѓаат начини како би пропаднал, нити ќе ја удрело земјава нешто, нити вонземјани од никаде ќе ни се појават, нити ништо, а посебно не оние предвидувања на тој човекот :fubar: мислам дека ваквите нешта се доволно јасни.Незнам со која душа го прават ова :x па уште да се радуваат на своите фамозни дела |( наместо да направат нешто што е навистина корисно,попаметно и добро, тие колат се живо и диво и после се прашуваат, па и смешни проценки даваат за пропаѓање на свет, не се ни свесни за своите постапки :fubar: Некогаш и не треба многу да се филозофира за можните одговори за ова, кога пред нос им се :fubar: Што и да каже човек е џабе, секој има своја вистина, убеден дека е во право, па без разлика на тоа како се изгледа гледано со други очи.

На BoaVista и vaga95 им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.