Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. vitomir

vitomir Нов член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    2.095
    Допаѓања:
    3.629
    Во право е Реин,има правила на форумов кој сите треба да ги почитуваме,без разлика дали е нов или постар член на форумов,не смее а и не треба на никого да се попушта,ниту да има привилегии,макар и да се работи и за членка на форумов уште од неговото постоење.

2. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    18.492
    Допаѓања:
    251.201
    Ниту барам внимание, ниту целта ми е да дигнам прашина, и порано ми биле бришени милсења, ама сега сметам дека немаше воопшто причина зошто да се избрише. Кажав дека коментарот не ми се состоеше од два збора, ама очигледно не смеат да се пофалат комбинациите. Искрено неможам да ги сфатам правилата на таа тема.
    А за внимание, ако сакав има и други начин да го добијам, а не вака каде што знам дека мислењето може да ми биде избришано. Доволно долго сум овде па ете сега да барам нешто.
    Внимание на форум ли ќе барам ? :^) .
    И зошто некој кога ќе побуни за нешто што не му чини одма го обвинувате дека бара внимание?

На lunicka му/ѝ се допаѓа ова.
  3. DigY

DigY Популарен член

Се зачлени на:
    4 мај 2011
    Пораки:
    3.479
    Допаѓања:
    6.483
    СДК ај не го тупете туку одете помогнете ми во врска со тестовиве за бременост. Ете,сега јас сакам внимание. Со право. :(

4. anichka94

anichka94 Популарен член

Се зачлени на:
    18 мај 2012
    Пораки:
    1.822
    Допаѓања:
    7.045
    Кога ќе видиш какви мислења си пишувал на почетокот...

На CharmedGirl, Sanjichka007, Lux и 11 други им се допаѓа ова.
  5. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    Аман бе луѓе,на сред зима сакам лето,ајде нека дојди побрзо,незнам шо |( Мислам,глупо е. Само напнувате,ништо друго.

Иначе јас сум ок,преубаво си поминавме вчера,сестра ми среќна,а јас малце разбив монотонија.Сега си ја јадам супата,па планирам уште едно кафенце.Ќе си го поминам денес денот со домашните :) Моментално не ми работи мозокот за да пишувам многу,но се читаме можеби утре.Ама затоа пак ве читкам,има и постови кои вредат.Поздравче од мене и имајте убав ден :sun:

На Annie.mk1 и Lepaaa им се допаѓа ова.
  6. Lella

Lella Форумски идол

Се зачлени на:
    2 јануари 2013
    Пораки:
    5.326
    Допаѓања:
    29.110
    Ма дај.. |(
    Секој ден кога си гледам Завет вечер, морам да одам и да облечам пиџами.. Е тогаш сум најнервозна.. :devil: И идам во соба.. Соблекувам блуза, ја фрлам на една страна.. Соблекувам панталони, на друга. Ја тргам шнолката од глава, таа заврши на врвот на комодата :|
    И тогаш тупкајќи со нозе ко стадо бизони кои галопираат и со чад низ уши излегувам од соба и ќе почнам да се кикотам.. :)
    Во тој миг помислувам дека нешто не е во ред со мене. Па пак се кикотам.. Изгледа стварно нешто не е во ред.. :^) И после пак ќе се налутам на којзнае кој и со ваква фаца:
    цупкам полека полека |(

By The Way
    Обожавам мачиња! :)

На Someonespecial и LittleFairy им се допаѓа ова.
  7. homealone

homealone Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    1.286
    Допаѓања:
    361
    Прекрасни моменти поминати со мојот сакан сами дома филм кафе романтика аха да се сите денови вакви.

На Springy му/ѝ се допаѓа ова.
  8. prettyliar

prettyliar Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    893
    Прекрасен ден,фала Богу и јас се тргнав од дома :D Со другарка ми отидовме во Сити Мол и си влеговме во секоја продавница се изнамирисавме во Космо и на крај по еден сендвич во Мекдоналдс :D Него,многу малце пензионери имаше добро не баш малце ама од претходниот пат кога се возев со автобус малце ми беше ова :D

На GordanaL, sweet-star и srcekrsacka им се допаѓа ова.
  9. De-lovely

De-lovely Популарен член

Се зачлени на:
    9 септември 2010
    Пораки:
    723
    Допаѓања:
    932
    Убав, убав ден .... :sun: :f: Си се прошеткав така јас со другарка ми, си пиев едно кафенце. Па после со мама низ бутици, па турско каВе по дома со комшивката и за крај фемина.

Денот по женски организиран. Ми фалат вакви денови, се поретко можеш да ги убедиш другарките без дечковци некаде да се видиме, синки ќе им избегаат некаде.

А јас ете си сакам слободно ќошенце во денот со женски муабети да си го исполнам. И само жртви си барам сега ]:)

Тоа е....

А вечерва си викам лагано со филмче и добро муабетче, па можеби и со либето да си се видиме, ако го пуштат од работа тие аждаите, Бог ги убио... ]:) ]:) :D

То јет...

На CharmedGirl, Doozy, GordanaL и 2 други им се допаѓа ова.
  10. cveke123

cveke123 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2012
    Пораки:
    352
    Допаѓања:
    633
    Денов си го поминав дома. Цел ден во соба, уседена. Не фатив книга. Ама затоа за утре ќе имам поголема волја за учење и работа. Мхм, ќе биде бе, ќе биде. Гразциозно ќе си го завршам денот со неколку филмови, за убав крај.

И нормално, дали некој знае каде можам да го гледам Skopje Remixed онлајн, или пак да го симнам?
    Пишете ми. :wasntme:

На Katerinceee му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Yowannty

Yowannty Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2012
    Пораки:
    10.910
    Допаѓања:
    177.246
    Сакам да ги поздравам студентите со фоткава подолу... oooh u all feel it right? :D

Друго шо сакам да кажам... се спремам да го глеам Wicker Park веќе некое време. Ме напна другарка ми за филмов, ми го донесе на usb и си ми седи на pc веќе недела, две можеби :?: можда треба чат пат наместо хорор да изглеам некоја љубАвна патетика :wasntme: ....и ондак то :)

Прикачени фајлови:

12. Marjan007

Marjan007 Популарен член

Се зачлени на:
    9 септември 2011
    Пораки:
    340
    Допаѓања:
    3.926
    Сакам да кажам.........збор два за празникот св Валентајн, и за тоа колку многу напнуваа на ФБ за тоа дека немаат партнер за св Валентајн или пак не знаеле што да му поклонат абе како што викаат да му ги отечи на човек врвците од патиките кога ќе наиди на таков статус, ако го сакаш некого/некоја вистински ама ова стварно вистински со цело срце тогаш за вас секој обичен ден е Валентајн не мора да му/и поклонуваш скапи подароци, парфеми, дресови, сетови за шминкање или што ти ја знам, едно едноставно ТЕ САКАМ кажано од срце и една топла, искрена насмевка и прегратка тоа е најголемиот подарок за љубениот/љубената, потоа една шетна со него/неа за рака, вечерта едно отворено винце двајцата прегрнати дали од тоа има нешто поубаво???
    Па и девојкиве/момциве стварно запаѓаат во депресија поради тоа што немале партнер за св Валентајн голема работа, некој нема мајка за 8-ми март што да кажи таа личност, кај да се жали, дали да запаѓа во депресија таа душичка?
    Затоа да не должам не му ја мислете многу дали имате партнер за св Валентајн или не, или пак што да му поклоните на партнерот, едноставно бидете креативни на свој начин и живејте го животот на свој начин, сакајте вистински и ќе бидете сакани вистински без разлика дали е св Валентајн или не.

На glosipgirl, Katerinceee, GordanaL и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  13. ku4ence

ku4ence Популарен член

Се зачлени на:
    27 јануари 2013
    Пораки:
    883
    Допаѓања:
    1.754
    Офф неможам да ги сватам некои момички..Се радуваат колку лајкови ке соберале..ДЕЦА..Е стварно шо играат тука лајковите?? Ајде кажете шо играат улога??? Не дека им лубоморам на некој шо имат повеке лајкови од мене ама стварно ова со лајковите ми скисна 'ејј кученце волку лајка имам толку лајка имам..' Мене ми е гајле колку и шо лајкови имаш ;) Се ке напраат само некое лајкче да падне боо.. |( И дај веке пораснете!!! |(

На hrcace му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Princess.S

Princess.S Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јули 2011
    Пораки:
    763
    Допаѓања:
    653
    После 5 часа напорен, исцрпувачки тренинг, дојдов дома прегладнета, буквално, само храна ми се вртеше низ глава и кога седнав да јадам ми текна дека се ближи понеделник и оп, го изгубив апетитот. Не ми е заради училиштето и тоа ке го преживеам, но се плашам дека на нечие лице ќе се насели тага. Во понеделник ми рече дека ќе ги земе резултатите од магнетната резонанса и ужасно се плашам од тој ден и тие резултати.. Само сакам да му е добро. Само тоа..
    http://www.youtube.com/watch?v=_pJ3eCjMOzo

На CharmedGirl, hrcace и EleMental им се допаѓа ова.
  15. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.238
    Допаѓања:
    157.271
    Другарки се бираат со исти критериуми како за дечко,со тоа што не спиете со нив и не ги бакнувате...на ист начин. Па вие напрајте го рачунот...

Искрено позагрижена сум во моментов за мачорот кој ми има пнеумонија,него ли за муабети од типот јас му реков,тој ми рече,па јас на тоа му реков... кои ги слушам, 3та недела по ред,со зборови, трета недела по ред, со едноставна цел - спрдачење и егобилдање. Не го разбирам и нејќам да го разберам.

На tessie, Johny, bittersweet и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  16. prettyliar

prettyliar Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    893
    Не бе неможам да си ја сватам другарка ми.Значи незнам што и се случи само знам дека почнува да си создава во глава некој нејзин свет и го запоставува реалниот.Ги изгуби другарките,се бламира на фејсбук и ја зезаат во школо заради тоа.На фејсбук место да си направиме нормален муабет(зашто сме од различни градови) она мене ми збори за 1D и незнам Хери овој оној.Дури ми пишува некој приказни што сама си ги измислила и се надева дека таа ќе биде некој ден со него па дури и пишува толку вулгарности на фејсбук за неговите девојки.Пробав да ја освестам ама она ми се налути и сега на секој мој збор она нешто хистерично ми враќа само зашто сакав да и кажам да припази што прави.А таа во меѓувреме се жали дека немала никој,нема храброст,сите ја зезале нешто за животот како да е пред умирање.Кажува такви зборови што мене не ми се нормални за едно 14 годишно дете кое е што се вика на почетокот на својот живот.До каде одат овие децава,ај сваќам некој напалени по познатине и јас некогаш сум ама да си стварам некој приказни у глава неможам тоа.

17. fear

fear Активен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2013
    Пораки:
    105
    Допаѓања:
    19
    Се нервирам со времево :@ :@ Да не може човек да излезе. Цел ден преубо ми помина за сега се да завриши катастрофа :(

18. homealone

homealone Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    1.286
    Допаѓања:
    361
    Ако сте расположени за забава повелете ја сум сама ова како лотарија да сум добила мојте цел ден во село и пред 5 мин доагаат се спремаат и ми викаат ајде чао ние ќе одиме за србија утре вечер ќе се вратиме. Епа ај енка ви е среќен патот дајте ми пари и ептен ме израдуваавте.

На lolita97, srcekrsacka, hermosa и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  19. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    ех, што ти се вика судбина :x
    од пишаното не се бега па ти што сакаш прави :!:

пред 2 недели сосема случајно влегов во продавница за козметички препарати и запознав жена што го има истиот проблем како и јас-нефункционална тироидна жлезда па функцијата ја внесувам вештачки,и тоа сосема случајно пред неколку години откриено ама ете, некако на неа и се повратила функцијата-ми кажа што треба и што не треба да јадам и се по ред ама ми кажа и една шокантна вест а таа е дека никогаш нема да можам да станам мајка бидејки плодот ке го уништел мојот организам, ке ме гушел -не е некоја гатачка/бајачка па да речеш или се мрднала или магии ми прави, лекар е пред се изработува мелем за рани, и ете никогаш не станала мајка и се приметува дека и е криво ама тоа е :x
    на 27 години не многу од девојките размислуваат за тоа-секогаш има исклучоци :!: секоја со своја срека- до 30 е нормално ама после 30 малку е тешко кога сите ке оформат семејства,дечиња а ако ми се погоди некој што сака да има потомство и нормално кога ке го дознае ова, ке ме откачи па да трчам и да го молам-навистина немам намера :!:
    млада сум, животот е пред мене и не треба уште од сега да ги фокусирам мислите на тоа, ама тоа е ке дојде кога-тогаш :doh: нокеска пред да заспијам баш за ова размислував :worried:

На LittleFairy и prettyliar им се допаѓа ова.
  20. DelRey

DelRey Истакнат член

Се зачлени на:
    3 февруари 2013
    Пораки:
    204
    Допаѓања:
    533
    СДК...Ништо не е погрешно, ако те прави среќен. :)

На CharmedGirl, moonlight-girl.55, prettyliar и 1 друга личност им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.