Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. 3m43

3m43 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јануари 2010
    Пораки:
    245
    Допаѓања:
    88
    НАПИШАВ ДОМАШНООООО !!!! (за прв пат ова време од денот ) :clap: :rofl: :dance: :party:
    уште да научам сега :wasntme:

2. ku4ence

ku4ence Популарен член

Се зачлени на:
    27 јануари 2013
    Пораки:
    883
    Допаѓања:
    1.754
    Уште 2 месеци школо, а јас абер си немам.. Незнам, секоја година имам се пониски и пониски оцени, и сега многу сум загрижена, што ке биде со мене ако ги имам овие оценки?? Како ке се запишам средно?? Всушност што мислам да правам понатаму?? Треба работата сериозно да си ја сватам, но штом од почеток утнав, цела година ке е така :( Но самата сум си крива.. Инаку денес кога ги видов тестовите, не ми се веруваше дека толку ниски оценки можам да извадам, не ми се веруваше дека некој што секогаш имал пониски оценки од мене сега вади многу подобри а јас се полоши и полоши.. Како можев само 2-ка да извадам?? Морам да почнам да учам веке е редно време, ако сакам нешто да бидам во животот ке морам!! Инаку уште од понеделник растрчана сум на сите страни, брат ми го немам видено скоро цел ден а на исто место живееме.. Ахх тој карнневал што ми прави, и после школо на проба, после во 8 пак, незнам ни како ке издржам до 16-ти..А после книги па ке треба да глеадм..Офф кога ке ми текни уште колку обврски имам да завршам ми се плака.. ;(

3. SuperGirl24

SuperGirl24 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 март 2012
    Пораки:
    2.464
    Допаѓања:
    48.563
    Потребни се двајца за лажење. Еден да лаже, друг да слуша.- Хомер Симпсон

Од секогаш сум го сметала Хомер за високо интелигентна особа. :D :D

На Trnche, anabel-a и Noemi им се допаѓа ова.
  4. Mia-K

Mia-K Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јули 2012
    Пораки:
    737
    Допаѓања:
    322
    Навистина луѓето не се онакви како што изгледаат од надвор! :\

5. Sexybaby86

Sexybaby86 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 март 2012
    Пораки:
    4.997
    Допаѓања:
    96.215
    Како за понеделник, добар е денот. Кај мене на работа понеделник е мирен ден, сите се` уште се под влијание на викендот, па не се многу размрдани :D Гужвата почнува од вторник-среда и тера до петок :devil:

И така. Мирно е, си уживкам, сркам кафе и си читкам Фемина. Впрочем, во вакви денови ми пречи само тоа што си одам дома кога веќе е темно. За жал, таква е работата во смени. Ама па, од друга страна, убаво е кога си поспивам наутро :P

Денес имам вишок енергија. Ми се вежба, и тоа нешто енергично, да ме растресе :) Едвај чекам да дојдам дома да вежбам. Дома ми е најубаво, а искрено и не ме чини ништо (од финансиски аспект). И можам да се облечам како сакам, а можам и по долна облека да вежбам ако сакам :rofl: Терам со комбинирани вежби веќе месец ипол и многу ми е убаво. И така кога веќе се стопив, барем да се затегнам ако ништо друго :worried: Море, немам ваква загрижена фаца, имам ваква :) Се чувствувам полесно, поенергично, абе мислам ќе полетам :rofl: Плус па и временцево уште толку придонесува за добро расположение :)

Останува да одбројувам уште час и половина, па можеби на крај сепак ќе успеам да фатам нешто од денот.

Имајте убав остаток од денот и уживајте :)

На kravce, marama, anabel-a и 3 други им се допаѓа ова.
  6. homealone

homealone Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    1.286
    Допаѓања:
    361
    Наспана , среќна и спремна за шетање покрај кеј или негде на кафе

7. vitomir

vitomir Нов член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    2.095
    Допаѓања:
    3.629
    Само го потврдуваш за тоа што константно го зборувам,за жал ракче69 тоа е реалноста,а не некои прикаски што ги слушам во светот на бајките.поздрав :)

8. PinkGir123

PinkGir123 Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    1.125
    Допаѓања:
    759
    Ми треба помош некој да ми објасни во врска со страната на државниот завод за статистика . Не ѓи сфакам тие ноќевањата , поситетелите и другите работи . Тој што знае ме разбира што сакам да кажам . Ајде нека ми пише некој ако знае да ми објасни.

9. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    18.475
    Допаѓања:
    251.060
    Моето куче е старо повеќе од десетина години. Кај нас е уште од бебе.
    Јас бев тинејџер, а останатите мали деца. Таа порасна со нас. Женско е.
    Веќе две години има потешкотии со здравјето. Некако успеваме да ја одржиме во живот, но денес е во многу лоша состојба. Не сака да јаде, ниту да се напие вода. Едвај дише.
    Се плашам дека секоја нова воздишка и е последна.
    Повикавме и доктор. Била болна, но и многу стара.
    Се обидуваме со сите сили да ја вратиме во живот.
    Тешко е, ја гледам и срце ми се кине.
    Кога ќе се сетам дека пораснавме со нејзе.
    Се сеќавам дека многу често беше трудна. Љубвџика невидена :D . Мераклика :D .
    Куче е знам, ама таа е дел од нас. Таа ние е семејство. Дури и за Бадник и делиме лепче.
    Мора да оздрави, мора. Знам дека знае колку ја сакаме сите, па нека се бори за нас.

На bittersweet, Buttterfly, kravce и 34 други им се допаѓа ова.
  10. Katerinceee

Katerinceee Популарен член

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    814
    Допаѓања:
    1.230
    Уфф, ми се смачи веке од животот ми се смачи веке од се! Сакам да отидам некаде далеку од се, ама неможам... Доста ми е веке од сите работи, а најмнногу од самата себе...

На senza.parole, Sanjichka007, kikav и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  11. De-lovely

De-lovely Популарен член

Се зачлени на:
    9 септември 2010
    Пораки:
    723
    Допаѓања:
    932
    Денес му објавувам војна на цел машки род и се прокламирам како непоправлива феминистка со скорни... :!:

Уште да имав војска што ќе ме следи :?:

На Katerinceee, CharmedGirl, x-MajaEsposito-x и 2 други им се допаѓа ова.
  12. Anahie

Anahie Активен член

Се зачлени на:
    11 март 2013
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    13
    ..После долго време решив да ви се придружам....Мило ми е што постои форумов..место каде што што можам слободно да си се искажам и ве имам само вас,мои пријатели..Пријатели кои што редовно ве читав најчесто низ оваа тема и секако ке продолжам да ве читам,а и од денес ке пишувам...

Јас сум личност која што сака да го заборави своето минато и да продолжи напред.Не можам веке по старо.Од денес јас сум поинаква.Многу викаат дека луѓето не се менуваат што не е точно.Грешките,искуството ме натера јас да се сменам и да бидам друга личност.Секако на подобро.Повеке не веруван на никого.Освен на себеси.Дури и на мајка ми не можам да верувам.
    Јас верувам во себе и знам дека можам повеке.Дури и благодарна сум што животот ми удри шамар,ме освести.И не жалам за тоа.... :)

На Serafima, Trnche, Katerinceee и 5 други им се допаѓа ова.
  13. Maroon5

Maroon5 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 август 2012
    Пораки:
    1.068
    Допаѓања:
    936
    Утре за прв пат одам на пракса во болница, да ми држате срека, ке ми треба.
    Имајте убава вечер, јас одам да се спремам :hai:

На senza.parole, Katerinceee, Umbrella22 и 3 други им се допаѓа ова.
  14. Wild-GirL

Wild-GirL Популарен член

Се зачлени на:
    11 септември 2010
    Пораки:
    1.266
    Допаѓања:
    1.258
    Мирот е екстремно битно нешто.
    Јеа, знам дека сега звучам како некоја мисица која на прашањето која е нејзината желба, одговара: „Мир во светот“, поради располагањето со „огромниот“ вокабулар и способноста да склопи некоја поинаква реченица...
    Но, океј, не ми е тоа поентата, туку да се надоврзам на првата реченица, како што всушност започнав. Сите свесно или потсвесно бараме мир, бараме спокојство, душевен мир. Понекогаш сакаме психички да отпловиме на места каде би го нашле, каде накратко би избегале од секојдневните гужви и метежи, каде би ги наполниле батериите со енергија до максимум, и пак би се вратиле назад во секојдневието.
    И покрај душевниот мир, битен е и мирот во светот, и во нашето опкружување, и секаде околу нас, па и тука на форумов...

15. x-MajaEsposito-x

x-MajaEsposito-x Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2013
    Пораки:
    1.750
    Допаѓања:
    3.596
    Конечно..конечно имало време за компјутер..Ова учењево ме поремети, |( Некогаш си мислам шо ќе ми е толку учење за само 45 минути .. цц. ама тоа е тоа .што се мора, се мора :fubar:

16. rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    960
    Допаѓања:
    4.031
    После подолго време сум среќна :angel: . И да за тоа има повеќе причини а најважната е дека утре ми е роденден и дека ми се отвара нова љубов. Еее ја ли бе не можам ако не се пофалам на фемина. :P Ама ајде нели велат дека споделената среќа е дупло поголема. ;)

17. kikav

kikav Популарен член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    2.711
    Допаѓања:
    2.034
    љубов е кога некој чекаш, а знаеш дека никогаш нема да се врати. ?! -_-

На senza.parole му/ѝ се допаѓа ова.
  18. prettyliar

prettyliar Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    893
    Добро кога ќе престане кошмаров?Еден ден сум среќна,наредните 3 се е тмурно и глупаво и никакво.Се ме нервира,од сегде имам притисок.Незнам кај сум,која сум,се изгубив.Не се препознавам во некој ситуации,неможам да верувам во што сум се претворила.Не сум јас ова,дефинитивно не сум.Сакам само да поминат овие 2ипол месеци кои сигурно ќе бидат напорни и да се одморам од сите работи кои ми го сменија животот.Понекогаш се чувствувам толку очајно и се однесувам незрело и глупаво и кажувам некој работи кои нетреба,кои сум ги чувала толку во себе и за некоја глупост се ќе кажам.Се заплеткав во мрежата која самата си ја сплетов а и уште повеќе се заплеткувам.Ми недостигаат некој личности и нивните совети.Кога би се случило нешто да ги тргне сите работи што ме закочуваат,да ми олесни.

19. Sanjichka007

Sanjichka007 Популарен член

Се зачлени на:
    5 јуни 2012
    Пораки:
    1.544
    Допаѓања:
    11.928
    Понеделниците ми се секогаш лоши.
    Ни денес не беше исклучок :!:

20. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.471
    Допаѓања:
    17.174
    Колку убав ден дене, сонце пече ли пече :sun: , а ја на школо втора. Да си ебам векот.
    Утре писмена матемтика, учев за учење, ама шо научив е работата. Се сум заборавила :doh:

Него, и кажав на мама дека сакам да си фанам дечко, ми вика дека не ми брани, само ме „предупредува“ да не сум се глупирала уште сега со главоболки. Ќе имам за учење нема да можам да испаднам, она некат нема да ме пуште, ќе се карам со нејзе, па со него ќе се карам.
    Оно да, у право е, ама сакам де. :rofl: :rofl:

Посакајте ми среќа за утре.
    :*

На sweet-cherry, Foreveryoungiwannabe, kate21 и 24 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.