[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. jjoovvaannaa

jjoovvaannaa Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јуни 2012
    Пораки:
    293
    Допаѓања:
    81
    Lele sega ko se vrakav od kaj baba mi imase sobrakajka na pesacki premin ja imaa turnato zenata :worried:

2. COollLady

COollLady Популарен член

Се зачлени на:
    18 ноември 2011
    Пораки:
    654
    Допаѓања:
    1.337
    Читам некои тажни приказни, гледам мотивирачки видеа,тажни...секакви! Пиши пропало :doh: Си имам проблем и тоа голем. Никогаш во животот некој толку не ме повредил. Се чувствувам како последното нешто,како мизерија. Се заради луѓето што се материјалисти,злобни,завидливи,незадоволни од тоа што го имаат. Најмногу заради материјалистите. Ќе немаат ли веќе корист,толку. Толку со добрината и маската кои самите си ја цртаат. Знаат дека тоа нешто ти значи и не ги интересира како се чувствуваш заради нивните книшки (читај пари). Што се не се прави веќе за тие ''книшки". Денес ги има,утре ги нема! Зар толку се важни!? Заради твоја афирмација да се кажат такви зборови. Зар вреди!? Па, јас сум глупавата. Јас секогаш го фаќам дебелиот крај. За да помогнам на некој и да не го повредам самата на себи си наштетувам. И си реков од сега КРАЈ! Не сум и јас без чувства. Ќе правам како ми одговора и како ми вели срцето. Нема да бидам веќе добрата. Добар, САМО за добриот! :!: За материјалистите друга страница. Не бре, каква страница нова книга за нив.

Што ве замарам. Имајте добра саботна вечер, а јас ќе си играм игричка... :hai:
    Ве частам чоколадна банана. Фатете го подебелиот крај :D

На LittleFairy му/ѝ се допаѓа ова.
  3. deedee0

deedee0 Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2011
    Пораки:
    359
    Допаѓања:
    364

На LittleFairy, Heleny и EleMental им се допаѓа ова.
  4. arontt

arontt Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2012
    Пораки:
    528
    Допаѓања:
    1.835
    Неможам повеќе да ја поднесам зимава. Едвај чекам да се стопли. Не ми се излегува, не ми се ни шета, немам воља за ништо во зима.
    Имам многу планови кои не можам да ги реализирам на вакво време, немам мотивација. Како времето, таква сум и јас.
    Само златното лето нека си дојди и ке бидам како нова. Тогаш од ништо нема да се жалам. :)

Прикачени фајлови:

На sweet-cherry, creshicka, CIA и 6 други им се допаѓа ова.
  5. tweety26

tweety26 Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2010
    Пораки:
    1.650
    Допаѓања:
    2.279
    Убаво е кога денот ти е исполнет,кога се чувствуваш убаво...
    Средби секој ден со позитивни луѓе го прават и мојот ден прекрасен. :)
    Денес имавме една дооолга прошетка,а кога се вративме уживавме во вкусот на ќебапите од чаршија и едно убаво направено турско кафе. :P
    Со другарка ми си пишуваме и ми кажува како си поминувала со дечкото,дека се заљубува,дека и е многу убаво.Премногу ме израдува,сакам да е најсреќна бидејќи заслужува. :)
    Кога ќе слушнам така се радувам повеќе и одколку за себе.Ќе дојде и тој ден кога ќе најдам и јас некој кој ќе биде достоен за да ја добие мојата љубов и посветеност,а до тогаш ќе си се радувам заедно со другарките за нивната среќа. :)
    Понекогаш посакувам многу да се заљубам повторно,да се почувствувам исполнето...но не секој може да го овозможи тоа.Треба да биде посебна личност која ќе знае да ме насмее,расположи...едноставно да ме направи најсреќна...
    Ај доста филозофирам јас за љубовта,ама прееска по еден разговор со една личност останав цел ден да фантазирам,буди во мене некои такви емоции изгледа :lol: :wasntme:
    И сега другарка ми и толку ми треба. :D

На sweet-cherry, kravce, LittleFairy и 14 други им се допаѓа ова.
  6. EleMental

EleMental Популарен член

Се зачлени на:
    16 мај 2011
    Пораки:
    753
    Допаѓања:
    4.243
    Прекинуваш контакт со некои луѓе и после ги гледаш како се враќаат во старите кругови, старо друштво и истите фаци на кои не прекинале да се жалат додека биле со тебе.
    И тогаш ти станува јасно.

Нема ништо посебно во нив, ништо вонсериско и вредно за восхит. Тие немаат друг избор. Тие навистина немаат подобро место за враќање после тебе.

Сваќаш дека си им бил некоја светла точка, но не успеале да те задржат.

Заслужуваш подобро. И ќе најдеш подобро.

На sweet-cherry, kravce, Name и 37 други им се допаѓа ова.
  7. Dr.Ofboli

Dr.Ofboli Популарен член

Се зачлени на:
    17 август 2012
    Пораки:
    57
    Допаѓања:
    312
    Животот е премногу краток за да се замараш со калории.

На LittleFairy, Glossy-girl, Jagoda123 и 3 други им се допаѓа ова.
  8. hermosa

hermosa Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2011
    Пораки:
    3.717
    Допаѓања:
    9.467
    сдк дека секогаш го сакам тоа најмногу што ми недостасува,ти љубов моја.ќе останеш засекогаш во моето срце и нема да те паметам по лошо :hug:

9. Scar.Tissue

Scar.Tissue Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    371
    Допаѓања:
    1.045
    Дали верувам во чудо?
    Да. Тогаш кога претчувствувам дека ќе се случи.
    А ќе се случи...

На LittleFairy, marama и Angy.g им се допаѓа ова.
  10. Bubbi

Bubbi Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    359
    Допаѓања:
    563
    Сакам Да Кажам дека стазата во Catalunya ја извозев за 1 минута, 21 секунда и 410 стотинки! :!:

11. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    добро бе што им е на родителиве наши :^) мажи се мажи се аман веке
    ај да сум јас ке речеш забегана е , ваква таква или онаква ама не сум само јас-гледам другаркиве го имаат истиот проблем :worried:
    зошто не им викаат на машките жени се-еве на пример на брат ми никој ништо не му вика :!:
    или на било кое друго машко
    и после ке глумиме полова еднаквост, демократија, либерте |(
    Балкан си е Балкан :swear:

12. Sw3et.Ang3l

Sw3et.Ang3l Популарен член

Се зачлени на:
    11 февруари 2012
    Пораки:
    1.261
    Допаѓања:
    2.096
    Дали само јас го приметив овој nikola-p што на секоја секунда пишува мислења а немаат врска |(

На LittleFairy, tweety26, Umbrella22 и 4 други им се допаѓа ова.
  13. martinuska

martinuska Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    3.095
    Допаѓања:
    3.748
    Моиве ме изнасмејаа пред малку. Иде мајка ми да си легне, а јас и татко ми гледаме филм во дневна и мајка ми вика: Ајде чаоооо.... И татко ми на тоа мртов ладен: Ајде ќе се видиме... :rofl: :rofl: :rofl:
    Така вика обично кога ќе иде некој некаде па ајде ќе се видиме. Ко кој знае каде да иде мајка ми па ќе се видат нели. Оф бре :D

На sweet-cherry, LittleFairy, tweety26 и 8 други им се допаѓа ова.
  14. Lepaaa

Lepaaa Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2011
    Пораки:
    2.069
    Допаѓања:
    8.098
    Да ви кажам искрено, јас иако задутре си полагам доста тежок предмет, си најдов временце и бев на винце со другарките. Не на кафе, ами на винце, така и беше договорот. :D
    И си појдовме фино-лепо, се сместивме, Куку Леле во позадина пуштени, а ние како пијандури тешки пиеме литар со литар...шприцер де! 8) :rofl:
    Ломотиме, како да не сме се виделе 100 години и наеднаш пушти ја песна од Аца Лукас! ...По грешка ли, или не беше грешка не битно.
    Пуштија Аца Лукас,што пуштија и гледам едни три цурици до мене, со бордо кармини и шишки на косо, се пакуваат и да ги нема. Си заминаја со коментарот: “Свашта! |( ЧАО!“ Другите две другарки што беа со нив, подзинати останаја, со рацете во воздух! :lol: Дотогаш се‘ фино, маса до маса бевме, коментиравме како си е убавко тука, дека е штета што не идеме почесто.

Јас гледам во нив и во тој момент ми се свртеа триста филмови. ОК, си викам зарем сте дошле тука да слушате музика?! -Значи бевме излезени во еден маалски (читај помал) кафич, опуштена атмосфера, да си направиш муабет, искулиранко баш!
    Добро, наредна мисла: Како просперираат толку кафани, кааако? Како кога никој не слуша турбо фолк, никој не слуша Аца Лукас, ами сите слушаат Пеперси, Бон Џови, Ријана, Фло-Рида (оу јеа!)?? :D

Битно, значи многу битно :!: некој слуша рап, некој рок, некој Планета Пајнер, некој слуша се‘-кој како си сака така, ама по Богу да станам на сред муабет, заради песна?!
    Наредната беше пак од Куку Леле, значи сфатете дека ете грешка било! Да станам, да си заминам, а ми било фино тука со другаркиве?- Ноу Уеј Аут!
    Ако веќе почнува да ми се ежи кожава од песните, е тогаш нема да размислам два пати и ќе си заминам ако треба.
    Ама вака?! -Барем да почекаа, да му дадеа шанса на ДЈ-от, можда ќе ги погодеше во срце со некоја песна! :rofl: Л-У-Д-И-Л-О у мом граду!
    Вакцини за беснило ако донесат, ќе ги снема за помалце од секунда, се‘ е за под 24 часновна обсервација! |(

Не си оставам јас така фина атмосфера и другарки најмили што едвај ги гледам, заради песната што ми ја утнале!
    Малоумност, малоумност! :yawn:

На sweet-cherry, kravce, anuskaNESTLE и 13 други им се допаѓа ова.
  15. M.a.r.i.l.y.n

M.a.r.i.l.y.n Популарен член

Се зачлени на:
    24 јануари 2011
    Пораки:
    852
    Допаѓања:
    723
    Е, убаво си се изнаиграв, си се изнажуркав, богами сум заборавила веќе како е да се оди у диско :tmi: .
    Забавно време со забавни другачки и згодни типци е она што и треба на секоја девојка.
    Немам нешто посебно да кажам, освен дека се прашувам зошто сум толку несреќна во љубовта. Па барем еднаш Господ да ме наградеше за се, па нема смисла веќе. Барем дечково да ме примети, да ми пише на фб, да праша заеднички другарки за мене, било што!
    Ако не ми прати Господ некој знак, јас озбилно ќе се откажам од љубовта :!: !

Тропам глупости знам, ама не сум при себе после 00:00 :D

На Monna.Monna, LittleFairy и pamelche им се допаѓа ова.
  16. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.848
    Допаѓања:
    101.546
    Значи кога сум нервозна не можам да спијам.Кога не можам да спијам ме фаќа уште поголема нервоза.
    И почнува се да ме чеша.Ми се чини сите вошки и оние шугави животинчиња се собрале,на моево тело.Ми доаѓа да го запнам грбот од ѕид и да се драпам...драпам..
    Бедоксин ќе ми помогне????Само тоа имам во моментов... :sweat:

На kravce, LittleFairy, tweety26 и 5 други им се допаѓа ова.
  17. thinkerbell

thinkerbell Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    2.332
    Допаѓања:
    13.057
    Исполнета сум.
    Иако сум ослабната скоро 2 кила за две недели.
    Иако спијам само по пар часови дневно.
    Иако не сум си ги средила ноктите повеќе од еднобоен лак.
    Иако трчам на сите страни.
    Иако го правам денот да трае 25 часа за да сум до него.
    Поубаво не ми било.

На sweet-cherry, Annath, kravce и 30 други им се допаѓа ова.
  18. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.193
    Едно се лутам на себе си, како не бидам ладнокрвна :fubar:
    Ах музикава кажува повеќе од она што би можел и човек да си каже :( :worried:

На LittleFairy и Angy.g им се допаѓа ова.
  19. Nati.P

Nati.P Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2011
    Пораки:
    2.013
    Допаѓања:
    856
    СДК решив малку да искулирам и јас. Да се опуштам. Да откачам. Да се тргнам од секојдневието што се повеќе и повеќе ми иде на нерви. Ќе живеам како што не живеев до сега. Е така :emo: 8)

Btw дечко :!: на километар се гледа дека нудиш само забава. Не си ти за на долги стази. Ама ќе уживам бе. Кога може тој, можам и јас. А ти, ти ќе ми бидеш излез од секојдневието :lol:

20. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.738
    Допаѓања:
    17.700
    Си пишал нешо против позицијата и сега ќе имаш тешки последици.
    Ја лично, немало да можам да ги поднесам.
    Полошо било од колење и бесење.
    Мислев да не е бодење шпици под ноктите? Врели јајца под пазувите? Туширање со киселина?
    Фашисти су се вратили!
    :geek:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.