Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Изгледа ситуацијава кај мене станува алармантна...се фатив како ја слушам Ќе те ќарам од Драган Вучич...Господ нека ми помогне. [​IMG]

Уште потрагичното е што нејќам никој да ќарам.

На Spidy, sweet-cherry, julie77 и 10 други им се допаѓа ова.
  2. Dog-lover

Dog-lover Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2013
    Пораки:
    1.510
    Допаѓања:
    3.743
    :) ..

Прикачени фајлови:

На prettyliar, kikav и Yowannty им се допаѓа ова.
  3. kikav

kikav Популарен член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    2.711
    Допаѓања:
    2.034
    Да си оптимист значи дека ги гледаш нештата во добра светлина и го очекуваш најдоброто во сите ситуации. Негативните настани се само привремени.
    Имајте убав викенд со тие што ги сакате. :D

4. Anna-Banana

Anna-Banana Популарен член

Се зачлени на:
    4 октомври 2011
    Пораки:
    3.895
    Допаѓања:
    4.902
    Луѓето се менуваат како годишните времиња.

На Katerinceee и kikav им се допаѓа ова.
  5. ku4ence

ku4ence Популарен член

Се зачлени на:
    27 јануари 2013
    Пораки:
    883
    Допаѓања:
    1.754
    8) :lol: :lol:

Прикачени фајлови:

6. Yowannty

Yowannty Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2012
    Пораки:
    10.910
    Допаѓања:
    177.242
    Кога долго...ама навистина доооолго време се бориш за нешто.. за еден мал дел од тебе, ронка среќа, пламенче мир за кое на кратко ти се насмевнува срцето... кога можеш да бидеш сигурна дека си напраила се шо било во твоја моќ?! :^)
    Фрустрирачки е понекогаш, кога душата ја оставаш надевајќи се...а наоѓаш вакум одново и одново..

Реткост е да излезат вакви зборови од неуморлив борец како мене.. но дали навистина сум се изморила..или само застанувам за момент, да се наострам за мојот следен замаф?! ..очајно се надевам дека е второво...

..а најгадна работа на свет е, коа пред да си легнеш некој ќе ти раскаже некоја паранормална дешавка и веќе јасно ти е за шо ќе размишљаш цела ноќ, притоа обидувајќи се да даеш логично објашнење на секој шум шо ќе го слушнеш... :D

Од глаата си патиме!! :geek:

На zhap4e му/ѝ се допаѓа ова.
  7. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.929
    И не ме држи место, и сакам да правам нешто. Било што, само еден услов да биде исполнет - да биде нешто што не можам да го правам. Сакам бе, цел ден сакам да прошетам во природа, и излезам надвор колку да се смрзнам и да се вратам дома. Сакам да седнам некаде сама на некоја клупичка и да го гледам небото... Сакам да правам било што и да бидам било каде, само да не бидам тука :) Сакам да трчам на кеј, да се искачам на Водно... Не, не... какво Водно, малку е тоа... Сакам едноставно, се да биде спротивно... Можеби тогаш ќе го срушам малерот. Како и да е, не може се да биде лошо, нели? А тоа и те како успева да ми го покаже тој... Без разлика колку успева да ме спушти понекогаш, на крај пак ме крева во облаци, на крај пак сфаќам дека најбитна сум му јас... Ех душо, душо... и ти си ми посебна прича :D

На lovely91 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. pancake

pancake Активен член

Се зачлени на:
    2 март 2013
    Пораки:
    85
    Допаѓања:
    27
    Многууууууу досадно во последно. Досадно на училиште, досадно во кафичите исти па исти луѓе. Уште подосадно дома, на фејсбуккк исто па исто ја вртам почетната и си пишам со тие до пред 2 сати што бев на училиште и такааа секој ден. Дефинитивно ми треба нешто ново :?:

9. Micheleljubov

Micheleljubov Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јуни 2012
    Пораки:
    484
    Допаѓања:
    2.940
    Татко ми прави најубава супа на цел свет. Незнам дали ви имам кажано. :angel:
    И прееска му викам „ Ајде мрш мрш, тамо покрај ватра, да го правиш да го једем “ :D го цитирам неандерталецот од Еднооки.. :D И така мајка ми дојде од работа, и беше напета и и викам „Соске нервоза, дикле романтика, авари пучавте нешто важно, кај каџа тунајт? “ :D
    Често им се појавувам со такви изрази. Да речеме пред некој ден, кучето проба да ми се обеси, рипна со се ланец во подрум и моравме малце шала на негова сметка, оти он „сам себе се убијал“.
    :D
    Кога мајка ми ќе се дотера „Страшно ми се свиџаш мачко мајке ми“ и нешто од тој тип летаат „компликации“. :D

И сега сум официјално, домашно „циго“. :D
    Бидејќи сум вртимушката низ дома. Им правам мајмунлаци. Ги забављам. Од каде тие глупости во мене незнам, ама само јас знам да им ја отпеам „Мангава ту“ и „Фигаро“ . И само јас се самоубивам со пиперчето од фрижидерот.

Им го правам животот забавен.

Ама важно никогаш не им правам лице, се им кажувам и сум искрена, макар да тоа болело или не.

Инаку јас? Како се одеќам? Уф. Изгубено.
    Всушност она што цел живот ме мачи. Каде одам, од каде сум, што е финтата со животот?
    Го гледам „Појадок кај Тифани“ и баш си реков, што убаво, сака да се омажи за такозвани стаор со пари, за да живее убаво. Некои се продаваат отмено во Холивуд, и потоа живеат „лагоден“ живот.
    Епа и јас можам така. И искрено не би ми дошле вишак неколку милиончиња на сметка. Нема да се потресувам за секој денар, нема да киснам на автобуски, нема да купувам ефтини парчиња гардероба.
    Ќе си нанкав на пари.
    И што после? Ќе бидам среќа и задоволна? Незнам. Наверојатно не.
    Епа тогаш кон што треба да целам?
    Пари не, моќ не, ова не, она не. Епа да си седам во пижамкиве цел живот? :wasntme:

Ај можеби ќе ми се исполни желбава, ќе си имам мирен живот, во убава куќичка покрај ливада или море. Не многу студено, не многу топлно време. Ама облачно. И со многу зеленило. И без многу луѓе.
    Но да дојде тој. И да бидеме заедно. И да знам, дека цел свет е среќен.

На Springy, ludoto19, Elennaa и 16 други им се допаѓа ова.
  10. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Is it?
    Or is it not?

Ај да не глумам баба Ванѓа пред време, ама ми мириска на нешто... така нешто... :D

СДи‘К на Мишел дека ме изнасмеа за сите пари вечерва. Кај бев полна со позитивна енергија, ти скроз ми ја наполна батеријата. Фала ти, I own you the night :hug:

На Annie.mk1, Katerinceee, Ilusionist и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  11. Barbie20

Barbie20 Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2012
    Пораки:
    676
    Допаѓања:
    10.722
    Тешко е кога со сите сили се бориш да промениш некои работи, кога даваш се од себе за да биде се во ред, кога се бориш да промениш некоја личност, а притоа ништо од наведеното не се исполнува.
    Тешко е и кога правиш се за одредена личност, а таа личност ни малку не возвраќа на тоа.
    Џабе е се. Некои личности и работи не можат никогаш да се променат.

12. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    СДК никогаш порано не сум се чувствувала како тежок идиот. Ќе видиме што ќе излезе, битно е дека мора да се случи :wasntme:

13. Inna5

Inna5 Популарен член

Се зачлени на:
    22 април 2012
    Пораки:
    698
    Допаѓања:
    626
    СДК дека srcekrsacka оптеретува со нејзините постови со партијата.
    Нема пост во кој не спомнува партија.
    Срце,опушти се малку,олабави малце...

На Hipica и happygirl им се допаѓа ова.
  14. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Дека не сакам да чувам секакви чувства во мене и кога имам прилика си кажувам искрено што мислам. Со најубава намера, да бидам сфатена и да не се чувствувам веќе така.
    Забележав дека кога и да го направам тоа, јас сум немала осет, погрешно сум сфаќала, не требало така да зборувам, не ми личело итн итн. Постигнав само незадоволство од двете страни.

Овојпат си реков ќе ја избегнам искреноста и ќе вртам од околу, ќе направам нечиј ќејф, за всушност да си го направам мојот уште повеќе, ќе ја скријам мојата намера, ќе бидам лоша колку што треба.
    Беше повеќе од успешно.
    Страшно :|

15. untouchableGirl

untouchableGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    9 август 2012
    Пораки:
    358
    Допаѓања:
    158
    Сакам пица. ;( :pizza: :smirk:

16. vitomir

vitomir Нов член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    2.095
    Допаѓања:
    3.629
    Сдк колку може една прекрасна особа да ти го промени расположението,како со магично стапче,толку убаво се чуствувам што неможам со зборови да ви опишам,додека има такви окулу мене јас сум непобедлив,не дека вака сум слабич да не се разбереме погрешно,туку ми даваа уште повеќе да се борам со животот кој е суров,ти благодарам што постоиш. :)

На Serafima му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Iskreno

Iskreno Активен член

Се зачлени на:
    15 март 2013
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    31
    Добро утро. :hai:

Прекрасен ден.Голем ден.Денеска на нашот најзгодмиот и најубавиот му правиме кршетвка.Порасна.9 месеци.Едвај чекав братучет ми да се родиТука сите го мазиме,размазуваме,сепак е најмалечко и најслатко.Многу го сакам :hug: .

Утрово станав рано,среќна.Многу сум среќна кога сите се весели,насмеани,кога сите сме заедно кога има било каква прослава.Мене сегде ме има :D .А на свадба најмногу играм.
    Затоа и сакаат да се дружат со мене.Јас сум весела,насмена,забавна :) .

Секако дека не налетав случајно на форумов,зарем има некој што не го знае? Сестра ми цело време на фемина,24/7 и викам ајде да видам што имало тука.Ама навистина прекрасен форум.Од денес и јас ви се придружувам,ке читам и пишувам.

На Boleyn.7, Elennaa, Hipica и 6 други им се допаѓа ова.
  18. young.lady

young.lady Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2013
    Пораки:
    267
    Допаѓања:
    53
    Добро утро :)
    Убав сончев ден :sun: Незнам зошто станав толку рано :| ..

И СДК ако може да видите во темата „Не ме пуштаат да излегувам“ да ми даде совет некој :$

19. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.471
    Допаѓања:
    17.174
    Глупаво време.
    Ја таман помислив готово, пролет, нема веќе дожд и ветар, ете ти го оно, баксуз.
    Денес ќе возев ролери цел ден, ама не, на времето не му се свижало мојата идеја.
    Сега ме мрзи да се облечам треба да идам до чаршија, да платам сметки. Пу.

Него веќе за роденден на другарките не се мачам да направам нешто, едноставно ќе им дадам пари.
    Добро, не правам ја нешто незнам колку скапо, ама месец дена предходно седнам тражам да интернет, де вака, де така, за на крај некој да и рече - ми се допаѓа, ама подобро би било пари да ми дадеш. Океј, ќе си знам за нареден пат, ќе ви дадам пари и чао пријатно.

На Foreveryoungiwannabe, Elennaa, Hopeful и 7 други им се допаѓа ова.
  20. Maya3112

Maya3112 Популарен член

Се зачлени на:
    3 октомври 2012
    Пораки:
    479
    Допаѓања:
    479
    Добар ден,убав ден!

Се разбудив многу среќна,весела и расположена.Се разбудив со песна,со топло кафе што ме чека на маса и со првиот утрински повик од него :inlove: . Ех,ретките се ваквите утра кога се е како што треба.
    Ќе го искористам денов,ќе седнам со моите и ќе правиме сложувалка.Ја купив пред некое време и има 500 мали ситни парчиња.Ќе има смеење,добро расположение ... ЉУБОВ :clap: .
    Попладнево одиме на циркус јас и он.Се радувам како мало детенце. :$
    Нека потраат долго овие среќни моменти,нека расте љубовта и нека траат вечно заедничките собирања.
    Имајте убав викенд,смејте се,сакајте се и што е најбитно од се водете љубов и повеќе од дозволеното :!: :rock: :* .

На CuteEva му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.