Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Ann.94

Ann.94 Популарен член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    727
    Допаѓања:
    1.818
    Убаво е чувството со другарка да се растрачариш пред спиење и да сфатиш што се се случило деновиве без да знаеш :D Минатото сеуште не прогонува. Ишка! Не е добредојдено :)

Имам чувство дека времињава што доаѓаат носат нови почетоци, убави почетоци :)
    Така и нека биде. Се наполнив со позитивна енергија :D Сега ќе си легнам и ќе си заспијам со насмевка на лицето, без да размислувам каков напорен ден е утре, задутре... После долго време, вистинската среќата ми чука на врата, а не е само површна. Боже дај ми сили да го истуркам периодов и да се насладам со убавото што следи :)

Постов е преполн со жолтиве што се смеат под мустаќ - само доказ како се чувствувам моментално :D

На Ema.Sk, crazylady, martinuska и 2 други им се допаѓа ова.
  2. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.071
    Допаѓања:
    72.409
    Making a Pro's and con's list...
    Нагло почна да ми се зголемува оваа лошава листа...
    :D

3. martinuska

martinuska Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    3.095
    Допаѓања:
    3.748
    Ми се гушкаааа :hug: :hug: :hug: . Онака силно, силно и после тоа да си заспијам. :mm: најубаво....

4. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    СДК дека се нервирам затоа што во денешно време е тешко да се верува во било кој.Не знам повеќе што е вистина а што лага.Се прашувам дали со мене нешто не е во ред или? :^)
    Можеби е во мене грешката.Што се трудам на сите да им угодам.Што се трудам за се да се извинам.Сите ги гледам како добри луѓе а знам дека не е така.
    Не,не сум наивна.Ниту пак глупава.Туку едноставно понекогаш ми е полесно да верувам дека се е розово.Чудна личност сум ти јас ;) .

5. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.929
    Повторно си се навраќам на детството. Се сеќавам кога бев малечка многу сакав да живеам во Русија, кога размислам, уште сакам. Уживам во снегот, во зимата, во топлата печка дома. Сонував дека жетам по снежните улици на Санкт Петербург со оној гламурозен чекор и стас што го имаат руските убавици што ги гледав на телевизија. Секое утро се будев со руските сказни на МТВ, сакав еден ден и јас да се најдам во некој сказна. Сакав еден ден и јас да бидам принцеза во таа снежна земја. Омилена книга ми беше Сибирка, ја проитав во еден здив. Ах, дете...
    Ама сега сум веќе голема. Сега уживам во Достоевски, Толстој, Пушкин... можеби затоа што уште сакам да мечтаам, сакам пак да бидам тоа малечко детенце.
    Ај еден поздрав од мене со песната од мојот омилен цртан филм. Од Ангел која не сака да порасне.
    http://www.youtube.com/watch?v=ygNOpeq0118

На x.Daisy.x, Doozy, senjorita-v и 2 други им се допаѓа ова.
  6. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.239
    Допаѓања:
    157.288
    Сдк кажав ли дека мразам вторник?! Епа мразааааааам! Негов ден! |( Ете го...помина 12 и се појави! Негов ден!

На JoxyTheFreak му/ѝ се допаѓа ова.
  7. femina11

femina11 Популарен член

Се зачлени на:
    15 октомври 2010
    Пораки:
    553
    Допаѓања:
    227
    СДК дека денес останав ваква :o :o кога дечко ми ко од пушка ми рече Сакам да имаме дете. И да, цел ден ме стави на размислување. Ма кое дете,јас сум дете покрај тебе,уште си летам со паметов. Ај има време, уживај ти. Ќе ти кажам јас кога дете :rofl: :lol: :rofl: :lol: :rofl:

На martinuska му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    СДК ако постои искрена љубов, тоа е љубовта што ја чувствувам кон мојот мачор. Сериозно. :l:

На tigerlady, Smilly, Ema.Sk и 3 други им се допаѓа ова.
  9. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    СДК нешто што го прочитав на Фб и е многу точно:Мажот е посилен од жената, за да може да ја чува, а не за да ја повредува! Hell yeah! :!:

На Smilly, Bright, smooch и 3 други им се допаѓа ова.
  10. Smileeee

Smileeee Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јуни 2011
    Пораки:
    342
    Допаѓања:
    75
    СДК станав во 5 се спремав за на училиште и сега до кај 6 и 20 ќе си седам на фемина.
    И така вчера немав мн време за седење ...сега малку ќе надокнадам :)

11. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    СДК кое фајде дека сме втора смена кога во исто време сабајлево станав да учам. Некој тоа нека ми го објасни. |(
    Требаше вчера ова на професорот по математика да му го направам. :devil:

На Smilly, Cynthia, Ema.Sk и 3 други им се допаѓа ова.
  12. eli25

eli25 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    14.951
    Допаѓања:
    123.539
    Доброутро и нека ни е наздравје кафето на сите кои во моментов го пиеме,како прво :)
    Како второ,денот е навистина поубав кога ќе го почнеш со музика :music: Музика,која ќе ти го крене расположението до максимум,па веќе друго ништо не е битно.Дава насмевка, а и доста енергија,да да :nod: Затоа се израдував кога сабајлево си ги најдов слушалиците од телефонот.Си велам како сум можела толку долго да издржам без моите омилени песни.Затоа не ми тргнувало :lol:
    Поздрав и убав ден на сите :sun:

На Strumfeta93 и Divinebutterfly им се допаѓа ова.
  13. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.719
    Ај нека е на добро денов. Ако се познава по утрото, го укакав цел ден. Будна сум од 4 зошто на господинот му текнало дека не му се спие и сака да си игра.

Мал поздрав од мене :lol:
    http://www.youtube.com/watch?v=pF_nPLNUkD4

На eli25, Magnolija, MacenceEna и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  14. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.408
    Изгледа толку од мојата Љубов, ама како и да е јас си Љубам константно. Убаво ми кажа Пирамитка, што си е мое ќе си дојде или ќе се врати или вратам можеби ах!

Имајте убав ден, јас одам да тренирам емоции по лабаратории.

На eli25 и zhap4e им се допаѓа ова.
  15. MaxyMax

MaxyMax Истакнат член

Се зачлени на:
    12 мај 2011
    Пораки:
    133
    Допаѓања:
    99
    Ако не ризикуваш нема да да добиеш...Ама тешко е кога после извесно време ќе согледаш дека несвесно, присуството на тие што најмногу ти значат во животот си го ризикувал за нешто кое има само минлива и материјална вредност...

16. slavica999

slavica999 Популарен член

Се зачлени на:
    27 декември 2009
    Пораки:
    4.327
    Допаѓања:
    5.341
    Остао сам без текста :$
    Уште рано по сабајлечки одејќи накај работа шљас сончоглетка од нашиот чувар. Кој чувар бе, каде беше за време на злосторството ?!?! Љубопитно ја дознавам веста :(
    Животот е одмаздољубив. Животот е к.рва и кога самите си ја кроиме судбината.
    Зошто кога слушнеме некоја лоша вест или легнеме под нож (недај боже) почнуваме да си го анализираме животот. Начин на кој искажуваме тага, сожалување, анализа на тоа што сме направиле и што уште треба да направиме се само наша имагинација.
    Страв од непознатото е најголем страв на секое битие. Секој обид да се исплива на површина не е секогаш успешен. Си препишуваме на ,,така сакало да биде,, или ,,не се сложени коцките,, плашејќи се да го признаеме нашиот личен неуспех.
    А и да е успех, дали би се задоволиле со него. Не, ќе тргнеме понатаму кон нова цел и пак ќе имаме нешто непознато. Алчно ќе го изџвакаме непознатото затоа што храброста како доблест ни тежи на грбот а алчноста си ја препишуваме на своето лично ,,јас,,.

17. L-enna

L-enna Популарен член

Се зачлени на:
    6 октомври 2010
    Пораки:
    1.107
    Допаѓања:
    1.793
    Ех, од кога немам шкртнато во темава. :?:

Инаку, сакам назад Кавадарции! Прекрасно беше, си го обожавам градот и нема што тука. Свадбата, прошетките, јадењето ... мх, мх. Ама ајде, школо проклето, па морав да се вратам. :doh:

Сакав да кажам дека досадно е времево надвор. Наоблачено цеело време, ниту врнит ниту пустит. Ај нека дојде снегот, макар и на еден ден, да се порадувам малку зашто вака не оди. Ова за сега зборувам, а за зимски распуст се знајт што се чекат.

Јас се враќам на учење сега ...
    Баталив и книги и се` во последно време. Наместо да станувам за 1-2 лекции, јас проста си чекам тематско па да зафркнам. Али ајде, памет за догодина.

Бидете ми поздравени и весели. :) :hug:

18. maja.kostovska

maja.kostovska Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јануари 2011
    Пораки:
    288
    Допаѓања:
    192
    Сдк... незнам по кој пат ... Не заборавајте, девојки секоја од вас е принцеза ! :D :D :D

На smooch и Butterfly15 им се допаѓа ова.
  19. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.258
    Допаѓања:
    43.794
    Се разбудив со растопена чоколада на перница.

Скроз заборавив дека вчера додека го гледав Tangled, џвакав храна како жирафче и стопосто некоја коцка се разбегала низ кревет. Ужасна навика е да се јаде во легло, ама мене така ми е најудобно!
    Демек слатки сништа, во буквална смисла.
    Мојот мачор се шекнал скроз. Им признал дека е заљубен скроз на свои пријатели.
    Мене колешката ми вика, ако треба да играм асоцијации за тоа што е Љубов, ќе те кажам тебе.
    Топење, ко зденка во врело масло.

Слушам тивко музика, да не го разбудам тате и ќе купувам брдо сијалички од пазар после, да си ја накитиме елката ем прозорциве. Ми се сака такво трепкачко чувство на зима. И онака нема снег, барем на ова да му се израдувам. Шопинг листа надреалиста - тиква со цимет, паломи за мојот возбуден нос и едно ѕвонче за на врата.
    Нејсе, убав вторник, онаков здодевен уште од 10 наутро. Сурфање по весници, вести, медиуми, готвење во ум салата од туна, слушање Wild Beastѕ и жмиркање под око од многуте информации.
    Вчера многу убава ретроспектива им приредив на мама и тате. Играа танго на песнава:

http://www.youtube.com/watch?v=X8GnzS7BrF4

Таква среќа ме спопадна, што посакав да сме среде улица со мачорот мој и да играме танго, сами под Месечина! :*

И ми текна и мене, како на свои 6, 7 години, ја ставав касетата во касетофон, со ултра портокалова обвивка, ги пуштав песниве, и потпевнував на смешен италијански.
    И после, од каде толкава желба за музика и јазици. Да ми се живи тате и мама!
    Ти, само ти, со сите свои радости што ме правиш целосна...

Имајте убав ден, згответе нешто здраво, гушнете некој, чисто пријателски, купете си ситница што ќе ве насмее.

На Smilly, la-chicka, thinkerbell и 3 други им се допаѓа ова.
  20. Abby

Abby Истакнат член

Се зачлени на:
    13 декември 2011
    Пораки:
    120
    Допаѓања:
    92
    СДК конечно и јас да се зачленам на фемина :clap: :inlove:

На smooch му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.