Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. creshicka

creshicka Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    2.152
    Допаѓања:
    5.710
    Вечерва славам роденден, иако не ми е е денес. :rock: Убав ден денеска цеееел ден бев испаднета со другарки, дечко... и за 4 саата пак ке излезам. Време да се извади тој гол грб на мегдан и да се покаже таа убава тетоважа. Мислам дека ја сакам повеке од дечко ми, барем знам дека ке биде секогаш со мене, нема да ме напушти цеееел живот :rofl: За вечер кој е за пијанка на моја сметка ЛП да ве известам за време и место. :D И без поклон не доагајте :!: :rofl:

На Hiii, zhap4e и girl.23 им се допаѓа ова.
  2. Theodora

Theodora Популарен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    1.504
    Допаѓања:
    5.576
    ...Просветлувањето на Светилката -

Бојава не е рандом избор, намерно е употребена :!: :D ...

Уште пред 5 дена пишав дека се врати добрата наша просветлувачка во темата за тролови. Напорна е од што е упорна.

Хауевр, еве едно убаво мисличе -

When life gives you lemons, squeeze them in the motherfuckers eyes ]:) :emo: ...

Прикачени фајлови:

На Marilyn-Monroe, bittersweet, antilla и 2 други им се допаѓа ова.
  3. GarpovaV

GarpovaV Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2011
    Пораки:
    999
    Допаѓања:
    1.962
    На girl.23 и julie77 им се допаѓа ова.
  4. smooch

smooch Популарен член

Се зачлени на:
    8 декември 2011
    Пораки:
    968
    Допаѓања:
    4.046
    СДК...дека ми е преку глава од самата себе !!! Кога навистина ќе извлечам поука и ќе научам нешто од сопствените грешки.Изгледа никогаш.Пак и пак ги повторувам, и се надевам дека од небо ќе се решат сите проблеми, дека знаењето на факултет од небо ќе падне.
    Денес денот ми се состоеше во спиење, јадење, дремење пред тв па после пред пц, излежување, ама баш ништо продуктивно. Вечер ќе си седам дома и ќе се обидам некако да се убедам себеси дека кога сите ќе си легнат ќе се дружам со книгата.
    Уште сум разочарана од испаѓањето на Манчестер Јунајтед од Лига на шампиони...ааааа ;( зошто?!?

ај отидов јас. чао.

п.с. да споделам со вас радосна вест за тие што ги користат услугите на ЈСП. :D
    Мислам конечно веќе, Амин.

http://www.bezpardon.mk/nema-vek-e-gaga ... zionerite/

5. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.461
    На BlackSwan5 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. happygirl

happygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    4.445
    Допаѓања:
    22.875
    СДК денес убаво времето, ми се погоди за прошетка низ градот. Овие денови сите продавници за се и сешто ги обрнав :D За фустани, штикли, бижутерија, шалови, УСБиња, печатници, буквално секаде отидов :D Ама ако, убаво ми е. Во понеделник имам важен состанок, пуштете ми среќа. Не е со машко, за работа е :D И потоа следат 2 пеколни недели! :devil:
    Ама се ќе помине. Како беше онаа од прикаските, Се што било поминало, и се што ќе биде - ќе помине ;)

На girl.23 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Nika666

Nika666 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    321
    Допаѓања:
    217
    Татко ми дојде видно добро расположен дома со предлог дали сакам да ми купи нов iphone или htc... Мамичка ме праша дали сакам да скокнеме до град да сме виделе црвени кондури каде има, а утре одам да се фарбам... Си ги изгледав двата сексот и градот филмови од сабајле, пошто чмаев дома. Ах таа глупава алергија, како малце ке се изнервирам одма бувнува како ненормална... Цело тело ме чеша како да сум куче со буви али ме средија апчињава колку толку...
    И така ке се се подновам со ајфон деновиве, нова боја на коса и може уште нешто :) Хем а најс најт лејдииис :*

8. anneyy

anneyy Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2010
    Пораки:
    1.280
    Допаѓања:
    1.422
    И тоа од оние сијалици бубачки што не собираат :rofl:
    Инаку нема да се откаже...фетиши, градници, памперси, ама мајка што краде дечковци
    СТВАРНО ЈА ПРЕТЕРА! :!:

9. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.603
    Бујрум на тазе кифличиња, домаќинското во мене се буди - мирисот комшиите ќе ги излуди!
    :D

Прикачени фајлови:

• DSCN2360.JPG
      DSCN2360.JPG
      Големина на фајлот:
      277,9 KB
      Прегледи:
      239
    На Buttterfly, Miss-Independent, Marilyn-Monroe и 23 други им се допаѓа ова.
  10. Annie.mk1

Annie.mk1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2011
    Пораки:
    1.633
    Допаѓања:
    3.742

Де ма Трендафилке, мораше ли сега и ти :rofl: Чим викаш остави и една адреса :wasntme: :P ..

На Divinebutterfly и Trendafilka им се допаѓа ова.
  11. n.a.t.t.y

n.a.t.t.y Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јануари 2011
    Пораки:
    603
    Допаѓања:
    763
    Последниов период ми е толку напорен, онака позитивно, динамичен, исполнет...
    Денес за прв пат "ме удри" она, леле колку ми е убаво, дај Боже да не се урочив па од утре се да тргне на лошо :lol:
    Вечерва кафе со нив две, мука ми е што не можам да им кажам некои работи за мене кои се многу битни, и знам дека приметуваат и дека потајно знаат, ама ете, не можам. Многу смеа бре ќе биде денес, како и секогаш, трите мускетарки само тоа знаат да прават 8)
    Тој, сакала да признаам или не, ме прави среќна. Проблемите што си ги имаме, или подобро кажано, што јас ги предизвикав ама се негова вина, направија да се оладам од него неделава... ама затоа кога го видов и кога ме баци...толку. Не само што ме загреа туку и ме запали, уххх кога ќе ги стави рацете околу мене и силно ќе ме гушне можам да полетам. И уживам да гледам како се приврзува за мене. Да не зборам многу сега, утре ако ме шутне да не биде дека сум била слепа, ама сепак, некако осеќам дека се повеќе и повеќе му значам, кога ќе му направам некоја фаца и се витка од смеење, и кога ќе престане не збори ништо само онака весело ме мерка и ќе ме баци во образ. Или кога ќе му се налутам, и со едната рака ќе ме повлече накај него...ах, убавини. Го палеле подвезици. Ај погоди што ми е следно на листа за купување? :P

Дали дека така енергично се осеќам или не знам зошто, ама станувам зависна од дапстеп. Ме нервира тоа што е во мода, па испаѓам ретардирана, ама кој ги ебе сите бре, мене ми е убаво за уво и за душа па нека стане и поголема комерцијала од Аца Лукас ако сака.
    И овој па Скрилекс, ме дига до небо и на крај кога ќе опрчи нешто јако ме мава од земја и не можам а да не се дивам кога го слушам. Сакам да сум тукааааа:
    http://www.youtube.com/watch?v=njBfg_h0Pkg

И last but not least, тоа детето за кое пишав пред некое време, има јакна. Не можам ни да замислам колкава му е среќата, јас премногу се израдував!
    Имајте убава вечер ! :*

На Grunge му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Bright

Bright Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.547
    Допаѓања:
    5.518
    Денес дома ни е слава, Свети Георгиј!
    Ве поканувам на посна трпеза, исполнета со насмевки и радост!
    За многугодини!

:)

На Hopeful, Peperutka90, Divinebutterfly и 22 други им се допаѓа ова.
  13. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159
    Сакам да кажам сега дури ми текна дека сеуште е затворена темата САКАМ ДА ПРАШАМ. Страшно.

На antilla, happygirl, girl.23 и 3 други им се допаѓа ова.
  14. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.258
    Допаѓања:
    43.794
    Нема посилна жена од онаа што размислува во бои.

Ја напишав песнава полусвесно полунејасно, од некои превирања и чудесни емоции деновиве.

Бои

Ми зборуваш
    дека во црвено
    личам на оние зашеќерени јаболка
    што ги продаваат случајните изгубеници
    во време и простор
    а не знаеш дека
    во себе имам црв
    што ми прави
    грам отров за лек што пека.

Во жолто
    свети мојата уличка
    кога замираат сите светилки
    и жмирка ведроста на ноќта
    во лисјето се прпелкаат љубовници
    а не знаеш дека
    на таа улица има знак за СТОП
    што ме варди
    од љубов наивна и мека.

Заспиваме
    во зелено
    како пешаци на зебра послана
    ко јорган од трева и пролетни очекувања
    главите уште ни се веат од радувања
    а не знаеме дека
    во нив има мисли што плискаат
    слики за иднината
    Што никој не ја чека.

Сите се плашат, некогаш, дека нештата можат да бидат толку добри, што веќе не функционираат.
    Ian Curtis тоа одамна го рече, одамна го вкусив и јас.
    Сакав да кажам... Во секој од нас тлее грам отров, знак СТОП за одредени нешта... И на крајот, мисли што не знаат за иднина. Не ја чекаат, ја живеат сегашноста.

Преубав ден беше ова, полн со празнини.

На kate21, girl.23 и Bright им се допаѓа ова.
  15. TwillightSaga5

TwillightSaga5 Активен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2011
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    4
    СДК си ја накитив елката :)

На Rozich му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Chocolate.me

Chocolate.me Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.645
    Ова машкиве колку само напнуваат, не ми се верува ! Значи, знам дека имам 15 години и дека сега тоа оди така. Но малку претерано е. Викаш не - ама оти ? Имам дечко - откачи го. Не сакам - те сакам јас !
    Не те сакам - никогаш нема да те заборавам. По 2 недели мување, не те сакам. Ами јас ти викам дека не те сакам, ти не ми веруваш :D

Многу се разочарав од некои момци, за кои сметав дека се добри и различни. Сите имаат една цел, да те допишат на списокот.
    Сите мислат дека ме знаат од еден разговор. Сите имаат мислење за тебе од еден разговор. Сите мислат дека си курва ако одбиеш некој јак фраер.Сите мислат дека си глупа што си го одбила тој што те сака, само бидејќи ти не го сакаш него. Доста ми е од мислења без основа, доста ми е од осудувања без доказ и без основа. Едноставно ми е ДОСТА ! :@
    you think you know me ? just think.

Трендафилке, мама бара рецепт. :$

Прикачени фајлови:

На Trendafilka му/ѝ се допаѓа ова.
  17. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    Oфи го има накпуфканото маче на планетава :inlove: :inlove: :inlove: го го чешлавме, гушкавме, бацувавме
    LIKE A BOSS 8)

На Divinebutterfly, zhap4e, kate21 и 5 други им се допаѓа ова.
  18. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021
    Вака сега , за ваквите проблеми ги има многу низ светов али сепак постојат неколку стратегии ...

Но прво , да ја разгледаме ситуацијата детално ... значи биле во врска , се раскинало и се разбира што доаѓа после раскинувањето .... тага , лутина итн. Лутината неможат сите да ја контролираат .. Едно нешто што лежи длабоко во човекот која се држи во кафез и чека да искочи... кога ќе искочи некои можат да ја контролираат , но други неможат ..тие најчесто ги повредуваат тие околу нив и прават работи кој ќе зажалат
    Очигледно девојката повредена и обземена од лутината решила прво да те избрише , потоа игнор ... да тоа се случува не само во врски туку и кај обични пријатели ... јас имав во друштво ситуација каде се искараа и сега и во живо нема ни здраво да кажат , јас на сите им кажувам бидејќи јас со никој не сум скаран (посебна финта има за тоа) , сигурно не рачунала дека ке дојде до оваа ситуација
    и сега оп пак заедно и се разбира дека по правило треба да бидеш љубезен со неговите домашни да добиеш лајкови за врската ...

Епа прво размисли , дали е добра личност која пребрзо работи по дејство на лутина ...

Дотолку стварно е злобна итн итн ... тогаш неможеш директива да и се спротиставиш , знаеш како на филм ќе се пожали кај брат ти , и тој повеќе ќе ја зазема нејзината страна .. така полека треба нејзиниот неуспех и злоба да го преставиш кај брат ти али сам со свои очи да види ... тогаш ќе успееш во тоа што сакаш , НО ако се среќни заедно а ти само сакаш да ја избркаш оти тебе не ти се свиѓа тогаш треба други постапки да ставиме

Се надевам помогнав , и не заборавај .... Лутината е најопасен алхохол за човекот

На Peperutka90 и LivingGlam им се допаѓа ова.
  19. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Поучно, многу!

На Acerola, teddybear, Divinebutterfly и 14 други им се допаѓа ова.
  20. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Знам дека сум променлива како годишните времиња ама денес сум многу срекна,да оставам на страна пропуштањето на автобусот и возот кон местото кај што живеам.Се на се денес беше супер,не можам да се пожалам :P

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.