Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. BeYourself

BeYourself Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    1.493
    Допаѓања:
    2.949

На teddybear му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Ammy.Lee

Ammy.Lee Популарен член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    1.995
    Допаѓања:
    2.280
    Сдк денес сум нешто многу тажна..Се сетив на чичко ми кој загина во авионска несреќа заедно со мојата стрина и братучед ми пред 18 години :'( Не ја доживеав таа среќа да го запознаам,да го гушнам барем еднаш...Бил многу добар човек..Но ете судбината што не прави ,имал само 42 години кога починал,стрина ми 36 а братучед ми...невино детенце кое умрело само кога имал 3 години..Сега требаше да има 21..Ерген :(..Кога ги гледам тројцата на слика очите ми се полнат солзи,ми трепери душата,зар некој кој има иста крв со мојата да го изгубам т.е никогаш не сум го ни имала :'(..А што да речам за баба ми,само таја знае како и е....Несрејќата се случи во 1903 година кога чичко ми и стрина ми си идеја од Швејцарија..И моите живееле таму некое време но откако се случи несрејќата се вратиле во Македонија и никогаш повеќе не заминале..Јас се родив тука и горда си сум што сум Македонка
    Чичо каде и да си знај дека те сакам и ми недостигаш :'(

3. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.238
    Допаѓања:
    157.276
    ...иии тогаш мрморецот ја виткаше чоколадата во фолија! :rofl: Од кога не сум си го помислила ова ?! :D

На Neytiri му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Kasha

Kasha Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2011
    Пораки:
    1.724
    Допаѓања:
    3.266
    Големината на деколтето на сликите е пропорционална на бројот на пријатели на fb, а обратно пропорционална со степенот на писменоста.

На drugarka и CharmedGirl им се допаѓа ова.
  5. CharmedGirl

CharmedGirl Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2011
    Пораки:
    1.420
    Допаѓања:
    1.662
    СДК...уствари СДП дали вие сте знаеле дека мојов живот е пис оф шит?Епа, јас денес го сфатив тоа.Во паузата меѓу македонски и физика, сфаќам дека цел викенд ми поминал ат хоум, дека сум си ги потрошила најубавите два дена од неделата без да направам ништо за мене.Каков морон сум, ми нема рамен! :tmi:
    И сеа, нокти неналакирани, коса неиспеглана, лице без хидратантна крема на него...Ни среќна, ни средена сум, а пак ми остана уште тон работа и малку време |( :swear:

6. kristii

kristii Популарен член

Се зачлени на:
    10 април 2010
    Пораки:
    1.650
    Допаѓања:
    1.707
    СДК дека имам премногу за учење а јас никако да се наканам да седнам и да учам.
    СДк2 зошто ми се враќаат некои случки од минатото и никако не можам да тргнам напред...зошто е вакаа???? :(

7. MacenceEna

MacenceEna Форумски идол

Се зачлени на:
    8 декември 2010
    Пораки:
    2.842
    Допаѓања:
    40.122
    Еден месец во брак :)
    Сопругот вика ( и уште сме заедно) :D :D :D
    нека ни се множат :clap:

На Lepaaa, Marilyn-Monroe, MacaLove и 19 други им се допаѓа ова.
  8. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    Денес, си испланирав да учам цел ден.
    Арно ама, сестра ми ме разбуди во 3 и пол. Поточно, беше качена на мојот кревет, за да брише прозори. После, сестра ми почна да ја чисти собата.
    И ај си викам, Елена, прво ќе си го исшмукаш креветот, па после ќе поучиш.
    Го исшмукав, што го исшмукав, извадив и душек и се што имаше, си сменив постела, ги отргнав бактериозомите коишто си се ширеа секој ден двократно.
    Ова што го кажав, незнам што значи, ама битно си се пофалив јас, па сега за учење.. има време.

На Beauchamp му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Izaabella

Izaabella Популарен член

Се зачлени на:
    13 декември 2010
    Пораки:
    1.304
    Допаѓања:
    7.306
    Мирен сон, после бурен викенд. И спокојни мисли, емоции, после подолго време.
    Мислам дека го пронајдов правецот во кој што сакам да ми се движи животот наредниот период. Работите се мрднуваат од мртвата точка, монитонијата скоро и да е убиена..
    Енергијата ми е сведена на минимум, но барем е рационално искористена. Е, тоа ме прави среќна.

Уживам во слободата, во деновите. Дури и оние денови кои не ветуваат многу, ги засакав. Плановите некогаш се остваруваат некогаш не, но очекувањата се ниски, разочарувања скоро и да нема. И така одново и одново, ете тргна се` на подобро.
    :)

Баба ми ми вети дека онаа стара, излитена книга со специјалитети ќе ми припадне мене. И експресно изнуди насмевка на лицето ми, знае колку сакам да готвам.
    Ете и сега, одам да ги направам омилените наши колачиња. Така јас, ќе изнудам насмевка на лицето на мајка ми.
    Е тоа е бесценето. Тоа е среќа.. :)

На ljubam, bittersweet, MandyLane и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  10. angel92

angel92 Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    1.981
    Допаѓања:
    4.759
    Diamonds are not a girls best friend... But chocolate cake is :)

Бујрумте на торта :*

На marama, Smilly и BeYourself им се допаѓа ова.
  11. Smileeee

Smileeee Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јуни 2011
    Пораки:
    342
    Допаѓања:
    75
    СДК дека оваа лимонадата што ја испив баш ме освежи. :inlove:

12. DeepBlue

DeepBlue Популарен член

Се зачлени на:
    21 мај 2011
    Пораки:
    758
    Допаѓања:
    1.097
    ме чеша десна рака :P

13. Gea

Gea Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    1.056
    Допаѓања:
    11.605
    Машкиот свет на форумов почна да ни се намножува.
    Пу, пу, пу да не ги урочам. :lol:

14. Shana

Shana Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2011
    Пораки:
    794
    Допаѓања:
    1.505
    СДК дека многу лоша сообраќајка се случи на булеварот пред мојата зграда пред неколку минути. Слушнав силен тресок и веднаш знам што е во прашање... Го извлекоа лицето од колата што леташе преку 50 метри, видно без свест и го однесоа. И сега го молам Бога да е ок. Аман веке, секој втор ден се удараат ама сега ептен лошо. Се вознемирив :(

15. Chocoholic

Chocoholic Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2011
    Пораки:
    747
    Допаѓања:
    988
    Да да, сите имаат време со саати да дремат на Фејсбук, а за кафе имаат обврски. Ма немој!

На lovely91 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.010
    Допаѓања:
    81.347
    И бидна што бидна - скоро ништо, а сепак се'.
    Всушност, доволно, за да јас повторно сфатам дека сум просто не-воз-мож-на!
    Не знам дали само јас сум таква, ама дефинитивно, сигурно е дека меракот ми се прави се' додека не го добијам она што го сакам, или барем мааалку од истото.
    На почетокот сум тоолку ентузијастична и полна со елан во врска со случајот, а кога ќе поработам на него, како полека ми се остварува целта, така пополека јас се ладам и ми згаснува желбата.
    После тоа се' ми е излишно, досадно, глупаво.
    Чудна и несфатлива сум си на самата себе си.
    Ма не, моето множество од вредности дефинитивно нема решенија во R.

На crazylady и Strumfeta93 им се допаѓа ова.
  17. Nightwalker

Nightwalker Популарен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.124
    Допаѓања:
    4.447
    СДК дека наместо да го правам и учам досадниот проект за утре (ме чека презентација од 45 минути), мене ме швркнаа будалите и си пуштив да го гледам Мулан, после којзнае колку време; Не знам ни зошто ми текна, ни како.
    Ама искрено, не зажалив! Епски е цртаниов бе, од златната доба на рачно-цртаните анимирани филмови.
    Има приказна, заплет, кулминација и расплет какви што денес очајно фалат.
    Дефинитивно убаво потсеќање.

ПС. Песнава е лудница! :rofl:

http://www.youtube.com/watch?v=vTqIsB98a1E

Уште па кога ќе видите еден од најлајкуваните коментари, не можете да не ја сакате:
    „if only i could get good at things in a small three minute montage with music playing behind me.“
    :lol:

На Beauchamp му/ѝ се допаѓа ова.
  18. xxAngelxx

xxAngelxx Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2010
    Пораки:
    1.517
    Допаѓања:
    968
    Сакам да кажам дека ја сакам ФЕМИНА, и сите ФЕМИНКИ и дека неможам ниту ден без неа! :)

19. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
  20. creshicka

creshicka Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    2.152
    Допаѓања:
    5.710
    СДК Фала на сите за честитките и на оние кои ми пишаа ЛП за да ми честитат роденден. До сега имав гости 12 души, во не многу голем стан, малку беше гужва но океј е. Имајте убава нок сите, утре е Понеделник |(

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.