Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Какво видео, ми даде утринска петочка насмевка и ми ја разнежни душата.
    Навивачите на тимот Каглари Хитмен секоја година во декември прават акција. На еден од натпреварите штом нивниот тим даде гол тие фрлаат плишани мечиња, мечиња кои како новогодишен подарок се даруваат во детската болница во Портланд.
    Оваа година се фрлиле 25303 мечиња.
    Секоја ви чест навивачи на идејата, ви се поклонувам :wasntme:

разнежнете се :wasntme:
    http://www.youtube.com/watch?v=qFgb8vNR ... re=related

На bittersweet, LivingGlam, Divinebutterfly и 11 други им се допаѓа ова.
  2. joelle

joelle Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2010
    Пораки:
    1.117
    Допаѓања:
    2.367
    сдк брм, брм брм, Положиииив!! качувајте се да ве возам по едно кругче :lol:

На bittersweet, Strumfeta93, Neytiri и 26 други им се допаѓа ова.
  3. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.071
    Допаѓања:
    72.409
    Сакајте си го сите декември. Јас не можам.
    Ми ствара нервоза...
    Леле колку внатрешен немир...
    Како од цела година насобран...
    Има ли спас за мене???

Не се чувствувам убаво... Ич.
    И што е најтрагично, не можам да си помогнам...
    Дај бе sunny days come back... Не буквално.
    За сонце има сонце, ама што ќе ми е. Ме потсеќа на пролет.
    А не сакам пролет.

Кога ќе подразмислам, и немам ништо против ниедно годишно време, ама опасно ми мава на расположение преминот од едно кон друго... МРАЗАМ ПРОМЕНИ...
    Рибите биле прилагодливи знаци. Жими *****.

На Nymeria му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Chocoholic

Chocoholic Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2011
    Пораки:
    747
    Допаѓања:
    988
    Расположениево ми е попроменливо од времето.
    Не можам веќе ни сама да се разберам...на моменти сум пресреќна, на моменти ми доаѓа да исчезнам за секунда, како да не припаѓам овде. Се чувствувам празно и осамено покрај толку луѓе околу мене...

И забележав не сум еднинствена. Сите околу мене се некако напнати, разочарани, изморени...штета што во последно време негативната енергија е позаразна од позитивната :|

Нов ден, нови очекувања. Го започнав со чоколадо, па ај нека биде сладок :D

5. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.128
    Јас заслужувам шамар.
    Не, не, бокс заслужувам.
    Сериозно.

Толку имам да кажам.

6. ines.h

ines.h Популарен член

Се зачлени на:
    23 август 2011
    Пораки:
    1.689
    Допаѓања:
    18.856
    Светов е ЕЕба..но тргнат во погрешна насока ,или поточно ние НИКАКВИОТ народ на пати што знаееме да бидиме .
    Каде отиде културата на луѓето, добродушноста ,насмевката ,хуморот доцните седенки во кои пливавме во скокотливи и искрени муабети. :@
    Еб...ти (морам да карам на секои две реченици ) демек подобро ќе ми ја сватите револтираноста од пробелемите со кои се соочуваме секојдневно.

Секој ден мора да се соочиме со некој што не е задоволен од ова или она .
    Патем оние кои имаат најповеќе се НАЈ НЕЗАДОВОЛНИТЕ, не благодарници луѓе кои не ја знаат тежината на животот .Како ќе живеела со неговите ,а има куќа речиси средена уште клучот и да се всели и уште јади ЛЛЛЛ ...ЊА некој живее до два квадрати простор ,што да кажи тој ли таа,знам дека секој со среќата пак ќе помислите или речите но да не си благодарен е неубава работа .

Не направи ли ова брзо темпо на живот неблагодарни ?Не направи ли постојано да трагаме по повеќе и повеќе и на крај со тоа повеќето ВООПШТО да не сме задоволни ,да не знаеем д ауживаме во ситниците кои го чинат животот и како некои роботи се механички да правиме и постапуваме :?: .
    Друго офф топик .....Летно дете си сум јас хејтер сум на ова снегов на ова студов ајт мршшшш ...сонце бујрум ,бујрум лелеави фустанчина широки насмевки и лепршави коси (мразам да ми фајќа електрицитет косата ништо не ја смирува ) SPRINGGG PLEASE COME побрзо .Ете го и моето незадоволство ,патем немојте да мислите дека само тоа ми е ама радо не би за тоа сега .

7. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.929
    Факултетска хиерархија според арогантноста:

5. Професорите
    4. Асистентите
    3. Демонстраторите (не сите, ама...)
    2. Студентски прашања (освен кога им е денот)

Иииии Првото место дами и господа, припаѓа на добропрочуените
    ТЕТКИ ОД КОПИРНИЦА
    Оние на нашиот факултет се посебен тип, со оглед на тоа што се на малку поматематичарски факултет. Тие арогантноста ја пресметуваат по посебна формула. Прво ги собираат вредностите на арогантноста на сите што се под нив, па добиената сума ја множат со 10. :wasntme: Не, не, искрено невозможни се. Претходната недела една колешка се скара со нив, денес јас... И не ми е прв пат, ама ова денес ги помина сите граници. Сепак, нормално е да се караат со сите. Сигурно или им е многу здодевно па си прават интересно, или збудалеле од звукот на машините за копирање.
    Како и да е, јас по малку им завидувам. Си имаат и посебна лајк страна на фејсбук со над 130 лајка. Некои наши естрадни уметници немаат толку...
    И мене ми се идоли, им имам подарено еден лајк уште во мојата бруцошка година
    И јас се имам скарано со тетките од фотокопирницата на ФЕИТ! :)

На Doozy и Mishela им се допаѓа ова.
  8. tinkerbelll

tinkerbelll Популарен член

Се зачлени на:
    15 мај 2010
    Пораки:
    2.096
    Допаѓања:
    5.018
    Сакам снег бе не сонце |( Се смени 100 пати времево аман,глава ме искина ко стара жена се осеќам.
    СДК треба да направам супа од зеленчук а каква мрза ме фатила,неможам да си се натерам да станам од креветов,а и што убаво песниче имам на ТВ :| Пак Ај Сечи Перо аман што хит стана песничево :^)
    Имајте убав и пријатен ден,и не мрзлив како мојов :$ :lol:

9. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.798
    Допаѓања:
    25.325
    Време за се'?
    Секако дека има,тешко и не баш многу, ама има. Како си ги организирам обврскиве,катастрофа.
    Малце да се потрудам и полесно ќе ми биде, и еве.. ова е едно од тие ветувања од денес, ама од денес НАВИСТИНА ќе си ги подредам приоритетите.

Само толку...

10. Loritaa

Loritaa Истакнат член

Се зачлени на:
    6 август 2011
    Пораки:
    395
    Допаѓања:
    661
    СДК,за саат ипол треба да одам на депилација на интима :| се скочанувам целата кога ке ми текне на тоа.. :puke:

Вчера го исклучив телефонот со надеж деека нема да ми се јави тој и нема да излеземе.Стварно немав желба да излезам со него.Воопшто.Само сакав да си направам чај од хибискус и да си легнам под јорганот.
    Тапа ми беше денот,а тој како за беља се јави кај братучедка ми 3 пати и ме бараше.И што да правам го вклучив телефонот и чекав да ми се јави.И ми се јави и инсистираше да се видиме.Многу е упорен бе у пичку материну.Запна човекот.А јас викам,. не бе ај утре ке се видиме.И после оваа следи : ПА ТИ НЕСАКАШ ДА МЕ ВИДИШ МЕНЕ.ВЕЌЕ НИКОГАШ НЕСАКАШ ДА МЕ ВИДИШ.МЕ ОТКАЧУВАШ НА НАЈЛЕСЕН НАЧИН.ПОДОБРО КАЖИ МИ, НЕ МИ ЗАОБИКОЛУВАЈ. бла бла бла :drunk:
    И ајде јас излегов.Испаднав човек и му докажав дека ми значи,дека го почитувам и да ви кажам право не беше лошо.Убаво си поминавме.Малку се каравме али само малку :!:
    Многу е нежен бе.Колку ме бакнуваше во челото и во носето.Ме гушна и ме стопли.Кукличе мое.
    КОлку сакам што е силен,со силен карактер и упорен.За памет да не зборуваме.Многу ми е паметен.
    Инаку денеска ни се 4 месеца како се гледаме :P

Цел пост излезе само за него.
    Aли нека.Тој заслужува многу повеќе.
    Како ме титла и ме чува.
    Кукла :l:

На Divinebutterfly, teddybear и Shana им се допаѓа ова.
  11. Belieber163

Belieber163 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2011
    Пораки:
    373
    Допаѓања:
    444
  12. Kasha

Kasha Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2011
    Пораки:
    1.724
    Допаѓања:
    3.266
    Дочек на новата 2012-та кај мене во двор вклучува:
    - ајвар тазе пржен, тегли неограничено;
    - влез 50 ден, седење на бетон 150 ден, седење на клупа 200 ден, седење на столици 350 ден, за парови има попуст;
    Музичка програма нема да има поради комшиски несогласувања, а од 00:00 до 00:05 организирам заеднично пукање петарди... контакт преку лп ;)

На martinuska, Magnolija, Loritaa и 5 други им се допаѓа ова.
  13. Saraa

Saraa Популарен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2010
    Пораки:
    2.482
    Допаѓања:
    7.540
    СДК дека веќе неможам без работа...СДК деа ми е прку глава од нервози...СДК декасакам нешто ново и возбудливо во мојот живот...

На srcekrsacka му/ѝ се допаѓа ова.
  14. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Сдк за котек сум.
    Си седев, си шеткав, си гледав филмчиња, уживав лежејки на сите кревети низ станот и ништо не правев.
    Јадев и гајле си немав.

Е така две кила + и еден тон за учење...

Овој викенд ќе гори столчето под газето а лаптопов од шкрапање и пишување семинарски.
    :( :(
    Аххх колоквиуми...

Но после оваа охооо пак ќе си свиркам :wasntme:

15. sadangel

sadangel Популарен член

Се зачлени на:
    7 март 2010
    Пораки:
    983
    Допаѓања:
    782
    Ужасно ме нервираат безиницијативни луѓе кои освен за седење по 10 саати на фб и манијачење на профили за друго незнаат...
    Аллооо не значи дека ќе му се допаднеш на дечкото ако те гледа 24 часа онлајн
    - Опис на моите другарки :tmi:

16. Peperutka90

Peperutka90 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 март 2010
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.083
    Не не и не!!!!!!!!! Знам дека не ми доликува да реагирам така ама не можев бе посилно беше од мене! Ми ја донесе дома со цел памет. Зборувам за девојката (бифша, а веројатно и сегашна :@ ) на брат ми!! Можеби и постов не ми е за тука ама морам да се искажам некаде зошто сум способна да влезам кај него во соба и да ја напраам партали :@ :@ :@
    Идеа 4 години, врската им беше скар смир (највеќе го јадев јас зошто кога и да го изнервираше она него, он мене ми се истураше, нормално јас трпев зошто ми е брат и знам дека му е тешко). Кога и да ми требаше било што од брат ми ,секогаш се консултираше со неа да не и треба прво нешто на неа, ако е слободен од нејзина страна тогаш можеше да ми помогне! Раскинаа што раскинаа,нивен проблем, најсмешно ми беше кога видов дека ме избришала од фб (детска работа :fubar: ),ама нешто што ме извади од такт беше следново... Јас и мајка ми шетаме низ град и налетуваме на неа, девојкава се прави СТРАНЕЦ и на мајка ми и сврте глава и не ја поздрави, а се погледнавме пред тоа во очи! Која култура ја имаш ти :fubar: :fubar: бе девојко , те носеа моите на шопинг у грчка, се и сешто ти носеа од тамо кога и да идеа, за ти така да се испонашаш! Па уште сега ми вика ЗДРАВО ПЕПЕРТУКА,КАКО СИ? Нормално не доби одговор на тоа, се направив на три ипол, и згора на тоа брат ми ми се налути! Е не ја можам, и крај. Девојќи ве молам посоветувајте ме како да реагирам пред неа! Не можам никако да ја прифатам...

17. fashionista

fashionista Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2011
    Пораки:
    328
    Допаѓања:
    153
    На LilBaby, blueeparadise и Peperutka90 им се допаѓа ова.
  18. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    You have to go through the worst,to get to the best. ;)

На ines.h, Neytiri, TeddyGrey и 2 други им се допаѓа ова.
  19. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    денес на идниот ми свекор му извршиле операција од кила(подоцна ке дознаам како поминало од син му :D
    трета операција по ред му била оваа, храбар и издржлив човек
    се надевам дека брзо ке закрепне :)

и не сакам да дојде новата 2012та година, ке се случат некои работи кои не сакам да се случат, се плашам :doh:

20. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.213
    Допаѓања:
    139.820
    После три недели, конечно сум во канцеларија.
    Два ипол часа по завршување на работното време, уживам во промената. Среќна сум што сум тука.

Скопје, сончево и топло во декември, со чајче и друштво на едни очи со боја на Јадранско море после бура.

Носталгично чувство кон енергијата од прекрасните ликови кои ги запознав овие денови, куп хартии и монитор расфрлан со цифри...

И Ариел, среќна што постои.

На Phyramide и MandyLane им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.