[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Wild.Child, Oct 26, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. WomanInRed

WomanInRed Истакнат член

Вчера од толку што ми се спиеше од толку што бев уморна, уште од 9 ипол бев во кревет..
    прво му пишав на мојов, не ми врати па му ѕвонам пак не ми крена :^)
    си пуштив тв демек ке гледам, какво гледање не поминааа ни 5 минути јас веќе спијам...
    и ете денес уште во 8 ипол се разбудив, ама ако сега максимално ке го искористам денот..
    Прво ке идам до пошта ми стигнала некоја пратка па не можам да дочекам да видам што е :D
    послем ке идам на гости кај тетка ми ке посетам па после тоа, читалната не ми бега.

И ке ми фали овој идиотов, знам дека не ме сака више..
    Гледам ама тоа е тоа, ке видам до кај може да води ова

pamelche likes this.
  2. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

СДК.....стигнаа на аеродром :inlove: my baby is home :inlove:

3. AwesomeGirl

AwesomeGirl Истакнат член

Кога некоја ситуација ќе ме извади од кожа и готово,се што ме изнервирало деновиве ми се врака у мисли...Таква сум,и сега ке ми треба некое време да се вратам у нормала..ама ич не се сакам кога сум ваква |(

4. kravce

kravce Форумски идол

Ова темава, за форумцките работи, се чувствувам како да ме прогонува. Кај и да отвориш, таму е :tmi: уште во плакар дома да ја начекам :tmi:
    Имам на поклон добиено (под некои чудни, приватни околности) ноќница со наметка. Свилени, со чипка. Прекрасни! И така си ги облекувам по дома, шетам малце пред огледало, си се восхитувам и пак во плакар. :( Исто и едни чевли на мн висока штикла што ги земав во брзање за една свадба :| . Малку и си одговараат со бојата :^) И така јас целата во свила (колку е па нежна па :inlove: ) излегувам на балкон, долу градина, напред поглед на море. И ми фрла поглед младиот градинар...или одржувач на базен (во амерички стил). Ама јас ги игнорирам и си се враќам во кревет кај мојот маж, оној со големи дланки и добар задник :wasntme: (шејк дет ееесс) :tmi:
    Фантазии...
    Кога бев помала мислам дека бев позабавна...и посмела. Кога си дете, светот како да нема граници, можеш да си заклучен во соба, а да стигнеш и до Јапонија. Свесноста за реалноста не прави ранливи и плашливи повеќе отколку силни. И ни е срам, од самите себе. Можеби ја немавме точната мерка на исправноста, па не сме се преиспитувале за постапките, ама вдишувањето информации денес, ми се чини повеќе ни го оптеретува, окупира и затвора умот.

Ај да си се вратам јас на свилената ноќница :wasntme: , премногу преиспитувања ја уништуваат забавата. Да си живеев во куќа на плажа, на планина, на остров, во мир. Да си живеев од градинарство или овоштарство или земјоделство. И од љубов, во љубов, за љубов, да си градевме свој свет.

Monna.Monna, Asja, Ingvild and 45 others like this.
  5. DeMelo

DeMelo Популарен член

" Сдк го прогласувам дечко и на Сону за наjочекуваното и озборуваното момче на годината на Фемина. :lol:
    Сноу цел форум се радува и го чека заедно со тебе :rock:
    Имаjте убави заеднички моменти , малеее и ти ке се омрсиш конечно :lol: :P

6. Veki4kaa

Veki4kaa Форумски идол

7. senza.parole

senza.parole Форумски идол

So true. :emo:

Attached Files:

Micheleljubov and Hayley like this.
  8. julie77

julie77 Форумски идол

СДК ... жените денес се џентлмени, заводници, ловци ... иницијатори на романтики, убави моменти, гестови и поправачи на проблеми, грешки ... прекинати врски ... Додека мажите се недостижни пи**и.(чест на исклучоци) ... Толку.

Monna.Monna, Libera, Ingvild and 27 others like this.
  9. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Ми препелкаат пеперутки во стомак од неколку причини, конечно денес ќе се сретнам лице в лице со мојот лопов, е добро де, преку монитор ама битно ќе се сретнам, прв пат идам на маникир, не на гелови, онака да ми ги исече некој ноктите правилно, да ме масира по раце, да ме мачка со креми и се разбира најголемата причина, дечко и на Сноу пристигна. Мила, пресреќна сум за тебе, ко мојон да беше некаде во туѓина па се радувам :rofl: Јас ти давам право да го стаиш у кревет и една недела да не излезеш, а ние на Фемина само ќе прашуваме, кој пат им е сега :lol: Најголеми поздрави до најчеканиот војник на свет, и да си кренала ноџе дур те љуби иначе те скршив :lol:

Ingvild, tweety26, ilipili and 6 others like this.
  10. Rabbit60

Rabbit60 Нов член

Honouring Kata! Психички ме скина!

11. H.VAGA

H.VAGA Популарен член

сноу баш се радувам за тебе.ееееее колку би сакала да сум на твое место.да ти кажам дека и ти подзавидувам.изгушкај го и избацувај го либето и имај убави момети со него.

Snow-Queen likes this.
  12. Someonespecial

Someonespecial Free-minded aesthete

СДК многу го сакам сонцево... :sun: ^_^ некако ме развеселува, ме расположува, дури и за време на досадните школски часови :) Денеска баш многу ме расположи, ах, уште да беше потопло...и да можевме да скокнеме неколку месеци па да бидеме блиску до летото... :f: И така, убаво ми тргна денот и решив да не се секирам толку за школово ;)

Jagoda123 and ana-girl like this.
  13. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Не сакам да сум овде... сега во целост го сфаќам она anywhere but here.
    Мислам дека градов го допре дното, подолу не може да биде.
    Каде и да погледнам е... вистинска катастрофа.
    Се разминувам со луѓе по пат, ниту еден нема насмевка на лицето, никој не е весел....сите се мрачни на еден многу грд начин, сите имаат темен облак над главата, сите гледаат надолу.
    Ова е една од оние ситуации кои.. ти го кршат духот и кои не се објаснуваат со зборови, треба да ја видиш и доживееш за да сфатиш како што треба.
    Очај.

Name, tweety26, sweet-cherry and 12 others like this.
  14. owl-ribbon

owl-ribbon Истакнат член

Мозок сум , многу сум среќна ааааааааааааааааааааааааааа :D :D :D :D

15. Rabbit60

Rabbit60 Нов член

Сватив, не ставам дома интернет.. Ај чао!

candygirl likes this.
  16. ocila

ocila Истакнат член

...И самиот ѓаволол помалку се меша во нашите работи,отколку луѓето...

srcekrsacka likes this.
  17. Hayley

Hayley Популарен член

Сакам да кажам дека и најминималните работи му се доволно за среќа на тој што знае да го почитува и сака.
    Јас секогаш таква сум била, најискрено, и сега ми е малку чудно и не знам како да се радувам на огромни работи.
    Се надевам дека се ќе се сведи на минимално кај и да е, па да играм малку во мое поле. Вака не знам што да правам :)

kravce, Hopeful and Mishela like this.
  18. ana-girl

ana-girl Популарен член

Па колку е убаво времето...МИЛИНА :inlove:
    После напорниот училишен ден , кафе на Широк Сокак со најдобрите другарки е секогаш добредојдено. ;)
    Сонце, насмевки, топлина, дружба ги сакам ваквите моменти.. :inlove: :!:
    Потоа нормално домашна атмносвера со антена5 во живо во празен стан.. 8)
    Сакам цел ден да е ваков да уживам со вратата ширум отворена , музика , homealone,..Така до 101 ке живеам и назад. ;)
    Уживајте во денот , искористете го максимално, јас одам на тераса. Совршено е :inlove: :*

srcekrsacka likes this.
  19. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

кај се родив магнет за невољи :x
    и пак ти е пусти вртоглавици и пад, ама за срека ми помогна една девојка и ме почести со чоколадо :* за неа Господ ми ја прати а тоа дека ми се залепи ко фластер полицаецот кога отидов да прашам што се треба за поротник е друго :D сватив јас што е работата, и ако ми спомнуваше кафе-мафе АКО ме избрале, па добро убава девојка и нормално е да има кандидати :P и навистина постојат дечки што забележуваат се и помагаат и кога не очекуваш-како пред малку еден кога една солза ми се стркала од левото око, дури и шамивче ми подаде :! и би сакала подобро да го запознаам :$ ако имам прилика
    сега за сега од еден фасцинирана па ке видиме за понатаму :) ама слободата е непроценлива :rock:

20. LilBaby

LilBaby Популарен член

Сноу и времето ти се потрефи, д сан ис шајнинг, јор бојфренд ис каминг.
    Детален извештај се надевам ќе има, за детали подлабоки нема потреба, осеќам вечерва детето ќе се прави. :rofl:
    Се шалам. :D

Навистина перфектен ден. Ќе го зачинам со првото книжуле од 1Q84, чаша цедевита и ведро небо. Инстантно се менува расположението. :sun:

Springy, Lepaaa, kravce and 31 others like this.
Thread Status:
Not open for further replies.