Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Nati.P

Nati.P Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2011
    Пораки:
    2.013
    Допаѓања:
    856
    СДК да ме бакнуваше секогаш кога ме лажеше, ќе бев најсаканата жена на овој свет :doh:
    Научи што значи зборот извини и која тежина ја носи. Научи дека едно извини некогаш вреди многу повеќе од 1000 други зборови. Да ми речеше извини барем еднаш, ништо немаше да биде како што е сега. Ќе бев онаа весела и позитивна девојка, што се смее, што не плаче, што не шири негативна енергија, што не те нервира и не те потсетува на она што и го направи. Немаше да бидам девојката која ја предаде. Немаше да бидам девојка која не може да помине преку тоа, ќе бев весела, среќна и заљубена. Грлото ми се стега додека го пишувам ова ;( И знам дека кога ќе ти го кажам ова во лице, само ќе се насмееш и уште толку ќе се разочарам во тебе. Ќе ја изгубам и последната трошка надеж дека нешто меѓу нас ќе се смени. А кога јас ќе се откажам од нешто, тешко дека ќе се предомислам...

На K.Mari4ka, Springy и Barbie20 им се допаѓа ова.
  2. Angel.girl

Angel.girl Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2011
    Пораки:
    669
    Допаѓања:
    667
    Сакам да одам некаде сама. Сама. Со омилените предмети за мене.Тие шо си ги сакам.Не луѓе.Предмети.Тие засекогаш ќе останат со мене, за разлика од луѓето. Идат и си одат. Некои ти значат, го сакаш, те прават срекна и на заминување те повредуваат. Моите предмети не. Ми носат спомени. Ме враќаат во убави времиња. СДК сакам да одам сама некаде и да се одморам. И да нема никој кој ќе ме прашува шо ми е, никој да нема да ме прашува зошо сум сеа како гомно, сакам да одам некаде и само да лежам без никој да ме моле да одам некаде, да одам некаде и да плачам,да викам, да се дерам без никој га мисле дека сум лудача, да одам некаде и да си излезам сама да шетам, така без цел по улиците, да одам сама со себе на кафе без никој да ме замара со трачарење и празни муабети. Сакам да одам некаде сама и да си расчистам со себе.
    Какво време дојде бе? Децата уште од мали се замараат со се нешто. Немаат детство. Мојата генерација како да беше последна со вистинско детство. Такво чисто, безгрижно. Без телефони, интернети и разно разни вакви срања. Ние сега уште од млади години сме нервозни, се нешто ни фале. И се повеќе и повеќе се расипани луѓето. Се повеќе и повеќе пропаѓа човечноста и светот. До кога незнам. Ама мене не ми е убаво вака и дота ми е. Меѓу луѓе шо ги "знам" а уствари ич не ги знам. Меѓу луѓе шо не знаат за ништо вредно. И да, се повеќе ги сакам животните.

На Barbie20 и Nati.P им се допаѓа ова.
  3. Primavera

Primavera Популарен член

Се зачлени на:
    19 февруари 2011
    Пораки:
    405
    Допаѓања:
    1.518
    Без разлика на тоа дали сум со некој во врска или не сум, не можам никако да си дозволам некој да ми мрчи за таа рандом особа со која планирам или веќе сум во врска.
    Значи стварно не ве можам бе луѓе, каде ви отиде желбата и другите да се среќни!?
    Не ви давам да ми мрчите за него. Не, не е светец... далеку од тоа. Ама за мене е идеален!
    Прави грешки, како и секој човек. Ама да се дрзнеш и да ми кажеш дали да му верувам или не, извини госпоѓице ама грешиш.
    Преку глава ми е веќе. Сите бре знаете како да го живеете мојов живот, а вашите не знаете.
    Не ви давам и ова да го уништите. Тој ми е сродна душа, мојата половинка која ја барав од многу одамна. За него сонував. Тој трепери кога ме гушка, очите му светат кога ме гледа, има огромна насмевка кога ќе ме види како го гледам додека глумам лутина, знае да ме однесе до небо и да ме тресне од земја кога правам невозможни филмови во главата.
    И го чуствувам неговиот парфем, на мојата перница.
    Ви посакувам пријатен ден!
    Јас одам да си ја гушкам перницата... Лута му сум на него :D

На Lux, WomanInRed, tweety26 и 5 други им се допаѓа ова.
  4. Christina.A

Christina.A Истакнат член

Се зачлени на:
    15 април 2012
    Пораки:
    552
    Допаѓања:
    354
    СДК ајм дранк енд хепи. :rofl: Убава вечер,одлична. :lol: Се ми се врти. :lol:

На rakce69 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Miss.Ricci

Miss.Ricci Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2011
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    5.744
    Сакате прост пример дека луѓето ќе си прават како што си намислиле?
    Темата модни критики. И покрај опцијата Ми се допаѓа, и покрај предупредувањата и предлозите да не се дава коментар од типот Ми се допаѓа туку едноставно да се кликне на опцијата, луѓево повторно си пишуваат постови со два збора Ми се допаѓа :D

Интересно ми е вака во 4 саат после полноќ бе, се ми е интересно :D
    Не земајте си се при срце, не зборувам со доза на иронија :)

И давајте чоколадо алооооооооооооооооооооооооо

На tweety26, Doozy, Micheleljubov и 6 други им се допаѓа ова.
  6. mimiiiii

mimiiiii Популарен член

Се зачлени на:
    30 јули 2012
    Пораки:
    2.893
    Допаѓања:
    11.288
    Абе сакаат да пофалат ама скржави се за лајк :lol:

На Doozy и Miss.Ricci им се допаѓа ова.
  7. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.543
    Допаѓања:
    17.276
    Ау, значи ако твоите дома се поштовани у градо, ти на сите ќе се правеш Хурем султан, а?
    Денес ФЗО имавме со тие од 6 одд. и сеа завршуваме и у пресоблекувална нели да се пресоблечеме, една дама застанала потпрела г‘зо на парното, и објаснува на другарките како вечер ќе оде кај другарка на братучедка и на роденден (у кафич шо 3-4 пати го затвараа ради дрога) и како ќе се начука.А едно девојче клекнало на колена и и ги соблача тренерките и оваа одозгора па и се дере „ајде мрдни ма, здипли ги и еве там имаш кесе стај ми ги“. Ја само ја изгледав, нишо не и реков. Па на шо личе тоа, ти главна можеш дома на сестрати да и се правеш и да и викаш да ти ги здипле тренерките, не на кој стасаш.

Доста зборам, добра ноќ!

На Chica.Loca и hrcace им се допаѓа ова.
  8. Noemi

Noemi Популарен член

Се зачлени на:
    7 април 2010
    Пораки:
    2.319
    Допаѓања:
    8.805
    Сабота отсекогаш ми бил омилен ден. Некако доволно долг, со совршена позиција меѓу почетокот и крајот на викендот.
    Инаку, сакав да кажам.... мразам клише комплименти, мразам ласкања, коментари без никаков повод.
    Мразам пикање нос во нечија интимност (и не, не мислам на сексуалниот живот). Која е таа потреба да се контролира секој потег, да се анализира, коментира. Инстантно ти огрубуваат таквите луѓе..

И колку е важна удобноста со некој. Не го разбирам трубењето наоколу за врските од недела дена, кога се уште не сте си го почувствувале пулсот.
    Не знам за вас ама јас сум личност што ми треба време пред конечно опуштено да јадам со некој, а нели пак нешто повеќе. Со секого можеш да легнеш, не со секој сакаш и да се разбудиш.
    Практично живееме заедно додека сум дома. Си го издигнавме односот на сосем ново ниво, се видов себе си во друго светло и си се допаднав. Се сметав за помалце неодговорна, нетрпелива, неспособна да делам толкав простор со него.
    А сега омилено задоволството ми е местењето на нашиот кревет. По милионити пат пак ми ја зема повисоката перница. Ама ако. Утрата се магливи, сонливи и топли.
    До скоро е сакав да прозборам во првите 2 часа од будењето, а сега го убедувам да се буди енергично :^)
    Има рутини што живот би дала само да заглавам во нив. Како будењето во нечии раце.
    И не сакам да си одам. И не е така лошо да знаеш дека некој постојано се грижи за тебе.

На Moira, bittersweet, teddybear и 9 други им се допаѓа ова.
  9. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    Auuu kolku ubavi postovi ste pisale :D Nemozam sega od mob da gi procitam,ama koga ke stignam doma,site ke dojdat na red :D Samo taka prodolzete. A jas,pa guess what? Si idam po snegov :) more i na sred pat da ostanam,barem ke sum trgnata za doma hahah Koga se razbusiv nesto nokeska i ko go vidov snegot,iako bese nok,mene mi se dostemni :D Ama,ke trgnam,jadenje si kupiv,ventijaga imam,ako zaglavime ke kampuvam :D Pa,se citame vo skoro vreme :*
    SD i K na Rici eve ti,jas uste eden primer :lol: :*

На tweety26, green.eyes, Doozy и 3 други им се допаѓа ова.
  10. Miss.Ricci

Miss.Ricci Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2011
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    5.744
    Е да, жив пример ми си :lol:
    Те гушкам море моме убаво најсилно и ако заглавите (недај Боже), направи еден снешко за мене. :* :hug:

На pamelche и Divinebutterfly им се допаѓа ова.
  11. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.806
    Допаѓања:
    100.721
    Ги читам постовите деновиве, некои ми се насолзуваат очите,некои ми ја цртаат кривата линија на лицето,а некои признавам ме прават љубоморна.Да ,да љубоморна.Не во смисла дека сакам да го одземам на некого тоа парче среќа или задоволство,не.Мене ме боли празното место во душата ,во срцето.Зошто и мене не ми се случува тоа и тоа,не живеам така и така...милион споредби а ниту еден одговор.Можете да кажете себична си ,злобна ама и јас посакувам искрени пријатели околку мене,некористољубиви роднини,деца со кои ќе се гордеам,љубов како во приказните.Лошо ли е тоа??Можеби не заслужувам?Можеби,ама имам и јас срце и душа,кои ете сакам да бидат полни.Или јас не умеам да го препознаам убавото?Иако се сомневам дека има некој кој не знае што е убаво,топло.Ако не ти се случува како ќе знаеш дека постои??
    Слободно скролнете го постов и превртете со очите.Ве разбирам.И јас истото го правам.

На Lux, Divinebutterfly, Annath и 33 други им се допаѓа ова.
  12. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.543
    Допаѓања:
    17.276
    СДК добро утро на сите. Ја иако со спиени 3, 3ипол саати супер сум. Убаво искористете го снежниот ден. Нека станат другарките ја одам да го шлепам градот. :*

На Jagoda123 и kravce им се допаѓа ова.
  13. Maya3112

Maya3112 Популарен член

Се зачлени на:
    3 октомври 2012
    Пораки:
    479
    Допаѓања:
    479
    http://www.youtube.com/watch?v=BMuCB7DfK6Y Сите утра да се убави како и ова утро.
    Денес максимално расположена,љубовта на завидно ниво
    пу,пу да не се урочам :lol:
    ,и едно кафе заедно со мамичка.Добро утре на сите , сите што имаат помали членови по дома земете ги и одма надвор да направиме по еден снешко... :lol:

14. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    СДК... :lol: :inlove:

Прикачени фајлови:

На Divinebutterfly, WomanInRed, Libera и 17 други им се допаѓа ова.
  15. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    Види го бе снегов, што педер е. Педер, педеросан, ниеден. Ама вреден. ]:)
    Кога му викав за распустот да врне, он НЕЕ! А сега? Сега врнеш, а? Сакаш да паѓам, пак, а?
    Ако, акоооо. Ќе вииииш ти! Да имаше штекер надвор, ќе те дував. Ќе те дував со фен, ама нема!
    Сега пак ќе треба да одам како по мини и јајца. Ако, акооо! Памтам ја, памтам!

На EleMental, Doozy и Mishela им се допаѓа ова.
  16. eli25

eli25 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    15.048
    Допаѓања:
    123.937
    Јас сум голем аналитичар.Анализирам се и секој.Може ова не чини,може ми одзема енергија а може е и добро.Како и да е,мислам дека е добро,иако сите ми велат дека не треба премногу да се замарам.А јас,едноставно сум таква.
    Брзаме да пораснеме,а се што ќе ни фали во животот е она за кое сме брзале да го надминеме.
    Колку ми падна тешко,кога мајка ми ми се јави сабајле и ми кажа дека си направиле крофни со сестра ми и си пијат кафе.Одма си ги замислив,како прво преубавите крофни на мама :inlove: и моето слатко домче,за мене секогаш така ќе биде :!: ,големата соба,каминот и новите шолји за кафе на мама......па си замислив кој трач ќе ни паднеше на трите,уф уште сега сакам да летам дома :doh: Некогаш се караме,некогаш плачеме,некогаш се смееме со сета душа,ама тоа ми се моите непроценливи моменти.
    Секој викенд не будеше некој мирис од кујна.Кога и да станев(пошто бев најголема спанка) се беше спремно на маса,и само што ќе тропнев на врата сите скокаа и се цртаа на маса,кутри прегладнети пошто стануваа сите рано :) Проклето фали..........

На Lux, Moira, bittersweet и 19 други им се допаѓа ова.
  17. MalataNena

MalataNena Истакнат член

Се зачлени на:
    4 април 2011
    Пораки:
    219
    Допаѓања:
    181
    СДК Добив понуда,летоска одам во Америка! :party:

На tweety26, Miss.Ricci, kravce и 2 други им се допаѓа ова.
  18. francais

francais Популарен член

Се зачлени на:
    23 ноември 2012
    Пораки:
    667
    Допаѓања:
    1.283
    „Предметите се создадени да се користат.Светот е во неред затоа што предметите се сакаат,а луѓето се користат.“ - В.Андоновски

Ви посакувам убав викенд, полн со љубов. :)

На Jagoda123, Angy.g, julie77 и 2 други им се допаѓа ова.
  19. SnowWhite91

SnowWhite91 Популарен член

Се зачлени на:
    15 септември 2012
    Пораки:
    1.153
    Допаѓања:
    1.399
    СДК - Погледнете низ прозорците ... :$
    Се е некако чисто, невино, белоооо ....Убавини ^_^

20. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.880
    денес сум онака утепана :( желба за нисто немам :(
    мојата внукиЧка најубава на свет плаЧела по мене :( бидејки ке оди кај мама дома и дека јас сега не сум повеке таму и она плаЧела по мене :( срЧка моја најубава....ах колку сакам да сме заедно дуса моја :(

На green.eyes му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.