Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Lov3

Lov3 Популарен член

Се зачлени на:
    8 октомври 2010
    Пораки:
    774
    Допаѓања:
    1.886
    Веќе два месеци е заклучена СДП... :talk:

Абе јас ќорава сум била. Имало замена на СДП. :geek:
    Фала на Гарпова. :wasntme: :*

2. Magnolija

Magnolija Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    1.674
    Допаѓања:
    7.652
    Апсурд! Најлесно е да го најдеш. Апсурд, апсурд, апсууууууууууууууурд!!!!

Сизиф на чело со неговиот апсурд; Македонија; матура со цигани да ти пеат на увце и цело лето гладување; нечие постоење; Америка која ми се прави Џек и рипка за човекови права по туѓите земји, а домородците нејзини вриат во резервати; Мадона грака, а Дијана Крал ретко кој ја сака, мочла му писка на дечко и да не кака, Грција „лулка на демократија„, за да земе залет и да го ритне Македончето ...

Луѓе бират апсурд, ооо луѓе плакат за апсурд.

Поштовање Алберт Ками и Кафка, али ту мач булшит фор ми!

На crazylady, starbucks, Doozy и 3 други им се допаѓа ова.
  3. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.071
    Допаѓања:
    72.409
    Ќе се одалечиш од сите. Ќе отидеш негде на одмор. Ќе изгасиш телефони. Ќе бидеш офлајн. Се е тоа во ред.
    А како ќе избегаш од сам себе?

Тука лежи зајакот, почнувајќи од себе, мораме да се соочиме, нема бегање. Всушност така е и најдобро. Со секој проблем. Кога тогаш доаѓа по тебе. Колку и да бегаш. Најдобро е од старт да се соочиш.

Нема бегање.
    За жал.
    Имајте убав ден. И не бегајте од ништо.

На angel92, Chocoholic, Divinebutterfly и 4 други им се допаѓа ова.
  4. Smilly

Smilly Популарен член

Се зачлени на:
    3 јули 2010
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    3.244
    Моментот кога ќе го отвориш фрижидерот, а тој е преполн...

..... :talk:

На Asterion, Strumfeta93, Divinebutterfly и 8 други им се допаѓа ова.
  5. drugarka

drugarka Популарен член

Се зачлени на:
    9 октомври 2011
    Пораки:
    1.435
    Допаѓања:
    4.993
    На Hiii, Smilly, Chocoholic и 2 други им се допаѓа ова.
  6. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    3.694
    Допаѓања:
    8.755
    СДК аман ми е од машки-пи*ки...Да ме клеветиш како јас ти се пикам и сакам да сум со тебе на женската за да се извлечиш од караница???Стварно се разочарав крајно од дечко што мислев дека ми е другар.
    Секој ден,каде и да ме види ми дели комплименти,сака да се сликаме...За на крај да излезе дека јас него му се пуштам за да ја спаси врската и мене неговата девојка да ме навредува пред сите...Безобразен еден! :@

7. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.975
    Да бидеме реални, снегови и мразови не сакам. Ама да китам, да украсувам и да спамирам наоколу со крисмас тематика, обожувам. :D Видете го бе какво е, види го какво е венчево што игра доле... А снешконо е плукнат на мене, јас вака им правам на цимерките. Специјални денс мувс, крисмас едишн! :D Си ги пуштив ламбичките, топките, си украсив мноогу убаво, и дури и вечерашното пакување не може да ми го уништи расположението.

Денов е убав како медено срце..:!!!!!
    АААААМ! :D

Заборавив...

http://www.youtube.com/watch?v=Gzo2V53ztUA

Синг алонг лејдис! :rock:

На kika13, bittersweet, LivingGlam и 7 други им се допаѓа ова.
  8. Kasha

Kasha Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2011
    Пораки:
    1.724
    Допаѓања:
    3.266
    Ама си ослабела. Нова диета?
    - Да, моркови, компири, цвекло
    Вариш или печеш?
    - Копам.

На stetoskop, Cynthia, Doozy и 2 други им се допаѓа ова.
  9. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    На Magnolija и starbucks им се допаѓа ова.
  10. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982

Хахахха Каша,го читав и јас ова :D
    А ова го знајте?

Кој му е брат на Одисеј?
    ОДИКОПАЈ! :rofl:

Have to study... |(

На Kasha му/ѝ се допаѓа ова.
  11. The-Queen

The-Queen Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    2.139
    Допаѓања:
    2.425
    Недела.
    Ден кој отсекогаш сум мразела. Недоспана, спремања за ручек, миење садови, па спремање за на училиште... Но денес ми беше прекрасен. Прекрасно чувство кога сама ќе се разбудиш по 12 часа спење, никој не тропа, не вика, и ти си помислуваш тука има нешто невообичаено, или не е недела или сите спијат. Гледаш саатот 1, нема шанси да спијат, а и те како недела е. Стануваш и сфаќаш - нема никој дома. На раат си го пиеше топлото чоколадо спремено по твој вкус. Потоа сите полека се прибираат и џагара бугара нема ручек :D а веќе е 3 и пол, немало кој да направи :D Тоа се решава за 2 минути, се порачуваат пити, се зема од подрум убавото домашно црвено вино и сите на маса задоволни и среќни (дебели и среќни :D :D ) . Одамна не сум имала волку убав ручек, не беше посебно јадењето, немаше посебен повод, немаше посебен муабет, но тишината беше посебна.
    Сега сета таа убавина ќе дополнам со посета кај бабичка, оддамна ја немам видено.
    :hai: :hai:

На Doozy му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Ann.94

Ann.94 Популарен член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    727
    Допаѓања:
    1.818
    СДК What a week :|

И друго, во чест на бројчено десно :rofl:

На x.Daisy.x, Beauchamp, cinderella5 и 2 други им се допаѓа ова.
  13. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.731
    Се што сакам во моментов е да имам пријатели, искрени, без скриени намери. Само тоа ми треба... :|

На ViktorijaMari му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Cynthia

Cynthia Популарен член

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    622
    Допаѓања:
    2.368
    СДК дека навистина сум срам за човештвото.
    Чистејќи ја така куќата со мајка ми, и воедно си ја накитивме елката и мојата соба, наидов на педигрињата на моите златца. И јас убедена дека едната има 11 години а другово 6 месеци и велам на мајка ми- ајде отвори, прочитај и да ти удрам една чврга. Кога, едната да имала 9 години а другата 9 месеци. Туку, ајде нема врска.
    Нели недела, се иде на пазарење. И, ете ти едно врло згодно типче.
    Се одвојувам од мајка ми, ја пуштам косата, стегачето во џеб, раскопчувам јакна и го зјапам додека чепкам некои цедиња по полиците. Иде накај мене, застанува и ми гледа во раце и се смее.
    Јас му трепкам, тој се смее и подкашлува. Романтики бре!
    Кога, мајка ми застанува позади мене и ми шепка- Пуштај порничот бре дете, нема така да го ќариш а и башка добар ми е сегашниот зет.

Па така поцрвената и избламирана ја фатив мајка ми и правац низ врата.
    А пријателот има што да раскажува денес, па ако слушнете некоја таква приказна.. Јас сум таа!
    Уживајте во денов, уште малку преостанува. А од утре повторно се враќаме сите на досадните ритуали и работни обврски(школски за мене де)

На PrinceOfPersia, Marilyn-Monroe, Divinebutterfly и 3 други им се допаѓа ова.
  15. calliope

calliope Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    15.993
    Море што сум јас за една лопата...
    Тешка некоја, `рѓосана, со измет на неа и скршена дршка.
    Цело сабајле склопувам безвезе кодови, за да добијам прост error, со саати да пробувам да го поправам, за на крај да видам дека грешката се должела на мојата неписменост за една буква. |(
    И така занесена, ај да си се вклучам на мсн, гледам не сака да ме вклучи. Пишувај пасворд уште еднаш, па уште еднаш..ко ќе видиш, да сум ти пишала хотлајн наместо хотмеил.
    Смешно и мутаво звучи, ама трагично е. Јас не знам од каде го извлеков тоа, нит помислив на тоа, нит одамна ги имам начекано на ТВ оние теткицине па да ми се замота тоа во глава.
    А на испит не ми текнува нешто одамна прочитано и подзаборавено, м? :devil:

Сега пак се шири убав мирис на ванила од кујната. Мама прави мафинс. :inlove:
    И тие ме потсетуваат на празнична атмосфера, на топол дом во зимска, снежна вечер, со многу сијалички и украси. Ах бре нека иде побрзо тој период.
    А дури да бидат готови ке се обидам да поднаучам уште нешто на гитарата. Засега совладав еден ред од таблатурата на една од омилените песни. I'm kinda new to this, не можам и јас одма ко Џими Хендрикс да свирам. Епа чорба мајке ми. Ај, полека, полека, ке биде.

На MissSpark му/ѝ се допаѓа ова.
  16. AnaKarenina

AnaKarenina Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    5.801
    Допаѓања:
    55.003
    Јас штотуку се вратив во реалноста.
    Го доживеав првиот снег оваа зима и му се израдував како мало дете. Не пречека веднаш штом пристигнавме во викендичката и не престана да врне цел ден! Мама ми се јави цела испаничена и исплашена да не не затрупа снегот па да останеме на планина. :lol: Не направив снешко, ама се изнасликав и уживав во белината. Единствено ми е жал што не успеав да ја сликам шумата пред да падне снег. Беше магија од есенски бои!
    Изминативе четири дена живеев во paradise! Шетање низ снегот додека ти крцка под чизмите, уживање во глетката на планините, пиење чајче со лимон додека се топлиш покрај огнот. Одморив од луѓе, од гужви, од интернет и телефони. И не ми се враќаше дома.
    А еве како изгледаше глетката надвор. Беше права зимска идила! :)

Прикачени фајлови:

• 1.jpg
      1.jpg
      Големина на фајлот:
      81 KB
      Прегледи:
      240
    На Crixus, PrinceOfPersia, smooch и 28 други им се допаѓа ова.
  17. Butterfly15

Butterfly15 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јуни 2010
    Пораки:
    1.147
    Допаѓања:
    2.620
    Недела како недела .. Имав толку убави планови за денес, требаше да ја украсиме елката со мајка ми, со сестра ми и татко ми. Тоа е традиција кај нас, сите заедно ја украсуваме елката со придружба на новогодишни песни и многу смеење и забава. За жал денес не сум способна за украсување. :( Жал ми е мамичке што сака ќе ја украсуваш елката .. ќе дојдам јас да закачам неколку лампиони до после. Смачено ми е од се .. ни ми се учи, ни ми се шета, ништо не ми се прави, само ми се јаде.
    цел ден мелам нешто. :devil:
    Можеби подолг ќе е овој период, но морам да бидам силна и да издржам. Не знам по кој пат ми се случува ова и не знам кога ќе сватам дека е време да заврши се! И мало дете да беше, до сега ќе сватеше. :worried: Како и да е, после дожд иде сонце па можеби утре ќе се смеам. :)

18. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.664
    Утре правам тест за целиот материјал што сме го училе ова полугодие, а јас никако да се сконцентрирам и да ги научам сите тие лекови. Се’ сум заборавила, скоро се’ де и сега одново ги читам, ама никако да ми влезат во глава. Толку многу лекови, толку многу имиња, никако да запамтам, аман.
    Ми се плаче.

19. Nika666

Nika666 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    321
    Допаѓања:
    217
    СДК се офарбав, конечно... Со тоа иде и нов аватар (во потрага по него сум...) ;)
    И елката ја накитив, прекрасна љиљакова и сребрена боја со бели сијалички и цветови, абе многу ми е убава. Со дневната се слага, ептен се у тон. Права зимска идила... само снегот го нема, и не ми ни треба искрено, некако последниве 3 години пошто го имаше по 3 месеци цели се заситив од него. Би му се радувала на еден викенд на планина и толку.
    Денес не го мразам денов толку, некако ми е прекрасен, т.е. целиов викенд ми е прекрасен. Ручеци со моите, вечери со другарките, нов фустан и нова боја на коса, буквално нова јас, е така се чуствувам :!: :)

20. DarkRose

DarkRose Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2011
    Пораки:
    63
    Допаѓања:
    21
    СДК дека денес на некој чуден начин сум среќна ..

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.